Top 15 Αρχική διορθωτικά μέτρα για την αύξηση του σωματικού βάρους Στυλ στη ζωή

Το κέρδος βάρους είναι ευλογία για το υποβαθμισμένο βάρος. Όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που ζυγίζουν τουλάχιστον 20 τοις εκατό λιγότερο από το μέσο βάρος ενός ατόμου με την κατασκευή τους μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως υποβαθμισμένοι άνθρωποι. Μπορούν να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους δεν ζυγίζουν λιγότερο, όπως η κληρονομικότητα, το άγχος, η απώλεια της όρεξης, η ανάκτηση από μια ασθένεια και η κακή διατροφή για να αναφέρουμε μερικές.

Top 15 Αρχική διορθωτικά μέτρα για την αύξηση του σωματικού βάρους Στυλ στη ζωή

Εάν ένα άτομο δεν κερδίσει τελικά βάρος τότε θα μπορούσε να διατρέξει τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει σοβαρές ασθένειες. Ένα λεπτό άτομο είναι πάντα στην επιφυλακή για τονωτικά για την υγεία, τα φάρμακα, και διάφορα είδη διορθωτικών μέτρων για να βάλει το βάρος υγιεινά και να μην γίνει παχύσαρκο. Το σπίτι διορθωτικά μέτρα είναι μια εξαιρετική επιλογή που δεν είναι μόνο πολύ εφικτή, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική για να βοηθήσει το άτομο να κερδίσει το σωστό ποσό του βάρους με έναν υγιή τρόπο. Μερικά από αυτά τα φάρμακα καταγράφονται παρακάτω.

Τα καλύτερα διορθωτικά μέτρα για την αύξηση του σωματικού βάρους:

1. Ρύζι Congee:

Ρύζι congee

Ένα από τα καλύτερα διορθωτικά μέτρα για να βγάλουμε βάρος είναι η κατανάλωση ρύζι congee. Είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστείς. Βράζετε το ρύζι σε υπερβολικό νερό και αφήνετε να βράσει μέχρι να μαγειρευτεί ρύζι και να σχηματιστεί βαθμιαία αμυλούχο διάλυμα. Αυτό το παρασκεύασμα δεν είναι μόνο καλό για την τοποθέτηση σε βάρος βοηθά επίσης στην παροχή στιγμιαίας ενέργειας. Είναι εξαιρετικό για εκείνους τους ανθρώπους με χαμηλό βάρος που αναρρώνουν από μια παρατεταμένη ασθένεια.

Δείτε περισσότερα: Καθημερινές συμβουλές για την υγιή διαβίωση

2. Ανακινήστε το γάλα με μπανάνα:

Μπανάνα Milk Shake

Ένα άλλο απλό σπίτι θεραπεία για την αύξηση του βάρους είναι πόσιμο γάλα μπανάνα κουνήματα. Αυτό παρασκευάζεται με ανάμειξη μπανάνας με γάλα. Είναι γεμάτη από υδατάνθρακες και μπορεί να έχει τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Δεδομένου ότι οι μπανάνες και το γάλα βρίσκονται συνήθως στο σπίτι μπορείτε πραγματικά να το προετοιμάσετε όποτε θέλετε.

3. Αποξηραμένα φρούτα με γάλα:

Αποξηραμένος fruits with milk

Ένας συνδυασμός αποξηραμένων φρούτων, όπως τα αμύγδαλα, ο μούστος και οι ημερομηνίες που προστίθενται στο γάλα και θερμαίνονται δίνει ένα ισχυρό φίλτρο. Αυτό βοηθά στην απόκτηση κάποιων επιπλέον κιλών με υγιεινό τρόπο. Είναι πολύ νόστιμο και πολύ θρεπτικό.

4. Συνδυασμός μούσλι, ρόδι και ινδικό τζίνσενγκ:

Πάρτε μούσλι με ινδική ρίζα ginseng και ρόδι σπόρων και τη σκόνη τους μεμονωμένα. Συνδυάστε τα σε ίσες αναλογίες και καταπιείτε το μείγμα με νερό τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Είναι βέβαιο ότι θα δείξει αύξηση του βάρους και τόνωση του σώματος επίσης.

