Top 15 σπιτικές ομορφιάς συμβουλές για πρόσωπο | Στυλ στη ζωή

Το καθεστώς φροντίδας προσώπου ενός ατόμου είναι το πιο σημαντικό έργο ομορφιάς της ημέρας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να φροντίζετε περισσότερο το πρόσωπό σας. Λόγω της καθημερινής πίεσης εργασίας μας γίνεται συχνά δυσκίνητη η επίσκεψη στο ινστιτούτο αισθητικής. Επομένως, είναι πολύ επωφελής η φροντίδα του δέρματος με σπιτικά προϊόντα. Η χρήση φυσικών προϊόντων είναι πολύ ευεργετική για το δέρμα σας, καθώς φέρνει το καλύτερο σε σας. Η καθημερινή χρήση των χημικών ουσιών μπορεί να βλάψει το δέρμα σας αλλά όχι τα φυσικά προϊόντα. Είναι επίσης οικονομικά αποδοτικές στη χρήση.

ομορφιά tips for face

Σπιτικές Συμβουλές ομορφιάς για πρόσωπο:

Εδώ είναι μερικές συμβουλές ομορφιάς για το πρόσωπο που μπορείτε να ακολουθήσετε για ένα λαμπερό και λαμπερό δέρμα.

1. Μάσκα αμυγδάλου:

Η χρήση 3-4 αμυγδάλων και γάλακτος μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα σας. Θεωρείται ότι είναι ένα πολύ ευεργετικό προϊόν για να αποκτήσετε ένα ακτινοβόλο δέρμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθημερινά και να δείτε τις αλλαγές μόνοι σας. Μπορείτε να απολαύσετε τα αμύγδαλα στο γάλα το πρωί. Αργότερα τη νύχτα μπορείτε να τα ξεσκονίζετε στο γάλα για να κάνετε μια λεπτή πάστα. Μετά την εφαρμογή του στο πρόσωπο, μπορείτε να φύγετε μέσα σε μια νύχτα. Εσείς μπορείτε να δείτε τις αισθητές αλλαγές μετά το πλύσιμο του πακέτου. Το πρόσωπό σας μπορεί να φαίνεται λαμπερό και πολύ πιο ομαλό από πριν. Συνιστάται να χρησιμοποιείται καθημερινά για ξηρό δέρμα και για εκείνους που έχετε λιπαρό δέρμα. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δύο φορές την εβδομάδα.

2. Μάσκα Παπάγια:

Η μάσκα Papaya είναι μια από τις πιο συνιστώμενες συμβουλές ομορφιάς για το πρόσωπο της οποίας η χρήση μπορεί να σας ωφελήσει με διάφορους τρόπους. Δεδομένου ότι περιέχει τα συστατικά της βιταμίνης C και A, μαγνήσιο και κάλιο, λειτουργεί ως μια εξαιρετική λύση σε πολλά από τα δημοφιλή δερματικά προβλήματα. Μπορείτε να κάνετε την πάστα με μέλι και γάλα για να επιτύχετε ένα λαμπερό δέρμα. Για όσους από εσάς έχουν breakouts στο πρόσωπο μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πακέτο για να απαλλαγούμε από τα σπυράκια. Μπορείτε να συνδυάσετε την παπάγια στη μέση του πολυάντα mitti και στη συνέχεια να βάλετε εκείνο το μείγμα στο πρόσωπό σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με πηκτή Aloe Vera για να αποτρέψετε το δέρμα σας από καθημερινές βλάβες. Το μείγμα πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας.

