Παραμείνετε Ασφαλής με Αυτά τα Top 5 Αντιηλιακά Lakme | Στυλ στη ζωή

Η Lakme είναι μια μάρκα καλλυντικών που παράγει προϊόντα φροντίδας του δέρματος και περιποίησης μαλλιών από τον J.R.D Tata του ομίλου Tata. Είναι ένα ινδικό εμπορικό σήμα που ιδρύθηκε το έτος 1952 και έρχεται πολύ μακριά από τότε. Από τις ποικίλες σειρές προϊόντων που ποικίλλουν από κραγιόν έως λοσιόν σε μολύβια Kohl σε κονσέρβες, εδώ είναι ένας κατάλογος αντηλιακών που διατίθεται από το Lakme. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε αυτά.

1. Lakme 9 έως 5 Ενυδατική Super Sunscreen + SPF 50 PA +++:

Lakme 9 to 5 Hydrating Super Sunscreen + SPF 50 PA+++

Από την σειρά 9 έως 5 του Lakme, το Ενυδατικό Super Sunscreen με παράγοντα ηλιακής προστασίας 50 PA +++, προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB. Το αντιηλιακό παρασκευάζεται με βιταμίνες που συμβάλλουν στη μείωση των κηλίδων, των λεπτών γραμμών, των μαύρων κύκλων και εξομαλύνουν τον τόνο της επιδερμίδας μαζί με τον ορατό φωτισμό. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη B3 και προ-βιταμίνη C και αφήνει το δέρμα σας ενυδατωμένο, ενυδατωμένο και θρεπτικό, μαζί με την προστασία από τις ακτινοβολίες του ήλιου.

2. Lakme 9 έως 5 μαύρισμα Super Sunscreen + SPF 50 PA +++:

Lakme 9 to 5 Mattifying Super Sunscreen +SPF 50 PA+++

Το μαλακό αντιηλιακό στρώμα με παράγοντα ηλιακής προστασίας 50 PA +++ από την σειρά 9 έως 5 της Lakme είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με λιπαρό τύπο δέρματος καθώς έχει οφέλη ελέγχου πετρελαίου. Η υφή της λοσιόν αντηλιακής προστασίας είναι κρεμώδης και απορροφάται γρήγορα στο δέρμα χωρίς ένα μη λιπαρό συναίσθημα. Δεν λάμπει στο δέρμα και δίνει ματ αποτέλεσμα. Καταπολεμά τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου και προστατεύει από το ηλιακό έγκαυμα και το μαυρίσματος. Δεν φράζει πόρους. Βοηθά επίσης να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματος. Αυτό το αντηλιακό SPF 50 Lakme για το λιπαρό δέρμα είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά.

3. Lakme Sun Expert + UV Λοσιόν SPF 50 PA +++:

Lakme Sun Expert + UV Lotion SPF 50 PA+++

Το Lakme Sun Expert + UV Λοσιόν SPF 50 PA +++ διατίθεται σε σωλήνες των 50 ml και των 100 ml και έχει παράγοντα ηλιακής προστασίας 50 PA +++ που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB του ήλιου και διατηρεί τις ασθένειες στον κόλπο. Τρέφει επίσης το δέρμα και το κρατά ενυδατωμένο. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και αισθάνεται το φως στο δέρμα όταν εφαρμόζεται καθώς οι λοσιόν απορροφούνται βαθιά μέσα. Είναι κατάλληλο για φυσιολογικούς τύπους δέρματος.

Δείτε περισσότερα:  Nivea Αντηλιακό Ινδία

4. Lakme Sun Expert Fairness + UV Λοσιόν SPF 30 PA ++:

Lakme Sun Expert Fairness + UV Lotion SPF 30 PA++

Το Lakme Sun Expert Fairness + UV Λοσιόν SPF 30 PA ++ με παράγοντα ηλιοπροστασίας 30 PA +++ είναι ένα αντηλιακό μαζί με μια λοσιόν δίκαιης συμπεριφοράς. Εξασφαλίζει τον τόνο του δέρματος και φωτίζει το δέρμα όταν εφαρμόζεται. Είναι πιο κατάλληλο για φυσιολογικούς και ξηρούς τύπους δέρματος και εγχέεται με θρεπτικά συστατικά όπως εκχυλίσματα αγγουριού και λεμονόχορτο και είναι πλούσια σε βιταμίνη. Αυτό καταπολεμά τόσο τις UVA όσο και τις UVB ακτίνες του ήλιου και αισθάνεται το φως στο δέρμα όταν εφαρμόζεται λόγω της ελαφριάς φόρμουλας αίσθησης. Έρχεται σε δύο παραλλαγές: lakme sunscreen spf 30 για λιπαρό δέρμα και lakme sunscreen spf 30 για ξηρό δέρμα

Δείτε περισσότερα:  Neutrogena Αντιηλιακό προσώπου

5. Lakme Sun Expert Fairness + UV Λοσιόν SPF 24 PA ++:

Lakme Sun Expert Fairness + UV Lotion SPF 24 PA++

Το Sun Fairt Expert Fairness + UV Λοσιόν SPF 24 PA ++ είναι ένας ευρέως φάσματος τύπος με παράγοντα ηλιοπροστασίας 24 PA ++ που προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB του ήλιου. Αυτό το αντιηλιακό παρασκευάζεται με συστατικά όπως εκχυλίσματα αγγουριού και λεμονιού, τα οποία συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος και την καθιστούν ελαφρύτερα τελικά. Είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Β3 που εμποδίζει τη χρώση, τα σκοτεινά σημεία, τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές γραμμές και άλλες βλάβες στον ήλιο. Είναι κατάλληλο για φυσιολογικούς και ξηρούς τύπους δέρματος και διατίθεται σε δοχεία των 60 ml, 120 ml και 200 ​​ml.

Δείτε περισσότερα:  Αντηλιακά Λοσιόν

Leave A Comment

+ 60 = 61