Top 30 Όμορφο κόμμα φορούν Sarees με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα μέρη είναι πάντα γεμάτα με διασκέδαση και ενθουσιασμό. Οι γυναίκες συχνά αρέσκονται να παρευρίσκονται στα κόμματα στην Ινδία, αθλητικά με τα παραδοσιακά ρούχα τους Το sarees κόμμα είναι ένα από τα πιο αγορασμένα γυναικεία ρούχα στην Ινδία και αν ψάχνετε για το ίδιο, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε μερικά από τα πιο όμορφα κορίτσια φορέματα όλων των εποχών. Αν κρατάτε τις αισθήσεις σας σε εγρήγορση, τότε θα μπορείτε να βρείτε το καλύτερο για εσάς στην παρακάτω λίστα που περιέχει μερικές από τις καλύτερες sarees φορέματα πάρτι φέτος.

Τελευταίο και καλύτερο κοίταγμα πάρει Sarees με φωτογραφίες:

Οι κορυφαίες 30 φορέματα που φορούν φορέματα με εικόνες έχουν ως εξής.

1. Το Ναυτικό μπλε μέρος φορούσε Saree:

κόμμα wear sarees

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα sarees φορέματα πάρτι όλων των εποχών. Η σχεδίαση ότι αυτό το σάρεα σπορ είναι πολύ δελεαστικό και θα είστε σε θέση να αθληθεί αυτό το saree αρκετά όμορφα. Το μοτίβο που γίνεται στα σύνορα χρησιμοποιώντας το λευκό χρώμα είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για αυτό το saree. Το κατώτερο τμήμα του saree είναι επίσης αρκετά διακοσμημένο με το λευκό χρώμα. Εν ολίγοις μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα saree που μπορείτε να σκεφτείτε ποτέ να φορέσετε σε ένα πάρτι. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

2. Το γκρίζο και το μαύρο μέρος φορούν Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Grey And Black Party Wear Saree 2

Εάν χρειάζεστε ένα καλό party πάρει saree, τότε ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτό το συγκεκριμένο. Το δελεαστικό μοτίβο που εμφανίζεται από αυτό το μαύρο saree είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν μπορείτε απλά να αγνοήσετε πόσο καλά βλέπει την γυναίκα στην εικόνα. Μπορείτε να κοιτάξετε το ίδιο ή ακόμα καλύτερα όταν έχετε αυτό το saree στο σώμα σας. Το μπλε χρώμα που γίνεται στο κατώτερο τμήμα του saree είναι κάτι που μπορεί να λεχθεί ότι είναι απόλυτα γοητευτικό για ένα πάρτι που φορούσε saree.

3. Το παραδοσιακό ινδικό κόμμα φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Traditional Indian Party Wear Saree 3

Εάν σκέφτεστε να φορέσετε ένα saree σε ένα πάρτι και να αθληθείτε με τα παραδοσιακά σχέδια παράλληλα, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα για εσάς. Το φοβερό μοτίβο που φέρει αυτό το saree στο τμήμα pallu και στο μπροστινό μέρος και στις πλευρές είναι κάτι που μια γυναίκα θα βρεί πολύ δελεαστική. πάνω από αυτό, αν είστε λάτρης της τέχνης, τότε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το καλύτερο για εσάς. Τα σχέδια είναι τόσο ελκυστικά ώστε οποιοσδήποτε με ελάχιστες γνώσεις για τα sarees θα καταλάβει την ομορφιά που εμφανίζει. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

4. Το Κόμμα Ροζ Τσιφόν φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Pink Chiffon Saree 4

Τα sarees του υλικού σιφόν ξεχωρίζουν για να είναι μερικά από τα καλύτερα που θα φορεθούν σε πάρτι. Ο σχεδιασμός που γίνεται στο τμήμα των συνόρων μαζί με το σχέδιο που γίνεται στις πλευρές είναι κάτι που καθιστά αυτό το saree τόσο ελκυστικό στην πρώτη θέση. Εάν χρειάζεστε κάτι εντελώς γοητευτικό και ολοκαίνουργιο, τότε αυτό το συγκεκριμένο σχεδιαστή μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι το καλύτερο party saree πάρτι για τις γυναίκες που αθλούν την τελευταία σχεδίαση σε αυτή την κατηγορία. Μια ανοιχτή μπλούζα χρώματος θα συμβαδίζει με αυτή τη saree σχεδιαστή.

