Top 15 προϊόντα μακιγιάζ διαθέσιμα στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν πολλές φορές όταν θα θελήσετε να έχετε μια λίστα με κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ που θα σας δώσουν ένα συγκεκριμένο είδος εμφάνισης. Για παράδειγμα, αν είναι μια εμφάνιση ημέρας που ψάχνετε, μπορεί να θέλετε να ταιριάζει με ένα γκρίζο τακτικών γραμμών, αλλά ίσως να μην είστε σίγουροι για να κάνετε αυτό που σκέφτεστε ποια σειρά κραγιόν να αγοράσετε μαζί της και αν θα σας ταιριάζει ή όχι . Ως εκ τούτου, απαιτείται συχνά να υπάρχει κατάλογος όλων των σειρών και των τιμών για έναν καλύτερο οδηγό.

Παρακάτω είναι μερικές κορυφαίες 15 λίστα των γνωστών και προσιτών προϊόντων που μπορείτε να δοκιμάσετε για καλύτερη κάλυψη και απόχρωση. Αυτά αγοράζονται εύκολα από τους λιανοπωλητές για μια μέτρια τιμή. Ελέγξτε τα έξω και αν δεν έχετε ακόμα κάποια από αυτά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα αγοράσετε και να τα φυλάξετε στο κιτ σας.

1. Πρόσωπο Primer-L'Oreal Παρίσι Βάση Magique και Colorbar Perfect Match:

Πρόσωπο Primer LOreal Paris

Αυτό βοηθά το βλέμμα σας να διαρκεί περισσότερο και επίσης ελέγχει τον ιδρώτα. Έτσι, εάν έχετε πολύ λιπαρά επιφάνεια ή το θεμέλιο ή το concealer σας απομακρύνεται εύκολα τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά που θα διατηρήσουν τη βάση και θα σας βοηθήσουν να διαρκέσει περισσότερο. Αυτά είναι εύκολα διαθέσιμα και μπορείτε να τα αγοράσετε από τον πλησιέστερο λιανοπωλητή ή φαρμακείο σας. Παρόλο που μπορείτε να αγοράσετε και άλλες σειρές, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να σας ταιριάζουν. Αυτά είναι συχνά δαπανηρά και έρχονται για περίπου 800 INR έως 2000 INR.

2. Concealer - Πλήρης κάλυψη Colorbar και Absolute Lakme:

Colorbar Lakme

Το έργο αυτού του βήματος, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι να αποκρύψουμε τυχόν κηλίδες ή κηλίδες στην επιφάνεια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τις μπλε φλέβες ή τα σκοτεινά μπαλώματα κάτω από τα μάτια. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε μορφή κάλυψης θαμπάδας. Μπορείτε να αγοράσετε οποιεσδήποτε σειρές που είναι κατάλληλες για εσάς ή μπορείτε να αγοράσετε από αυτές τις δύο γνωστές παραλλαγές. Αυτά θα κυμανθούν από 650 INR έως 800 INR.

3. Ίδρυμα-Lakme Nine σε πέντε και Revlon Φυσικό Ocher Colorstay Μαστίγιο Κρέμα:

θεμέλιο Lakme Nine To Five

Αυτό το πράγμα κάνει το έργο της εξομάλυνσης της βάσης. Μπορείτε να καλύψετε και να εξουδετερώσετε την επιφάνεια με τη χρήση αυτού. Μπορείτε να αγοράσετε διάφορους τύπους και παραλλαγές που προσφέρονται από διάφορες σειρές. Ωστόσο, οι δύο πιο προσιτές και γνωστές παραλλαγές αναφέρονται παραπάνω και προέρχονται από περίπου 450 INR έως 1500 INR.

4. Compact-Revlon φωτογραφική μηχανή έτοιμη και Lakme Absolute:

Συμπαγής Revlon Photo Ready

Αυτά βοηθούν στη ρύθμιση της βάσης. Ελέγχει επίσης τον ιδρώτα. Θα πρέπει να αγοράσετε μια καλής ποιότητας και επώνυμη σκόνη έτσι ώστε να μην δημιουργεί εκρήξεις ή να φράζει τους πόρους και να σας κάνει να εξανθήματα. Συνήθως αυτά δεν είναι πολύ δαπανηρά. Μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικές αποχρώσεις επίσης. Αυτά προέρχονται από 150 INR έως 1000 INR.

5. Blusher-Coloressence Ομαλό σαρωτή σατινέ, MUA και Colorbar Ροζ τσίμπημα:

Blusher Coloressence Satin Smooth Highlighter

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε κοιλότητες των μάγουλων και να δώσετε μια ροζ ή κοκκινωπή απόχρωση. Αυτά μπορούν να έρθουν σε διάφορες μορφές όπως σκόνη, γέλη ή κρέμα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά από 400 INR έως 3000 INR ή περισσότερο, ανάλογα με το εύρος που αγοράζετε.

