Top 20 hairstyles για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα Στυλ στη ζωή

Ένα στρογγυλό πρόσωπο απεικονίζεται από σχεδόν ισοδύναμο πλάτος και ύψος, πλήρη ζυγωματικά και προσαρμοσμένη σαγόνι. Αυτό το σχήμα προσώπου έχει την τάση να χρειάζεται ακριβείς ιδιαιτερότητες και αδιαμφισβήτητες γραμμές. Αυτό είναι ένα τυπικό σχήμα προσώπου και περισσότερο λόγω των κληρονομικών ιδιότητες από το να είναι υπέρβαρο.

Διαφορετικές Hairstyles στρογγυλά προσώπου για άνδρες με εικόνες:

Υπάρχουν πολλά hairstyles που φιλοφρονούν τους κύριους με στρογγυλές αντιθέσεις. Ελέγξτε αυτό το άρθρο για να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με διάφορες ιδέες για hairstyles για αυτό το σχήμα σχήμα του προσώπου.

1. Πυκνά Spikes:

hairstyles for men with round faces

Αυτό το στυλ συμπληρώνει τα στρογγυλά πρόσωπα σε μεγάλο βαθμό. Οι πλευρές είναι διακοσμημένες για να τονιστούν το ύψος των παχιών αιχμών. Οι αιχμές είναι πάνω από μια ίντσα ψηλό, το οποίο αλλάζει σημαντικά το προφίλ του προσώπου. Η μόνη απαίτηση για αυτό το hairstyle είναι ότι πρέπει να έχετε παχιά μαλλιά.

2. Messy Bangs:

Ακατάστατος bangs Hairstyle

Αυτό το χτένισμα είναι εξαιρετικά δροσερό και φαίνεται εξελιγμένο αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά βασικό. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο να συμβαδίσει επίσης. Τα μαλλιά είναι ανομοιογενώς μπερδεμένα, σπαστά και επιπλέον έχουν κτυπήματα μπροστά πάνω από το μέτωπο. Ολόκληρος ο σκοπός των κτυπήματος είναι να βοηθήσει στην κάλυψη ενός πιο εκτεταμένου ναού κάνοντας έτσι το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο αδύνατο. Τα Messy bangs είναι πάντα ένα από τα καλύτερα hairstyles για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα που δίνουν αυτοπεποίθηση επίσης.

Δείτε περισσότερα: Κορεατικά Hairstyles για άνδρες

3. Side Bangs Bangs Άνδρες Hairstyle:

Πλευρά swept bangs Hairstyle

Εάν είστε με οποιοδήποτε τρόπο απρόθυμοι να δοκιμάσετε την ευθεία σε κτυπήματα, τότε οι πλευρές σάρωσε κτυπήματα θα λειτουργήσει ακριβώς πώς το χρειάζεστε. Αυτό λειτουργεί υπό το πρίσμα των βαθιών κτυπήματος που σαρώνουν τη μία πλευρά. Τα μακριά μαλλιά που φοριούνται πάνω από το φρύδι είναι διακοσμημένα και διακοσμημένα έτσι ώστε όχι μόνο να καλύπτουν τον εκτεταμένο ναό σας, αλλά και να καθορίζουν τα ζυγωματικά σας. Κρατώντας τις πλευρές βραχείς σε σχέση με το μεσαίο μέρος λειτουργεί σαν ένα είδος τελειωτικής αφής σε ολόκληρο το βλέμμα που συνολικά φαίνεται καταπληκτικό.

4. Πίσω Βούρτσα:

Πίσω brushed Hairstyle

Μια οπίσθια ματιά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για άτομα που έχουν στρογγυλό σχήμα προσώπου. Παρά το γεγονός ότι αυτό δεν θα βοηθήσει να ελαχιστοποιηθεί η στρογγυλότητα του προσώπου σας πολύ ακόμα αυτό βοηθά να αυξηθεί η ευκρίνεια στο πρόσωπό σας με την πιθανότητα ότι έχετε κρατήσει μακριά τρίχες στο πίσω μέρος.

5. Μεσαίο κύμα:

Μεσαίο wavy Hairstyle

Εάν έχετε μεσαίου μήκους μαλλιά με κύματα τότε αυτό είναι το ύφος που ψάχνετε. Όχι μόνο αυτό το χτένισμα θα συμπληρώσει το πρόσωπό σας, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην απόκρυψη της στρογγυλής οξύτητας και θα δώσει μια πολύ έντονη ευκρίνεια. Αν θέλετε αυτό το hairstyle να φανεί σέξι, τότε συνιστάται να κρατάτε τα μαλλιά σας λίγο ακατάστατα αλλά όχι πάρα πολύ για να διατηρείτε τα μαλλιά σας σωστά.

6. Μικροί χείληδες ακίδων:

Hairstyles for Men with Round Faces6

Οι αιχμές επίσης φαίνονται συναρπαστικές σε κοντές τρίχες. Δεν χρειάζεστε παχιά ογκώδη μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας για να το κάνετε αυτό το βλέμμα, αν και πάντα βοηθάει. Οι αιχμές δημιουργούν χρησιμοποιώντας μια μεσαία έως ισχυρή γέλη μαλλιών. Για να προσθέσετε έμφαση, συνιστάται να κόβετε τις πλευρές των μαλλιών σας.

