Top 15 φωτογραφίες της Lana Del Rey χωρίς μακιγιάζ Στυλ Στο LIFe

Η Lana Del Rey ή η Elizabeth Woolridge Grant είναι σήμερα ένας από τους πιο τραγουδιστές τραγουδιστές όλων των εποχών. Εδώ τα τραγούδια χρησιμοποιούνται σε ταινίες (Hollywood) και είναι επίσης επαγγελματικό μοντέλο. Η αξιολάτρευτη ομορφιά του προσώπου που έρχεται φυσικά έχει εντυπωσιάσει σχεδόν όλους και πείθει τους αναγνώστες περιοδικών να ζητήσουν περισσότερες φωτογραφίες κάλυψης της Lana Del Rey στα άρθρα ομορφιάς. Η καταπληκτική φωνή της, μας δίνει όλα τα χνούδια που χτυπάει στα αυτιά μας καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου και γι' αυτό κέρδισε πολλά βραβεία επιτεύγματος.

Lana Del Rey χωρίς μακιγιάζ:

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε για το πώς φαίνεται αυτή η ελκυστική γυναίκα όταν δεν βάζει κανένα μακιγιάζ.

1. Η Παναγία στο Λευκό:

Lana Del Ray without makeup1

Εδώ, μπορούμε να δούμε την εκθαμβωτική ομορφιά που φέρει την όμορφη μαλλιά της όμορφα μαζί με ένα πολύ όμορφο φόρεμα. Φαίνεται χωρίς μακιγιάζ και η ομορφιά του προσώπου σχεδόν πείθει τον κάθε τύπο της φωτογραφικής μηχανής να κάνει κλικ σε μερικές φωτογραφίες της.

2. Όμορφη και αριστοκρατική:

Lana Del Ray without makeup2

Η Lana Del Rey έχει αυτή την αριστοκρατική πινελιά στο πρόσωπό της και αυτός είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για τους οποίους φαίνεται τόσο όμορφη χωρίς μακιγιάζ. Το πρόσωπό της μας δείχνει τόσα πολλά πράγματα, όπως το όμορφο πρόσωπο της, το όμορφο χαμόγελό της και, φυσικά, η φυσική της ομορφιά. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες της Lana Del Rey χωρίς μακιγιάζ.

3. Η αξιολάτρευτη ομορφιά:

Lana Del Ray without makeup3

Στην εικόνα αυτή, η Λάνα μοιάζει με μια νεαρή κοπέλα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα εμπορικό κατάστημα όπου η Λάνα προσεγγίσθηκε από μερικούς οπαδούς και ήταν περισσότερο από ευτυχής να κάνει κλικ σε μερικές φωτογραφίες μαζί τους, παρόλο που δεν φορούσε μακιγιάζ.

4. Σε μια όμορφη κορυφή:

Lana Del Ray without makeup4

Η Λάνα είδε να αγκαλιάζει μια πανέμορφη κορυφή χωρίς μανίκια, καθώς περπατούσε στους δρόμους χωρίς το μακιγιάζ της. Κοίταξε εξαιρετικά όμορφη και το πρόσωπό της έδειξε την καθαρότητα της καρδιάς της. Είναι αρκετά δίκαιη και αυτή η όμορφη υφή και γωνία στο πρόσωπό της, που την κάνει να φανεί τόσο καταπληκτική. Τέλος, είναι πέρα ​​από τέλεια και αυτό είναι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα Lana Del Rey καμία μακιγιάζ εικόνες.

5. Η περιστασιακή γοητεία:

Lana Del Ray without makeup5

Η Lana μπορεί να φανεί αρκετά όμορφη φορώντας τα casual ρούχα της. Εδώ, φαίνεται να φοράει σπορ καπέλο και πολύχρωμη κορυφή. Φαίνεται καταπληκτικό σε αυτό μόνο. Αυτή η γυναίκα δεν χρειάζεται να φορέσει τίποτα για να φανεί καταπληκτική. Η Lana Del Rey είναι σαφώς μια από τις ωραιότερες γυναίκες που μπορεί να φανεί τόσο θεϊκή χωρίς να φορέσει καθόλου μακιγιάζ.

6. Σε αγάπη με Caps:

Lana Del Ray without makeup6

Η Λάνα αγαπά να δείξει την παιδική της πλευρά. Γι 'αυτό, μπορεί κανείς να βρει τόνους φωτογραφιών της κοιτάζοντας εντελώς casual και υπάρχει πάντα ένα καπέλο για να καλύψει τα μαλλιά της. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν γιατί το κάνει αυτό, αλλά φαίνεται πολύ καλό σε αυτό το είδος εμφάνισης. Το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ μπορεί να εντυπωσιάσει τον καθένα και δεν θα πρέπει καν να προσπαθήσει.

7. Στο αεροδρόμιο:

Lana Del Ray without makeup7

Η Lana Del Rey γενικά δεν ενοχλείται από τους Παπαράτσι. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που τη φωτογραφίζουν, ακόμα και όταν δεν φορούσε καθόλου μακιγιάζ. Η φυσική της ομορφιά μιλάει για τον εαυτό της και σίγουρα δείχνει πόσο καλό είναι ένα άτομο. Αυτή η φωτογραφία έκανε κλικ σε ένα αεροδρόμιο.