3. κουρκούμη προσώπου συσκευασία με λεμόνι:

Το κουρκούμη έχει μια παλιά ιστορία ηλικίας να είναι μια θεραπεία για μια σειρά προβλημάτων. Λειτουργεί ως μια μεγάλη θεραπεία για αντιβακτηριακή επίθεση και βοηθά στην βαθιά θρέψη του δέρματος. Επιμελώς καθαρίζει το δέρμα και το πρόσωπό σας με μια λεμονιά λεμονιού που περιέχει βιταμίνη C. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο ως πλυντήριο και να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας. Μετά το πλύσιμο του προσώπου θα παρατηρήσετε ένα πολύ καθαρότερο ρέον πρόσωπο. Συνήθως συνιστάται να εφαρμόζετε αυτή τη μάσκα πριν κάνετε ένα ντους το πρωί. Βοηθά στη διατήρηση της υγιεινής του δέρματός σας καταπολεμώντας όλους τους νεκρούς πόρους στο δέρμα σας. Το λεμόνι είναι επίσης επωφελές για την αφαίρεση κάθε είδους ουλών στο πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα: Καθαρίστε το δέρμα σας

4. Συσκευασία ντομάτας μαζί με το γιαούρτι για την αφαίρεση τενόντων:

Η ντομάτα έχει μια ενσωματωμένη κιτρική ιδιότητα, η οποία δρα ένα μεγάλο αφαίρεσης μαύρου μαύρου. Βοηθά επίσης στη θεραπεία σκουρόχρωμων κηλίδων και επίσης μειώνει τη χρώση. Είναι μια μεγάλη συσκευασία για όσους από εσάς έχουν λιπαρό δέρμα, καθώς βοηθά στον έλεγχο του πετρελαίου στο δέρμα σας. Η χρήση του γιαουρτιού βοηθά στην καταπολέμηση του ηλιακού μαυρίσματος καθώς έχει λευκαντικές ιδιότητες σε αυτό. Μετά την εφαρμογή του πρέπει να περιμένετε 30 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Κάνει θαύματα στο δέρμα σας αφαιρώντας το ηλιακό μαύρισμα σε χρόνο μηδέν. Βοηθά επίσης στο άνοιγμα των πόρων σας, αποτρέποντας έτσι τη βρωμιά να παραμείνει μέσα στους πόρους σας. Πρέπει να ανακατέψετε μία κουταλιά της σούπας από κάθε ένα από τα συστατικά και να τα τοποθετήσετε στο πρόσωπο.

5. Συσκευασία Aloe Vera Face:

Το εργοστάσιο της Aloe Vera είναι γνωστό ότι κάνει θαύματα στο δέρμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε τη γέλη του φυτού στο πρόσωπό σας καθημερινά. Το τζελ πρόκειται να λειτουργήσει στο πρόσωπό σας σαν θαύμα και είναι πιθανό να κάνει το δέρμα σας υγιέστερο σε ελάχιστο χρόνο. Στην καθημερινή χρήση σε μια χρονική περίοδο, μπορείτε να δείτε αισθητές αλλαγές στο πρόσωπό σας. Το πρόσωπό σας θα γίνει πολύ πιο λαμπερό και λαμπερό από πριν. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια συσκευασία χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά όπως μέλι, χυμό αγγουριού, τυρόπηγμα και τριαντάφυλλο. Κάνει το δέρμα σας πιο μαλακό και πιο απαλό. Μετά το πλύσιμο με κρύο νερό μπορείτε να δείτε ένα καθαρό πρόσωπο με αναζωογονητική αίσθηση.

6. Χρησιμοποιήστε το λάδι jojoba για την αφαίρεση μακιγιάζ:

Όταν το πρόσωπο επισκιάζεται από το μακιγιάζ, τότε δεν μπορεί να σπάσει φυσικά. Έτσι, προκειμένου να αναπνέει όλη τη νύχτα, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το μακιγιάζ. Αφαιρέστε το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας το φυσικό συστατικό jojoba oil που βοηθά εύκολα στην απομάκρυνση του μακιγιάζ σας. Όταν το δέρμα περιέχει φραγμένους πόρους τότε δεν μπορείς να έχεις καθαρό δέρμα. Σας βοηθούν επίσης να κρατήσετε το δέρμα σας θρεπτικό και λαμπερό. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στο μακιγιάζ δημιουργούν σπυράκια και ακμή, οδηγώντας έτσι σε λίγες ή περισσότερες ασκήσεις στο πρόσωπό σας. Το δέρμα σας επίσης αποξηραίνεται εάν οι πόροι παραμένουν φραγμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