7. Μεγάλα χτυπήματα:

Μακρύς bangs Hairstyle

Τα μακριά μαλλιά είναι για τα άτομα που μπορούν να το διατηρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να μην είναι μια αξιοπρεπή κόμμωση για το επίσημο περιβάλλον. Όσο και αν είναι, με την πιθανότητα να μπορέσετε να κρατήσετε αυτό το βλέμμα και να μην έχετε πολύ επίσημο βάρος, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη φανταστική εμφάνιση. Οι μακριές πλευρές διαχωρίζονται κτυπήματα θα σας βοηθήσουν να κάνετε το πρόσωπό σας πιο αδύνατο.

8. Μειωμένη τιμή:

Φιλέτο Hairstyle

Το μοτίβο των ανδρών είναι ένα από τα τέλεια μαλλιά που μπορούν να φορούν οι άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Οι ξυρισμένες πλευρές προσθέτουν μηδενικό πλάτος στο πρόσωπο και αναβαθμίζουν την ύπαρξη τόσο του σώματος όσο και της ολότητας στην κορυφή. Η κατώτερη δύναμη μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε κούρεμα από σας απολαμβάνοντας το μήκος του έχει κάποια ένταση.

9. Side Side Swing κρόσσια για τα μακριά μαλλιά Άνδρες:

Πλευρά swept fringes for long hair Hairstyle

Αυτή είναι μια μεσαία έως μεγάλη πλευρά μετακινηθεί βελτιωμένη κόμμωση και μπορεί να είναι μεγάλη για την πιθανότητα ότι χρειάζεστε ένα loco hair styling εντούτοις εν τω μεταξύ θα πρέπει να αμβλύνετε το πρόσωπό σας. Μπορεί να είναι μεγάλη για την πιθανότητα ότι μπορείτε να κρατήσετε ψηλά τα μακριά μαλλιά. Χρειάζεστε επιπλέον παχιά μαλλιά για αυτό το χτένισμα.

10. Η έξυπνη εμφάνιση για άντρες με στρογγυλά πρόσωπα:

Hairstyles for Men with Round Faces10

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα hairstyles για τους άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Αθλητισμός ένα αχρείος μοτίβο όπως τα προηγούμενα hairstyles και μπορεί εύκολα να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους με την γοητεία του. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο δελεαστικές αναζητήσεις για τους άνδρες με στρογγυλά και παχουλός αντιμετωπίζει πρόσωπα. Το hairstyle είναι λίγο ξεθωριασμένο στο μπροστινό μέρος, το οποίο θα συμβεί αν ένας ώριμος άντρας αθληθεί αυτό το βλέμμα. Τα περισσότερα από τα μαλλιά εμφανίζουν μια όμορφη σκιά καφέ χρώματος των μαλλιών που κάνει το hairstyle εντυπωσιακό.

Δείτε περισσότερα: Emo hairstyles για τους άνδρες

11. Η καλά-καθιερωμένη εμφάνιση για τους άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα:

Hairstyles for Men with Round Faces11

Χρειάζεστε χτενίσματα για άντρες; Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα που εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Το hairstyle είναι εξαιρετικά δημοφιλές και έχει αγωνιστεί από πολλές διασημότητες με τα χρόνια. Αθλητισμός ένα όμορφο μοτίβο και μοιάζει με την επίσημη hairstyles. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του hairstyles είναι η συμβατότητα. Οι άνθρωποι φαίνονται να είναι πραγματικά σίγουροι και άνετοι με αυτό το βλέμμα και σαν να το φορούν σε επίσημες εκδηλώσεις και σε πάρτι επίσης.

12. Οι Γυμνές Κούρεμα Προσώπου για Άνδρες (ώριμες):

Hairstyles for Men with Round Faces12

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από την επικεφαλίδα ότι αυτό το χτένισμα είναι κατάλληλο για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Η κούρεμα θα είναι πιο κατάλληλη για τους ώριμους άνδρες δεδομένου ότι θα έχουν μια φυσικά ξεθωριασμένη γραμμή μαλλιών. Οι άντρες ηλικίας άνω των 40 ετών θα κάνουν αυτό το βλέμμα και αυτό το κούρεμα θα κάνει σίγουρα να φαίνονται πολύ ώριμοι από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Τα hairstyles μπορούν να μεταφερθούν από πολλές διασημότητες με επιτυχία και τώρα μπορείτε και με τη βοήθεια ενός καλού στιλίστα. Ποιος δεν αγαπάει αυτό το κομμωτήριο κομμένο χτένισμα; Ακόμα και οι νέοι άνδρες θα εντυπωσιαστούν από τη γοητεία αυτού του hairstyle και θέλουν να το φορέσουν.

