Top 15 Σχέδια τατουάζ πέταλο Στυλ στη ζωή

horsepower tattoo

Τα τατουάζ είναι συχνά εκφράσεις συναισθημάτων ή μηνυμάτων που θέλουν να μεταφέρουν οι άνθρωποι, γεγονός που καθιστά σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι η σημασία κάθε τατουάζ. Κάθε τατουάζ είναι etch στην ερμηνεία του. Ένα τατουάζ πέταλο φοριούνται από ανθρώπους που αγαπούν τα άλογα ή είναι στάβλοι αλόγων. Εδώ είναι μερικά από τα σχέδια Horseshoe τατουάζ.

Σχέδια με πέταλο τατουάζ και εικόνες:

Εδώ είναι μερικά από τα σχέδια Horseshoe τατουάζ για να εμπνεύσει τόσο τους άνδρες και τις γυναίκες.

1. Σχέδια καρδιάς πέταλο τατουάζ για τις γυναίκες:

καρδιά-πέταλο-τατουάζ-13

Αυτό το όμορφο σχέδιο τατουάζ πέταλο για τις γυναίκες μπορεί να είναι αφιερωμένο στους αγαπημένους σας. Μια όμορφα δημιουργημένη καρδιά ανάμεσα στο πέταλο σημαίνει ότι η αγάπη σας θα προστατευτεί και αυτή η τυχερή γοητεία θα προσφέρει μια ασπίδα προστασίας στην αγάπη σας καθώς προστατεύει την καρδιά της εικόνας. Ίσως χρειαστεί να πάρετε αυτό το πέταλο σχεδιασμό τατουάζ για τις γυναίκες έτσι εσείς και οι αγαπημένοι σας είναι προστατευμένοι από όλα όσα είναι φοβερό και ύπουλο. Ίσως κάποιος να είναι ασφαλώς γύρω σας για να σας προστατεύσει από αυτό είναι φοβερό, για παράδειγμα, ένας κηδεμόνας, συγγενής, συνεργός ή αγαπητός σύντροφος. Μπορεί να χρειαστεί να συμβολίσει αυτό στο πέταλο τατουάζ σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τυρκουάζ πέταλο πέταλο.

2. Ζωή συμβολίζοντας το άλογο παπούτσι Σχεδίαση τατουάζ:

σύμβολο ζωής-συμβαλλόμενος-παπούτσι-τατουάζ-11

Το τατουάζ πέταλο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συμβολίσει την περιπέτεια ενός ατόμου μέσα στη ζωή. Η ζωή δεν είναι ποτέ απλή, ούτε είναι λογικό σίγουρα. Εμείς ως σύνολο εμπειρία μάχη, αλλαγές, αναταραχή, χαρά, ευτυχία, πικρία, και το βραβείο. Σε γενικές γραμμές, βιώνουμε κάθε ένα από αυτά είναι το πράγμα που μας κάνει το άτομο που είμαστε σήμερα. Σε περιστάσεις, για παράδειγμα, αυτό, το πέταλο τατουάζ σας μπορεί να ανεβεί εναντίον ενός άλλου επιπέδου γενικής σημασίας. Μπορεί να είναι εκεί για να σας βοηθήσει να θυμηθείτε την περιπέτεια σας μέσα από τη ζωή, τόσο μεγάλη όσο και τρομερή. Μπορεί να είναι εκεί για να σας υπενθυμίσω να θυμάστε πάντα τις ηθικές σας αξίες και από πού προέρχονταν.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ κολιμπρί

3. Γενναία τατουάζ πέταλο:

