Top 11 παιχνίδια για 8 μηνών Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

Top 11 παιχνίδια για 8 μηνών Στυλ στη ζωή

Τώρα που το μωρό σας είναι 8 μηνών, θα πειραματίζεται. Θα χρησιμοποιήσει το χέρι του για να νιώσει διαφορετικά πράγματα και να αναπτύξει μια εικόνα στο μυαλό του. Αυτή η εικόνα ποικίλλει από το μωρό στο μωρό και για να γίνει αυτή η διαδικασία πιο αποτελεσματική και ζωντανή, θα πρέπει να παράσχει στο μωρό τα παιχνίδια που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του.

Ακολουθήστε πάντοτε τις συμβουλές ηλικίας από τους κατασκευαστές στην ετικέτα. Εδώ είναι τα κορυφαία 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια για βρέφη ηλικίας 8 μηνών:

1. Το VTech Sit to Stand Learning Walker:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 1

Αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι για το αναπτυσσόμενο μωρό και μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το μωρό 8 μηνών. Θα βοηθήσει το μωρό να μάθει νέα πράγματα και θα αναπτύξει την αίσθηση δημιουργικότητας και φαντασίας του. Κάποιος μπορεί να βρει αυτό το παιχνίδι σε σχεδόν όλα τα καταστήματα παιχνιδιών μωρών δεδομένου ότι είναι ένα αρκετά δημοφιλές μεταξύ των μωρών αυτής της ηλικίας.

2. Το ζωντανό κύπελλο εντόμων των καπελάδων:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 2

Αυτό είναι ένα μοναδικό παιχνίδι και πιθανότατα δεν έχετε δει κάτι τέτοιο πριν. Το κύπελλο περιέχει μια σειρά από κάμπιες κυρία και μερικές από τις πεταλούδες λέγεται ότι είναι τα ιδανικά δείγματα (όλα αυτά είναι βαμμένα, αν και). Τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο σε αυτό και σύμφωνα με ορισμένους γονείς και νταντάδες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για βρέφη για 8 μηνών.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα παιχνίδια για 11 μήνες

3. Ο Επιστημονικός Εξερευνητής το Πρώτο Μάθημά μου με το Blowing Science Kit:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 3

Πρόκειται για ένα βασικό και πραγματικά απλό εκπαιδευτικό σετ για τα 8μηνα μωρά, το οποίο θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν μια μικρή ιδέα για το τι είναι η επιστήμη. Αυτές τις μέρες σχεδόν κάθε γονέας παρέχει στο παιδί του αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το 8μηνο μωρό.

4. Step to Whisper Ride II:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 4

Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει μια μικρή δραστηριότητα που το μωρό θα πρέπει να προσφέρει για να παίξει με αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το παιχνίδι έρχεται σε πολλά χρώματα και είναι ένα από τα πιο αγορασμένα μωρό παιχνίδια για τα 8 μηνών μωρά.

5. Το αυτοκίνητο Sassy Pop n 'Push:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 5

Εδώ, είναι ένα άλλο καταπληκτικό αυτοκίνητο ώθησης που απαιτεί κάποια βασική δραστηριότητα από το μωρό. Αυτός ο τύπος παιχνιδιών θα βοηθήσει το μωρό να αναπτυχθεί φυσικά μαζί με καλή διατροφή, φυσικά. Το παιχνίδι μπορεί να επωφεληθεί σχεδόν σε όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση.

Δείτε περισσότερα: 9 Μήνα Παιχνίδια μωρών

6. Το VTech Stack και το Sing Rings:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 6

Εδώ, έχουμε ένα άλλο από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για το 8μηνο μωρό. Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι απαιτεί από το μωρό να χρησιμοποιεί το μυαλό του λίγο. Το μωρό θα πρέπει να στοιβάζει τα δαχτυλίδια σωστά και τελικά θα υπάρχει μια χαρούμενη μουσική που παίζει το παιχνίδι. Υπάρχουν μερικά παρόμοια είδη παιχνιδιών διαθέσιμα στην Ινδία, όπου ο κωδικός χρώματος για την τοποθέτηση και στοίβαξη των δαχτυλιδιών είναι ζωτικής σημασίας.

7. VTech Go! Πηγαίνω! Έξυπνοι τροχοί 3-σε-1 εκκίνηση & Play Raceway:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 7

Τα μωρά της εποχής αυτής αγαπούν τα αυτοκίνητα. Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι διαδρομής έρχεται με όμορφα σχεδιασμένα αγωνιστικά μονοπάτια μαζί με πολύχρωμα αυτοκίνητα. Αυτό είναι ένα πολύ ελκυστικό και δημιουργικό παιχνίδι που αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες του μωρού σας. Παίζει επίσης μουσική και διασκέδαση φράσεις και τα μωρά μπορούν να έχουν ατελείωτη διασκέδαση. Το τμήμα του αμοιβαίου κεφαλαίου είναι ότι μπορείτε να χτίσετε τρία είδη πίστας.

8. Hape-Walk-ένα-μακρύ κουτάβι ξύλινο παιχνίδι έλξης:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 8

Αυτό μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για τα μωρά που είναι 8 μηνών. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ένα όμορφο σχέδιο μαζί με ένα σχοινί με τη βοήθεια του οποίου οι 8 μηνών μπορούν να το τραβήξουν μαζί. Αυτό το βραβευμένο κουτάβι βελτιώνει τον συντονισμό και ενθαρρύνει το ενεργό παιχνίδι. Το μικρό παιδί σας θα πάρει αυτό το παιδί ασφαλές κουτάβι στις βόλτες.

