Top 9 Σαμπουάν Χημικής Χρήσης Στυλ στη ζωή

Ψάχνετε για χημικό ελεύθερο σαμπουάν; Ενώ ανησυχούμε συχνά για το τι συμβαίνει στα καλλυντικά μας και την περιποίηση του δέρματος, ξεχνάμε να διασφαλίσουμε το συστατικό ενός προϊόντος που όλοι χρησιμοποιούμε κάθε μέρα: σαμπουάν. Επιπλέον, δυστυχώς, σχεδόν όλα τα εμπορικά σαμπουάν περικλείουν στοιχείο που μπορεί να βλάψει την υγεία σας.

Τα καλύτερα χημικά ελεύθερα σαμπουάν:

1. Σαμπουάν Vaadi Herbal Anti-Dandruff με εκχυλίσματα ελαίου λεμονιού και τσαγιού:

Χημική ουσία Free Shampoos

Είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα λεμονιού συν λάδι δέντρων τσαγιού. Το λεμόνι έχει κιτρικό οξύ σε αυτό και ως εκ τούτου είναι μια λαμπρή πιτυρίδα καταπολέμηση φυσικό στοιχείο. Το έλαιο δέντρων τσαγιού χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ακμής στο τριχωτό της κεφαλής και για την καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν πιτυρίδα. Επιπλέον, συνδυάζει αρωματισμένα έλαια, shikakai για φυσική προετοιμασία μαζί με εκχυλίσματα neem για καθαρή δράση στο τριχωτό της κεφαλής. Το Neem σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τυχόν βράσιμο, αλλιώς θα χτυπήσετε στο κρανίο σας. Αυτό είναι ένα καλύτερο σαμπουάν αν υποφέρετε από πιτυρίδα συν κνησμώδη κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.

2. Σαμπουάν από τσουκνίδα Oriflame White And Papaya:

Χημική ουσία Free Shampoo 2

Είναι ένα ελαφρύ καθώς και απαλό σαμπουάν που περιλαμβάνει καλοσύνη λευκής τσουκνίδας και παπάγιας. Η εμφάνιση της βιταμίνης c, ενός αντιοξειδωτικού, δημιουργεί απαλή μαλλιά. Φροντίζει για το κνησμό του τριχωτού της κεφαλής, την πιτυρίδα μάχης και επιπλέον άφησε τα μαλλιά μου μαλακά πιο εύπλαστα.

3. Πράσινο καθημερινό Σαμπουάν Αλόης:

Χημική ουσία Free Shampoo 3

Πρόκειται για ένα χαλαρωτικό φυσικό σαμπουάν για όλα τα είδη τρίχας, ωστόσο ιδιαίτερα για τα άτομα με δερματικές παθήσεις, όπως για παράδειγμα το έκζεμα και η ψωρίαση. Οι Πράσινοι Άνθρωποι δημιουργούν μια ποικιλία σαμπουάν από μια ποικιλία συστατικών. Επιπλέον, τα προϊόντα τους δεν έχουν SLS αλλιώς οποιουσδήποτε παράγοντες αφρισμού ανθρωπογενώς και είναι εκτός του ξηραντικού αλατιού. Παρόμοια με τη διακοπή του ύδατος ενώ με τη χρήση μου, δημιουργούμε ένα μικρό από αυτό το λεβάντα άρωμα προϊόν πάει πολύ δρόμο.

4. Ginesis Bio Υγιές Σαμπουάν χωρίς Σάκχαρα:

Χημική ουσία Free Shampoo 4

Αποφύγετε το στεγνό τριχωτό της κεφαλής, το ξεφλούδισμα και την κνησμό, το άσχημο κιτρίνισμα των γκρίζων μαλλιών, καθώς και άλλα μαλλιά επιπλέον προβλήματα τριχωτού της κεφαλής που προκαλούνται από τα χημικά. Πρόκειται για ένα μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που βοηθά τα μαλλιά, τα οποία έχουν αποξηρανθεί, αποχρωματισμένα, απολέπισης, εξαιτίας χημικών βλαβών επιπλέον ή / και ζημιών λόγω ιατρικών θεραπειών, π.χ. χημειοθεραπείας. Η μέθοδος είναι ασφαλής για χρήση από τα παιδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για τακτικές εφαρμογές. Η φιάλη της αντλίας καθιστά κατάλληλο για ανανέωση αν αγοράσετε το 1 γαλόνι, φθηνό μέγεθος.

