Top 9 τύποι δαχτυλιδιών Enamor και συμβουλές φθοράς Στυλ στη ζωή

Το Enamor είναι μια σειρά εσώρουχων που προσφέρει ποικιλία από σουτιέν, εσώρουχα, νυχτικά, αθλητικά ρούχα και άλλα οικεία ενδύματα. Είναι μια καθιερωμένη μάρκα εσωρούχων που ξεκίνησε το έτος 2003 στην Ινδία και έρχεται πολύ μακριά από τότε. Το Enamor προσφέρει διεθνή πρότυπα στυλ και σχέδια. Ας ρίξουμε μια ματιά στην κορυφή 9 Enamor σουτιέν πρέπει να μας προσφέρει.

Τελευταίες τύποι Enamor Bra και Συμβουλές Φοράς:

1. Enamor Dailies AB 94 Σουτιέν:

καταθέλγω bra

Αυτό είναι ένα γεμισμένο και μη ενσύρματο σουτιέν από τις εφημερίδες που κυμαίνονται από το enamor. Τα κύπελλα είναι απρόσκοπτα, γεμισμένα με μαλακό αφρό και δεν είναι ενσύρματα για την απόλυτη άνεση. Τα επικαλυμμένα κύπελλα παρέχουν μεσαία κάλυψη με την απαιτούμενη ανύψωση και επιπλέον στήριξη. Το σουτιέν έχει ένα ντεκολτέ με την αγκαλιά και το κλείσιμο των ματιών στο πίσω μέρος. Οι ιμάντες είναι τεντώσιμοι με ρυθμιστικά για την προσαρμογή τους. Διατίθεται σε δύο χρώματα και ποικίλα μεγέθη.

2. Enamor Dailies FB 17 Σουτιέν:

Καταθέλγω Bra and Wearing Tips 2

Αυτός είναι ο τέλειος σουτιέν για εσώρουχα για μανίκια και λοξά φορέματα. Τα κύπελλα είναι απρόσκοπτα, γεμισμένα, ενσύρματα και είναι απόλυτα κρυμμένα. Παρέχει ομαλή άνεση και απαιτούμενη κάλυψη. Οι ιμάντες είναι ευρείς με ρυθμιστικά για την προσαρμογή τους. Τα πτερύγια είναι στρωμένα που προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη και άνεση. Έχει γάντζο και κλείσιμο των ματιών στο πίσω μέρος και ένα λαιμόκοψη. Διατίθεται σε τρία βασικά χρώματα και ποικίλα μεγέθη.

3. Enamor Girlies AB 77 Υποδήματα:

Καταθέλγω Bra and Wearing Tips 3

Αυτό το όμορφο, φωτεινό και μοντέρνο σουτιέν από καουτσούκ από το φάρο enamor girlies έχει σχεδιαστεί με αντίθετες λωρίδες και στις δύο πλευρές με αυτό που το κάνει να μοιάζει κομψό. Οι ιμάντες έχουν ρυθμιστές για προσαρμογές. Τα κύπελλα είναι απρόσκοπτα, γεμισμένα και ενσύρματα για τον απόλυτο ανελκυστήρα και την ομαλή άνεση. Το κάλυμμα στα κύπελλα παρέχει μεσαία κάλυψη. Κατασκευασμένο από βαμβάκι και ελαστάν, κάνει την προτομή άνετη. Έχει ένα λαιμόκοψη γλυκό και γάντζο και το κλείσιμο των ματιών πίσω. Διατίθεται σε δύο όμορφες εκτυπώσεις και σε διάφορες επιλογές μεγέθους.

4. Girlies FO 63 Enamor Bra:

Καταθέλγω Bra and Wearing Tips 4

Αυτό το πολύ τυπωμένο σουτιέν σουτιέν με πολυτελή κορδόνια είναι από το φάσμα των girlies. Είναι μη-γεμισμένο και ενσύρματο για την ομαλή εμφάνιση με επιπλέον άνεση. Τα κύπελλα είναι διπλά στρώματα και χυτά για να δώσουν την απαιτούμενη ανύψωση στην προτομή σας που κολακεύει τις καμπύλες σας. Παρέχει μεσαία κάλυψη στην προτομή σας και οι ιμάντες είναι τεντώσιμοι με ρυθμιστικά για προσαρμογές. Έχει γάντζο και κλείσιμο ματιών στο πίσω μέρος με πέντε επιλογές εκπληκτικών εκτυπώσεων και χρωμάτων. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη.

5. Τάσεις A 006 Enamor Σουτιέν:

Καταθέλγω Bra and Wearing Tips 5

Αυτή η γοητευτική γοητεία και το κομψό σουτιέν από την ποικιλία trendy enamour είναι κάθε θηλυκό και έχει τον παράγοντα oomph. Τα κύπελλα είναι χυτά, απρόσκοπτα και γεμισμένα για αυτό το πανέμορφο ανελκυστήρα και ενίσχυση του μαστού. Τα φλιτζάνια είναι ενσύρματα και παρέχουν απαλή άνεση και είναι σχεδιασμένα όμορφα με ματζέντα και μαύρες λωρίδες με τόξο στο κέντρο. Είναι διακοσμημένο με λεπτομέρειες δαντέλας στο κάτω μέρος των φλυτζανιών. Διαθέτει ελαστική ταινία που παρέχει σταθερότητα και στήριξη. Έρχεται με αποσπώμενα ιμάντα για να μπορείτε να το φοράτε χωρίς στράπλες. Έχει διάφορες επιλογές μεγέθους.