γενναία-τατουάζ-15

Εάν είστε μια τολμηρή και ατρόμητη προσωπικότητα από αυτό το πέταλο σχεδιασμό τατουάζ θα επιβάλει σίγουρα την καλύτερη δήλωση στυλ για εσάς. Τα όπλα γύρω από τις πλευρές του πετάλου αντανακλούν την ισχυρή σας φύση. Πιστεύεται τακτικά ότι ένα περίγραμμα πεταλούδας που γυρίζει προς τα πάνω θα συμβολίζει την καλή τύχη και την ασφάλεια. Τα άτομα πιστεύουν ότι οι τύχες κρατιούνται μέσα στην καμπή του παπουτσιού και όλες οι τύχες πέφτουν αν το παπούτσι οριοθετείται με τελειώματα που δείχνουν προς τα κάτω. Αυτά τα όμορφα πέταλα τατουάζ επιπρόσθετα μεταδίδουν ένα αίσθημα νίκης ή επίτευγμα, διευθετώντας πάνω του μια γνωστή απόφαση μεταξύ των ατόμων που έχουν εμπιστοσύνη στη σύνοδο του πυροβολισμού. Είναι ένα κατάλληλο περίγραμμα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις κυρίες.

4. Πέταλο Τατουάζ Προστασίας:

πέταλο-τατουάζ-12

Την εποχή εκείνη, τα πέταλα μπορούν να ανακαλυφθούν ολόκληρο τον κόσμο. Σε όλο τον κόσμο, το πέταλο θεωρείται ως εικόνα καλών περιουσιών και ευνοϊκής τύχης. Το πέταλο μπορεί να ανακαλυφθεί κρέμονται σε σπίτια, μπαρ, σπορ και σε στάβλους σε όλο τον κόσμο. Τα πέδιλα χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν το επιβήτορα, που χρησιμοποιείται για αναψυχές, και μπορεί να βρεθεί σε στολίδια. Το πέταλο έχει επιπλέον λυθεί στον κόσμο τατουάζ. Η εικόνα του τατουάζ πεταλούδας τοποθετείται με ακρίβεια σε εκείνη της τυχερής γοητείας, η οποία είναι η πιο αντιληπτή εικόνα των καλών περιουσιών. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ πέταλο για τους άνδρες.

5. Αγγελική τατουάζ Τατουάζ στον ώμο:

αγγελική-ιπποσωματοθήκη-14

Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ένα τέλειο μείγμα χαριτωμένων αλλά κομψών σχεδίων τατουάζ πέταλο. Εάν είστε πολύ φιλόδοξοι και θέλετε να πετάξετε πιο ψηλά στον κόσμο της επιτυχίας, τότε αυτό το τατουάζ θα ήταν απλά η σωστή επιλογή για εσάς. Αγγελικά φτερά γύρω από το πέταλο θα αυξήσουν την τύχη του σε εκατό πτυχώσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε το όνομά σας ή το παιδί σας στο πλευρικό τμήμα του τατουάζ για μια θεϊκή προσέγγιση. Αυτό το τατουάζ μπορεί να εμποτιστεί οπουδήποτε στο σώμα, καθώς είναι μια βασική εικόνα για να κάνει και είναι ένα που είναι αβίαστα αρκετά. Δεν είναι πραγματικά δύσκολο να κάνετε την εικόνα μεγαλύτερη ή μικρότερη και δεν απαιτούνται αλλαγές αν επιλέξετε να φοράτε την εικόνα στο κάτω πόδι, στον καρπό, στον βραχίονα, στην πλάτη, στον αυχένα ή στον ώμο σας. Επιπλέον, όποτε θα δείτε το τατουάζ στο σώμα σας θα σας υπενθυμίσει την υψηλότερη φιλοδοξία σας να πετάξετε τον ουρανό και να σας παρακινήσει να εργαστείτε σκληρότερα. Αυτό είναι ένα καλό πέταλο τατουάζ με φτερά.

Δείτε περισσότερα: Χαριτωμένα τατουάζ γάτα

6. Αγαπάτε Μαμά Ταπετσαρία Σχέδια Τατουάζ:

αγάπη-εσύ-μαμά-πέταλο-τατουάζ-10

Μπορείτε να αφιερώσετε αυτό το υπέροχο σχέδιο πέτου τατουάζ για τις γυναίκες με την υπέροχη μητέρα σας και να βάλει το πιο λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό της. Οι αποφάσεις σκίασης θα βασίζονται στον παράγοντα που μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο χρώμα της μαμάς σας, δεδομένου ότι αφιερώνετε αυτό το τατουάζ σε αυτήν. Το σημείο ενδιαφέροντος σε αυτό το τατουάζ θα υποχρέωνε μεσαίο σε πολύ δέρμα, οπότε δώστε σε μερικούς σκέψεις. Ωστόσο, να έχετε κατά νου το μυαλό όλος ο πόνος που η μητέρα σας πήρε για να σας ανυψώσει, έτσι ώστε το μικρό ποσό του πόνου ενώ crafting το τατουάζ είναι ακριβώς αξίζει τον κόπο.

