Top 12 παιχνίδια για το 2μηνο μωρό | Στυλ στη ζωή

Τα 2 μηνών τα μωρά είναι αρκετά έξυπνα και καταλαβαίνουν πολύ καλύτερα από τα νεογέννητα και τα 1 μήνα παλιά. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενεργοποιήσετε τη δραστηριότητα του νου του μωρού σας δύο μηνών είναι να του δώσετε λίγα σύνθετα παιχνίδια που θα πείσουν το μωρό να χρησιμοποιήσει το μυαλό, το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρω στην ψυχολογική ανάπτυξη.

Για βρέφη ηλικίας δύο μηνών, οι αισθήσεις τους αρχίζουν να αναπτύσσονται και τα παιχνίδια βοηθούν στην αισθητική ανάπτυξη και τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Η αγάπη για να κλωτσήσει τα χέρια και τα πόδια τους δείχνουν ενθουσιασμό και χαμόγελο και coo σε αυτό το στάδιο. Καταλαβαίνουν επίσης ότι ένα γεγονός οδηγεί σε ένα άλλο. Αρχίζουν επίσης να καταλαβαίνουν ότι μπορούν να κάνουν μερικά πράγματα να συμβούν.

Εδώ είναι μια λίστα με τα 12 πρώτα παιχνίδια για βρέφη δύο μηνών.

1. Το σύνολο Sassy Ring:

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ SET

Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για τα παιδιά. Έρχεται με όμορφα αντικείμενα σε ένα δαχτυλίδι. Το παιχνίδι φέρνει μερικά όμορφα χρώματα και σχεδόν κάθε παιδί θα το αγαπήσει αυτό. Το ασπρόμαυρο χρώμα του δακτυλίου το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό. Τα 2μηνα παλιά αγαπούν αυτό και θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους παίζοντας με αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι.

2. Το εκπαιδευτικό κιτ κινουμένων σχεδίων:

Παιχνίδια for 2 Month Old Baby-cartoon educational kit

Αυτό το εκπαιδευτικό εργαλείο κινουμένων σχεδίων είναι αρκετά καταπληκτικό και είναι κατάλληλο για παιδιά όλων των ηλικιών. Θα εκπαιδεύσει τα παιδιά και θα τους επιτρέψει να έχουν κάποια διασκέδαση επίσης. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός χρόνος-δολοφόνος και τα παιδιά σε όλο τον κόσμο αγαπούν αυτό. Θεωρείται ως το τέλειο παιχνίδι για το 2μηνο μωρό. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα αναπτυξιακά παιχνίδια για βρέφη ηλικίας 2 μηνών.

Δείτε περισσότερα: Παιχνίδια για 4 μηνών μωρό

3. Το Παιχνίδι Toy Peacock:

Παιχνίδια for 2 Month Old Baby-peacock truck toy

Υπάρχουν μερικά παιδιά που γοητεύονται με πουλιά. Το παγώνι φορτηγό είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και τα παιδιά αγαπούν τα όμορφα χρώματα αυτό το παιχνίδι αθλήματα. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με εκπληκτικά σχέδια και τα παιδιά μπορούν να το μεταφέρουν σε όλο το πάτωμα επίσης. Είναι εντελώς ακίνδυνο και είναι κατασκευασμένο με νόμιμο και ελαφρύ υλικό, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για τα παιδιά να πάρουν και να μεταφέρουν. Το ξύλο που χρησιμοποιείται σε αυτό το παιχνίδι είναι απόλυτα αυθεντικό και είναι απόλυτα ασφαλές και για το 2μηνο παλιό.

