Top 12 παιχνίδια για 11 μηνών Στυλ στη ζωή

Η ηλικία των 11 μηνών σημαίνει ότι το μωρό σας έμεινε μόλις 1 μήνα. Αυτό απαιτεί μια γιορτή και ο μόνος τρόπος που πρέπει να γιορτάζετε είναι να παρέχετε στο παιδί σας τα σωστά παιχνίδια που θα τον βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί σε αυτό το ζωτικό στάδιο της ζωής. Έχει περάσει από πολλά καλά και νέα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι έχει μάθει πολλά, αλλά εξακολουθεί να μένει πολύ για να μάθει. Τα μωρά μεγαλώνουν και μαθαίνουν με εκπληκτικό ρυθμό σε αυτό το στάδιο. Το μωρό σας χρειάζεται συνεχώς εκτίμηση και έγκριση από εσάς ενώ παίζει. Τα περισσότερα μωρά είναι σε θέση να στέκονται και να κρουαζιερώνονται μόνα τους, ενώ μερικά τρέχουν ήδη. Μέχρι τώρα, γνωρίζουν ότι τα μικρά παιχνίδια ταιριάζουν στα μεγάλα.

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει τα ονόματα λίγη περιγραφή για μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια από τα πιο μάρκα παιχνιδιών λεύκας που κατασκευάζονται στην αγορά αυτή τη στιγμή, η οποία θα σας βοηθήσει να παρέχετε στο παιδί σας τίποτα άλλο από το καλύτερο. Σε αυτό το άρθρο, απαριθμούμε ορισμένα από τα καλύτερα παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11 μηνών.

Τα κορυφαία 12 παιχνίδια για το 11μηνο μωρό είναι τα εξής.

1. Το Gotd Physics Επιστήμη Αξεσουάρ Γραφείο Toy Κούκλα Newton του Χάλυβα μπάλα ισορροπία:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 1

Αυτό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που ποτέ τα παιδιά λαχταρούν. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μωρών για τους 11 μήνες. Θα παράσχει στο παιδί την πλήρη ελευθερία να μάθει λίγο από την επιστήμη από την προσωπική του εμπειρία. Αυτό είναι ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό παιχνίδι και το μικρό σας μπορεί να μάθει νωρίς την έννοια της φυσικής. Το μωρό σας θα αγαπήσει να παρακολουθήσει τις μπάλες που αιωρούνται από το ένα άκρο στο άλλο.

2. Arshiner Ξύλινα Εκπαιδευτικά Deluxe Standing Puzzle Μαγνητικά Πλαίσια Παιχνίδια με Μαγνητικά Σχήματα:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 2

Ένα άλλο επιστημονικό παιχνίδι είναι το ξύλινο εκπαιδευτικό κιτ Arshiner, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιδικά παιχνίδια ηλικίας 11 μηνών. Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τόσο εκπληκτικό που ο καθένας πιθανότατα θα ερωτευτεί με αυτό. Οι γονείς και οι προϊστάμενοι δεν θα αντιμετωπίσουν κανέναν συναισθηματικό δισταγμό στο να παρέχουν το αγαπημένο τους παιδί ή ανιψιό ή ανιψιά με αυτό το όμορφο και αποτελεσματικό παιχνίδι, το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρω την ψυχική τους ανάπτυξη.

Δείτε περισσότερα: Παιχνίδια για ένα χρονών αγόρι

3. Εταιρεία γοητείας Dewey Dinosaur Rocker:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 3

Η εταιρεία δεν κατασκευάζει το παιχνίδι αυτό πια. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να το πάρετε από μια σειρά online παιδικών παιχνιδιών που πωλούν παιχνίδια. Αυτός ο μικρός δεινόσαυρος έχει ένα κάθισμα και το μικρό σας θα αγαπούσε να σκαρφαλώνει μπροστά και πίσω. Το κάθισμα είναι καλά αποσβεσμένο για την άνεση και η ψηλή πλάτη θα κρατήσει το παιδί ασφαλές στο κάθισμά του. Τα μωρά αγαπούν τους δεινοσαύρους, προχωρήστε και αφήστε το μικρό σας να βγει.

4. Arshiner μωρό ζώο μουσικό αφής πληκτρολόγιο τραγουδώντας Matpet χαλί:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 4

Αυτό δεν είναι συνηθισμένο χαλί για τα μωρά. Ονομάζεται χαλί τραγουδιού που έρχεται με αυθεντικά σχέδια και μερικές από τις καλύτερες υφές ποτέ. Είναι αρκετά εκπληκτικό και μπορεί να προσφέρει ένα παιδί με μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις που μπορεί ποτέ να έχει. Το παιδί θα είναι συναρπαστικό από το πώς λειτουργεί αυτό το πράγμα. Είναι ένα από τα πιο αστεία παιχνίδια για το 11 μηνών μωρό.