13. Οι χτενισμένες κομμώσεις για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα:

Hairstyles for Men with Round Faces13

Αν ψάχνετε για hairstyles για τους άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλειο για να ροκ φέτος. Πρόκειται για μια καθαρή εμφάνιση που θα σας προσφέρει τη στάση που μοιάζει με το αφεντικό και θα σας διαφοροποιήσει από την αγέλη του wannabe. Οι άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα θα βρουν αυτό το βλέμμα πιο κατάλληλο για αυτούς, καθώς θα κάνει το πρόσωπό τους να φαίνεται πολύ δελεαστικό και έξυπνο. Πολλές καλές αρσενικές προσωπικότητες με στρογγυλή υφή αντιμετωπίζουν ότι το βλέμμα αυτό είναι κατάλληλο για αυτούς και αναμένεται ότι θα νιώσετε τον ίδιο τρόπο.

14. Το Funky Short Hairstyle για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα:

Hairstyles for Men with Round Faces14

Αυτό το κομψό κούρεμα είναι ένα από τα καλύτερα hairstyles για τους άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Το hairstyle έχει γίνει τόσο δημοφιλές πρόσφατα ότι έχει κηρυχθεί μία από τις πιο αναγνωρισμένες περικοπές για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Οι άνδρες με αυτή τη συγκεκριμένη υφή του προσώπου θα βρουν αυτό το ιδιαίτερο κούρεμα κατάλληλο γι 'αυτούς καθώς αθλητικά μια καταπληκτική υφή και τα μαλλιά φαίνεται πολύ καλά εδραιωμένη επίσης. Το ακανθώδες χαρακτηριστικό σχετικά με αυτό το κούρεμα το κάνει να φαίνεται μοναδικό και επίσης το καθιστά ένα από τα πιο φορετά και επιθυμητά βλέμματα για τους άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα.

15. Οι μεσαίου μήκους Hairstyles για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα:

Hairstyles for Men with Round Faces15

Αυτό το κομψό χτένισμα θα είναι κατάλληλο για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Εδώ, τα μαλλιά σχεδόν εκτείνεται στους ώμους και φαίνεται εντελώς εκπληκτική. Μόλις δοκιμάσετε αυτό το hairstyle, τότε ποτέ δεν αλλάζετε το κούρεμα σας ξανά.

Δείτε περισσότερα: Σγουρά μαλλιά για τους άνδρες

16. Οι καλές ποιότητες Hair Hairstyles για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα:

Hairstyles For Thin Hair And Round Face Men Youtube Mens Mens Haircuts Receding Hairline Mens Haircuts Receding Hairline

Οι ώριμοι άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα μπορούν εύκολα να αθληθούν σε αυτό το κομμωτήριο, όπου τα λεπτά μαλλιά έχουν ωθηθεί πίσω και εγκατασταθεί με μια κατάλληλη γέλη styling. Αυτή είναι μια από τις τέλειες στρογγυλές προσώπου hairstyles άνδρες, η επιλογή δεν θα πάει ποτέ στραβά.

17. Το Side Faded Hairstyles για άντρες με στρογγυλά πρόσωπα:

Hairstyles for Men with Round Faces17

Σε αυτό το συγκεκριμένο hairstyle για άντρες στρογγυλού προσώπου, οι πλευρές είναι καλά ξεθωριασμένες και τα μαλλιά επίσης φαίνονται πραγματικά δελεαστικά στο στέμμα του κεφαλιού. Ποιος δεν θα ήθελε να φέρει αυτό το ελκυστικό hairstyle για τους άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα?

18. Το Hairstyle Για στρογγυλά πρόσωπα με γενειάδα:

Hairstyles for Men with Round Faces18

Εδώ, έχουμε ένα όμορφο χτένισμα διασημοτήτων, όπου η κούρεμα θα συμβαδίζει με την γενειάδα. Αυτή η κλασική εμφάνιση χτένισμα θα έχει μεγάλο χειροκρότημα.

19. Το τυπικό κομμωτήριο για τα λιπαρά και τα στρογγυλά πρόσωπα:

70ο Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Οι άνδρες με μια τέτοια στρογγυλή επιφάνεια αντιμετωπίζουν μπορεί να αθλητισμό τα μαλλιά είναι στυλ σαν να είστε το καλό σώμα στην τάξη. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες χρησιμοποιούν αυτό το χτένισμα.

20. Το Hairstyle με σύντομες προεκτάσεις για άντρες στρογγυλού προσώπου:

Hairstyles for Men with Round Faces20

Εδώ είναι ένα χαριτωμένο χτένισμα με μπροστινά κτυπήματα κατάλληλα για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Η απλή εμφάνιση με το μεγάλο στρογγυλό χτένισμα προσώπου είναι πάντα μοντέρνα.

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα καλύτερα hairstyles για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Κάθε εμφάνιση είναι διαφορετική από την άλλη και μπορεί να κάνει έναν άντρα με υφή στρογγυλού προσώπου εξαιρετικά ελκυστικό. Το σωστό χτένισμα μπορεί να κάνει την ημέρα σας και αναμένεται ότι τουλάχιστον μία από τις παραπάνω συζητήσεις θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε όμορφος.

Leave A Comment

40 − = 34