4. Η Καρέκλα Bug:

Παιχνίδια for 2 Month Old Baby-bug highchair

Το παιχνίδι παιδικής χαλάρωσης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεταξύ των παιδιών αυτής της ηλικίας. Αυτό το παιχνίδι έρχεται με ελκυστικά χρώματα και το σχέδιο σε αυτό το παιχνίδι είναι επίσης εκπληκτικό. Τα διαφορετικά αντικείμενα οβάλ σχήματος που συνδέονται με το κεφάλι του σφάλματος (κάτω από το κεφάλι) είναι επίσης μια θεραπεία για τα μάτια. Τα παιδιά θα αγαπήσουν να παίζουν με αυτό, ειδικά τα 2μηνα παλιά (για τα οποία προορίζεται). Τώρα, η επιλογή των παιχνιδιών μωρών 2 μηνών δεν είναι τόσο δύσκολη.

5. Τα μαθήματα μάθησης:

Παιχνίδια for 2 Month Old Baby-learning blocks

Όταν το παιδί σας είναι δύο μηνών, θα πρέπει να παρέχετε μερικά παιχνίδια τα οποία θα βρείτε ενδιαφέροντα και ταυτόχρονα θα διασκεδάζουν να παίζουν με. Τα μαθήματα μάθησης έρχονται με αριθμούς, εικόνες των λαχανικών, των αυτοκινήτων κλπ. Τα παιδιά θα βρουν τα εκπαιδευτικά γεγονότα ενδιαφέροντα και θα παίξουν μαζί τους για αρκετό καιρό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε περισσότερα: Παιχνίδια για μωρά 3 μήνες

6. Το νεροχύτη σκάφος του πλοίου:

Παιχνίδια for 2 Month Old Baby-sink ship bed toy

Αυτό είναι περισσότερο ένα χαλαρωτικό παιχνίδι. Εάν το παιδί δεν γνωρίζει το επικίνδυνο ψάρι, τον καρχαρία, τότε θα είναι καλό γι 'αυτόν. Αλλά αν κάπως αυτό το παιχνίδι τον φοβίζει, τότε δεν θα είναι παρά μια κακή μνήμη για το φτωχό παιδί. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φροντίσετε σωστά και να σκεφτείτε το γεγονός ότι είτε θα εισαγάγετε το παιδί με αυτό είτε όχι.

7. Το ξύλινο παιχνίδι για τα 2 μηνών μωρά:

Παιχνίδια for 2 Month Old Baby-wooden toy for 2month old babies

Αυτό είναι το πιο φθηνό και ίσως το λιγότερο επιβλαβές παιχνίδι για το 2μηνο παιδί σας. Αυτά τα είδη παιχνιδιών μωρών κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Τα ξύλινα παιχνίδια είναι γνωστό ότι πυροδοτούν τις 5 αισθήσεις - αγγίξτε, δείτε, μυρίστε, δοκιμάστε και ακούστε και με αυτό το δαχτυλίδι του κοσμίου, όλες αυτές οι αισθήσεις αναπτύσσονται. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 2 μηνών.

8. Ο Walker Learning:

Παιχνίδια for 2 Month Old Baby-learning walker

Αυτό είναι ένα από τα πολυάριθμα μεγάλα παιχνίδια μάθησης για τα 2μηνα μωρά. Αν ψάχνετε για παιχνίδια για βρέφη ηλικίας 2 μηνών, τότε αυτό θα είναι τέλειο ένα τώρα. Δώστε στο μωρό σας χώρο για να μάθει κάτι τον εαυτό του πριν η τεχνολογία καταστρέψει την. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 2 μηνών.

Δείτε περισσότερα: 1 μήνα μωρό παιχνίδια

9. Το κιτ αεροπλάνου κρεμασμένου παιχνιδιού:

Παιχνίδια for 2 Month Old Baby-hanging toy airplane kit

Αν χρειάζεστε παιδικά παιχνίδια για ηλικίες 2 μηνών, τότε αυτό είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πρόκειται για ένα σύνολο αεροσκαφών, τα οποία μπορείτε να κρεμάσετε στο κρεβάτι του μωρού, στο οποίο μπορεί να κοιτάζει και να αναρωτιέται ότι είναι πιλότος.