5. Η λίβρα Battat-A-Ball:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 5

Εδώ είναι κάτι διασκεδαστικό για το παιδί ηλικίας 11 μηνών. Το χρώμα και ο σχεδιασμός αυτού του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι πραγματικά ελκυστικό και θα είναι μια θεραπεία για τα μάτια του παιδιού. Το σφυρί και οι μικροσκοπικές σφαίρες γίνονται τέλεια για τα μικροσκοπικά χέρια. Τα μωρά αγαπούν να σφυρίξουν τις μπάλες και να τους παρακολουθήσουν να περάσουν από το λαβύρινθο. Αυτό το παιχνίδι είναι εδώ για να μείνετε όπως τα παιδιά που είναι ελαφρώς μεγάλα επίσης αγαπούν να παίξουν με αυτό.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα παιχνίδια για 10 μήνες

6. Οι φίλοι Battat Farm Bath:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 6

Η Battat είναι μία από τις εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών που παρέχει στους αγοραστές τίποτα άλλο από το καλύτερο. Οι φίλοι του μπάνιου που βγήκαν από το Battat είναι εντυπωσιακοί. Έρχεται με μια σειρά από γεμιστά αδιάβροχα ζώα που θα συνοδεύουν το μωρό κατά τη διάρκεια του λουτρού.

7. Arshiner Ξύλινα παιχνίδια Αλφάβητα Stand Up Παζλ:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 7

Αυτό το ξύλινο σετ μάθησης παιχνιδιών θα είναι κάτι εκπαιδευτικό για τα παιδιά. Το παιδί ηλικίας 11 μηνών σίγουρα ερωτεύεται αυτό το διαδραστικό παζλ. Το παζλ βοηθάει στην αναγνώριση και βοηθά στην ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα μωρά θα αρχίσουν να αναγνωρίζουν τα γράμματα του αλφαβήτου νωρίς. Αυτό είναι ένα ιδανικό αναπτυξιακό παιχνίδι για μάθηση και διασκέδαση και προετοιμάστε το μωρό σας για το σχολείο.

8. Arshiner Εκπαιδευτική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικά Ξύλινα Γεωμετρικά Σχήματα:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 8

Αυτό το κιτ γεωμετρικών σχημάτων είναι ένα άλλο μαθησιακό παιχνίδι για το μωρό που θα βοηθήσει στην ψυχική ανάπτυξη. Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι εκπαιδεύει τους 11 μήνες για τα διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα και μεγέθη που θα τον βοηθήσουν να αποδώσει καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

Δείτε περισσότερα: 8 μήνας παλιά παιχνίδια για το μωρό

9. Εδώ Μόδα 11pcs Υπέροχα μικτά ζώα Μαλακό καουτσούκ Float συμπιέσει ήχο Squeaky κολύμβησης
παιχνίδι για τα 11 μηνών:

Παιχνίδια for 11 Months Old Baby 9

Εδώ είναι ένα άλλο σύνολο κολύμβησης που είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μωρών για τους 11 μήνες. Αυτό το συγκεκριμένο σετ παιχνιδιού θα παράσχει στο παιδί μερικές από τις καλύτερες μνήμες χρόνου μπανιέρας. Το μωρό σας μπορεί να μάθει για τους διάφορους τρόπους μεταφοράς και αυτά τα παιχνίδια επιπλέουν στη μπανιέρα. Κάνουν ήχους όταν συμπιέζονται και κάνουν το μπάνιο να διασκεδάσει για τα μωρά.

10. Fisher-Price Laugh & Learn Smart Στάδια Έξυπνο τηλέφωνο:

Top 12 παιχνίδια για 11 μηνών Στυλ στη ζωή

Ένα έξυπνο τηλέφωνο για το έξυπνο μικρό σας ηλικίας 11 μηνών. Αυτό είναι ένα ιδανικό τηλέφωνο για το μωρό σας, κάθε κουμπί που παίζει το μωρό στην οθόνη θα παίξει περίπου 20 μελωδίες. Υπάρχουν φράσεις όπως οι αριθμοί, οι χαιρετισμοί και η καταμέτρηση που θα πάρει το μωρό σας. Το φως χορεύει επίσης σύμφωνα με τη μουσική. Το ρυθμιστικό είναι επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό που το μωρό σας μπορεί να ενδιαφέρεται.