7. Αφαιρέστε τα Blackheads:

Τα μαύρα μάτια είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα για τους ανθρώπους που έχουν λιπαρό δέρμα. Όταν το πετρέλαιο φράξει στο μαύρο κεφάλι σας, δημιουργεί σπυράκια. Είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε τα σπυράκια για να δώσετε ένα καθαρότερο και καθαρότερο πρόσωπο. Με τη βοήθεια των συμβουλών φυσικής ομορφιάς για το πρόσωπο μπορείτε να πάρετε ένα πολύ αναμενόμενο καθαρότερο δέρμα. Μπορείτε να βάλετε το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε μια βαμβακερή σφαίρα και ένα απλό dab στις πληγείσες περιοχές. Μπορείτε επίσης να το αφήσετε όλη τη νύκτα ή να το ξεπλύνετε αμέσως για να εξομαλύνετε το δέρμα σας. Λειτουργεί επίσης ως ένας πολύ καλός παράγοντας για την απομάκρυνση των σπυριών και της ακμής από το πρόσωπο.

8. Αμυγδαλέλαιο για να απαλλαγείτε από το σκοτάδι κάτω από τα μάτια:

Η ύπαρξη σκοτεινού ματιού είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα στο σημερινό σενάριο. Μπορείτε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα των μαύρων ματιών εφαρμόζοντας λάδι αμυγδάλου. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το πετρέλαιο πριν πάτε για ύπνο. Θα πρέπει να εφαρμόζεται σε μικρότερη ποσότητα και να μηνύει απαλά στις πληγείσες περιοχές. Αφήστε τη μια μέρα στην άλλη για να κάνετε αποτελεσματικές αλλαγές στο πρόσωπό σας. Αφού το πλύνετε με κρύο νερό μπορείτε να παρατηρήσετε οι ίδιοι τις σημαντικές αλλαγές κάτω από τα μάτια σας. Βοηθά στην παροχή ενός πολύ σαφέστερου δέρματος, το οποίο κάνει το πρόσωπό σας να ακτινοβολεί. Θα πρέπει να εφαρμόζεται σε τακτική βάση για να βοηθήσει να εξασθενίσει τα σκοτεινά μπαλώματα.

9. Toner Νερού Κοκοφοίνικα:

Το νερό της καρύδας είναι ο πιο φυσικός γραφίτης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει το πρόσωπο και να προσφέρει φρεσκάδα φρέσκιας εμφάνισης. Το μόνο που χρειάζεται είναι το νερό καρύδας και ο χυμός ασβέστη. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για να έχει σημαντικές αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Αυτός ο γραφίτης μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα δέρματα και είναι μια οργανική μορφή θεραπείας. Βοηθά στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στο πρόσωπό σας. Αυτό είναι ένα από τα βασικά σπιτικά ομορφιά συμβουλές για το πρόσωπο που βοηθά στη διατήρηση του δέρματός σας ενυδατωμένο και φρέσκο ​​σε όλη. Αφαιρώντας τη βρωμιά και την υπερβολική ποσότητα πετρελαίου από το πρόσωπό σας, διατηρεί την ισορροπία pH του προσώπου σας. Αυτό το φυσικό συστατικό είναι μια καταπληκτική συμβουλή για το όμορφο λαμπερό δέρμα σας. Βγάλτε προσεκτικά την μπάλα του βαμβακιού που περιέχει τόνερ στο πρόσωπό σας και αποφύγετε τις περιοχές των ματιών για ερεθισμό.