10. Φωτεινή εκκίνηση Cradling Bouncer - Toucan Tango:

Top 12 παιχνίδια για το 2μηνο μωρό | Στυλ στη ζωή

Όταν πρόκειται για διασκέδαση, αυτός ο bouncer ασχολείται με το μωρό σας και σας προσφέρει άνεση με τη διασκέδαση! Το μικρό σας θαύμα θα γεμίσει με το γέλιο όταν θα δουν τα φωτεινά χρώματα και θα ακούσει τις καταπραϋντικές μελωδίες μαζί με τις δονήσεις. Κρατήστε τα μικρά σας ασφαλή καθώς αναπηδά και παίζει με τα παιχνίδια. Αυτός ο καυστήρας δίνει στο μωρό σας πολύ χρόνο.

11. Μωρό Einstein Sea Dreams Πιπίλα:

Top 12 παιχνίδια για το 2μηνο μωρό | Στυλ στη ζωή

Το Baby Einstein επικεντρώνεται σε προϊόντα ανάπτυξης και ψυχαγωγίας για βρέφη και μικρά παιδιά. Το Baby Neptune περνά κάτω από τους ωκεανούς για να διδάξει τα μωρά σας για υποβρύχια πλάσματα παίζοντας μελωδικά συμφωνίες. Αυτός είναι ένας τρόπος διασκέδασης για το μωρό σας να ανακαλύπτει ζώα και πράγματα ενώ ακούει κλασικές μελωδίες.

12. Κουδουνίστρα δαχτυλίδι αρκουδάκι Bearington Baby Lil 'Lamby:

Top 12 παιχνίδια για το 2μηνο μωρό | Στυλ στη ζωή

Αυτό το μικρό αρνί είναι τόσο μαλακό και η κουδουνίστρα παρέχει άνεση στα μωρά και χρησιμεύει επίσης ως παιχνίδι δράσης. Το μωρό σας θα αγαπήσει σίγουρα αυτό το αρνί και θα το κάνει το αγαπημένο του παιχνίδι. Το μέγεθος είναι τέλειο και αυτό το εμπορικό σήμα υπερηφανεύεται για την ανώτερη ποιότητα των λεπτών υφασμάτων. Αυτό εξασφαλίζει ότι είναι ασφαλές για το μωρό σας και να το κάνετε αυτό είναι θησαυρός.

Εκτός από τα παιχνίδια παιχνιδιού για το 2μηνο παλαιό σας, εδώ είναι μερικές δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε με τα μικρά σας.

1) Πού πήγε?

Το μωρό σας συνηθίζει σε ένα νέο περιβάλλον και μπορείτε να βοηθήσετε διδάσκοντας τα πράγματα γύρω του.

  1. Συλλέξτε όλα τα παιχνίδια που σας αρέσει το μωρό μαζί με μια κουβέρτα ή μια πετσέτα.
  2. Τοποθετήστε το μωρό σας σε μια άνετη θέση σε ένα κάθισμα ή ένα κρεβάτι.
  3. Φέρτε τα παιχνίδια ένα προς ένα και το βάζετε μπροστά στο πρόσωπό σας και προσποιείτε ότι μιλάτε με τη φωνή του παιχνιδιού.
  4. Καθώς το μωρό σας είναι στερεωμένο, κρύψτε το παιχνίδι με την κουβέρτα ή την πετσέτα και πείτε: "Πού πήγε;"
  5. Στη συνέχεια, αποκαλύψτε το αγαπημένο του παιχνίδι και πείτε: "Εδώ είναι" χαρούμενα.
  6. Επαναλάβετε με τα άλλα παιχνίδια.