5. Το κόκκινο κοκτέιλ φορέσει Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Red Dotted Party Wear Saree 5

Αν χρειάζεστε ένα saree φορέματος για πάρτι τότε αυτό είναι αρκετά δροσερό που έρχεται με ένα διάστικτο μοτίβο στην επιφάνεια. Το μεγάλο διακεκομμένο μοτίβο που γίνεται σε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά γι 'αυτό και θα είστε σε θέση να μεταφέρετε αυτό το saree σε γάμους και άλλα εορταστικά γεγονότα. Ναί! Εκτός από το να φορέσει ένα πάρτι saree, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολλούς άλλους σκοπούς. Το κόκκινο χρώμα είναι τόσο όμορφα εμφανισμένο σε αυτό το saree που θα είστε περισσότερο από ευτυχής να το αθλητείτε. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

6. Το γκρίζο συμβαλλόμενο μέρος φοράτε μοντέρνα Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Grey Party Wear Trendy Saree 6

Υπάρχει μια σειρά από μοντέρνα σχέδια για πάρτι φορέματα sarees αυτές τις μέρες. Αυτό το φανταστικό είναι αρκετά κατάλληλο για όλες εκείνες τις γυναίκες που είναι πρόθυμες να αθλήσουν το παραδοσιακό εθνοτικό ύφος στα μέρη. Το saree μπορεί να φορεθεί και σε άλλες περιπτώσεις και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα χρώματα sarees για όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Τα σύνορα του saree ασπάζονται ένα καλλιτεχνικό γκρι χρώμα μοτίβο που γίνεται σε μια μαύρη βάση. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς γοητευτικό, τότε αυτό μπορεί να είναι το σωστό για εσάς.

7. Το ελαφρύ πράσινο συμβαλλόμενο μέρος σχεδίασης φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Light Green Designer Saree 7

Αν ψάχνετε για κάποια μοναδικά sarees, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα με βάση τις προτιμήσεις σας. Το πράσινο χρώμα που αγωνίζεται από αυτό απλά κλέβει την εμφάνιση. Το floral μοτίβο συνδέει αυτό το μοντέρνο saree με τους παλιούς σχολικούς και γι 'αυτό αντιπροσωπεύει το καλλιτεχνικό έργο και το ταλέντο των Ινδιάνων σχεδιαστών saree. Μια μπλούζα με παρόμοιο χρώμα θα είναι ιδανική για να αθληθεί με αυτό το saree.

8. Το Κόκκινο και Μπλε Κόμμα Σχεδιαστής φοράει Saree:

Top 30 Όμορφο κόμμα φορούν Sarees με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα φοβερό πάρτι φορέσει saree όλων των εποχών. Το δελεαστικό μοτίβο που φέρει αυτό το saree στις άκρες είναι μία από τις καλύτερες επιδείξεις που προσφέρει ένα saree ποτέ. Μια κόκκινη μπλούζα φαίνεται επίσης αρκετά καλή με αυτό το saree και για όλα τα φανταστικά χαρακτηριστικά είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια που φορούν φορέματα designer sarees όλων των εποχών. Η γυναίκα κοιτάζει απόλυτα με αυτό το saree στο σώμα τους και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα sarees για όλους τους ψηλούς omen εκεί έξω, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αθληθούν οι παραδοσιακές ινδικές γυναίκες γυναικεία ενδύματα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

9. Το όμορφο κομμάτι σιφόν φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Beautiful Chiffon Party Wear Saree 9

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κορίτσια φορέματα φορέματα όλων των εποχών. Το σχέδιο σπορ από αυτό το συγκεκριμένο κοντά στο μεθοριακό τμήμα των άκρων είναι αρκετά όμορφο και ένα άτομο θα βρείτε σίγουρα αυτό το saree αρκετά ενδιαφέρουσα. Είναι έργο ενός αληθινού σχεδιαστή saree και για όλη την εκπληκτική καλλιτεχνική δουλειά που γίνεται σε αυτό, μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα sarees όλων των εποχών.

10. Το βαρύ κεντημένο κόμμα φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Heavy Embroidered Party-wear Saree 10

Εδώ είναι ένα από τα καλύτερα sarees αυτού του αιώνα. Σύμφωνα με τις περισσότερες γυναίκες, δεν έχουν δει κάτι τέτοιο πριν. Το φοβερό έργο κεντήματος στο τμήμα pallu είναι κάτι που οι γυναίκες ανυπομονούν. Όταν αθλητείτε αυτό σε μια εκδήλωση ή ένα πάρτι, θα φανείτε απολύτως καταπληκτικά.

