Vajrasana Γιόγκα (Diamond Pose) – Πώς να κάνετε και τα οφέλη

Vajrasana:

Έχετε δοκιμάσει vajrasana; Θέλετε να προσπαθήσετε να κάνετε vajrasana γιόγκα; Διαμάντι θέτουν ή Vajrasana θέτουν στη γιόγκα μετριέται ως καλύτερες κινήσεις για αναπνοή, καθώς και διαλογισμό. Αυτό είναι ένα από τα απλά asana που μπορεί να ασκηθεί ακόμα και μετά το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο ακολουθώντας την τακτική άσκηση αυτής της αναπνοής, όπως η pranayama, kapalbhati, anulom vilom κάθονται σε αυτή την στάση, θα συνθέσει σώμα σκληρό ως διαμάντι Vajrasana είναι λέξη sanskrit που είναι ένα μείγμα δύο λέξεων - «vajra» επίσης «asana». Το Vajra σημαίνει 'Diamond', και το asana σημαίνει Pose, επομένως το όνομα Diamond Pose.

Δείτε περισσότερα: Πτώση του σώματος

Vajraasana 2

Το Diamond Pose ή vajrasana είναι μια συνεδρίαση γιόγκα που θέτει και χρησιμοποιείται για την αντανάκλαση, την αυτοπεποίθηση της ανάπτυξης και την άσκηση εισπνοής εξάλλου ως ανακούφιση από το στρες. Το μεγαλύτερο μέρος του Diamond Pose είναι ότι αυτή η ασάνα μπορεί να αποδίδει χωρίς να τονίζει οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Το Diamond Pose είναι εξοικειωμένο με την ακτινοβολούμενη ισχύ. Αργότερα από το asana το σώμα σας σας κάνει να νιώσετε θετική και ζωντανή.

Πώς να κάνετε Vajrasana Γιόγκα (Diamond Pose) Βήματα και οφέλη:

Σήμερα είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε βήμα προς βήμα οδηγίες για το πώς να κάνουμε vajrasana γιόγκα και τα οφέλη τους μαζί με προφυλάξεις συμβουλές για αρχάριους για καλύτερη υγεία.

Βήματα για το Vajrasana Diamond Pose:

Vajrasana

 • Αναδιπλώστε τα πόδια προς τα πίσω επιπλέον καθίστε κάτω από τη βοήθεια των γόνατων σας.
 • Η σπονδυλική σας στήλη, ο λαιμός, το κεφάλι, πρέπει να είναι ευθεία, επιπλέον να σφραγίζει τα μάτια.
 • Ακριβής παλάμη για να διατηρείται στο δεξιό γόνατο επιπλέον αριστερή παλάμη για κράτηση στο αριστερό γόνατο συν αγκώνες σε ευθεία γραμμή.
 • Κοιτάξτε μπροστά και εισπνεύστε γενικά.
 • Ενώ ελευθερώνετε την αναπνοή σας πιστεύετε ότι μπορείτε να εξαλείψετε όλη τη διαταραχή που βγαίνει από τη μύτη σας.
 • Αφήστε πάνω από αυτά τα βήματα για 5 έως 7 λεπτά επιπλέον να πάρετε ένα διάλειμμα. Μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο για 15-20 λεπτά.

Δείτε περισσότερα: Pavanamuktasana Βήματα

Οφέλη από τη Vajrasana ή το Diamond Pose:

Vajraasana 1

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο όφελος όσον αφορά τα γόνατα γι 'αυτή τη vajrasana γιόγκα. Αυτή η στάση ενδυναμώνει τους διαφορετικούς μυς σε σχέση με τα γόνατα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση δύναμης για τα γόνατα. Οι οπίσθιοι μύες είναι εξαιρετικά τεντωμένοι και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα για τη βαζασάνα γιόγκα. Μεταξύ των πολλών παροχών vajrasana, αυτό είναι αρκετά χρήσιμο και δημοφιλές την ίδια στιγμή.

Η εκτέλεση αυτής της ασάνης θα σας απαλλάξει επίσης από τα προβλήματα στο στομάχι. Vajrasana ή διαμάντι πόζα έχει αποδειχθεί για την άρση των προβλημάτων οξύτητας επίσης. Μπορεί να βοηθήσει ένα χωνέψει ένα πλήρες γεύμα εύκολα.

