Top 8 συνταγές τροφίμων Bengali Στυλ στη ζωή

Το Bengali's είναι ένας από τους πιο κλασικούς λάτρεις των τροφίμων που υπήρχαν ποτέ. Είναι μια ετικέτα που ακολουθεί αυτή την κουλτούρα όπου κανένας Μπενγκάλι δεν είπε ποτέ ότι μισούν τις ποικιλίες τροφίμων. Μεγαλώνοντας από αυτό, οι παραδοσιακές πλούσιες κουζίνες είναι καλυμμένες με τα ποτέ μπαχαρικά και βότανα. Οι Μπενγκαλι είχαν πάντοτε την ικανότητα για αληθινές γεύσεις όταν ήρθαν στην παραγωγή τροφίμων. Από τα curry ψαράκια μουστάρδας μέχρι το παραδοσιακό κάρυ κοτόπουλου γεμάτο με καυτά καρυκεύματα από κόκκινο τσίλι, δεν μπορείτε ποτέ να πάτε στραβά με ένα κλασικό πιάτο Μπενγκάλι και εδώ γιατί.

1. Σφίξτε το ιλίς (μουστάρδα Hilsa):

bengali food recipe

Ο πλούτος αυτού του πιάτου μπορεί να γίνει κατανοητός μόνο από έναν κλασικό εραστή τροφίμων. Το Hilsa είναι ένας τύπος ψαριού και η μύρτιλλα που καλύπτει το Hilsa είναι μια από τις υπερηφάνειες της βενζαλικής κουζίνας. Το μαλακό ψάρι κονιοποιείται σε χρυσοκίτρινο σε λάδι και στη συνέχεια βράζεται με μουστάρδα και βότανα και σπόρους παπαρούνας και το τελικό αποτέλεσμα είναι απλώς το στόμα πότισμα.

2. Koraishutir Kochuri:

Koraishutir Kochuri

Τώρα το πρωινό σε μια μπανγκαλική κουζίνα σημαίνει Koraishutir Kochuri που είναι μπιζέλι έγχυμα flatbread. Για να ξεκινήσετε, βράστε τα μπιζέλια και τα ψήστε μαζί μαζί με κάρδαμο, σκόρδο και αλάτι kosher. Τώρα κυλήστε τη ζύμη σε επίπεδο ψωμί και με ένα κουτάλι τοποθετήστε λίγο παραγεμισμένο εσωτερικό. Ανακινήστε ξανά για να αποκρύψετε το παραγέμισμα μέσα και στη συνέχεια βαθιά τηγανίζουμε.

3. Καβούρι Brinjal (αρχή pora):

άρχισε pora

Βασικά η όραμα στο Μπενγκάλι σημαίνει ότι έχει καεί αλλά αυτή είναι μία από τις λιχουδιές της μπανγκαλικής κουζίνας. Ξεκινήστε οριζοντίως κάνοντας σχισμές στο φυτό αυγών και στη συνέχεια μάσκατε με λάδι και αφήστε το σε μια γρίλια ή ανοικτή φλόγα. Κρεμμύδι, ντομάτες, τσίλι και μερικά φύλλα κορίανδρου και τώρα ξεφλουδίζετε το δέρμα από το φυτό αυγών και το ψιλοκόβετε μαζί με το μπολ. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ξινό τυρί ή ξύδι για γεύση.

4. Aloo Bhapa (πατάτα στον ατμό):

Aloo Bhapa

Αυτό πρέπει να είναι τα χέρια κάτω από ένα από τα κλασικά και ευκολότερα Bengali πλευρά πιάτο όπου απλές βραστές πατάτες στο σύνολό τους πετιέται και καλυμμένο με μουστάρδα, πηγμένο γάλα, πούλπα καρύδας και τα πέντε μικτά καρύκευμα μαζί με λίγο σιναπιού. Κάποιος μπορεί ακόμη να προσθέσει λίγο σπανάκι και ξίδι κρεμώδη κρεμμύδι στο μείγμα.

5. Doi maach (τυρόψαρο):

Doi maach

Το Doi σημαίνει πηγμένο γάλα και όπως και η προηγούμενη συνταγή εδώ, το ψάρι χτυπάει ελαφρά και μετατρέπεται σε λάδι για να πάρει το μαλακό χρώμα και στη συνέχεια σε μια κατσαρόλα το βασικό μίγμα του τυροπήγματος μαζί με τα βότανα και τα μπαχαρικά αναμειγνύεται μέσα. ψάρι. Μόλις γίνει το ψάρι προστίθεται και ρίχνεται σε ένα τηγάνι και βάζουμε για να σάλτσα για να ενσωματώσει τη γεύση του κάρι μέσα του.

Δείτε περισσότερα:  Συνταγές τροφίμων Πουντζάμπι

6. Chingri maacher malaikari: (γαρίδα κάρυ)

Chingri maacher malaikari

Αυτό είναι ένα ακόμη αγαπημένο ευθεία από τους πυρήνες της κουζίνας της Μπενγκάλης, όπου η γαρίδα ή η γαρίδα ψιλοκομμένο και αποξηραμένα με τα πλούσια μπαχαρικά και τα μίγματα βότανο μαζί με κάποια κολοκύνθη ή τυρόπηγμα για επιπλέον καρυκεύματα. Αυτό είναι ένα από τα κλασικά πιάτα που συχνά απολαμβάνουν το ρύζι. Συχνά το κρεμώδες γάλα καρύδας προστίθεται στο μείγμα για να αυξήσει τη γεύση.

Δείτε περισσότερα:  Συνταγές τροφίμων Γκουτζαράτι

7. Ιτύς paturi:

Εκδότης paturi

Για άλλη μια φορά ο Hilsa έρχεται στη σκηνή όπου το ψάρι λούζεται σε μουστάρδα, μεταξύ άλλων μπαχαρικών και στη συνέχεια τυλιγμένο σε ένα φύλλο μπανάνας και δεμένο με μια χορδή και στη συνέχεια να τεθεί υπό αυστηρό ατμό. Κατά την εξυπηρέτηση, ολόκληρο το φύλλο μπανάνας τοποθετείται στην πλάκα και στη συνέχεια αφαιρείται η χορδή. Ο μαλακός ατμός που αναδύεται από τον πρόσφατα ατμοποιημένο Hilsa είναι απλά ασταθής.

Δείτε περισσότερα:  Βόρεια ινδική λίστα μενού τροφίμων

8. Patishapta:

Patishapta

Το Patishapta είναι μια κλασική έπαυλη της Μπενγκάλι, η οποία είναι ευρέως απαίτηση κατά τη διάρκεια του Νέου Έτους Μπενγκάλι. Αυτό είναι φτιαγμένο από μαλακά τραγανά αλεύρια που βυθίζονται σε ζαχαροπλαστική και γεμίζουν με ζυμωμένο πούρο καρύδας. Αυτά μοιάζουν με τα ρολά της άνοιξης, αλλά είναι ένα γλυκό πιάτο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

+ 9 = 18