8. Παρακολούθηση μιας αλλαγής:

Lana Del Ray without makeup8

Αυτή είναι ίσως μια από τις καλύτερες μακιγιάζ-ελεύθερες φωτογραφίες της Lana Del Rey χωρίς κανένα μακιγιάζ. Φαίνεται τόσο καταπληκτική και η αίσθηση της ντύσιμο είναι επίσης πολύ αξιολάτρευτη. Είναι μια γλυκιά γλυκιά γυναίκα που πιστεύει στο να φορέσει πράγματα που θα φανεί άνετα.

9. Το κοκκινό κορίτσι:

Lana Del Ray without makeup9

Αυτή είναι μια αρκετά παλιά εικόνα της Lana Del Reym, όπου εμφανίζεται το φυσικά όμορφο πρόσωπο της μαζί με την όμορφη κορυφή της. Ήταν λίγο κοκαλιάρικο πίσω τους. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι θα δουν τη Lana Del Rey χωρίς μακιγιάζ, καθώς φαίνεται να μακιγιάζ μόνο όταν πρόκειται να τραβήξει ένα βίντεο ή όταν πρόκειται να παρακολουθήσει ένα ζυγό ή ένα arty.

10. Αγορές:

Lana Del Ray without makeup10

Η Lana Del Rey κόπηκε τα ψώνια με το χαμογελαστό της πρόσωπό καθώς γύρισε προς την κάμερα και έδωσε μια παρηγορητική έκφραση. Φορούσε μια χαριτωμένη κορυφή μαζί με μπλε σορτς και με το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ έμοιαζε θεϊκή.

Δείτε περισσότερα: Eva Mendes Δεν μακιγιάζ

11. Άφιξη σε ειδική εκδήλωση:

Lana Del Ray without makeup11

Με τη ματιά της χωρίς μακιγιάζ, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτή η γυναίκα κοίταξε εντελώς εκπληκτική, παρόλο που δεν φορούσε καθόλου μακιγιάζ. Ήταν σίγουρα το αστέρι εκείνης της ημέρας και φαινόταν τόσο καταπληκτικό που όλα τα βλέμματα της ήταν από τη στιγμή που έφτασε.

12. Ο διάσημος Star Pop:

Lana Del Ray without makeup12

Στη βιομηχανία των απεριόριστων ποπ σταρ Lana Del Rey είναι ένα λαμπερό αστέρι, μια εικόνα και μια έμπνευση για πολλούς ανθρώπους. Είναι διάσημη για τη θεϊκή φωνή της και το αξιολάτρευτο της πρόσωπο και την όμορφη υφή της ομορφιάς του προσώπου επίσης. Το χαμόγελό της είναι καταπληκτικό και όταν κάνει όλο το περιβάλλον το είδος του φωτισμού επάνω. Σε αυτήν την εικόνα χωρίς μακιγιάζ της, η Λάνα μοιάζει πολύ όμορφη χωρίς να προσπαθεί. Όπως είπατε νωρίτερα, το χαμόγελό της είναι αρκετό για να μας εντυπωσιάσει όλους.

Δείτε περισσότερα: Reese Witherspoon χωρίς μακιγιάζ

13. Η πρωινή βόλτα με καφέ:

Lana Del Ray without makeup13

Η Λάνα αγαπά να πίνει καφέ από την Starbucks και αυτή η φωτογραφία χτυπήθηκε σε μια τέτοια μέρα, όταν έφευγε από την Starbucks αφού άρπαξε τον κανονικό και συνηθισμένο καφέ της. Φορούσε ένα υπέροχο ροζ φόρεμα και όπως πάντα υπήρχε το φυσικό της χαμόγελο στο πρόσωπό της.

14. Στο αεροδρόμιο:

Lana Del Ray without makeup14

Η Lana Del Rey εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο, όταν αναχώρησε. Έχει σπορ την περιστασιακή ματιά μαζί με το φυσικά όμορφο χαμόγελό της. Αυτή είναι ίσως μια από τις καλύτερες φωτογραφίες της Lana Del Rey χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα: Natalie Portman χωρίς μακιγιάζ

15. Η Κομψή Γυναίκα:

Lana Del Ray without makeup15

Χωρίς αμφιβολία, η Lana Del Rey μπορεί να συμβαδίσει με τις επικείμενες τάσεις. Αλλά εξακολουθεί να υπάρχει κάποια ευπρέπεια στα ρούχα της και πάντα προσπαθεί να την κρατά απλή και φυσική όπως την ομορφιά του προσώπου.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες και μια εις βάθος περιγραφή για μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της Lana Del Rey χωρίς μακιγιάζ. Αυτές οι εικόνες δικαιολογούν σίγουρα το γεγονός ότι η Lana μπορεί να φανεί η ίδια όταν δεν φοράει μακιγιάζ και θα λάβει το ίδιο είδος χειροκροτήματος και αναγνώρισης και η πίστη πηγαίνει στη φυσική της ομορφιά.

Εικόνες Πηγές 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

48 − = 38