Η στάση του σώματος είναι επίσης ένα ιδιαίτερα συνιστώμενο και προτιμώμενο στοχασμό διαλογισμού. Για να επωφεληθείτε από αυτή τη διαλογιστική στάση, θα πρέπει να ασκείτε κατάλληλη αναπνοή κατά την εκτέλεση της vajrasana yoga. Η αργή και ρυθμική αναπνοή θα είναι εξαιρετικά επωφελής για εσάς. Η στάση του σώματος αποδείχθηκε ωφέλιμη για την αφαίρεση των προβλημάτων της κάτω πλάτης.

 • Παρέχει απαλλαγή από ισχιακό πόνο.
 • Το Diamond Pose για 5-7 λεπτά είναι σε θέση να περπατήσει το έργο έξω.
 • Το Diamond δημιουργεί βοήθεια για τη μείωση της δυσκολίας του φυσικού αερίου εάν αυτή η ασάνα τοποθετηθεί απευθείας μετά το γεύμα.
 • Η όλη δυσκολία της πέψης, αν θεραπεύσει συν αυξήσει την ισχύ πέψης.
 • Επίσης, οι αποσπασματικές παρεμβολές αίματος ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος.
 • Υποστηρίξτε τους μύες των ποδιών σας.
 • Τα διαμάντια Pose διευκολύνουν την ανακούφιση από το άγχος και την ψυχική ειρήνη.
 • Μέσα από το Diamond Pose, η ενέργεια ωθείται προς το πάνω μέρος του σώματος και κάνει το ένα να νιώθει αναζωογονητικό και ενεργητικό.
 • Το Diamond Pose ακτινοβολεί την παροχή αίματος και βοηθά το σώμα να αγωνιστεί δίπλα σε ασθένειες με την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Η συνήθης πρακτική του Diamond Pose βοηθά στην συγκράτηση του πόνου στη μέση καθώς και στον πόνο στην πλάτη.
 • Το Diamond Pose εγκρίνει για τις γυναίκες, ενώ προσφέρει απαλλαγμένη από πυελική καταπόνηση, αίσθηση καψίματος και οσφυαλγία που προκαλείται κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως.
 • Το Diamond Pose βοηθά τις γυναίκες στην εμμηνορρυσιακή διαταραχή ή αλλιώς σχετίζονται με προβλήματα αμβλώσεων.
 • Αυτό το Diamond Pose θα απαλλαγεί από ολόκληρο το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας. Η λιπώδης κοιλιά και το στομάχι θα είναι περίληψη με την άσκηση αυτής της ασάνα συχνά.
 • Το Diamond δημιουργεί βοήθεια για τη μείωση της δυσκολίας του φυσικού αερίου εάν αυτή η ασάνα τοποθετηθεί απευθείας μετά το γεύμα.
 • Αυτό το Pose θεωρείται επίσης μια αποτελεσματική στάση γιόγκα για την ενίσχυση του μοσχαριού και του μηρού σας.
 • Είναι επίσης χρήσιμο για τις έγκυες γυναίκες να εξασφαλίσουν την κανονική παράδοση.
 • Εξάλλου, βοηθά στην ανάκτηση της λειτουργίας του σπλήνα, των νεφρών και των εντέρων και των γεννητικών οργάνων.

Δείτε περισσότερα: Kapalbhati Pranayama Οφέλη

Προφυλάξεις για το Vajrasana Or Diamond Pose:

Κάποια πράγματα πρέπει να έχουμε κατά νου πριν εκτελέσουμε αυτή τη γιγάγεια vajrasana.

Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς οστών, τα άτομα με προβλήματα γονάτων θα πρέπει να αποφεύγουν αυτή τη συγκεκριμένη γιόγκα ασάνα. Μπορεί να προκαλέσει περισσότερες διαταραχές στα γόνατα και μπορεί να χειροτερέψει το γόνατό σας. Αυτό, εάν αντιμετωπίζετε πόνο στο γόνατο, συνιστάται πρώτα να το διορθώσετε πριν πηδήσετε σε αυτή τη στάση γιόγκα. Με βάση μια μελέτη σχετικά με τη vajrasana γιόγκα, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτή η στάση μπορεί να οδηγήσει σε πτώση ποδιών που είναι βασικά η βλάβη που προκαλείται στο κοινό νευρικό νεύρο. Το πόδι θα τραβήξει έναν τραυματισμένο λόγω αυτής της γιόγκα. Θα παρεμποδίσει την άκρη του ποδιού και μπορεί να είναι ένας λόγος πίσω από τον υπερβολικό πόνο.

