Top 9 + πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την τατουάζ | Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

Top 9 + πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την τατουάζ | Στυλ στη ζωή

Σχεδιάζετε να κάνετε τατουάζ; Τώρα, τα τατουάζ έχουν μετακινηθεί από το ταμπού σε διαχρονικό και έχει γίνει η τάση. Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο τατουάζ είναι ένα εκπληκτικό πράγμα. Οι εμπειρογνώμονες τατουάζ θα μιλήσουν ελεύθερα για τους πιο συνηθισμένους ανθρώπους με προβλήματα όταν λάβουν μελάνι.

Ως εκ τούτου, σε αυτή τη θέση έχω εξερευνήσει αυτά τα πράγματα να γνωρίζουν πριν πάρει ένα τατουάζ που σας διευκολύνουν να προσδιορίσετε τι να κάνετε και επιπλέον τι να περιμένετε για την κύρια δεξιότητά σας τατουάζ.

Τα πράγματα To Know Before Getting A Tattoo

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την τατουάζ:

Ας βρούμε εδώ με τα αναφερθέντα πράγματα που θα πρέπει να εξετάσετε όταν παίρνετε ένα τατουάζ.

1. Να είστε προετοιμασμένοι:

Το τατουάζ είναι μια διαδικασία πόνου, ίσως να κάθεστε σε αυτή την καρέκλα για πολλές ώρες και το τελευταίο πράγμα που επιθυμείτε είναι να είστε στην ανήθικη κατάσταση του νου. Βεβαιωθείτε ότι είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι γι 'αυτό και θα εμφανιστείτε στην κορυφή.

2. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούνται νέες βελόνες:

Βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης τατουάζ σας χρησιμοποιεί αποστειρωμένες βελόνες μίας χρήσης και μιας χρήσης και σωλήνες τατουάζ. Πρέπει να σφραγίζονται σε αποστειρωμένες συσκευασίες και να ανοίγουν μπροστά σας. Οι βελόνες τατουάζ πρέπει να είναι αποστειρωμένες και για μία χρήση.

3. Επιλέξτε το Spot Wisely:

Τα τατουάζ που βρίσκονται πάνω από τα οστά, μαζί με τους τένοντες (λαιμός, σπονδυλική στήλη, πίσω μέρος του αστραγάλου), σε τμήματα του σώματος στην εταιρεία σχετικά μικρής βάσης (πόδια, χέρια, αρθρώσεις) μαζί με οπουδήποτε με φορτία νευρικών απολήξεων (δάχτυλα, θηλές, πρόσωπο) να είναι επώδυνη. Τα άριστα τατουάζ είναι εκείνα που λειτουργούν βιολογικά με τα περιγράμματα του σώματος.

Δείτε περισσότερα: Να πάρει ένα τατουάζ

4. Αποφύγετε από το Boozing:

Αποφύγετε να πιείτε έντονα τη νύχτα μπροστά από τη συνεδρίαση τατουάζ σας. Όντας, η οδύνη πιθανώς θα αμβλύνει το αίμα σας την επόμενη μέρα. Επομένως, πίνετε πολύ νερό!

5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή υγεία:

Κρατήστε μακριά από το τατουάζ όταν είστε άρρωστοι! Όχι μόνο είναι μεταδοτική στους εργαζόμενους, τους καλλιτέχνες και άλλους πελάτες. μπορεί να εμποδίσει τη διαδικασία επούλωσης του τατουάζ σας.

6. Αλλεργικές αντιδράσεις:

Οι χρωστικές που υπάρχουν σε ένα κραγιόν ή σκιά ματιών υπάρχουν επίσης στο μελάνι τατουάζ. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί σε αυτή τη χρωστική ουσία που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στις χρωστικές ουσίες. Μιλήστε με τους ειδικούς προτού πάρετε τη βουτιά.

7. Βεβαιωθείτε ότι το στούντιο και ο εξοπλισμός είναι καθαροί:

Βεβαιωθείτε ότι το στούντιο είναι καθαρό και καθαρό και ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι αναλώσιμος. Επισκεφθείτε το στούντιο και κάντε μια περιήγηση στον τόπο προτού λάβετε την απόφαση να πάρει μελάνι. Ζητήστε δείγματα και επιλέξτε με σύνεση.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα κιτ τατουάζ στην Ινδία

8. Βεβαιωθείτε ότι είστε καλά ξεκούραστοι:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκουραστεί καλά πριν πάτε για ένα τατουάζ. Επίσης, αποφύγετε τη λήψη ασπιρίνης επειδή αποτρέπει το πήγμα του αίματός σας, συνεπώς θα αιμορραγείτε περισσότερο.

9. Χρησιμοποιήστε αντιηλιακά:

Εάν θέλετε το τατουάζ σας να διαρκέσει πολύ, 10 έως 20 χρόνια μπορείτε να το κάνετε αν μείνετε μακριά από τον ήλιο. Εάν επιθυμείτε να προστατέψετε αυτά τα χρώματα και να αποφύγετε τις θολές αυτές γραμμές, βεβαιωθείτε ότι είστε καλυμμένοι με αντηλιακό ή φορέστε τα μακριά μανίκια.

10. Εκτιμήστε την τέχνη σας:

Πρέπει να ξέρετε ότι η ασιατική γραμματοσειρά είναι πολύ δημοφιλή τατουάζ από μη-ασιανούς-γλώσσα-ομιλητές, δεδομένου ότι οι ίδιοι οι χαρακτήρες είναι ωραία. Αυτό ισχύει για τα εβραϊκά, τα αραβικά και άλλες γλώσσες με κομψούς χαρακτήρες. Τουλάχιστον, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε τη δική σας τέχνη.

11. Τιμολόγηση Τατουάζ:

"Ένα τατουάζ πρώτης κατηγορίας δεν είναι φθηνό, συν ένα φτηνό τατουάζ δεν είναι καλό". Μόλις γίνει η επιλογή ενός τατουάζ, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν τα άτομα είναι: «Πόσο θα κοστίσει;» Μην πηγαίνετε για λιγότερο δαπανηρά τατουάζ, όπως θα μπορούσαν να γίνουν με φτηνό μελάνι , που θα μπορούσαν να σας βλάψουν αργότερα.

Ο καλλιτέχνης τατουάζ σας θα σας δώσει πιθανώς τόσο λεκτικές όσο και γραπτές οδηγίες που σας αποκαλύπτουν τι να μοιάσετε μετά το νέο τατουάζ σας τις προσεχείς εβδομάδες. Βεβαιωθείτε ότι συντονίζετε / παίρνετε το μεγαλύτερο μέρος των δεδομένων εκπληκτικά σκόπιμα καθώς είναι ζωτικής σημασίας να ασχοληθείτε με το τατουάζ σας κατάλληλα ενώ ταξιδεύετε μέσα από το στάδιο μετά τη φροντίδα έχοντας κατά νου τον τελικό στόχο να διασφαλίσετε ότι όλα ανακτούν και επιπλέον.

Δείτε περισσότερα: Καλύψτε τα σχέδια τατουάζ

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 33 = 36

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map