11. Aimeio σφαιρίδιο λαβύρινθο των παπιών-ξύλινο εκπαιδευτικό παιχνίδι τραβήξτε μαζί παιχνίδι:

Top 12 παιχνίδια για 11 μηνών Στυλ στη ζωή

Τα ξύλινα παιχνίδια απευθύνονται στις πέντε αισθήσεις. Αυτό είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και έχει ομαλές στρογγυλεμένες άκρες έτσι είναι πολύ ασφαλές για το μωρό σας. Τα μωρά μαθαίνουν για τα χρώματα, τα μεγέθη και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να περπατούν, τα μωρά βελτιώνουν την επιδεξιότητά τους, τις κινητικές δεξιότητές τους και το συντονισμό των χεριών-ματιών με αυτό το παιχνίδι. Ανοίξτε τον δρόμο για τη δημιουργικότητα.

12. Little Tikes Φως 'n Go 3-σε-1 δραστηριότητα Walker:

Top 12 παιχνίδια για 11 μηνών Στυλ στη ζωή

Κρατήστε τα μικρά σας διασκέδαση με αυτό το ζωντανό και πολύχρωμο περιπατητή. Ο περιπατητής προβάλλει τα φώτα και βοηθά επίσης τα παιδιά σας να περπατήσουν. Υπάρχουν κουμπιά για να σπρώξετε, μπάλες για να κυλήσετε και ταχύτητες για να γυρίσετε. Επίσης, παίζει χαριτωμένα τραγούδια, ζητά χρώματα και αριθμούς όταν πιέζονται τα κουμπιά. Έχει επίσης μια μεγάλη μπάλα ντίσκο που ανάβει. Ο πίνακας δραστηριοτήτων ολοκληρώνεται με τα κινούμενα μέρη που επιτρέπουν τις κινητικές δεξιότητες του μωρού σας.

Εκτός από τα παιχνίδια παιχνιδιού για τα 11μηνα σας, εδώ είναι μερικές δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε με τα μικρά σας.

1. Κεφαλή και ώμοι, γόνατα και δάκτυλα των ποδιών:

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τα μέρη του σώματος στο 11μηνο. Τα μωρά τώρα τείνουν να θυμούνται τι διδάσκεται. Μπορείτε να τοποθετήσετε το μωρό σας μπροστά σας και να ξεκινήσετε το τραγούδι με τις ενέργειες.
Κεφαλή, ώμοι, γόνατα και δάκτυλα των ποδιών, τα γόνατα και τα δάκτυλα των ποδιών (2)
Και τα μάτια, τα αυτιά, το στόμα και τη μύτη.
Κεφαλή, ώμους, γόνατα και δάκτυλα των ποδιών, τα γόνατα και τα δάκτυλα των ποδιών.
Απλά επισημάνετε το κεφάλι, τους ώμους, τα γόνατα και τα δάχτυλα των ποδιών σας καθώς τραγουδάτε. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το ρυθμό για να το κάνετε λίγο πιο διασκεδαστικό.

2. Selfie χρόνο και το blah blah!

Σε αυτήν την ηλικία των κινητών τηλεφώνων, αυτή είναι μια απλή δραστηριότητα για να δοκιμάσετε έξω με το μωρό σας.
Καθίστε μαζί με το μωρό σας και ενεργοποιήστε την κάμερα στο κινητό σας τηλέφωνο.
Συζητήστε με το μωρό σας χρησιμοποιώντας διαφορετικές εκφράσεις και παρατηρήστε πώς το μωρό σας αποκρίνεται επίσης. Μπορείτε να σταματήσετε και να αφήσετε το μωρό σας να μαστίζει επίσης.
Για να προσθέσετε το στοιχείο διασκέδασης, μπορείτε να αναπαραγάγετε την εγγραφή για το μωρό σας.

Η πρόοδος ενός βρέφους είναι ιδιαίτερα γρήγορη στο αρχικό ζευγάρι των μεγάλων τμημάτων της μεταγεννητικής ζωής. Βασικά, ένα βρέφος των 11 μηνών είναι σε μεγαλύτερο βαθμό μικρό παιδί τόσο λογικά όσο και σωματικά. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες κοινωνικής ασφάλισης, σε αυτή τη νεαρή ηλικία, το παιδί μπορεί να κατανοήσει και να ζητήσει και σχετικές ενδείξεις με συγκεκριμένες δραστηριότητες και λέξεις. Είναι πολύ συνταγογραφούμενο στους κηδεμόνες ότι παίρνουν ένα σκόπιμο και προορατικό ρόλο στην ενίσχυση των ικανοτήτων προαγωγής του νεαρού, αντλώντας τον για χάρη ψυχαγωγικών ασκήσεων για ηλικιωμένους 11 μηνών.

Τα παιχνίδια έχουν έναν αποτελεσματικό ρόλο στην ανάπτυξη του μωρού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι διάφοροι κατασκευαστές κατασκευάζουν μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια για τα παιδιά που μπορούν να κάνουν αποτελεσματική χρήση αυτών των παιχνιδιών και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους.

Leave A Comment

+ 63 = 72