Top 15 διάσημες μπουτίκ σχεδιαστών στην Ινδία με ονόματα | Στυλ στη ζωή

Με μια συλλογή από μάρκες μόδας και ετικέτες σχεδιαστή που εισάγονται στην Ινδία, η βιομηχανία της μόδας έχει αυξηθεί με τεράστιο ρυθμό στην Ινδία. Οι Ινδοί σχεδιαστές αποκτούν αναγνώριση σε όλο τον κόσμο και οδηγούν τη βιομηχανία της μόδας σήμερα. Οι μπουτίκ προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών από κοστούμια έως φούστες που είναι ενημερωμένες με την τελευταία μόδα στην πόλη. Δεδομένου ότι τα μπουτίκ φόρεμα διαφέρουν από τα τακτικά σχέδια, έχουν περισσότερη τρέλα στην ινδική αγορά.

Μπουτίκ In India

Δημοφιλής ινδική λίστα ονομάτων μπουκαλιών:

Αρκετοί σχεδιαστές έχουν έρθει και οι περισσότεροι έχουν τα καταστήματα ναυαρχίδων τους στην Ινδία. Εδώ είναι λίγα ονόματα των μπουτίκ στην Ινδία μπορείτε να ψωνίσετε για το νυφικό σας, το πάρτι φόρεμα φόρεμα και κοστούμια γάμου και kurtas.

1. Boutiques Manish Malhotra Στην Ινδία:

Μπουτίκ-Σε-Ινδία-Μαϊνς-Μαλόθρα

Η Manish Malhotra έχει επαναπροσδιορίσει κοστούμια στον ινδικό κινηματογράφο. Όταν παίρνει μπουτίκ ονόματα στην Ινδία, δεν μπορεί να μείνει έξω. Είναι από τους πιο αγαπημένους σχεδιαστές του Bollywood και έχει κερδίσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Έχει μία από τις καλύτερες μπουτίκ σχεδιαστών στην Ινδία. Αυτή η κορυφαία ινδική boutique είναι πλήρης με όλα τα τελευταία μοντέλα και παραλλαγές φόρεμα.

Δικτυακός τόπος: https://www.manishmalhotra.in/

Κατάστημα Flagship στο Δελχί-

Διεύθυνση:

 • Ambawatta One, H 5/1, Κάλκασας Marg,
 • Πίσω από το QutubMinar,
 • Mehrauli, Νέο Δελχί, Δελχί 110030
 • Τηλέφωνο: 098186 84859

Σημαντικό κατάστημα στη Βομβάη-

Διεύθυνση:

 • Showroom όχι 3/4/5 Vishnudham CHS,
 • Γωνία 14ης οδού και οδού σύνδεσης,
 • Χαρ Γουέστ, Βομβάη,
 • Μαχαράστρα 400052
 • Τηλέφωνο: 022 2605 0723/91 9987719978

Αποθήκη διάχυσης στη Βομβάη-

Διεύθυνση:

 • Γωνία 14ης οδού και οδού σύνδεσης,
 • Χαρ Γουέστ, Χαρ Γουέστ,
 • Βομβάη, Μαχαράστρα 400052.
 • Τηλέφωνο: 02226054674/91 98212 22355.

2. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Μπουτίκ Ινδίας PM:

Boutiques-In-India-Am-Pm

Μια δημιουργία του Ankur και της Priyanka Modi, AM: PM έχει καθαρά υφάσματα, ζωντανά χρώματα και κομψές σιλουέτες. Το ύφος τους μιλάει για λεπτότητα και τάξη. Οι διασημότητες είναι πιστοί πελάτες αυτής της μάρκας. Είναι μια άλλη προσθήκη στην καλύτερη λίστα των ινδικών μπουτίκ ονομάτων.

Δικτυακός τόπος: https://www.ampm.in/

Αποθηκεύστε στο Δελχί-

Διεύθυνση:

 • 74B Ισόγειο, Κοντά στο Καλανικετάν,
 • Khan Market Rd, αγορά Khan,
 • Νέο Δελχί, Δελχί 110003.
 • Τηλέφωνο: 011 4350 3102.