7. Απλό και χαριτωμένο πέταλο τατουάζ:

horsepower tattoo 7

Μαύρο, απλό και αριστοκρατικό! Το ιδανικό πέταλο τατουάζ είναι, αν δεν θέλετε πολύ zing ή χρώμα στο δέρμα σας. Αυτό το αριστοκρατικό μαύρο τατουάζ είναι μια καταπληκτική επιλογή για όσους έχουν καλά κατασκευασμένους μυς και ευρείς ώμους. Οι ευρείς ώμους συμπληρώνουν με επιτυχία αυτό το τατουάζ. Επίσης, αν θέλετε, μπορείτε να υπογραμμίσετε αυτό το τατουάζ με άλλο χρώμα όπως το κόκκινο ή το λευκό.

Δείτε περισσότερα: Koi σχέδια τατουάζ ψαριών Art

8. Τολμηρή και όμορφη σχεδίαση πέταλο τατουάζ:

horsepower tattoo 8

Ένα μικρό περίπλοκο, αλλά μόλις γίνει, αυτό το τατουάζ θα είναι η επιτομή της δημιουργικότητας και της επιτυχημένης έκφρασης στο σώμα σας. Είναι προτιμότερο να κάνετε ολόκληρο το τατουάζ με μια λεπτή βελόνα, έτσι ώστε να είναι τραγανή και τακτοποιημένο. Μπορείτε να κάνετε τόνους αντίθεσης χρησιμοποιώντας ένα άλλο λαμπερό χρώμα ενάντια στο μαύρο γεμίζοντας χώρους ή διπλό επένδυση του τατουάζ. Είναι το καλύτερο τατουάζ με άλογο και πέταλο.

9. Fabulous Σχεδιασμός τατουάζ πέταλο:

horsepower tattoo 9

Άγρια και εκφραστικά! Αυτό το τατουάζ είναι μια καλή εφαρμογή για τους ανθρώπους με μικρές φιγούρες ή κοκαλιάρικο σχήμα. Μόλις διευρυνθεί, θα φανεί καλό και σε καλά κατασκευασμένους ανθρώπους. Και προσθέτοντας ριγέ χρώματα στο σκηνικό θα προσθέσει επίσης το βάθος και τη σύνθεση της έντασης στο κομμάτι τέχνης.

10. Hotness Reloaded Πέταλο Σχεδιασμός Τατουάζ:

horsepower tattoo 6

Kickass! Υπάρχει μόνο μία λέξη γι 'αυτό! Για όσους από εσάς αγαπάτε τα κρανία (και το πέταλο τατουάζ), εδώ είναι αυτό που χρειάζεστε ακριβώς. Ένας δροσερός συνδυασμός του αντικειμένου με κάτι που οι νέοι εκτιμούν. Το κινούμενο εφέ είναι επίσης συμβατό, αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερο χρώμα στο τατουάζ. Θα πρέπει να προσθέσετε μαύρο σε αυτό για να προσθέσετε βάθος.

11. Λευκή ομορφιά:

horsepower tattoo 2

Αυτό είναι απλά κατάλληλο για ανθρώπους που θέλουν μικρά και ένα συμπαγές τατουάζ. Είναι επίσης τέλειο για να τοποθετηθεί σε περιορισμένη επιφάνεια. Αυτό το τατουάζ έχει επίσης μια κινούμενη ματιά σε αυτό και είναι μια καλή επιλογή αν δεν θέλετε κάτι mainstream. Το τατουάζ θα φαίνεται καλύτερο σε μαύρο και άσπρο και ο απλός σχεδιασμός προσφέρει επίσης περιοχές για αλλαγή και σχεδιασμό εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο χρώμα ή βάθος σε αυτό. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια για τατουάζ πέταλα για κορίτσια.

