Top 15 Τουριστικά μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα | Στυλ στη ζωή

Με πάνω από εξήντα νησιά, ιστορικές τοποθεσίες που έχουν διατηρηθεί από αιώνες, υπέροχες παραλίες, οροσειρές, περιοδεία στην Ελλάδα, είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείτε να δώσετε οι ίδιοι. Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν πολλά απομεινάρια από τους αρχαίους πολιτισμούς που μας δίνουν τη γνώση του πώς ήταν οι ζωές πριν.

Δημοφιλή Ελλάδα Τουριστικά μέρη για επίσκεψη:

1. Αθήνα:

Ελλάδα tourist places

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας, αλλά και ένας σημαντικός τόπος για τα διοικητικά τμήματα. Αυτή η πόλη είναι μια από τις παλαιότερες στον κόσμο και είναι γνωστό ότι είναι πάνω από 3000 ετών. Η πόλη έχει συνεισφέρει σημαντικά στη Δυτική κουλτούρα και από την παλιά εποχή. Δεν είναι μόνο διοικητικά σημαντικό με όλα τα οικονομικά και δικαστικά ζητήματα, αλλά έχει και θρησκευτική σημασία. Η Αθήνα είναι γνωστή ως η γενέτειρα πολλών φιλοσόφων όπως ο Σωκράτης, ο Περικλής και ο Σοφοκλής.

2. Σαντορίνη:

santorini_greece-τουριστικά μέρη

Η Σαντορίνη είναι ένα ηφαιστειογενές νησί, το οποίο υπάγεται στην ομάδα των Κυκλάδων των ελληνικών νησιών. Είναι γνωστό λόγω της εκπληκτικής γραφικής, μαγευτικής ομορφιάς του ηλιοβασιλέματος και των λευκών σπιτιών που είναι παρατάσσονται, το ένα μετά το άλλο. Τα Φηρά, πρωτεύουσα της Σαντορίνης, παρουσιάζουν ένα μοναδικό συνδυασμό βενετσιάνικης και κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

3. Κέρκυρα:

corfu_greece-tourist-places

Η Κέρκυρα, που βρίσκεται στις ακτές της Αλβανίας και στην ελληνική περιοχή της Ηπείρου, είναι ένα από τα σημαντικότερα νησιά του Ιονίου. Ο λόφος, ομορφιά στο πράσινο, κυμαίνεται από 2 έως 20 χιλιόμετρα. Οι λόφοι βρίσκονται σε ύψος 906 μέτρων στα 973 πόδια. Έχει ένα ήπιο κλίμα με πολύχρωμα λουλούδια και όλα αυτά κάνουν την Κέρκυρα έναν πολύ ήσυχο και ευχάριστο προορισμό διακοπών.

4. Παραλία Μύρτος:

myrtos-beach_greece-τουριστικά μέρη

Η παραλία Μύρτος βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Κεφαλονιάς. Είναι γνωστοί για τα μαγικά τους χρώματα του νερού και προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες. Τα γαλαζοπράσινα χρώματα της θάλασσας έδιναν μια αντίθεση στο φωτεινό άσπρο των ομαλών μαρμάρινων βότσαλων της παραλίας, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες έναν καταπληκτικό χρόνο. Τα απόκρημνα βουνά και οι ψηλοί βράχοι πίσω από την παραλία του Μύρτου προσθέτουν μόνο στην ομορφιά του.

5. Επίδαυρος:

epidaurus_greece-τουριστικά μέρη

Η Επιδαύρος είναι ένα αρχαίο θέατρο στην Ελλάδα που προσφέρει μία από τις καλύτερες θεραπείες στο μάτι, ειδικά για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την τέχνη. Αυτός ο τόπος μπορεί να φιλοξενήσει 15.000 θεατές, αλλά έχει διατηρηθεί καλά συντηρημένος. Αυτό το θέατρο χρονολογείται από 2.000 χρόνια και είναι ένα πολύ δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Αυτό δίνει μια εκπληκτική ματιά στην αρχαία ελληνική ζωή.

6. Μυστράς:

mystras_greece-τουριστικά μέρη

Το Mystras είναι μια μεσαιωνική πόλη και διαθέτει όμορφες εκκλησίες, παλάτια, σπίτια και δρόμους. Αλλά αυτό που κάνει τους ανθρώπους να πάνε gaga είναι τα καταπληκτικά κάστρα με κορυφές κορυφές και τοιχογραφημένα μοναστήρια. Αυτή η πόλη εγκαταλείφθηκε τον 18ο αιώνα και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους οι επισκέπτες μπαίνουν μέσα, νιώθουν ότι έχουν ξαναγλύψει το χρόνο και έχουν επιστρέψει στην ηλικία.

7. Άγιον Όρος:

Βουνό Athos_Greece Tourist Places

Το Άγιον Όρος είναι ένα βουνό χερσονήσου στην Ελλάδα. Στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου φιλοξενείται πάνω από 1.400 μοναχοί και 20 ανατολικά ορθόδοξα μοναστήρια. Αυτό είναι ένα αυτόνομο κράτος, αλλά εμπίπτει στην ελληνική κυριαρχία. Αυτός ο τόπος έχει ορισμένους αυστηρούς κανόνες και κανονισμούς. ένας τέτοιος κανόνας είναι ότι μόνο οι άνδρες επιτρέπεται να έρχονται εδώ.