11. Το κόμμα βαρέων κόκκινων σιφόν φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Heavy Red Chiffon Saree 11

Εδώ είναι ένα ακόμη όμορφο saree σιφόν που μπορεί να κάνει την ημέρα σας πολύ καλύτερη. Το κόκκινο χρώμα που αγωνίζεται από αυτό είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα πράγματα γι 'αυτό και οι γυναίκες βρίσκουν το γεγονός αρκετά ενδιαφέρουσα για το πόσο καλά φαίνεται με την μπλούζα. Θα μπορείτε επίσης να αθληθείτε σε ένα τόσο όμορφο saree κάτω από κάθε περίσταση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

12. Το Κόμμα του Χρυσού Σχεδιαστή Φορέστε Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Golden Designer Saree 12

Εδώ είναι ένα χρυσό saree που θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Αυτό το χρυσό χρώμα φαίνεται τόσο εκφραστικό και εντυπωσιακό σε αυτό που θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες που είναι πρόθυμες να δουν το καλύτερό τους σε ένα πάρτι με την αθλητική εμφάνιση της Ινδίας. Άλλοι λάτρεις της saree θα βρουν επίσης αυτό το saree αρκετά όμορφο και σίγουρα θα σας θαυμάσει για να σας αρέσει ένα τόσο όμορφο saree. Το χρώμα είναι αρκετά γυαλιστερό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το saree μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς.

13. Το καλλιτεχνικό Deep Blue Party φορούσε τη Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Artistic Deep Blue Saree 13

Αυτό είναι το χρώμα. Το καλλιτεχνικό μοτίβο που αθλητισμός κοντά στο τμήμα των συνόρων είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θα βρουν κατάλληλες για αυτούς. Το μοτίβο που αθλείται κοντά στο παλάτι και στο μεσαίο τμήμα είναι κάτι που εντυπωσιάζει όλες τις γυναίκες και τις πείθει να το μεταφέρουν σε πάρτι.

14. Το μισό και μισό ροζ και το μπλε μέρος φορούν Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Pink Beautiful Party Wear Saree 14

Εδώ είναι ένα saree πάρτι που φέρνει σίγουρα το μπαρ για εκείνους που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Το saree έχει σκοπό να εντυπωσιάσει και είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει όλα στην πρώτη θέση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

15. Το ελαφρύ ροζ Allure Κόμμα φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Pink Party Allure 15

Αυτό είναι ένα από αυτά τα sarees που θα φαίνονται καλά με μια απλή καθώς και μια μπλούζα σχεδιαστή. Το παγωμένο μοτίβο είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει όλους εκείνους που το βλέπουν. Ο σχεδιασμός είναι τόσο μοντέρνος και μοναδικός που οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα μάτια τους από αυτό το saree.

16. Το Gran Blue Party φοράει Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Gran Blue Party Wear Saree 16

Για αυτό το saree, όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που το μεταφέρετε. Το φοβερό μοτίβο που γίνεται σε αυτό το ένα είναι τόσο εκπληκτικό που όλες οι γυναίκες εκεί έξω θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να αθληθούν αυτό το saree. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

17. Το κόμμα μαύρου κόμματος Shine κόβει τη Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Black Party Shine 17

Τα μαύρα σε μέρη αντιπροσωπεύουν τάξη. Αυτός θα κάνει το ίδιο για εσάς. Με τη βοήθεια αυτού του συγκεκριμένου saree, μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με την εθνοτική πλευρά της ινδικής γυναικείας ενδυμασίας και ταυτόχρονα να φανείτε αρκετά μοντέρνος και κομψός.

18. Το πολύχρωμο τελευταίο μέρος φοράει Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Colorful Latest Party Wear Saree 18

Έχουν ξεκινήσει πρόσφατα πολλά σχέδια saree για πάρτι. Δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο. Ο σχεδιασμός που γίνεται σε αυτό μιλάει για τον εαυτό της και για όλα τα σπουδαία χαρακτηριστικά αυτής της saree οι γυναίκες θα ανυπομονεί να φορέσει αυτό σε μέρη.

19. Το βαρύ πράσινο σαγηνευτικό σάρι για τα κόμματα:

Κόμμα Wear Sarees-Heavy Green Alluring Saree For Parties 19

Θέλετε να αθληθείτε ένα όμορφο saree σε ένα πάρτι; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό. Μπορεί να βρείτε αυτό το κατάλληλο για τον εαυτό σας. Το κατώτερο τμήμα του saree, ωστόσο, δείχνει ένα διαφορετικό μοτίβο και γι 'αυτό το saree φαίνεται τόσο καταπληκτικό. Ο συνδυασμός χρωμάτων αυτού του saree είναι πολύ όμορφος και θα είναι κατάλληλος για τις περισσότερες γυναίκες εκεί έξω.