5. Himalaya Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης:

Χημική ουσία Free Shampoo 5

Αυτό είναι το μεγαλύτερο για την πτώση των μαλλιών δυσκολία, είναι ανοιχτό από paraben συν SLES, πυρίτιο. Είναι ασφαλές για τα χρωματιστά μαλλιά, μειώνει την πτώση των μαλλιών, η θραύση επιπλέον θρέφει τη ρίζα με τα μαλλιά για να τους προσφέρει δύναμη. Είναι απλά διαθέσιμο συν σε σαμπουάν προϋπολογισμού στην ινδική αγορά.

Δείτε περισσότερα:  Σαμπουάν Μπύρας

6. Το Vaadi Herbals Amla Σαμπουάν με Shikakai και Reetha:

Χημική ουσία Free Shampoo 6

Αυτό το σαμπουάν αναπτύσσεται από την ακεραιότητα του shikakai, amla, plus reetha. Επιπλέον, περιλαμβάνει πρωτεΐνη σόγιας που προσφέρει τροφή στα μαλλιά και επιπλέον υποστηρίζει την ανάπτυξη των τριχών. Η Amla υποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών. Το Shikakai είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό. Το Reetha λειτουργεί ως φυσικό καθαριστικό.

7. Odylique:

Χημική ουσία Free Shampoo 7

Αυτό το εξειδικευμένο οργανικό σαμπουάν παρασκευάζεται από 70% οργανικά συστατικά, από το κοκο-γλυκοσίδιο ως κύριο καθαριστικό του. Έχει ένα εξαιρετικά ελαφρύ, ελαφρύ άρωμα, καθώς είναι αρωματικό με ένα άγγιγμα χαμομηλιού και αφαίρεσης δεντρολίβανου, επομένως εάν ψάχνετε για μια δημιουργία για να αρωματιστείτε τα μαλλιά σας, αυτό ίσως δεν είναι ακριβές για σας. Το προϊόν κάνει μια απαλή αφρό με ένα καθαρό φινίρισμα, συν το καλύτερο από όλα, δεν λωρίδες τρίχες του χρώματος αλλιώς κανονική λάμψη.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερο σαμπουάν Ayurvedic στην Ινδία

8. Βοηθητικό Σαμπουάν Ενυδάτωσης Μέλισσας:

Χημική ουσία Free Shampoo 8

Είναι φορτωμένο με βοτανική βγάλτε έξω για να πλύνετε απαλά τα μαλλιά επιπλέον εξαλείφει τα υπολείμματα συν την ενυδάτωση, ενώ ελκυστική φυσική λάμψη. Επιτρέπει μαλλιά αφής μαλακό και λεία. Αυτή η συνταγή θα καλλιεργήσει το τριχωτό της κεφαλής και θα ενισχύσει τα μαλλιά που δεν έχουν απογυμνωθεί ή δεν το βαρύνουν. Πλύνετε, ενυδατώστε, συν να σβήσετε είστε αφυδατωμένα ξηρά μαλλιά από αυτό το βοτανικό ενυδατικό σαμπουάν.

9. Organix Ενυδατικό Σαμπουάν Μακαντάμι:

Χημική ουσία Free Shampoo 9

Αυτό θεραπεύει τα μαλλιά πέφτουν εξαιτίας της ξηρότητας καθώς το λάδι της Μακαντάμιας τροφοδοτεί συν το ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής καθώς μειώνει το σπάσιμο των μαλλιών. Αυτό το σαμπουάν είναι ιδανικό για ξηρά, λεπτές και χρωματισμένες τρίχες. Δοκιμάστε αυτό το σαμπουάν από το πετρέλαιο Macadamia και αποκτήστε όμορφα ενυδατωμένα κλειδαριές.

Δείτε περισσότερα: Σαμπουάν χωρίς θειικό άλας

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

44 − 35 =