12. Πτυσσόμενο περίγραμμα:

horsepower tattoo 4

Αυτό είναι απλά ένα απλό περίγραμμα για όσους επιθυμούν να αλλάξουν και να προσθέσουν σχέδια για το πώς επιθυμούν. Λεπτά, λεπτά αλλά γεμίζοντας σχέδια είναι ιδανικά για να προχωρήσετε με αυτό. Αυτό το τατουάζ φαίνεται καλύτερα στους ώμους ή στη χαμηλότερη μέση. Η εργασία με ασημένιες ή λευκές γραμμές μέσα θα φανεί πολύ καλή.

13. Κλασικό σχεδιασμό τατουάζ πέταλο:

horsepower tattoo 1

Αυτό το απλό αλλά απέχει έξω τατουάζ είναι ιδανικό αν θέλετε ένα στο χέρι ή τον ώμο σας. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε και να παίξετε με διαφορετικές αποχρώσεις και χρώματα της επιλογής σας. Το κεντρικό banner παρέχει επίσης ένα συμπαγές χώρο για τυπογραφία ή ένα συμπαγές σχέδιο αν θέλετε να προσθέσετε. Επιπλέον το πλεονέκτημα με αυτό το τατουάζ είναι ότι η μεγέθυνση ή συμπίεση αυτού, δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα και την εντύπωση αυτού του σχεδιασμού.

14. Κομψή μαύρη ομορφιά για τους τελευταίους εραστές:

horsepower tattoo 5

Φωτεινή, ελκυστική και κόκκινη! Αυτό το τατουάζ θα πρέπει να αποτυπωθεί κάπου είναι ορατό και θα προσελκύσει την προσοχή. Το χρώμα είναι ο πρωταρχικός λόγος για την εμφάνιση αυτού του τατουάζ. Έτσι, αν αλλάξετε το χρώμα υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα χάσει το αποτέλεσμά του. Προσέξτε σε λαμπερές και τολμηρές αποχρώσεις όταν εργάζεστε σε αυτό.

15. Τατουάζ πέταλο της φύσης της φύσης:

horsepower tattoo 3

Αυτό το τατουάζ έχει μπλοκάρει floral σχέδια με φωτεινά χρώματα και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε το τατουάζ σας ματιά φωτεινό και όμορφο. Μπορείτε να αλλάξετε τον συνδυασμό χρωμάτων εάν θέλετε αλλά το αποτέλεσμα θα εκφράζεται καλύτερα στο συγκεκριμένο τατουάζ. Το τατουάζ έχει λίγο μεγάλο και ορατό, πράγμα που σημαίνει ότι για το επιθυμητό αποτέλεσμα, η συμπίεση του θα το κάνει ελκυστικό.

Για πολλά χρόνια, οι επιβήτορες έχουν υπηρετήσει τους άνδρες με διαφορετικούς τρόπους και έχουν κερδίσει την φήμη ότι είναι αξιόπιστοι οδηγοί. Είναι διαφορετικά αποκαλούμενα αποτελεσματικά ζώα με ελεύθερη ψυχή και απίστευτο ενθουσιασμό. Τα πέταλα τατουάζ εγκατασταθούν σε μια αξιοπρεπή απόφαση για όσους ελπίζουν να χαρακτηριστούν κάθε μία από αυτές τις ιδιότητες μέσω αυτού του σχεδίου τατουάζ. Η οπτική προσφορά των τατουάζ επιβήτορα είναι τεράστια. Ως εκ τούτου, η διαμόρφωση ενώνει τόσο μεγάλη εμφάνιση και επιπλέον τυπική αξία, γεγονός που καθιστά μια απίστευτη επιλογή για την αντίληψη του εραστές τατουάζ.

Εικόνες Πηγή: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 23 = 28