Vajrasana ήταν ο λόγος πίσω από τις υποθέσεις τραυματισμού σημείων toe του τρέχοντος έτους. Αν νιώσετε έναν τέτοιο τραυματισμό, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε το γιατρό ή τον ειδικό σε αυτό το πεδίο το συντομότερο δυνατόν, καθώς αυτό μπορεί να αποδειχθεί κάτι πολύ πιο επιβλαβές. Κατά τη διάρκεια του περπατήματος, ένα άτομο μπορεί να αντιμετωπίσει τεράστιο πόνο στα δάχτυλα των ποδιών που μπορεί να προκληθεί λόγω των βλαβερών επιδράσεων αυτού του συγκεκριμένου asana.

Θα υπάρξει μια αισθητηριακή απώλεια του ραχιαίου τμήματος του ποδιού και δεν θα νιώσετε τίποτα εκεί. Αυτή η απώλεια της αίσθησης μπορεί επίσης να συμβεί στο πρόσθιο και στο κάτω πλευρικό τμήμα του ποδιού. Αυτή η σκοτεινή πλευρά της vajrasana είναι επίσης γνωστή ως "πτώση ποδιών γιόγκα".

Αρχικές συμβουλές για να Vajrasana ή διαμάντι Pose:

 • Το μικρότερο χρονικό διάστημα για να εξασκηθείτε στο Diamond Pose είναι τρία λεπτά.
 • Δεν υπάρχει χρονικό όριο που να συνδέεται με το Diamond Pose και μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε εφ 'όσον πιστεύετε ότι είστε ευχαριστημένοι.
 • Είναι σημαντικό να κάνετε Diamond Pose σε μια σιωπή και ανοιχτό χώρο, ώστε το μυαλό σας να είναι ειρηνικό και να έχετε καθαρό αέρα για την άσκηση αναπνοής που συνδέεται με το Diamond Pose.
 • Δεν υπάρχει καθορισμένο Πρόγραμμα για το Diamond Pose και κάποιος μπορεί να εκτελέσει αυτό το asana ακόμα και αργότερα από τα γεύματα.

Σημαντικά γεγονότα για τη στάση Vajrasana Yoga:

Η λέξη Vajrasana είναι μια σανσκριτική λέξη. "Vajra" σημαίνει "κεραυνός" που σημαίνει επίσης διαμάντι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ασάνα ονομάζεται διαμάντι στάση γιόγκα. "Asana" σημαίνει "κάθισμα". Σημαίνει επίσης τη στάση του σώματος. Οι ασάνες γενικά εκτελούνται με άδειο στομάχι, καθώς υπάρχει αρκετή πίεση στο στομάχι ενώ εκτελείται οποιαδήποτε στάση γιόγκα. Αλλά, η Vajrasana μπορεί να εκτελεστεί οποτεδήποτε θέλετε. Κάποιος μπορεί να εκτελέσει αυτό asana αμέσως μετά από ένα γεύμα. Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα σχετικά με αυτό το asana είναι ότι βοηθά στην πέψη (συζητήθηκε νωρίτερα). Γι 'αυτό, πολλοί ασκούντες γιόγκα εκτελούν αυτή τη γιόγκα εκτελούν αυτή τη στάση με το στομάχι τους γεμάτο ή λίγο μετά το γεύμα. Είναι πιο αποτελεσματικό να εκτελέσετε αυτή τη γιόγκα μετά από ένα γεύμα, καθώς θα σας απαλλάξει από τα ζητήματα πέψης.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός για την vajrasana γιόγκα είναι ότι υπάρχει μια εξαιρετικά χρήσιμη και δημοφιλής εκδοχή αυτής της στάσης γιόγκα που ονομάζεται Supta Vajrasana γιόγκα θέτουν. Αυτή είναι η κλίση της γιγάγας vajrasana, όπου τα όπλα στηρίζονται στο πάτωμα στις πλευρές του δακτύλου ή του κορμού. Οι παλάμες πρέπει να βλέπουν προς τα πάνω. Αυτή η στάση ονομάζεται επίσης η στάση του ήλιου ή της γιόγκα.

Leave A Comment

− 1 = 8