30 Σχεδιασμός τατουάζ εμπνευσμένο με ημικύκλιο

άνω τελεία tattoo-5

Ένα απλό ερωτηματικό λειτουργεί σίγουρα. Είναι μικρό αλλά έχει πολύ ισχυρό νόημα για να το βάλετε στον καρπό σας. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε εκεί, ώστε να μπορείτε να θυμηθείτε να μην αυτοτραυματιστείτε ή να κάνετε την πράξη. Ένα σύμβολο "και" (&) θα μπορούσε επίσης να είναι ένας σπουδαίος συνεργάτης που σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα στην πρόταση.

Υπόμνημα έργου

Ίσως έχετε παρατηρήσει αυτή την τάση τατουάζ τα τελευταία χρόνια, είναι το τατουάζ τοξοειδής. Ναι, το ερωτηματικό όπως στο σημείο στίξης (;). Έχει κερδίσει κάποια δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια και έχει κάθε λόγο να. Είναι απλό και μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Αλλά το καλύτερο από όλα είναι το μήνυμα και η αιτία πίσω από αυτό το τατουάζ. Για όλους όσοι το έκαναν και το έχουν, αυτό σημαίνει ένα πλήθος γι 'αυτούς.

Το Project Semicolon ξεκίνησε για πρώτη φορά από την Amy Bluel. Πήρε το τατουάζ προς τιμήν του πατέρα του τον οποίο έχασε από την αυτοκτονία. Project Semicolon, ή όταν παίρνετε ένα τατουάζ με ερωτηματικό, αυξάνετε την ευαισθητοποίηση για θέματα ψυχικής υγείας. Αυτός είναι επίσης ένας τρόπος για να αποτρέψετε την αυτοκτονία.

Όπως είπε η Amy "Ένα ερωτηματικό χρησιμοποιείται όταν ένας συντάκτης θα μπορούσε να επιλέξει να επιλέξει την ποινή του, αλλά επέλεξε να μην. Ο συγγραφέας είναι εσύ και η φράση είναι η ζωή σου. "

Ευαισθητοποίηση

Ένας από τους κύριους στόχους ή Project Semicolon είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για θέματα ψυχικής υγείας, όπως η κατάθλιψη, το άγχος, ο αυτοτραυματισμός, η αυτοκτονία και ο εθισμός. Το Project Semicolon ξεκίνησε για να δώσει ελπίδα και αγάπη σε όλους όσους υποφέρουν από αυτές τις ιατρικές παθήσεις.

Η κατάθλιψη είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ψυχικής υγείας που υπήρξε ποτέ. Απέχει εκατομμύρια ανθρώπους. Μερικοί από αυτούς δεν συνειδητοποιούν καν ότι έχουν, μέχρι να πέσει στο σημείο να εγκαταλείψουν. Υπάρχουν επίσης πολλές παρερμηνείες σχετικά με την κατάθλιψη. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι κοινό πράγμα. ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουν κατάθλιψη. Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό. Είναι ένα επαναλαμβανόμενο πράγμα και δεν πάει τελείως μακριά. Το συναίσθημα που όλοι μιλούσαν για το πού ακριβώς στιγμές πτώσεων, συνήθως με ασκήσεις όπως μια κακή στιγμή. Αλλά, η κατάθλιψη μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε στιγμή. Μπορεί να σας επιτεθεί ακόμη και στη μέση του δρόμου ή να μιλήσει σε κάποιον. Δεν χρειάζεται μια σκανδάλη για να σας τραβήξει κάτω.

Η κατάθλιψη είναι ιατρική κατάσταση που δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι. Είναι πολύ διαφορετικό από το συναίσθημα κάτω και απίστευτα λυπηρό. Τα περισσότερα από αυτά που αισθάνονται οι καταθλιπτικοί άνθρωποι είναι η κενότητα. είναι σαν να είσαι ένα εντελώς κοίλο πρόσωπο. Δεν νιώθεις τίποτα. Μαζί με αυτό είναι μια αίσθηση ενοχής και απελπισίας.

Το άγχος συνήθως συνδυάζεται με κατάθλιψη αλλά μπορεί επίσης να είναι από μόνο του. Είναι επίσης ένα θέμα ψυχικής υγείας που είναι δέκα φορές χειρότερο από το φυσιολογικό αίσθημα άγχους που έχουμε. Μπορεί να εμποδίσει εντελώς την προσωπική ζωή κάποιου από την άνθηση. Μπορεί να αποβάλει τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αυτοκτονία, ένα ταμπού για τους περισσότερους ανθρώπους. Είναι σχεδόν κάτι που οι άνθρωποι είναι αηδιασμένοι, επειδή η λήψη της δικής σας ζωής είναι πραγματικά κακή. Ωστόσο, για άτομα με ψυχικά προβλήματα, είναι η τελευταία λύση. Ακριβώς όπως ο θάνατος είναι ο καρκίνος, η αυτοκτονία είναι στην κατάθλιψη.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στο Project Semicolon για να σας υπενθυμίσω ότι είστε αγαπημένοι και ότι πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε. ή προς τιμήν των ανθρώπων που έχετε χάσει, εδώ είναι μερικές εμπνεύσεις.