6. Bronzer-Oriflame Giordani Χρυσό και Colorbar Cheekillusion:

Bronzer Oriflame Giordani Gold

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bronzer για να καταστήσετε το αποτέλεσμα της παραπάνω κοκκινωπόχρωμης απόχρωσης πιο σαφές. Μπορείτε να τα αγοράσετε για ένα υψηλό εύρος τιμών από 600 INR έως 4000 INR ανάλογα με το εύρος και την παραλλαγή.

7. Lip Balm-Maybelline Baby Lips και Nivea:

Χείλος Balm- Maybelline Baby Lips and Nivea

Αυτό βοηθά στην εξομάλυνση της επιφάνειας εάν έχει σκαστεί και πριν εφαρμόσει οποιοδήποτε χρώμα ή περίγραμμα. Μπορείτε να τα αγοράσετε από 30 INR έως 300 INR. Αυτά θα πρέπει πάντα να βρίσκονται στο κιτ σας εάν έχετε ξηρότητα.

8. Liner-Lakme Absolute και Colorbar:

Πλοίο της γραμμής Lakme Absolute and Colorbar

Αυτή η βοήθεια δίνει ένα όριο για να κάνει το σχήμα πιο αναλογικό. Μπορείτε να τα αγοράσετε από 160 INR έως 500 INR ανάλογα με το εύρος και την παραλλαγή.

9. Lip Stick-Lakme Absolute, εμπλουτισμένο σατέν, Maybelline Liquid Shine και Revlon:

Χείλος Stick Lakme Absolute

Υπάρχουν διάφορα χρώματα και αποχρώσεις που προσφέρονται από διαφορετικές γνωστές σειρές. Μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε νομίζετε ότι ταιριάζει στην τσέπη σας και επίσης όταν παίρνετε την απόχρωση που θέλετε να αγοράσετε. Αυτά μπορεί να ποικίλλουν από 250 INR έως 1000 INR και μπορούν να φτάσουν μέχρι 2000 ή 3000 INR.

10. Gloss - Lotus Herbals και Colorbar:

Στιλπνότητα Lotus Herbals and Colorbar

Αυτά δίνουν το λάμψη που θέλετε να έχετε για πάρτι. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά από 200 INR έως 1000 INR.

Δείτε περισσότερα: Το καλύτερο Victoria Secret μαστίχας για τα χείλη

11. Σκιά ματιών- Τατουάζ χρώματος Maybelline και αποχρώσεις Colorbar:

Μάτι shadow Maybelline Color Tattoo and Colorbar Shades

Αυτά μπορούν να επιλεγούν από ένα μαύρο για το βραδινό γλέντι και μπορείτε να επιλέξετε κάτι με φως κοκκινίλα ή πορτοκαλί για την ημέρα της φθοράς. Μπορείτε να τα αγοράσετε από 400 INR έως 1000 INR και μπορεί να φτάσει τα 2000 INR για πακέτα ή 4000 INR.

12. Υψηλή αναπτήρα-Maybelline Τατουάζ χρώματος:

Υψηλός lighter Maybelline Color tattoo

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε σκιά σε ασήμι για να επισημάνετε. Ωστόσο, το Maybelline είναι ένα προσιτό πράγμα που μπορείτε να αγοράσετε. Αυτά κυμαίνονται από 350 INR έως 600 INR ανάλογα με το εύρος και την παραλλαγή που θέλετε να αγοράσετε.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο πορτοκαλί στιλπνότητα

13. Eyeliner - Lotus Herbals και Loreal Paris Water Proof Gel Liner:

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Lotus Herbals and Loreal Paris Water Proof Gel Liner

Αυτά είναι προσιτά και τα δύο είναι γνωστά πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε. Αυτά προέρχονται από 250 INR έως 500 INR.

14. Mascara-Maybelline και Lakme Eyeconic Mascara:

Μάσκαρα Maybelline and Lakme Eyeconic Mascara

Και οι δύο είναι γνωστό ότι δίνουν μακρά εμφάνιση βλεφαρίσματος. Μπορείτε να τα αγοράσετε από 450 INR έως 700 INR.

Δείτε περισσότερα: Lip Plumper στην Ινδία

15. Kajal-Lotus Herbals και Lakme Eyeconic:

Kajal Lotus Herbals and Lakme Eyeconic

Και οι δύο είναι γνωστό ότι είναι καλοί και τους αρέσουν πολλές γυναίκες. Μπορείτε να φορέσετε αυτά για τη βάση της ημέρας και επίσης για τη νύχτα. Μπορείτε να τα αγοράσετε για περίπου 300 INR έως 600 INR. Μερικοί έρχονται με το κεφάλι ακόνισμα και άλλοι θα έρθουν σε ρολό μολύβια. Εάν δεν σας αρέσει το χάος της ακόνισμα κάθε φορά που γίνεται αμβλύ μπορείτε να αγοράσετε το roll ups. Για μια απλή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα γυμνό χρώμα για τα καπάκια και να χρησιμοποιήσετε μόνο το kajal για να δημιουργήσετε ένα εφέ. Αυτά είναι συχνά το πιο εύκολα διαθέσιμο πράγμα σε κιτ όλων των γυναικών.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 & 15

Leave A Comment

86 − 83 =