Top 10 μοντέρνα σχέδια επίπλων TV με εικόνες Στυλ στη ζωή

Το σπίτι σας ορίζεται από άποψη υλικών και επίπλων. Ενδεχομένως, η πιο εμφανής περιοχή ή το συνηθέστερο πράγμα που προσελκύει την προσοχή μας είναι η τηλεόραση. Το πρώτο μέρος που παρατηρούμε είναι ο τόπος όπου διατηρείται η τηλεόραση. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας ένα ωραίο κομμάτι των επίπλων είναι πολύ απαραίτητο μαζί με περισσότερα αξεσουάρ για να πάει μαζί με. Τα ράφια, τα ντουλάπια και τα ράφια τηλεόρασης είναι μια καλή επιλογή.

Διαφορετικές ιδέες σχεδίων επίπλων τηλεόρασης στην Ινδία:

Εδώ είναι μερικά από τα σχέδια έπιπλα τηλεόρασης που μπορείτε να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε για την τηλεόρασή σας ανάλογα.

1. Σχεδιασμός επίπλων κονσόλας στενής τηλεόρασης:

Στενός console

Αυτό το κατώτερο ράφι αποτελείται από συμπαγές αμερικανικό ξύλο καρυδιάς και είναι ιδανικό αν η διάταξη καθισμάτων για την προβολή της τηλεόρασης βρίσκεται στο πάτωμα. Οι στενές κονσόλες είναι ιδανικές για πέτρινους και ξύλινους τοίχους.

2. Πινακίδες:

Εις το τετραγωνο away tables

Εάν η τηλεόρασή σας είναι μια τηλεόραση στοίβα και επιλέξτε να μην αφήσετε το πάτωμα άδειο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπέζια σε τετράγωνο. Έχουν συρτάρια πάνω τους, τα οποία διευκολύνουν την αποθήκευση των αντικειμένων ενώ λειτουργούν επίσης σαν όμορφα έπιπλα για την τηλεόρασή σας.

3. Σχεδιασμός επίπλων τηλεόρασης επίπλων δαπέδου:

Πάτωμα console

Οι ευρείες κονσόλες δαπέδων είναι ιδανικές αν έχετε γυμνό τοίχο και θέλετε αξεσουάρ αποθήκευσης. Βοηθούν να συμπληρώσετε την περιοχή που φαίνεται γυμνή και μεγάλη. Χρησιμοποιώντας ένα ράφι, ένα κορνίζα ή κάτι τέτοιο είναι επίσης μια καλή ιδέα, για να γεμίσετε το χώρο και τον τοίχο. Αυτό είναι ένα από τα όμορφα σχέδια έπιπλα τηλεόρασης.

4. Σχεδιασμός επίπλων σύγχρονης τηλεόρασης:

Σύγχρονος furniture

Τα σύγχρονα έπιπλα στυλ είναι κομψά και δίνουν ένα μινιμαλιστικό αποτέλεσμα. Αυτά τα έπιπλα είναι τα καλύτερα, αν θέλετε μια μοντέρνα εμφάνιση για να συγχαρώ την περιοχή. Επιλέξτε το πιο σκούρο έπιπλο που κάνει το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο και τοίχους, φωτεινότερο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μοντέρνα σχέδια για έπιπλα τηλεόρασης.

5. Σχεδιασμός επίπλων τηλεοράσεων:

Υπουργικό συμβούλιο case

Οι θήκες γραφείων είναι μια λαμπρή επιλογή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο τον τοίχο. Εάν έχετε πολλά βιβλία, αυτό είναι ακόμα περισσότερο λόγος να επιλέξετε αυτό. Λειτουργεί σαν αποθήκευση, ντουλάπι, ράφι - όλα σε ένα! Αυτή η τυποποιημένη προσέγγιση είναι στην πραγματικότητα ευεργετική. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια της αίθουσας τηλεόρασης.

6. Σχεδιασμός επίπλων τηλεοράσεων τοίχου:

Τείχος hanger

Το ράφι ή τα έπιπλα της τηλεόρασής σας μπορεί επίσης να είναι μια κρεμάστρα τοίχου. Αυτό κάνει το δάπεδο σας να φαίνεται καθαρό και δεν καταλαμβάνει χώρο ενώ αξεσουάρ στον τοίχο σας. Τα έντονα χρώματα προσθέτουν όγκο στην περιοχή. Επιλέξτε τα λαμπερά και τολμηρά χρώματα, αν όχι τα λευκά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μοντέρνα σχέδια έπιπλα τηλεόρασης.

7. Κλασσικά Ερμάρια Έπιπλα Τηλεόρασης Design:

Κλασσικός cabinets

Αν θέλετε το σπίτι σας να είναι ζεστό και φιλόξενο και θέλετε να το κρατήσετε απλό, τα κλασικά ντουλάπια λειτουργούν καλύτερα. Πηγαίνετε για παστέλ χρώματα που συμπληρώνουν ταπετσαρία σας ή σκούρο ξύλινο φινίρισμα για να συγχαρώ παστέλ τοίχους Λειτουργούν και οι δύο τρόποι. Αυτός είναι ο καλύτερος σχεδιασμός ξύλινων τηλεοράσεων επίπλων.

Δείτε περισσότερα: Αρχική Σελίδα Interior Design Φωτογραφίες

8. Η παραδοσιακή-μοντέρνα Twist τηλεόραση έπιπλα Design:

ο traditional modern twist

Αν έχετε παλιά ξύλινα έπιπλα που δεν συμπληρώνουν πλέον το περιβάλλον που αλλάζετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λαμπερό χρώμα που ταιριάζει στο περιβάλλον σας ίσως κίτρινο ή κόκκινο ή πορτοκαλί και χρωματίστε το παλιό σας ντουλάπι. Αυτό θα φέρει μια ωραία συστροφή στα παλιά έπιπλα και τη θέλησή σας και αυτό το στοιχείο της έλξης στον τηλεοπτικό χώρο σας. Τα παιδιά θα αγαπήσουν αυτό το ένα!

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός επίπλων για το Hall

9. Σχεδιασμός έπιπλα τηλεόρασης παλαιού αγγλικού:

Παλαιός English set

Αυτά τα σετ είναι εκπληκτικά αν θέλετε να δώσετε στον χώρο σας μια κλασική εμφάνιση χωρίς ένταση ή υπερβολική κατανάλωση χώρου. Έρχονται σε διάφορους τόνους και χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε και δίνουν μια χαλαρωτική και ήρεμη επίδραση στο χώρο σας. Τα κλασικά δεν μπορούν ποτέ να αντικατασταθούν!

Δείτε περισσότερα: Έπιπλα σαλονιού

10. Έπιπλα τηλεόρασης κονσόλας με επένδυση δαπέδου:

Πάτωμα raised console

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν ένα περίπτερο που είναι ψηλό και λίγο ανυψωμένο από το πάτωμα. Με πλάτος καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο και μπορούν επίσης να τοποθετηθούν διαγώνια. Αυτά είναι απλά και μπορούν να διακοσμηθούν ή να γυαλιστούν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ!

Ελπίζω ότι πάνω από τα εκπληκτικά σχέδια έπιπλα τηλεόρασης σίγουρα σας εντυπωσίασε.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 33 = 39