2) Πιάστε, χτυπήστε, χτυπήστε τα χέρια σας:

Τοποθετήστε απαλά το μωρό σας σε μια κουβέρτα ή κάθισμα σε όρθια θέση, έτσι ώστε το μωρό να μπορεί να σας δει. Τραγουδήστε τραγούδια ή ποιήματα και παίξτε με τα χέρια και τα δάχτυλα του μωρού σας. Δοκιμάστε μία από αυτές τις δημοφιλείς ρίμες:

Pat-a-cake, pat-a-cake, αρτοποιός,
Ψήστε μου ένα κέικ όσο πιο γρήγορα μπορείτε.
Καθαρίστε το και τσιμπήστε το (πατήστε τα χέρια του μωρού σας και τραβήξτε το απαλά)
Σημειώστε το με ένα Β. (Σχεδιάστε ένα Β στη παλάμη του μωρού σας)
Βάλτε το στο φούρνο για μωρό και για μένα.

Όταν το μωρό σας είναι ηλικίας 2 μηνών, η ρουτίνα του είναι αρκετά μεγάλη και αγαπούν να αλληλεπιδρούν. Ψάχνουν τρόπους επικοινωνίας μαζί σας και τους αρέσει να αγγίζουν, να αισθάνονται και να αρπάζουν ό, τι μπορούν να βάλουν στα χέρια τους. Τα μωρά μπορούν να συλλάβουν ένα παιχνίδι με τη βοήθειά σας, να αναγνωρίσουν πρόσωπα και να αγαπήσουν να παρακολουθήσουν τα χέρια τους να κινηθούν. Τα μωρά τώρα μπορούν να αγγίξουν τα παιχνίδια, αλλά δεν μπορούν πραγματικά να τα αρπάξουν. Ψάξτε για παιχνίδια που βοηθούν σε αυτές τις εξελίξεις και αναζητήστε παιχνίδια που βοηθούν τις κινητικές και κοινωνικές τους δεξιότητες. Ακολουθήστε πάντοτε τις συμβουλές ηλικίας από τους κατασκευαστές στην ετικέτα. Εδώ είναι τα κορυφαία 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια για βρέφη ηλικίας 2 μηνών:

Είναι η στιγμή που καθόμασταν από τότε που συναντήσατε το παιδί σας κάθε μία από αυτές τις εβδομάδες πριν. Γύρω από τώρα θα έπρεπε να πάρετε το πρώτο δυσανάλογο χαμόγελο, αλλά μάλλον ένα άψογο χαμόγελο. Στην ιδανική περίπτωση θα κάνει κάθε μία από αυτές τις ανήσυχες βραδιές πλεονεκτική ή αν δεν είναι άλλο αντέψιμο για κάπως περισσότερο. Ίσως το βρέφος σας να χαμογελούσε σε ένα μήνα και ένα μισό παλιό, ή ίσως ίσως χρειαστεί να κρατήσετε ένα ακόμη μήνα είναι κάτι άλλο παρά μια σωστή επιστήμη, οπότε μην τονίζετε. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις βελτιώσεις που μπορεί να ελπίζετε να δείτε από το 2μηνο βρέφος σας.

Οι εξελίξεις του βρέφους σας είναι λιγότερο θορυβώδεις και λίγο πιο συντονισμένες. Αρχίζουν να αγαπούν το κλοτσιές όταν ξεκουράζονται, κάτι που είναι εξαιρετική άσκηση και ενισχύει τα πόδια τους. Μπορεί, επίσης, να κυλήσουν τα μικρά τους χέρια στη σφήνα στην ενέργεια. Εν πάση περιπτώσει, έχουμε εμπιστοσύνη ότι είναι θρασύς.

Τα παραπάνω ήταν μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια για παιδιά ηλικίας όχι μεγαλύτερου των 2 μηνών. Αυτά τα παιχνίδια είναι απολύτως ακίνδυνα και κατασκευασμένα από γνήσιο υλικό. Μπορείτε να επωφεληθούν τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια online και αν δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σας, τότε μπορείτε να τα εισαγάγετε πάντα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 53 = 59