Top 9 Stretching Ασκήσεις για τις έγκυες γυναίκες Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

Top 9 Stretching Ασκήσεις για τις έγκυες γυναίκες Στυλ στη ζωή

Έχει ένα μωρό έρχεται σύντομα ή όχι, τέντωμα ποτέ δεν έχει βλάψει κανέναν ποτέ. Βοηθά στην ενίσχυση και την επιμήκυνση των μυών σας, κάτι που είναι περισσότερο από ό, τι μπορείτε ποτέ να ζητήσετε για να ενισχύσετε το συνολικό βάρος και την εμφάνισή σας. Όχι μόνο αυτό, ολόκληρη η ευημερία σας εξαρτάται από το πώς αισθάνεστε για την υγεία σας. Παρόλο που η εργασία υπερβολικά σκληρή δεν είναι επιτρεπτή, λίγο τέντωμα δεν έχει βλάψει κανέναν.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ:

Τα πλεονεκτήματα της εξεύρεσης εργασίας καθώς οι μήνες εγκυμοσύνης σας αυξάνονται μόνο. Η στάση σας προφανώς μετατοπίζεται σε μια καλύτερη ζώνη και το βάρος σας κατανέμεται ομοιόμορφα. Η σφίξιμο της πλάτης, του λαιμού και του στήθους σας μπορεί να είναι εγγυημένη.

Εκτός αυτού, μην ξεχνάτε τα οφέλη από το τέντωμά σας θα κάνει θαύματα για το μικρό σας που περιμένει να δει τον κόσμο. Ενσωματώνοντας μερικές εκτάσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα θα μπορούσε εύκολα να διορθώσει την πονόλαιό σας και τους πόνους σας, προωθώντας έτσι μια καλύτερη εμπειρία με την εγκυμοσύνη σας.

Δείτε περισσότερα: Εργασίες βραχίονα εγκυμοσύνης

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ:

Παρόλο που είστε έτοιμοι να τεντώσετε, θα πρέπει να ασκήσετε τις ακόλουθες προφυλάξεις.

  • Πάντοτε να ζεσταίνετε προτού αρχίσετε, καθώς το άλμα ίσια προς τέντωμα μπορεί μόνο να προκαλέσει τραυματισμούς, χωρίς επίλυση του σκοπού σας για τον καθορισμό του πόνου σας με άλλο τρόπο. Λίγα λεπτά ανύψωσης γόνατος ή καθισμάτων πρέπει να κάνουν θαύματα.
  • Προσπαθήστε να μην αναπηδήσετε όταν είστε έγκυος, γιατί θα μπορούσε εύκολα να αποδειχθεί ότι είναι τραβηγμένος μυς. Εστιάστε στη διατήρηση του τεντώματος για περίπου 20 έως 30 δευτερόλεπτα και κρατήστε το έτσι ώστε να νιώσετε ότι το τέντωμα έχει αποτέλεσμα.
  • Μην παρακάνετε τις εκτάσεις σας. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παράγεται χαλαρίνα, η οποία χαλαρώνει τους συνδέσμους, καθιστώντας έτσι σας ευαίσθητο να υπερφορτωθεί ακούσια και να καταλήξετε να τραυματίσετε τον εαυτό σας.
  • Μην περιορίζετε τον εαυτό σας, αλλά μην το πιέζετε ούτε πολύ. Να ακούτε πάντα τι έχει να πει το σώμα σας.
  • Αν ένα τέντωμα δεν κάνει ό, τι πρέπει για εσάς, πιθανότατα καλύτερα να επιλέξει τα πλάγια με ένα καινούργιο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ:

Ξεκινήστε με την προθέρμανση, όπως είπε, και στη συνέχεια εστιάστε στο τμήμα του σώματός σας που χρειάζεται προσοχή. Εδώ είναι τα 9 κορυφαία τμήματα που πρέπει να βοηθήσουν.

1. Πίσω:

Τεντώστε Exercises for Pregnant Women 1

Ένα πίσω τέντωμα θα μπορούσε προφανώς να σταθεροποιήσει την αύξηση της πίεσης στη σπονδυλική στήλη και στην πλάτη σας. Αυτό το τέντωμα βοηθά στην επιμήκυνση των μυών της πλάτης σας αρκετά μακριά. Για να είστε, κρατήστε τους γοφούς σας πάνω ή πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών σας και ξεκουραστείτε το χέρι σας στο πάτωμα. Ρυθμίστε τους ώμους σας και γυρίστε το κεφάλι σας προς τα πίσω. Δοκιμάστε να κάνετε ένα τόξο σε μια μάλλον άνετη θέση και αυτό πρέπει να είναι.

2. Λαιμός:

Τεντώστε Exercises for Pregnant Women 2

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η άσκηση βοηθά στην απελευθέρωση της έντασης από την περιοχή του λαιμού. Για να ασκήσετε αυτή την άσκηση, θα μπορούσατε είτε να σταθείτε είτε να καθίσετε όπως θέλετε. Κλείστε τα μάτια σας να πάρουν μια βαθιά αναπνοή και στη συνέχεια να αρχίσετε με τιτλοποίηση του κεφαλιού σας σε μια πλευρά. Αφήστε το να πέσει μέχρι τον ώμο σας. Βεβαιωθείτε ότι τα δύο δεν πληρούν. Επαναλάβετε τις πλευρές αλλαγής μετά από περίπου τρία έως έξι δευτερόλεπτα.