8. Φαράγγι Σαμαριάς:

Σαμάρια Gorge_Greece Tourist Places

Το φαράγγι της Σαμαριάς είναι ένα μακρύ φαράγγι που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κρήτη. Πρόκειται για μήκος περίπου 16 χιλιομέτρων. Οι τουρίστες μπορούν να περπατήσουν ολόκληρο το φαράγγι και εκατομμύρια τουρίστες έρχονται και επισκέπτονται αυτό το μέρος κάθε χρόνο. Ο περίπατος θα διαρκέσει τουλάχιστον 4 με 7 ώρες και οι οδηγοί θα σας οδηγήσουν στα δάση αρχαίων κυπαρισσιών και πεύκων. Στη συνέχεια, περικοπές μεταξύ κάθετων βράχων μέσα από τα βουνά για να αναδυθεί στην Αγία Ρουμέλη στο Λιβυκό Πέλαγος.

9. Μυκήνες:

mycenae_greece-τουριστικά μέρη

Οι Μυκήνες βρισκόταν στο κέντρο των Μυκηναίων. Ο Αγαμέμνονας και ο Αχιλλέας ανήκαν εδώ. Αυτός είναι ένας σημαντικός αρχαιολογικός χώρος και έχει διατηρηθεί καλά. Υπήρξε μια από τις σημαντικότερες πόλεις εδώ και χρόνια και σήμερα χρησιμεύει ως ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, όπου οι άνθρωποι διερευνούν πολλά πράγματα όπως η Πύλη του Λιονταριού, οι οχυρωμένοι τοίχοι, το Παλάτι του Θηραίου, ο τάφος του Αγαμέμνονα κ.α..

10. Δελφοί:

delphi_greece-τουριστικά μέρη

Ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών είναι δημοφιλής για τα ερείπια του που περιλαμβάνουν τον Ναό του Απόλλωνα και τον Θησαυρό των Αθηναίων. Αυτό θεωρήθηκε κάποτε ως το κέντρο της Γης. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να δείτε αυτό το μέρος σωστά.

11. Παρθενώνας και Ακρόπολη:

παραθενός-και-ακρόπολη-ελλάδα-τουριστικά μέρη

Ο Παρθενώνας, που βρίσκεται στην Ακρόπολη, είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους καλύτερους ναούς, ο οποίος είναι σίγουρα στον κατάλογο του κάθε επισκέπτη που πρέπει να επισκεφθεί. Αυτός ο αρχιτεκτονικός χώρος είχε αρχίσει να εγκαθίσταται από το 447 π.Χ. και είχε αντικαταστήσει άλλους ναούς της Περσίας. Ο Παρθενώνας έχει λειτουργήσει ως ναός, φρούριο, εκκλησία και τζαμί κατά τη διάρκεια της μακράς ζωής του.

Δείτε περισσότερα:  Ιταλία Τουριστικά μέρη

12. Ναός του Ήφαιστου:

αρχαιολογικούς χώρους του ναού του ηφαίστου

Ο ναός του Ηφαίστου είναι ένας από τους καλύτερους ελληνικούς ναούς που εξακολουθούν να υπάρχουν. Συχνά επισκιάζεται από τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη, αλλά είναι πράγματι καλύτερα συντηρημένος και λιγότερο γεμάτος, που θα σας δώσει μια σιωπηλή και ήρεμη λειτουργία για να νιώσετε τον περιβάλλοντα χώρο.

Δείτε περισσότερα:  Νέα Ζηλανδία μέρη για να επισκεφθείτε

13. Μύκονος:

mykonos_greece-τουριστικά μέρη

Η Μύκονος είναι ένας κοσμοπολίτικος προορισμός που είναι ένα από τα καλύτερα νησιά της Ελλάδας στο οποίο μπορείτε να πάτε. Η πόλη είναι καταπληκτική με σπίτια σε λαβύρινθο των μικρών δρόμων. Τα σπίτια είναι συνήθως λευκά πλυμένα. Οι αμμώδεις παραλίες και η ελκυστική νυχτερινή ζωή κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να έρχονται εδώ ακόμα περισσότερο.

14. Μετέωρα:

meteora_greece-τουριστικά μέρη

Τα Μετέωρα έχουν ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα της Ελλάδας που αποτελούνται από μεσαιωνικά μοναστήρια. Εκεί οι πύργοι είναι χτισμένοι από ψηλά βράχια, που μοιάζουν σαν να κρέμονται πάνω από εκατοντάδες πόδια από το έδαφος. Αυτό είχε κατασκευαστεί για να κρατήσει μακριά τις τουρκικές δυνάμεις που είχαν κερδίσει την Ελλάδα τον 14ο - 15ο αιώνα. Αυτή η εκπληκτική θέα των μοναστηριών πρέπει να είναι μια επίσκεψη, καθώς πρόκειται για μια μνήμη που θα χρειαστεί για πάντα.

Δείτε περισσότερα:  Γερμανία Τουριστικά μέρη

15. Κνωσός:

knossos_greece-τουριστικά μέρη

Η Κνωσός είναι το κέντρο ενός παλιού πολιτισμού, των Μινωικών. Ο τόπος αυτός έχει ένα περίφημο ανάκτορο και ήταν το σπίτι του βασιλιά Μίνωα. Θα ήταν ευκολότερο να περάσετε από τους οδηγούς για να μάθετε τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε σε αυτόν τον τομέα.

Leave A Comment

+ 36 = 43