Αποθηκεύστε στη Βομβάη-

Διεύθυνση:

 • Palladium Social, 462,
 • Senapati Bapat Marg,
 • Κάτω Parel, Βομβάη, Μαχαράστρα 400013

3. Σχεδιαστές Boutiques Tarun Tahiliani Στην Ινδία:

Μπουτίκ-Εν-Ινδία-Τάρουν-Ταχιλιανί

Η Tarun Tahiliani είναι παγκοσμίως γνωστή μάρκα, είναι η πρώτη ινδική μάρκα που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Είναι εγκριθεί από διασημότητες Bollywood και είναι διάσημο και στο εξωτερικό. Είναι μία από τις καλύτερες μπουτίκ σχεδιαστών για ινδικά νυφικά, φορέματα φορέματα, κοστούμια, φούστες και άλλα φορέματα σχεδιαστών. Τα καταστήματά τους βρίσκονται στο Χαϊντεραμπάντ, το Δελχί και τη Βομβάη.

Δικτυακός τόπος: https://www.taruntahiliani.com/

Κατάστημα κορυφαίο στο Δελχί-

Διεύθυνση:

 • DLF Emporio, 357, Δεύτερος όροφος,
 • DLF Emporio, Nelson Mandela Marg,
 • Vasant Kunj II, Νέο Δελχί, Δελχί 110070
 • Τηλέφωνο: 011 4606 0980

Σημαντικό κατάστημα στη Βομβάη-

Διεύθυνση:

 • 11, Ισόγειο, Κέντρο Span,
 • Νότια Avenue Road,
 • Απέναντι από την αποστολή του Κράισνα Ράμα, Σάντατρουζ,
 • Βομβάη, Μαχαράστρα 400054
 • Τηλέφωνο: 02226008491/02226003805

4. Μπουτίκ Ritu Kumar σε όλη την Ινδία:

Μπουτίκ-στην Ινδία-Ριτού-Κουμάρ

Έχουν καταστήματα σε Καλκούτα, Μουμπάι, Δελχί, Πουντζάμπ, Μπανγκαλόρ, Πούνε, Τσαντίγκαρχ και Αχμενταμπάντ. Η Ritu Kumar καλύπτει όλες τις μεγάλες πόλεις της Ινδίας. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα εμπορικά σήματα πολυτελείας στην Ινδία και υποστηρίζεται από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του Bollywood. Περιλαμβάνει τον κατάλογο των ινδικών μπουκαλιών και προσφέρει μερικά από τα καλύτερα είδη ένδυσης.

Δικτυακός τόπος: www.ritukumar.in

5. Μπουτίκ σχεδιαστής Anita Dongre στην Ινδία:

Μπουτίκ-Σε-Ινδία-Anita-Dongre

Η Anita Dongre διαθέτει καταστήματα σε Καλκούτα, Βομβάη, Δελχί, Πούνε, Χαϊντεραμπάντ, Γκουργκόν και Λούκνο. Είναι ένα εμπορικό σήμα εμπνευσμένο από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Rajasthan. Έχει νυφικό ρούχο, ανδρικά, περλέ και χρυσά κοσμήματα. Αυτή η ινδική μπουτίκ προσφέρει μερικά ωραία ινδικά φορέματα και κοστούμια με παραδοσιακά και μοντέρνα ρούχα.

Δικτυακός τόπος: http://shop.anitadongre.com/

6. Μπουτίκ Satya Paul Σε όλες τις μεγάλες πόλεις στην Ινδία:

Μπουτίκ-Σε-Ινδία-Σάτια-Παύλος

Η Satya Paul έχει μια συλλογή καταστημάτων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ινδίας - Καλκούτα, Δελχί, Βομβάη, Λούκνο, Χαϊντεραμπάντ, Μπανγκαλόρ, Τσενάι, Τζαϊπούρ και πολλά άλλα. Ιδρύθηκε το 1985, η Satya Paul είναι μία από τις κορυφαίες ετικέτες σχεδιαστών της Ινδίας με διεθνή παρουσία. Η μάρκα είναι διάσημη για τα μοναδικά σχέδια της και τη ζωντανή παλέτα χρωμάτων της. Είναι μία από τις καλύτερες μπουτίκ σχεδιαστών στην Ινδία.