3. Στήθος:

εγκυμοσύνη stretches

Συγκέντρωση εντάσεων από το στήθος στην πλάτη; Μην ανησυχείτε! Η τέντωμα στο στήθος θα βοηθήσει. Ξεκινήστε λαμβάνοντας ένα μαξιλάρι ή ένα χαλάκι. Καθίστε και κρατήστε τα πόδια σας πατημένα στους μηρούς σας. Εκπνεύστε και ενώ συνεχίζετε να κάθεστε, αφήστε τα δάκτυλά σας να αγγίξουν το αντίθετο γόνατο. Έτσι το αριστερό χέρι αγγίζει το δεξί γόνατο και το αντίστροφο. Κύκλο τα χέρια σας μετά από ένα κύκλο και να αλλάξετε τη θέση γύρω. Επαναλάβετε όπως και πώς σας αρέσει πολλές φορές μέχρι να κουραστείτε.

4. Ώμοι:

Τεντώστε Exercises for Pregnant Women 4

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά να καθίσετε μπροστά στον υπολογιστή για πολύ καιρό, αυτή η άσκηση σίγουρα θα έρθει βολικό. Για να το εκτελέσετε, σταθείτε με τα πόδια σας μακριά από μια ίντσα. Τραβήξτε τα χέρια σας και τα τεντώστε ψηλά. Δοκιμάστε να αγγίξετε τον δεξιό αγκώνα με το αριστερό χέρι με τα χέρια σας ακόμα ψηλά. Κρατήστε τη θέση για περίπου μερικά δευτερόλεπτα και επαναλάβετε. Αντιστρέψτε και τις δύο κατευθύνσεις και κάντε οριζόντιους και κάθετους διακόπτες.

5. Κοιλιά:

Τεντώστε Exercises for Pregnant Women 5

Μια απελευθέρωση τέντωμα, αυτό επιτρέπει στο σώμα σας να αναπνέει και να κάνει χώρο για τα πλευρά σας και επιτρέπει την απόσταση για τους μυς που υποστηρίζουν το χτύπημα της κοιλιάς σας. Για να ξεκινήσετε, γονατίσετε στα γόνατά σας και κρατήστε τα πόδια σας στο έδαφος. Τώρα, μόλις μπείτε στη θέση αυτή, κρατήστε μια μπάλα γύρω και επεκτείνετε τα χέρια σας για να αγγίξετε την μπάλα. Βεβαιωθείτε ότι οι αρθρώσεις σας είναι απλωμένες όσο μπορείτε και κρατήστε τη μπάλα χρησιμοποιώντας μόνο τους αγκώνες και το κάτω χέρι. Επαναλάβετε έως ότου είστε άνετοι.

Δείτε περισσότερα: Θέσεις που πρέπει να αποφεύγετε όταν είναι έγκυες

6. Μηροί:

Τεντώστε Exercises for Pregnant Women 6

Αυτή η ευέλικτη άσκηση που τεντώνει τα μυ είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αισθάνεστε άβολα μετά από να καθίσετε για πολύ. Τεντώστε το ένα χέρι ψηλά και τοποθετήστε το άλλο στη μέση σας. Τεντώστε το ένα πόδι με μια κάμψη στο γόνατο και τοποθετήστε το άλλο πόδι πίσω, με το γόνατο κατευθείαν έξω. Επαναλάβετε όταν αισθάνεστε το τέντωμα.

7. Ισχία:

Τεντώστε Exercises for Pregnant Women 7

Τα προβλήματα της ισχιαλγίας δεν θα επιστρέψουν ποτέ με αυτή την άσκηση που φωνάζει για την προσοχή σας. Αρχικά, καθίστε στο πάτωμα ως συνήθως. Τραβήξτε ένα από τα πόδια σας και φέρτε το κοντά στο αυτί σας από πίσω. Μπορείτε να λυγίσετε το κεφάλι σας όπως απαιτείται για να προσαρμοστείτε. Κρατήστε τη θέση για περίπου 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αλλάξτε τις πλευρές. Μην ξεχάσετε να αναπνεύσετε αλλιώς θα κουραστείτε εύκολα.

8. Πόδια:

Τεντώστε Exercises for Pregnant Women 8

Από το πρήξιμο στη κράμπες, όλα θα τελειώσουν πριν το ξέρεις. Δεν υπάρχει μοναδικός τρόπος για να κάνετε ένα τέντωμα ποδιών και όλες οι παραλλαγές μπορούν να πειραματιστούν.

9. Ολόκληρο το σώμα:

Τεντώστε Exercises for Pregnant Women 9

Η απελευθέρωση του στρες είναι εγγυημένη με αυτό το τέντωμα. Περιλαμβάνει την επανάληψη όλων των διαδικασιών πάνω από το ένα μετά το άλλο ακολουθούμενη από μια βαθιά αναπνοή.

Δείτε περισσότερα: Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μόλις ξέρεις πού βρίσκεται η περιοχή του προβλήματος, δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να την απομονώσετε και να την στοχεύσετε για απελευθέρωση τάσης. Αν είστε φυσιογνωμία, δεν πρέπει να αποφεύγετε τις ασκήσεις μόνο και μόνο επειδή είστε έγκυος. Η τέντωμα είναι η διέξοδος από το περιορισμένο κίνημά σας. Εύκολο στην εφαρμογή και οδηγεί στα ίδια παλιά οφέλη για την υγεία.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map