6. Enamor Trendies AB 96 Υποδήματα:

Καταθέλγω Bra and Wearing Tips 6

Πρόκειται για ένα σκουλαρίκι από βαμβάκι καθαρού βαμβακιού με χυτά, χωρίς ραφή και γεμισμένα κύπελλα. Τα κύπελλα είναι τριγωνικά διαμορφωμένα με ένα καινοτόμο ανοιχτό μέτωπο. Έχει μια λαιμόκοψη που είναι ιδανική για μπλούζες χαμηλής κοπής και κορυφές. Το σουτιέν έρχεται με μια συμπαγή βάση χρώματος με αντίθεση σε τροπική εκτύπωση. Οι ιμάντες είναι αποσπώμενοι με ρυθμιστικά για προσαρμογές. Έχει άγκιστρο και κλείσιμο ματιών στο πίσω μέρος. Αυτό είναι ένα μεγάλο σουτιέν για τα καλοκαίρια και διατίθενται σε διαφορετικές επιλογές μεγέθους.

Δείτε περισσότερα: Βαμβάκι

7. Glitzies FO 20 Enamor Bra:

Καταθέλγω Bra and Wearing Tips 7

Εάν είστε μια νύφη-to-be, σίγουρα θα σας αρέσει αυτό το σουτιέν σουτιέν από την γκάμα των γειτονιών. Έχει όμορφη δαντέλα στα κύπελλα και τεντώστε το πλέγμα στα πίσω φτερά για πρόσθετη στήριξη. Τα κύπελλα είναι γεμισμένα με επίπεδο 1 push-up και είναι ελεύθερα καλωδίων που προσδίδουν εξαιρετική εμφάνιση στην προτομή. Παρέχει μεσαία κάλυψη και διαθέτει αποσπώμενα, ρυθμιζόμενα ιμάντα. Παρέχει επίσης διαφανείς ιμάντες με τη συσκευασία. Κατασκευασμένο από νάιλον και spandex, έχει γάντζο και κλείσιμο ματιών πίσω. Έχει διάφορες επιλογές μεγέθους.

8. Enamor Glitzies FO 40 Σουτιέν:

Καταθέλγω Bra and Wearing Tips 8

Αυτό το αισθησιακό κόκκινο σουτιέν κινέζικα από την πιο λαμπερή γκάμα γίνεται με τσόχα με κεντητό σατέν με κεντημένη δαντέλα και τυπωμένο πλέγμα. Τα κύπελλα είναι χυτά, απρόσκοπτα και γεμισμένα για την απαιτούμενη ανύψωση και ενίσχυση της προτομής σας. Τα φλιτζάνια είναι ενσύρματα για την τελική υποστήριξη. Οι ιμάντες έχουν σχεδιαστεί με ρυθμιστές για προσαρμογές. Έχει γάντζο και κλείσιμο ματιών στο πίσω μέρος με ωραία τόξα στο peplum. Παρέχει χαμηλή κάλυψη και διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη.

Δείτε περισσότερα: Υποδήματα σιλικόνης στην Ινδία

9. Dailies ΑΒ 62 Enamor Bra:

Καταθέλγω Bra and Wearing Tips 9

Πρόκειται για μια μεσαία κάλυψη εγχώριας σουτιέν από την περιοχή εφημερίδων. Τα κύπελλα δεν είναι γεμισμένα και διπλής επίστρωσης για να αποφευχθεί η εμφάνιση. Είναι κατασκευασμένο από καθαρό βαμβάκι. Δεν είναι ενσύρματο για την απόλυτη άνετη εμπειρία. Οι ιμάντες είναι αποσπώμενοι και μπορούν να φορεθούν ως σουτιέν πολλαπλών χρήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το φορέσετε με διακριτικό τρόπο εκτός από το συμβατικό στυλ. Οι ιμάντες έχουν ρυθμιστές για προσαρμογές. Έχει γάντζο και κλείσιμο ματιών στο πίσω μέρος και έχει πολλές επιλογές χρωμάτων. Υπάρχουν επίσης διάφορες επιλογές μεγέθους.

Enamor Συμβουλές Φοράς:

Ακριβώς όπως έχουμε πάρει για να κουμπιά πουκάμισα μας σωστά, υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να φορέσει σουτιέν επίσης. Διαφορετικά, μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε άβολα και ανασφαλείς. Ο τρόπος με τον οποίο φοράτε το σουτιέν σας πρέπει να εξασφαλίζει την κατάλληλη κάλυψη, ασφάλεια και άνεση. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να μάθετε πώς να φοράτε σουτιέν.

Συγκράτηση των δύο άκρων του σουτιέν:

Τοποθετήστε τα χέρια σας μέσα από τους ιμάντες της σουτιέν και τα τοποθετήστε στους ώμους σας. Όταν τελειώσετε, σηκώστε τα χέρια σας στο πίσω μέρος και σφίξτε καλά τα δύο άκρα του σουτιέν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τα άγκιστρα στους δεξιούς βρόχους.

Προσαρμογή των ιμάντων:

Στη συνέχεια, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες δεν κρεμούν χαλαρά στους ώμους σας ή ότι αισθάνεστε πολύ σφιχτά και τσίμπημα το δέρμα σας. Οι ιμάντες θα έχουν ολισθαίνοντες επάνω τους, τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα, τραβώντας τους προς τα πάνω ή προς τα κάτω, μέχρι να αισθανθείτε άνετοι αλλά ασφαλείς.

Κάμψη προς τα κάτω για να ρυθμίσετε τη θέση των κυπέλλων:

Θα επιθυμούσατε τα σουτιέν σου να ταιριάζουν τέλεια στα στήθη σου, ώστε να μην παρατηρείται καμία ενοχλητική διαρροή. Λυγίστε την πλάτη σας και ρυθμίστε τη θέση των κυπέλλων ενώ ελέγχετε την κίνηση των μαστών σας.

Δείτε περισσότερα: Στράπλες Bras

Leave A Comment

50 − 47 =