Δικτυακός τόπος: www.satyapaul.com

7. Ινδικές μπουτίκ Shivan & Narresh:

Μπουτίκ-Στην Ινδία-Σιβάν-Νάρρεσ

Αυτό το κατάστημα σχεδιαστών έχει μπουτίκ στη Βομβάη, το Δελχί, τη Γκόα, τη Chennai, την Κεράλα και το Hyderabad. Η Shivan και η Narresh είναι η πρώτη μάρκα πολυτελείας μαγιό της Ινδίας και φημίζεται για τη γραμμή κολύμβησης χωρίς ραφή 100%. Δημιούργησαν τα saree Lycra και μπικίνι που ήταν επαναστατικές δημιουργίες. Ελέγξτε αυτό!

Δικτυακός τόπος: www.shivanandnarresh.com

8. Manish Arora:

Μπουτίκ-Σε-Ινδία-Manish-Arora

Η Manish Arora διαθέτει μπουτίκ στη Βομβάη, το Δελχί και το Noida. Είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς σύγχρονους σχεδιαστές της βιομηχανίας της μόδας. Έχει κάνει το σημάδι του με ένα melange των χρωμάτων και της χειροτεχνίας και προσφέρει κάποια ωραία ρούχα, που είναι γνωστό ότι αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου. Αυτά τα μπουτίκ φορέματα όπως κορυφές των ζώων, ζωντανές κορυφές vibe, ονειροπόλοι φορέματα όνειρο, και φούστες vibe κ.λπ. είναι στην τάση.

Δικτυακός τόπος: http://www.manisharora.com/

9. Μπουτίκ Nappa Dori Στην Ινδία:

boutiques-in-india-nappa-dori

Η Νάπα Ντόρι διαθέτει τρία καταστήματα στο Νέο Δελχί, μαζί με καταστήματα στη Χαριανά, το Μπανγκαλόρ και ένα κατάστημα που ανοίγει σύντομα στη Βομβάη. Αυτό το εμπορικό σήμα είναι ένα αφιέρωμα στις ινδικές ευαισθησίες, αναμειγνύεται τέλεια με σύγχρονα υλικά και σχέδια. Η Νάπα Ντόρι μεταφράζεται σε 'βελόνα και νήμα'.

Δικτυακός τόπος: http://www.nappadori.com/

10. Μπουτίκ Sabyasachi Στην Ινδία:

Μπουτίκ-Σε-Ινδία-Sabyasachi

Όταν παίρνετε ονόματα μπουτίκ στην Ινδία, το Sabyasachi δεν μπορεί να μείνει έξω. Η Sabyasachi διαθέτει καταστήματα σε Καλκούτα, Δελχί, Βομβάη, Χαϊντεραμπάντ, Τσενάι, Μπανγκαλόρ και Αχμενταμπάντ. Η Sabyasachi πρωτοστάτησε στη χρήση ινδικών υφασμάτων σε ένα σύγχρονο πλαίσιο. Έχει χρησιμοποιήσει αυτόχθονες μεθόδους όπως μπλοκ εκτύπωση, εργασία gota, βαφή χεριών, κ.λπ. και έχει κερδίσει τη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.

Δικτυακός τόπος: http://www.sabyasachi.com/

Δείτε περισσότερα: Οι καλύτερες μπουτίκ στον Ινδόρ

11. Boutiques Neeta Lulla Στην Ινδία:

Boutiques-In-India-Neeta-Lulla

Η Neeta Lulla μπήκε στη σκηνή της μόδας περίπου πριν από δύο δεκαετίες. Τα σχέδια της δεν έχουν εκτιμηθεί μόνο στην Ινδία, αλλά έχουν επίσης λάβει μεγάλη θαύμα στο εξωτερικό. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα πωλεί ινδικά κοστούμια και φορέματα στο εξωτερικό. Είναι διάσημος μεταξύ των διασημοτήτων Bollywood όπως η Katrina Kaif, η Aishwarya Rai, η Deepika Padukone, η Sushmita Sen, η Sridevi και πολλά άλλα.