5. Φρούτα και αποξηραμένα φρούτα:

Σταφίδες

Τα φρούτα όταν καταναλώνονται σε καλές μερίδες είναι εξαιρετικά για όλη την ανάπτυξη του σώματος, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένοι καρποί που έχουν εξαιρετικό ρόλο στην αύξηση του σωματικού βάρους καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

  • Μάνγκο

Το μάνγκο είναι ο βασιλιάς των φρούτων και έχει πολλά θρεπτικά οφέλη πάρα πολύ. Είναι πολύ γλυκό και περιέχει ένα υψηλό επίπεδο γλυκόζης και φρουκτόζης που κερδίζει το βάρος.

  • Μελουρίνα Πεπόνι

Οι άνθρωποι που έχουν ένα πρόβλημα κέρδους βάρους μπορούν να ωφεληθούν από την κατανάλωση των πεπονιών μόσχου. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στην εξάλειψη της κοκκίνισμα εμφάνιση που παίρνει όταν υποβόσκουν.

  • Σταφίδες

Τα θέματα με χαμηλό βάρος μπορούν να ληφθούν μέριμνα δίνοντας στο πρόσωπο αυτό τουλάχιστον 30 γρ. Σταφίδας σε μία ημέρα. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί για ένα μήνα για να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

6. Γαλακτοκομικά Προϊόντα:

Η κύρια πηγή γαλακτοκομικών προϊόντων είναι το γάλα που είναι πάντα διαθέσιμο στο σπίτι. Προϊόντα όπως το τυρί cottage, τα τυριά, το τυρί και το ghee είναι εύκολα διαθέσιμα στο σπίτι. Αυτά είναι ένα από τα καλύτερα θεραπείες για την αύξηση του σωματικού βάρους καθώς δεν αποτελούν μόνο καλή πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου, αλλά και λίπος. Αυτή η ποιότητα είναι μεγάλη για την τοποθέτηση σε βάρος.

Γαλακτοκομείο Products

Οι θεραπείες στο σπίτι όπως αυτές που αναφέρονται εδώ είναι εύκολο να προετοιμαστούν, χωρίς παρενέργειες και άμεσα διαθέσιμες, έτσι ώστε όλοι όσοι θέλουν να απαλλαγούν από το αχνό βλέμμα βάζοντας κάποιο βάρος θα πρέπει να δώσουν αυτά τα θεραπείες.

7. Πετάξτε μερικά κρασιά πριν από κάθε γεύμα σας:

το κόκκινο wine

Ο οίνος μπορεί να δώσει ώθηση στην όρεξή σας και έτσι είναι ένας καλός τρόπος για να πάρετε πριν από ένα γεύμα. Αυτό είναι επίσης υψηλό σε αντιοξειδωτικά και τανίνες που είναι γνωστό ότι διατηρούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και παρέχουν επίσης προστασία στην υγεία. Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα σας βοηθήσουν στην αύξηση του βάρους.

8. Εκπαίδευση Βάρος:

βάρος training

Οι καρδιαγγειακές ασκήσεις είναι χρήσιμες για τη δημιουργία μυών, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στην απώλεια βάρους. Με την άρση βαρών μπορείτε να μετατρέψετε το επιπλέον βάρος σε άπαχη μάζα που είναι περισσότερο σε σχέση με το λίπος. Αυτό το λίπος είναι υγιές αυξάνοντας το μεταβολισμό και προσθέτοντας μυϊκή μάζα.

9. Πόσιμο λιγότερο νερό:

έχω more water

Το νερό χρησιμοποιείται συχνά ως φάρμακο για να γεμίσει και να καταστρέψει την όρεξη για όσους ακολουθούν τη δίαιτα για την αύξηση του σωματικού βάρους. Αν πρέπει να κερδίσετε βάρος, αποφύγετε να τα παίρνετε σε περισσότερες ποσότητες και επίσης στα διαστήματα των γευμάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε βάρος.

10. Φάτε το φαγητό μετά από να κάνετε Άσκηση:

άσκηση on the beach, yoga, jogging running and enjoying healthy food, fruit & vegetables

Μετά την άσκηση ο ρυθμός μεταβολισμού σας είναι υψηλότερος, έτσι μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο γεύμα για να κερδίσετε ολόκληρο το θρεπτικό συστατικό των τροφίμων και επίσης να κερδίσετε την αξία της θερμιδικής πρόσληψης.

11. Καταναλώστε μεγαλύτερα γεύματα:

Τρώει calories food

Δοκιμάστε να αυξήσετε το μέγεθος της μερίδας πρόσληψης τροφής. Πηγαίνετε για μεγαλύτερα γεύματα όπως 3 μεγάλα γεύματα με 2 υγιεινά σνακ συνιστάται να κερδίσουν βάρος.