άνω τελεία tattoo-25

Το τετράγωνο είναι για συνέχιση όταν θέλετε να τελειώσετε. Οι πεταλούδες είναι για νέα αρχή. Όλοι πάντα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και στη ζωή.

άνω τελεία tattoo-4

Νομίζω ότι αυτό το τατουάζ πραγματικά λέει όλα. Εκτός από ένα μεγάλο τατουάζ με ερωτηματικό είναι ένα μήνυμα που λέει ότι "η ιστορία μου δεν έχει τελειώσει". Θα σας υπενθυμίσει να παραμείνετε δυνατοί όταν αισθάνεστε σαν να εγκαταλείπετε τη ζωή.

άνω τελεία tattoo-23

Αν θέλετε λίγο περισσότερο από ένα χρώμα για το τατουάζ με ερωτηματικό, αυτό το όμορφο και τέλειο παφλασμό του χρώματος θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη προσθήκη στο σχέδιο. Θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι έχετε μια πολύχρωμη ζωή μπροστά, οπότε μην το εγκαταλείπετε τώρα.

άνω τελεία tattoo-19

Ακριβώς λίγο διασκέδαση με το τατουάζ σας με ερωτηματικό. Μπορείτε να το κάνετε να μοιάζει με γάτα. Επειδή πραγματικά μοιάζει με ένα εάν το κοιτάς πραγματικά.

άνω τελεία tattoo-11

Τοποθετώντας ένα ερωτηματικό κοντά στην καρδιά σας σε ένα τατουάζ polka dot σε σχήμα καρδιάς. Αγάπα την ζωή σου. Ή μοιραστείτε την αγάπη με κάποιον που γνωρίζετε περνάει μια αγνοία μάχη.

άνω τελεία tattoo on finger-8

Ένα από τα πιο κοινά σημεία που μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τατουάζ με ερωτηματικό εκτός από τον καρπό σας είναι στο πλάι του δακτύλου. Είναι οικείο, αφού δεν είναι πραγματικά κάποιο μέρος που μπορεί εύκολα να δει.

άνω τελεία tattoo-22

Μια άλλη εναλλακτική λύση για το ουράνιο τόξο έριξε το τελεία του τοξοειδούς. Αυτός είναι πιο ζωντανός.

άνω τελεία tattoo-24

Ένα όμορφο πεταλούδα πεταλούδα tat. Το ερωτηματικό χρησιμεύει ως το σώμα του τατουάζ. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι πριν να μπορέσετε να έχετε μια πραγματικά νέα αρχή, πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας.

άνω τελεία tattoo-31

Ένα άλλο μοναδικό τατουάζ μελανιού και σχεδιασμό πεταλούδας σε ένα. Φυσικά, το συμβολικό ερωτηματικό είναι εκεί. Αλλά αντί για κανονικά φτερά, η πεταλούδα έχει πιο πιθανό δακτυλικά αποτυπώματα ως φτερά. Είναι σίγουρα θαυμάσιο αφού θα μπορούσατε να εκφράσετε τη δική σας ταυτότητα.

πυξίδα semicolon tattoo-10

Μια πυξίδα είναι ένα σύμβολο της διαμονής στην πορεία της ζωής. Αλλά είναι επίσης ένας φάρος ελπίδας για τους ναυτικούς σε μια θάλασσα που δεν είναι χαρούμενη. Στο κέντρο της πυξίδας είναι το τατουάζ με ερωτηματικό.

πεταλούδα with semi colon-26

Μπορείτε να προσθέσετε ένα μήνυμα στο τατουάζ με ερωτηματικό. κάτι που θα σας υπενθυμίσει να είστε ισχυροί στη ζωή.

άνω τελεία tattoo-1

Ένα απλό τατουάζ με ερωτηματικό θα κάνει πραγματικά. Δεν χρειάζεται να έχει πολύ σχεδιασμό για να φανεί όμορφη, επειδή είναι ήδη μήνυμα.