Δείτε περισσότερα: Επιλέξτε Toner For Skin

10. Αφαιρέστε το ηλιακό έγκαυμα με ξίδι:

Χρησιμοποιώντας το φυσικό άμεσα διαθέσιμο συστατικό ξύδι, μπορείτε τώρα να αφαιρέσετε το ηλιακό έγκαυμα από το πρόσωπό σας. Δεν έχει σημασία πόσο αντιηλιακό εφαρμόζετε, οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου επηρεάζουν αποτελεσματικά το δέρμα σας. Για την απομάκρυνση του ηλιακού εγκαύματος μπορείτε να ψεκάσετε ξίδι στο πιο επηρεασμένο χώρο λόγω των ακτίνων του ήλιου. Αφού στεγνώσει μπορείτε σύντομα να αισθανθείτε την αίσθηση ψύξης στο δέρμα. Αυτό πρέπει να εφαρμόζεται σε τακτική βάση για να δείτε σημαντικές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην ταχύτερη θεραπεία του ηλιακού εγκαύματος. Προστατεύει επίσης το πρόσωπο από οποιαδήποτε μυκητιακή ή βακτηριακή λοίμωξη. Είναι επίσης ωφέλιμο για την αποκατάσταση και τη διατήρηση του επιπέδου pH του δέρματος. Μπορείτε επίσης να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε πέντε ώρες την ημέρα για ταχύτερη ανάκτηση.

11. Σκουπίστε το πρόσωπό σας με χυμό Lime:

Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσετε το πρόσωπό σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μιλήστε απαλά το δέρμα σας με χυμό ασβέστη με τη χρήση των δακτύλων σας ή μια μπάλα από βαμβάκι. Πρέπει να κάνετε μασάζ στο δέρμα σας με κυκλική κίνηση. Αυτό βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και καθιστά το πρόσωπό σας μια λαμπερή λάμψη. Εάν υποφέρετε από σπυράκια ή ακμή, η φλούδα του ασβέστη βοηθά στην αποτροπή τους από το δέρμα σας. Βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από τα σημάδια σας, αν υπάρχουν. Βοηθά στο να ανοίξετε τους φραγμένους πόρους σας, αποφλοιώνει έτσι το δέρμα σας. Με αυτό τον τρόπο βοηθά το δέρμα σας να λάμπει και να έχει μια ανανεωμένη εμφάνιση.

12. Συσκευασία για ξηρό δέρμα:

Για όσους από εσάς έχετε ξηρό δέρμα, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο. Η χρήση φυσικών συστατικών βοηθά στη φυσική θεραπεία του δέρματός σας. Μπορείτε να κάνετε ένα μείγμα από διαφορετικά συστατικά που λειτουργούν καλύτερα για ξηρό δέρμα. Μπορείτε να κάνετε μια πάστα αγγουριού, κολοκύθας και καρπούζι για να έχετε ένα ζωντανό αναζητούν δέρμα. Μπορείτε να αναμίξετε τα συστατικά χρησιμοποιώντας γάλα και να τα εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας. Όταν χρησιμοποιείτε σπιτικές συμβουλές ομορφιάς για το πρόσωπο, εμποδίζετε τις χημικές ουσίες να εισέλθουν στο πρόσωπό σας. Κρατήστε το για μια ώρα μετά από την οποία μπορείτε να το ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αφαιρεί την ξηρότητα στο δέρμα σας κάνοντας μια νέα ματιά στο δέρμα σας.

13. Λάδι καρύδας και γάλα για καθαρισμό Σκοπός:

Ο καθαρισμός του προσώπου σας είναι μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες της καθημερινότητας. Βοηθά στην απομάκρυνση του νεκρού δέρματος, του πετρελαίου και της βρωμιάς από το δέρμα σας. Εκτός και μέχρι να έχετε ένα πιο καθαρό πρόσωπο, κανένα άλλο βήμα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Είναι ένα από τα πιο πρωταρχικά βήματα προς ένα λαμπερό δέρμα. Το γάλα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πολύ καθαριστικό για το πρόσωπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας για την απομάκρυνση των διαφορών και των ακαθαρσιών από το πρόσωπο. Το έλαιο καρύδας δεν θα ήταν επωφελές για όσους από εσάς έχετε λιπαρό δέρμα. Το λάδι όχι μόνο καθαρίζει το πρόσωπό σας, αλλά και ενυδατώνει και απολέσσει.