12. Μαζέψτε σωστά το φαγητό:

Πρέπει να μασάτε όλο το φαγητό σας σωστά για να εξασφαλίσετε ότι έχετε το καλύτερο από το πεπτικό σας σύστημα. Αυτό σας βοηθά επίσης να πάρετε όλες τις θερμίδες στο πεπτικό σύστημα.

13. Φάτε τα γεύματα σε περισσότερους αριθμούς:

τα γεύματα

Αυξήστε τη συχνότητα των τροφών καθώς και το μέγεθος. Πάρτε 6 μικρά γεύματα όλη την ημέρα. Θα σας βοηθήσει σθεναρά να αποκτήσετε υγιές κέρδος βάρους με αύξηση της συχνότητας των γευμάτων.

14. Συμπεριλάβετε Γιαούρτι στη Διατροφή:

γιαούρτι diet

Το γιαούρτι είναι γνωστό ότι είναι πολύ καλό στις θερμίδες και επίσης μια καλή πηγή των περιοδικών βακτηρίων. Αυτό βοηθά επίσης στη διατήρηση του υγιούς πεπτικού συστήματος του σώματος βελτιστοποιώντας την πρόσληψη θρεπτικών ουσιών. Αυτός είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για την αύξηση του σωματικού βάρους με ευεργετικό τρόπο.

15. Αφαιρέστε τυχόν ανεπιθύμητη τροφή:

πρόχειρο φαγητό

Απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ανεπιθύμητη τροφή που συμπεριλαμβάνετε και σε σας δίαιτα. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να βγάλουμε βάρος, αλλά όχι με υγιεινό τρόπο, τα λίπη Trans, το αλάτι και έχουν υψηλές σε κακές θερμίδες. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά θεωρούνται κακά σύμφωνα με την υγειονομική άποψη για να κερδίσουν βάρος. Μπορούν επίσης να σας δώσουν πολλά προβλήματα υγείας όπως η παχυσαρκία, οι χρόνιες ασθένειες, το άσθμα, ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις κλπ.

16. Ισορροπία της διατροφής:

Διατροφή and nutrition

Πολλοί από εμάς τείνουν να είναι ευχαριστημένοι με το άμεσο αποτέλεσμα στην αρχική φάση να κερδίσουν βάρος και να σταματήσουν να κάνουν την ίδια διαδικασία. Αυτό θα καταστρέψει όλα τα κέρδη για να κερδίσει το βάρος και να πέσει σε κακές συνήθειες. Μπορεί επίσης να καταλήξετε στην παχυσαρκία αν δεν διατηρήσετε τον υγιεινό σας τρόπο ζωής.

17: Υπολογίστε την πρόσληψη θερμίδων:

μετρώ those calories

Κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός, οπότε οι απαιτούμενες θερμίδες διαφέρουν επίσης από άτομο σε άτομο. Μπορείτε να κάνετε μέτρηση ΔΜΣ χρησιμοποιώντας εργαλεία ή θερμικούς αλγόριθμους χρησιμοποιώντας εφαρμογές ή Διαδίκτυο. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε το ακριβές μέτρο για να γνωρίζετε τις ανάγκες του σώματος και να βοηθήσετε στην αύξηση του βάρους.

18. Φάτε σε κατάλληλες ώρες:

Βελτιώσει Calorie Consumption

Το σώμα μας αγαπάει τον σωστό χρόνο του κύκλου των τροφίμων. Διατηρήστε το χρόνο σας για φαγητό που θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε ορμονικά σε κάποιο βαθμό. Ο μεταβολισμός μας μαθαίνει επίσης τα μοτίβα. Η διατήρηση της ρουτίνας δεν είναι δυνατή, αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να είστε συνεπείς σε κάποιο βαθμό.

19: Αποφύγετε τη μεγάλη κατανάλωση σε μια φορά:

θερμίδα foods

Συχνά είναι δελεαστικό να τρώτε φαγητό. Έχουμε την τάση να τρώμε πολλά σε μια στιγμή που το σώμα μας δεν μπορεί να χειριστεί αμέσως. Αυτό μετατρέπεται σε σπλαχνικό λίπος. Επομένως, συνιστάται η εξάπλωση των γευμάτων για να αποκτήσετε υγιές βάρος.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

+ 80 = 88