άνω τελεία tattoo-2

Ο συνδυασμός του ερωτηματικού και των πεταλούδων είναι πολύ δημοφιλής λόγω του μηνύματος που μεταφέρουν αυτά τα δύο σύμβολα. Συνδυάστε, έχετε δικό σας σωτήρα ζωής.

άνω τελεία tattoo-3

Αυτό είναι σαν το άλλο πιτσίλισμα των χρωμάτων ουράνιου τόξου, αλλά αυτό είναι διαφορετικό, αφού τα χρώματα περιγράφουν το ερωτηματικό και όχι το μαύρο σύμβολο και τα χρώματα γύρω του.

άνω τελεία tattoo-6

Αν θέλετε ένα πιο διακριτικό μέρος για να βάλετε το τατουάζ σας, μπορείτε να το έχετε πίσω από τα αυτιά σας.

άνω τελεία tattoo-7

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα κοντά στη φτέρνα του ποδιού σας. Αυτό είναι ένα ερωτηματικό και ένα απλό τατουάζ καρδιών. Απλά λέει ότι αγαπάς τη ζωή σου επειδή υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν.

άνω τελεία tattoo-9

Μια άγκυρα μπορεί να σημαίνει σταθερότητα ή πίστη. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για ένα τατουάζ με ερωτηματικό. Θα μπορούσε να δείξει την πίστη σας στη ζωή ή σε κάποιον που έχετε χάσει.

άνω τελεία tattoo-12

"Και συνεχίζει" σημαίνει ότι ακόμα και όταν ήθελε πραγματικά, αποφάσισε να μην συνεχίσει και συνέχισε τη ζωή της.

άνω τελεία tattoo-28

Τατουάζ με ημισφαίριο με ουράνια τόξα και πουλιά. Τα πτηνά είναι σύμβολο της ελευθερίας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι μόλις αποφασίσετε να ζήσετε, είστε ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας. Έχετε μόνο μια ευκαιρία και είναι καλύτερο να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

άνω τελεία tattoo-13

Arrow, ένας άλλος μεγάλος σύντροφος για ένα τατουάζ με ερωτηματικό. Σημαίνει μεγάλο θάρρος να προχωρήσουμε με τη ζωή σας. Παίρνει επίσης μεγάλο θάρρος για την καταπολέμηση της κατάθλιψης, της αυτοκτονίας και της αυτοτραυματισμού.

άνω τελεία tattoo-14

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το τατουάζ στους αστραγάλους σας. Αυτός έχει ένα πραγματικά ισχυρό αλλά απλό μήνυμα. τι ακριβώς αφορά το Project Semicolon.

άνω τελεία tattoo-29

Αυτή η όμορφη μπλε πεταλούδα με φυλλώδη φτερά μπορεί σίγουρα να είναι ένα τέλειο τατουάζ, αν θέλετε να μεταφέρετε ένα μήνυμα ενώ έχετε ένα τέλειο τατουάζ.

άνω τελεία tattoo-15

Ένα μεγάλο τατουάζ με ερωτηματικό με το σύμπαν μέσα του. Απόλυτα γοητευτικό. Αλλά πίσω από το σχέδιο είναι ένα μεγάλο νόημα.

άνω τελεία tattoo-16

Ένα τατουάζ με ερωτηματικό και το ανώτερο σημείο που ξεθωριάζει στα πουλιά. Αυτό είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό σχέδιο για την απλότητα αλλά για την καλύτερη ιστορία.

άνω τελεία tattoo-17

Αυτό είναι ένα τατουάζ με ερωτηματικό και με αποχρώσεις του κόκκινου και μπλε για λίγο περισσότερη ζωή σε αυτό.

άνω τελεία tattoo-18

Αυτό έχει μια ελαφρύτερη και πιο θηλυκή πινελιά σε αυτό από άλλα στυλ. Πιθανώς λόγω του συνοδευτικού λουλουδιού.

άνω τελεία tattoo-20

Σχεδόν σαν σωσίβια, αυτό το τατουάζ καρδιάς και ημικυκλών είναι ένα από τα πιο κοινά σχέδια.

άνω τελεία tattoo-21

Αυτό το σχέδιο τατουάζ με ερωτηματικό έχει ένα σχέδιο mandala μέσα σε αυτό. Τα Mandala αντιπροσωπεύουν συνήθως την ουσία και την αιωνιότητα.

άνω τελεία tattoo-27

Πάρτε αυτό το πολύχρωμο τατουάζ με ερωτηματικό και να έχετε μια πολύχρωμη ζωή.

άνω τελεία tattoo-30

Ένα άλλο όμορφο τατουάζ με βουτυρώδη και ερωτηματικό που πρέπει να έχετε. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και το μέγεθος του σχεδίου.

Leave A Comment

4 + = 6