Δικτυακός τόπος: http://store.neetalulla.com/

12. Ensemble Boutiques Ινδία:

Boutiques-In-India-Ensemble

Με τα καταστήματά της στο Δελχί, το Μουμπάι και το Μπανγκαλόρ, το Ensemble είναι μια συλλογή αποκλειστικών ενδυμάτων που συγκεντρώνονται. Το σύνθημά τους φέρνει πίσω τα παλιά υφάσματα και τις τεχνικές κέντημα και συγχωνεύοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Έχουν το ευρύτερο φάσμα κορυφαίων ετικετών σχεδιαστών όπως η Anamika Khanna, η Rohit Bal, η Gaurav Gupta, η Sabyasachi και η TarunTahiliani για να αναφέρουμε μερικές. Εάν έχετε μια γεύση για high-end ετικέτες σχεδιαστών, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Δικτυακός τόπος: www.ensembleindia.com

Δείτε περισσότερα: Κορυφαία μπουτίκ στο Δελχί

13. Καταστήματα Boutique Kimaya:

Boutiques-In-India-Kimaya

Η Kimaya διαθέτει καταστήματα στο Δελχί, τη Βομβάη, τη Chennai, το Μπανγκαλόρ, το Λουντζιάν, το Σουράτ και το Γκουργκόν. Διαθέτει ετικέτες πολυτέλειας από πάνω από 150 σχεδιαστές, όπως οι Manish Malhotra, Shantanu και Nikhil, Anamika Khanna και πολλά άλλα. Ιδρύθηκε το 2002, είναι το πνευματικό παιδί του Pradeep Hirani και Neha Hirani. Στεγάζει αποκλειστικές συλλογές από τους κορυφαίους ινδούς σχεδιαστές και μάρκες πολυτελείας και είναι ίσως μια άλλη καλύτερη ινδική boutique.

Δικτυακός τόπος: www.kimaya.in

14. Evoluzione Indian Boutique:

Boutiques-In-India-Evoluzione

Η Evoluzione έχει καταστήματα στο Δελχί, το Μπανγκαλόρ και το Τσενάι και είναι το ιδανικό μέρος για ανθρώπους που έχουν κάτι για φθορά σχεδιαστή. Είναι μια boutique υψηλών προδιαγραφών που στεγάζει συλλογές από Varun Bahl, Manish Arora, Rajesh Pratap Singh και πολλά άλλα. Έχουν αξεσουάρ από διάσημο σχεδιαστή πάρα πολύ.

Δικτυακός τόπος: www.evoluzionestyle.com/

15. Ogaan Boutique Περιοχές:

Boutiques-In-India-Ogaan

Δικτυακός τόπος: www.ogaan.com

Ogaan έχει περίπου έξι μπουτίκ στο Δελχί και το Χαϊντεραμπάντ. Ogaan είναι μία από τις καλύτερες μπουτίκ πολυ-σχεδιαστών στην Ινδία. Διαθέτει συλλογές από τις μεγαλύτερες ετικέτες στην Ινδία.

Οι Ινδοί σχεδιαστές αποκτούν αναγνώριση σε όλο τον κόσμο και οδηγούν τη βιομηχανία της μόδας σήμερα. Έχουν τις μπουτίκ τους σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ινδίας και έχουν κερδίσει τα ονόματά τους από το μάρκετινγκ και την παραγωγή όμορφων δημιουργιών. Ακριβώς από την επιλογή του υφάσματος για την εργασία πάνω στο υλικό, όλα είναι ένα μοναδικό μείγμα δημιουργικότητας και σκληρής δουλειάς.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιαστές μπουτίκ στην Καλκούτα

Leave A Comment

36 − 26 =