Πώς να tweeze φρύδια; | Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

Πώς να tweeze φρύδια; | Στυλ στη ζωή

Γνωρίζετε τη διαδικασία της τσίμπημα των φρυδιών; Η απομάκρυνση των ιδανικών φρυδιών για την επίτευξη αυτής της άψογης καμπύλης καμπύλης προσώπου μπορεί να είναι μια βαρετή διαδικασία (επιπλέον πληγώνει!). Πρέπει να ξέρετε ότι τα φρύδια σας είναι το περίγραμμα στα μάτια σας καθώς και το πρόσωπο. Εάν θέλετε να βοηθήσετε αυτό το πλαίσιο να εμφανιστεί καλύτερα, τότε κάντε το πιο ευχάριστο σχήμα μαζί με την εξάλειψη των αδέσποτων τρίχες. Το τσίμπημα των φρυδιών μπορεί να είναι ένας φθηνός και γρήγορος τρόπος για να κρατήσετε τα φρύδια σας στη σωστή μορφή.

tweeze eyebrows

Προς το παρόν, τα πληρέστερα, παχύτερα φρύδια είναι μόδα που μπορείτε (και υποτίθεται ότι) να χρησιμοποιήσετε πολύ λιγότερο χρόνο από τις λαβίδες. Το τέλειο φρύδι είναι σαν το νέο μέγεθος 0 - πραγματικά αδύνατο, εκτός κι αν είσαι διασημότητα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο σας λέω για τη διαδικασία για να τεντώσετε τα φρύδια.

Μέθοδος για την ώθηση των φρυδιών:

1. Επιλέξτε τη Δεξιά Λαβίδα:

Οι κατάλληλες λαβίδες είναι απαραίτητες για ένα απότομο, κεκλιμένο στυλ. Σε αντίθεση με την πικρή έκδοση, συμπλέκουν τα μικροσκοπικά αδέσποτα γρήγορα και δεν θα συμπιέσουν το δέρμα σας από κοινού με τις τρίχες.

2. Tweeze αργότερα από το ντους σας:

Το ζεστό νερό ανοίγει τα θυλάκια συν μαλακώνει τις τρίχες, βοηθά τους να γλιστρήσουν εύκολα.

3. Σχήμα προς τα πάνω:

Ανακαλύψτε το σχήμα σας στρογγυλό, ελαφρώς κεκλιμένο, ίσιο και με άλλο τρόπο ψηλό τόξο ως κανάλι για τη διαμόρφωση του φρύδιού σας. Μια φορά που έχετε αποφασίσει για το σχήμα, μπορείτε να ανακαλύψετε οπουδήποτε το κεφάλι, την ουρά καθώς και την αψίδα αλλιώς τα φρύδια σας πρέπει να αρχίσουν και να τελειώνουν για το πρόσωπό σας.

4. Μείωση του πόνου αποπλάνησης:

Αν αυτό είναι τόσο οδυνηρό για εσάς, στη συνέχεια, βουτιά σε μια ζαλιστική γέλη όπως ή αλλιώς μπορείτε να δοκιμάσετε o βάλτε ένα παγάκι.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να αποβάλει τα φρύδια σας

5. Περικοπή:

Με την εφαρμογή της βούρτσας του φρυδιού, χτενίστε προς τα πάνω. Με ψαλίδι, κόψτε τα άκρα των φρυδιών σας τρίχες που βρίσκονται σε μια γωνία. Εκτελέστε το αργά και ενεργήστε λίγο κάθε φορά. Βουρτσίστε μια άλλη φορά και, στη συνέχεια, γυρίστε πίσω. Αυτό το βήμα είναι απλά κατάλληλο για άτομα με πολύ μεγάλες τρίχες για τα φρύδια. Υπό την προϋπόθεση, οι τρίχες σας είναι σύντομες, καθώς πέφτουν σε μια γραμμή με το σχήμα του φρύδι σας, τότε μην κόψετε.

tweeze eyebrows

6. Χαράξτε τον μεγεθυντικό καθρέπτη:

Αυτό το εργαλείο είναι πολύ χρήσιμο καθώς μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική σκασίματα. Ως εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήστε έναν κανονικό καθρέφτη σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο. Εάν δεν μπορείτε να δείτε αδέσποτες τρίχες κάτω από αυτές τις συνθήκες, ούτε μπορεί κάποιος άλλος. Μετά από κάθε λίγες tweezes, κάντε μερικά βήματα πίσω για να δείτε την καλύτερη εικόνα.

7. Διαχωρίστε τα όρια του τόξου σας:

Πιάστε ένα μολύβι για καθοδήγηση. Τα φρύδια σας πρέπει να ξεκινούν κατευθείαν πάνω από τον αγωγό δακρύων σας, κορυφή στη γραμμή από την εξωτερική πλευρά της ίριδας σας, καθώς και φινίρισμα σε ένα σημείο που πέφτει 45 μοίρες από την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα λυγίζετε τα φρύδια σας πολύ ψηλά, διαφορετικά θα φαίνονται αφύσικα.

Δείτε περισσότερα:  Συμβουλές για όμορφες βλεφαρίδες

8. Καθοδήγηση:

Με το μολύβι φρυδιών, περιγράψτε το επιθυμητό σχήμα του φρυδιού σας ως πρότυπο. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε πού να μην κάνετε tweeze. Οποιεσδήποτε τρίχες έξω από το επιθυμητό σχήμα σας πρέπει να τσιμπήσουν. Για εκείνους με αραιά μαλλιά, μπορείτε αργότερα να συγχωνεύσετε το μολύβι σας και να καθαρίσετε.

9. Κάντε το σχήμα σας:

Σχεδιάστε την ιδανική κάμψη σας χρησιμοποιώντας ένα μαλακό, πλούσιο μολύβι περιστροφής. Στη συνέχεια, εξαλείψτε μόνο τις τρίχες που πέφτουν επάνω κάτω διαφορετικά κάτω από το αυτο-δημιουργημένο στένσιλ σας.

Συμβουλές:

  •  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τσιμπιδάκια με λοξά άκρη. Σύρετε το δέρμα σφιχτά συν tweeze μαλλιά προς την ίδια κατεύθυνση με την ανάπτυξη. Τραβήξτε πρώτα κάτω από το τόξο σας πρώτα. Στη συνέχεια, στην κορυφή. Να είστε προσεκτικοί για να μην τσεκάρετε πολύ κοντά στη γραμμή των μαλλιών σας.
  •  Διαφορετικά δώστε τις τρίχες στα φρύδια σας. Μην υπερδιέγετε εδώ - τώρα στην εξωτερική γωνία των ματιών σας. Κρατήστε εσείς τα κεφάλια των φρυδιών σας καμπυλωτά ή τετράγωνα, χωρίς κλίση.

Δείτε περισσότερα:  Φόρεμα για το γόνατο

Πηγή εικόνας: 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map