Top 9 Lakshmi Menon χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Από την παιδική ηλικία, ο Lakshmi Menon ήταν ένας φανταστικός χορευτής που αναζητούσε μια μοναδική ευκαιρία να το κάνει μεγάλο στις οθόνες κινηματογραφικών ταινιών. Η Lakshmi Menon, που είναι πάντα ένας τρελός για να ενεργήσει, ξεκίνησε την καριέρα της με τους ρόλους των πλευρών μέχρι που εργάστηκε σκληρά για να προωθήσει τον εαυτό της στα μολύβια. Ένας ινδός ηθοποιός, που εμφανίζεται κυρίως στην κινηματογραφική βιομηχανία Ταμίλ και Μαλαγιαλάμ, θεωρείται το ταχύτερα αναπτυσσόμενο αστέρι που έχει χτυπήσει τους διαγωνισμούς της με την εκπληκτική της ερμηνεία.

Μια ηθοποιός, ωστόσο, είναι πάντα υπό μεγάλη πίεση να δείχνει καλά ανά πάσα στιγμή. Είτε πρόκειται για το βραβείο κόκκινο χαλί ή την τεμπέληδες ημέρα τρέξιμο, χωρίς την επαγγελματική μακιγιάζ περίγραμμα και τη δόμηση του προσώπου τους, είναι μια αρκετά αποκαλυπτική διαφορά που θέτει αυτά τα celebs χωριστά. Στο σημερινό άρθρο θα ρίξουμε μια ματιά στα βιβλία μακιγιάζ της Menon για να διαπιστώσουμε αν είναι φυσική ομορφιά ή απλά ένα όμορφο πρόσωπο στην οθόνη.

1. Αρκετά χαμόγελα:

Lakshmi Menon Without Makeup

Ένα χαμόγελο λέει όλα όσα λένε και εδώ αναβοσβήνει ένα από τα ομορφότερα χαμόγελα είναι το φυσικό Lakshmi Menon. Χωρίς την επαγγελματική βοήθεια από τους καλλιτέχνες μακιγιάζ στούντιο, ο Menon μοιάζει πολύ πιο κάτω στη γη και όμορφο. Η σαφής επιδερμίδα της τονίζει το όμορφο χαμόγελο καθώς βάζει σε όλους τους φυσικούς εαυτούς της.

2. Killer Selfie:

Lakshmi Menon Without Makeup 2

Καταστρέφοντας τις βαθμολογίες στο παιχνίδι selfie, ο Menon εδώ μοιάζει άψογος χωρίς να έχει κανένα σπρέι ή σημείο στο δέρμα του. Ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού είναι το προστατευτικό της μάτι που πιστεύει ότι το πρόσωπό της απεικονίζει γυμνή ομορφιά με μια ελαφριά ματιά της επένδυσης που τονίζει τα ήδη όμορφα μάτια της.

3. Ξαφνικοί Κανόνες:

Lakshmi Menon Without Makeup 3

Απογυμνώνοντας το ελάχιστο της, ένα σκουλαρίκι από ελεφαντόδοντο και ένα μονόχρωμο κοστούμι, η ηθοποιός Lakshmi Menon φαινόταν φυσικό εαυτό της σε αυτή την εικόνα. Τα μαλλιά της ήταν κομμένα και δεμένα στο πίσω μέρος που το χαρακτήριζε ως μία από αυτές τις τεμπέληδες μέρες στις μέρες μας. Καθώς χαμογέλασε, αγνοώντας την εικόνα της, η ειλικρίνεια της φαινόταν φυσικά όμορφη.

4. Όντας όμορφος:

Lakshmi Menon Without Makeup 4

Αυτή τη φορά ντυμένος με ένα γυμνό legging και την αντιστοίχιση με ένα κοράλλι μπλε κοστούμι, Lakshmi Menon πήγε παραδοσιακά με ένα μικρό μαύρο bindi στολίζει όμορφο πρόσωπο της. Τα μαλλιά της με τη φυσική της δόξα ήταν ανοιχτά και χωρίστηκαν στο πλάι καθώς αυτή τη φορά γνώριζε την κάμερα έβαζε ένα χαριτωμένο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

5. Σκηνές ταινιών:

lakshmi-menon without makeup 5

Αυτή είναι μία από τις ταινίες του Menon για τις πρώτες μέρες της ταινίας όταν προσπαθούσε ακόμα να το κάνει μεγάλο. Απογυμνώνοντας το φυσικό της μαύρισμα και αγκαλιάζοντας το πολιτιστικό της, ο Menon έπαιξε πολύ καλά. Το ηλιόλουστο δέρμα της έδωσε την ατέλεια της, καθώς τα άτακτα μάτια της έλαμψαν με ευτυχία.

Δείτε περισσότερα:  Manju Warrier χωρίς μακιγιάζ

6. Selfie Χρόνος:

Lakshmi Menon Without Makeup 6

Για άλλη μια φορά, ο Menon κυβέρνησε την τάση του selfie, αυτή τη φορά σε εσωτερικούς χώρους με τα μαλλιά της να συγκρατούνται σε ροζ μπάντα. Ο αθλητισμός με ένα κόκκινο πουκάμισο και χωρίς μακιγιάζ, ο Lakshmi έμοιαζε λαμπερός καθώς το δέρμα του φαινόταν καθαρό, χωρίς σημεία ή στίγματα που έδειχναν προφανές.

7. Fresh Faced:

Lakshmi Menon Without Makeup 7

Αυτή είναι μια άλλη φορά που ο Lakshmi Menon μας έδειξε πόσο επαγγελματικό μακιγιάζ δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει το όμορφο πρόσωπο του τόσο ελκυστικό. Η εικόνα δείχνει με σαφήνεια τον Menon χωρίς μακιγιάζ που φαίνεται ωραία και πεντακάθαρα καθώς συνδυάζει το πράσινο κοστούμι της με ένα μαλακό κρεμαστό κόσμημα και ένα παραδοσιακό μικρό bindi.

Δείτε περισσότερα:  Lakshmi Rai Δεν μακιγιάζ

8. Πηγαίνοντας παραδοσιακά:

Lakshmi Menon Without Makeup 8

Το λαμπερό γαλάζιο κοστούμι με ένα εξωφρενικό σχέδιο στο κάτω μισό έκανε τον Menon να μοιάζει αρκετά πολιτιστικό εαυτό του. Για άλλη μια φορά αυτή ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που ο Menon επέλεξε ένα μινιμαλιστικό βλέμμα με τα όμορφα danglers αυτί και μαλακό μαύρο bindi.

9. Movie Still 2:

Lakshmi Menon Without Makeup 9

Αυτή ήταν μια από τις ταινίες του Menon, όπου της έδειξε να κάνει ελεύθερο δέρμα που λάμπει και αφέθη, καθώς χαμογέλασε ευρέως στη φωτογραφική μηχανή.

Δείτε περισσότερα: Amala Paul Φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ

Leave A Comment

73 − = 68