Δείτε περισσότερα: Πώς να καθαρίσετε το πρόσωπό σας

14. Μέλι για καθαρισμό προσώπου:

Αυτό το φυσικό συστατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δέρματος. Πάρτε μισή κουταλιά μέλι και τρίψτε το στο πρόσωπό σας. Τυχαία μηνύματα στην περιοχή του δέρματος με κυκλική κίνηση και να διατηρηθεί για περίπου 20 λεπτά. Μετά από αυτό μπορείτε να το ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αυτό παρέχει μια σαφέστερη εμφάνιση δέρματος αφαιρώντας τη βρωμιά. Το ακατέργαστο μέλι περιέχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στην πρόληψη της ακμής ή των σπυριών. Είναι προσιτές συμβουλές ομορφιάς στο σπίτι για το πρόσωπο που ενισχύει τις ανώτερες θεραπευτικές του ιδιότητες. Αν και λειτουργεί καλά για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά θεωρείται ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Βοηθάει το λιπαρό δέρμα στην εξισορρόπηση της λιπαρότητάς του και ενυδατώνει το ξηρό δέρμα.

15. Πακέτο προσώπου από βουτυρόγαλα και βρώμη:

Πρέπει να συνδυάσετε το βουτυρόγαλα μαζί με τη βρώμη για να κάνετε αυτό το πακέτο. Πληκτρολογήστε απαλά το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας αυτά τα φυσικά συστατικά. Το βουτυρόγαλα βοηθά στην καταπραϋντική λειτουργία του δέρματός σας και θεραπεύει τις φουσκάλες. Η βρώμη βοηθά στη φυσική απολέπιση του δέρματός σας. Κάνει επίσης ένα νεώτερο δέρμα. Έτσι για όσους από εσάς αναρωτιέστε για ένα νεανικό δέρμα που αναζητά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα φυσικά συστατικά. Αυτά τα φυσικά συστατικά σας βοηθούν να νιώθετε νέος από το εξωτερικό. Έχει ιδιότητες κατά της γήρανσης, γεγονός που αποτελεί μεγάλη πηγή ανάγκης για πολλούς ανθρώπους. Το πλιγούρι βρώμης βοηθά επίσης στην εξομάλυνση του δέρματός σας, δίνοντας έτσι ένα πολύ απαλό και φρέσκο ​​βλέμμα στο πρόσωπό σας.

Αυτά τα φυσικά συστατικά λειτουργούν εξαιρετικά για το πρόσωπό σας. Η χρήση χημικών ουσιών μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό με τους χρόνους διέλευσης. Ενώ αυτά τα φυσικά συστατικά κάνουν θαύματα για το δέρμα σας και κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται εντελώς ακτινοβόλο και φρέσκο. Τώρα που γνωρίζετε όλες τις συμβουλές ομορφιάς για το δέρμα, μπορείτε εύκολα να τις εφαρμόσετε. Δεδομένου ότι αυτά τα συστατικά είναι προσιτά και άμεσα διαθέσιμα, είναι πολύ βολικό για σας να το χρησιμοποιήσετε. Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε μια περιουσία για την αγορά δαπανηρές μάσκες και να επηρεάσετε το δέρμα σας. Κάντε μια πάστα από τα άμεσα διαθέσιμα σπιτικά υλικά για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας χρησιμοποιώντας αυτά τα φυσικά σπιτικά υλικά για ένα όμορφο πιο όμορφο πρόσωπο.

Leave A Comment

− 7 = 2