9. VTech μωρό Lil Critters Roll και Ανακαλύψτε μπάλα:

Παιχνίδια for 8 Months Old Baby 9

Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πραγματικά εκπληκτικό. Θα παρέχει στο παιδί στοιχεία για πολλά πράγματα καθώς αυτός ή αυτή κυλάει την μπάλα ή απλά παίζει μαζί του. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μωρών για 8 μηνών. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα αναπτυξιακά παιχνίδια για βρέφη ηλικίας 8 μηνών. Η απαλή υφή βοηθά με την απτική ανάπτυξη και τους κάνει να σέρνονται για να ακούσουν τους ήχους που κάνει το παιχνίδι.

10. Οδηγός περιστροφής και μάθησης VTech:

Top 11 παιχνίδια για 8 μηνών Στυλ στη ζωή

Βόμβος! Όλοι αγαπούν να οδηγούν και να κάνουν τα μικρά μωρά 8 μηνών σας. Αγαπούν να μιμούνται τους μπαμπάδες και τις μητέρες που οδηγούν. Μαζί με το προσποιημένο παιχνίδι οδήγησης, το παιχνίδι αυτό δημιουργεί ζωντανούς θορύβους και ήχους οχημάτων. Εκτός από αυτά τα τραγούδια, υπάρχουν πολλά τραγούδια και φράσεις που βοηθούν στη γενική ανάπτυξη του παιδιού. Αυτός ο τροχός που λειτουργεί με μπαταρία ανοίγει δρόμο για δημιουργικότητα και φαντασία.

11. Fat Brain® Toys Oombee Cube σχήμα παιχνιδιού ταξινόμησης:

Top 11 παιχνίδια για 8 μηνών Στυλ στη ζωή

Αυτό το ζωντανό και στιλβωμένο παιχνίδι είναι ιδανικό για βρέφη ηλικίας 8 μηνών, καθώς αυτό τους επιτρέπει να διερευνήσουν σχήματα και υφές. Οι εγκοπές στον κύβο είναι για συγκεκριμένα σχήματα και το μωρό σας θα μάθει να ταιριάζει με αυτά τα σχήματα - τετράγωνο, αστέρι και πεντάγωνο. Τα μωρά αναπτύσσουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητές τους καθώς μαθαίνουν τα χέρια. Αυτό το ασφαλές παιχνίδι είναι κατασκευασμένο με σιλικόνη τροφίμων και δεν βλάπτει το μωρό ακόμη και αν το μασούν πάνω του, ειδικά όταν τσιμπήσουν.

Εκτός από τα παιχνίδια, υπάρχουν μερικές δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε με το μικρό σας 8 μηνών.

1. Peek-a-boo:

Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι με το ηλικίας σας 8 μηνών:

  • Καλύψτε το πρόσωπό σας με το χέρι σας ή με ένα πανί ή φύλλο.
  • Πείτε κάτι για να κάνετε το μωρό σας να αισθάνεται άνετα όπως "Πού είναι η Mamma;" ή "Πού πήγε η Mamma;"
  • Στη συνέχεια, δείξτε το πρόσωπό σας χωρίς να περιμένετε για πολύ. Αλλιώς, το μωρό σας μπορεί να ανησυχεί.
  • Μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι και το μωρό σας θα συνηθίσει και σύντομα θα αρχίσει να παίζει μαζί σας.

2. Το παιχνίδι παλαμάκια:

Τα μωρά μαθαίνουν να χτυπάνε περίπου 6-8 μήνες, οπότε πάρτε το μωρό σας να χτυπήσει και να δοκιμάσετε ένα τραγούδι μερικών πονημάτων παράλληλα με.

Εάν είστε χαρούμενοι και ξέρετε ότι χτυπάτε τα χέρια σας (2)
Εάν είστε χαρούμενοι και το ξέρετε και θέλετε πραγματικά να το δείξετε,
Εάν είστε χαρούμενοι και ξέρετε ότι χτυπάτε τα χέρια σας!
Το μωρό σας σύντομα θα μάθει να μιμείται και να χτυπήσει μαζί σας.

Δείτε περισσότερα: Παιχνίδια για μωρά 7 μηνών

Σε οκτώ μήνες, το μωρό σας θα είναι πιο ανεξάρτητο και θα αρχίσει μια εντελώς νέα φάση εξερεύνησης. Είναι απαραίτητο να προστατέψετε το σπίτι από το παιδί, καθώς το παιδί σας θα πάρει τα πράγματα που είναι στη διάθεσή του. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το παιδί σας μπορεί να αναγνωρίσει τους ξένους και μπορεί να φωνάξει για να πάει σε αυτούς. Βεβαιωθείτε ότι δεν σας πιέζετε να πάτε σε ξένους.

Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά για να παίξετε το μωρό σας. Θα μπορούσατε να τα εισαγάγετε σε ένα εντελώς νέο σύνολο παιχνιδιών που είναι σκουριασμένα, μουσικά παιχνίδια, παιχνίδια που βοηθούν να σέρνουν ή να στέκονται, να χτίζουν παιχνίδια και παιχνίδια που έχουν κουμπιά ή κουμπιά θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον τους.

Η ηλικία των 8 μηνών σημαίνει ότι το παιδί σας παίρνει φέτος και δυνατά αρκετά γρήγορα. Αυτό το άρθρο σας έδωσε μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια που θα είναι κατάλληλα για τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Τα παιχνίδια είναι από όλες τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών και μπορείτε να τους εμπιστευθείτε με τα μάτια σας κλειστά.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map