20. Το απλό μέρος της Νότιας Ινδίας φοράει Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Simple South Indian Party Wear Sraee 20

Εδώ είναι ένα όμορφο πάρτι φορέσει saree που σίγουρα θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το γοητευτικό μοτίβο που γίνεται στο σώμα αυτού του είναι πολύ συναρπαστικό και οι περισσότερες γυναίκες θα θαυμάσουν αυτό για το φανταστικό του βλέμμα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

21. Το κόμμα μαύρου και γκρι σχεδιαστή φοράει Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Black And Gray Designer Saree 21

Αυτό το saree είναι κάτι που όλες οι γυναίκες εκεί έξω θα βρουν κατάλληλες για αυτούς. Θα είναι εντελώς δροσερό να φορέσει σε πάρτι και θα εκτιμηθεί για την αθλητική μια τόσο όμορφη μορφή της ινδικής ένδυσης. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

22. Το εθνοτικό μαύρο μοντέρνο πάρτι φοράει Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Ethnic Black Trendy Party-Wear Saree 22

Αυτό μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα sarees φορέματα πάρτι όλων των εποχών. Το εκπληκτικό χρώμα αυτού του saree που οι γυναίκες βρίσκουν αρκετά εντυπωσιακές και θα κλέψουν όλα τα βλέμματα και θα κάνουν μια γυναίκα να φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ο τύπος που γίνεται στις πλευρές είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θα είναι κατάλληλος για εσάς.

23. Το Deep Pink και Πορτοκαλί Κόμμα σχεδιαστής φορούν Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Deep Pink And Orange Designer Saree 23

Εδώ είναι ένα καταπληκτικό designer saree ότι όλοι οι saree-λάτρεις εκεί έξω θα θέλουν να αθλητισμό. Αυτό έρχεται με ένα ελκυστικό μοτίβο που γίνεται στα σύνορα και αυτό το κάνει να φαίνεται τόσο ενδιαφέρον. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

24. Το Κόμμα του Blue Designer φοράει μοντέλο Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Blue Designer Party Wear Model Saree 24

Αυτό το saree έχει σκοπό να κάνει μια γυναίκα να μοιάζει με ένα πραγματικό μοντέλο. Εάν αγωνίζεστε αυτό αποτελεσματικά, σίγουρα θα μοιάζετε με μια διασημότητα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

Δείτε περισσότερα: Σχέδιο Saree για γάμο

25. Ο σχεδιαστής Anarkali κόμμα φορούν Saree:

Top 30 Όμορφο κόμμα φορούν Sarees με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Εδώ έχουμε ένα όμορφο saree φορεμάτων που προορίζεται να εντυπωσιάσει. Το φοβερό μοτίβο που γίνεται σε αυτό είναι αυτό που το καθιστά τόσο ενδιαφέρον. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς γοητευτικό, τότε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το σωστό για εσάς.

26. Το κόμμα πολλαπλών χρωμάτων φοράει Saree καθαρό υλικό Saree:

Top 30 Όμορφο κόμμα φορούν Sarees με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα saree το όμορφα δείχνει από το καθαρό υλικό και το χρώμα είναι επίσης αρκετά ελκυστική σε αυτό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

Δείτε περισσότερα: Καθαρά σχέδια Saree

27. Το ροζ κόμμα φοράει Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Pink Party-Wear Saree For Designer Blouses 27

Φαίνεται ότι αυτό το saree επρόκειτο να φορεθεί στα κόμματα. Θα φανεί εξαιρετικά όμορφη με μπλούζα σχεδιαστή. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

28. Το γοητευτικό ροζ ινδικό σχεδιαστή κόμμα φορέσει Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Charming Pink Indian Designer Party Wear Saree 28

Αυτό το saree έχει σχεδιαστεί από έναν ινδικό σχεδιαστή και φαίνεται εντελώς κατάλληλο για τη μεταφορά σε περιπτώσεις όπως πάρτι. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

Δείτε περισσότερα: Τελευταία σχέδια Pattu Sarees

29. Το κομψό πάρτι φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Stylish Party Wear Saree For Full Neck Blouses 29

Εδώ είναι ένα φανταστικό saree φορέματα για όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Τα γοητευτικά floral μοτίβα που γίνονται στο τμήμα κολάρο αυτής της saree είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό το saree. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

30. Το ρόδινο και το χρυσό κόμμα φορά Saree:

Κόμμα Wear Sarees-Pink And Golden Party Wear Saree 30

Εδώ είναι ένα υπέροχο saree πάρτι φορέματα που το άθλημα το χρώμα ροζ και χρυσό στα σύνορα όμορφα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees πάρτι φορέματα.

Ελπίζω ότι μπορεί να σας αρέσει να φορέσετε όλα τα παραπάνω σορτς μαζί με τις εικόνες της. Είμαστε εδώ για να σας προσκαλέσουμε να μοιραστείτε το καλύτερο σας πάρτι με σχέδια saree.

Εικόνες Πηγή: 8.

Leave A Comment

64 − = 63