Top 10 Κρέμες Fairness Για Λιπαρό Δέρμα Στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Έχετε λιπαρό δέρμα; Το λιπαρό δέρμα μπορεί να είναι ερεθιστικό. Μόλις γνωρίσετε τις καλύτερες κρέμες για τη λιπαρότητα του δέρματος, το έργο στο χέρι είναι πολύ απλό. Το λιπαρό δέρμα μπορεί να επιδεινώσει τα σπυράκια και τα μαύρα κεφάλια. Ακριβώς από την αντιμετώπιση της δικαιοσύνης και βοηθώντας να απαλλαγούμε από τα σπυράκια, αυτές οι κρέμες είναι γνωστό ότι είναι αποτελεσματικές υπό συνεχή χρήση. Η αγορά διαθέτει κατάλογο προϊόντων για μερικές από τις αποτελεσματικές κρέμες για λιπαρά δέρματα.

δικαιοσύνη creams for oily skin

Κρέμες Fairness για λιπαρό δέρμα:

Εδώ είναι 10 καλύτερες κρέμες δίκαιη για το λιπαρό δέρμα στην Ινδία ως εξής.

1. Lotus Herbals White Glow:

δικαιοσύνη cream for oily skin1

Αυτή η κρέμα γάλακτος λωτού για λιπαρό δέρμα μοιάζει πολύ με μια λοσιόν τόσο όσο αφορά τη συνοχή, ως αποτέλεσμα, θα απορροφηθεί από το δέρμα με την υψηλής ποιότητας SPF αμέσως. Τα επίπεδα PA θα ταιριάξουν πραγματικά το λιπαρό δέρμα σας. Η πλαστική αντλία κάνει πιο εύκολη τη χρήση. Αυτό διατιμάται λογικά.

2. Olay Natural White Day Cream:

δικαιοσύνη cream for oily skin2

Olay φυσικό λευκό έχει εκχυλίσματα φύλλα μουριού που θα σας δώσει δύο φορές πιο φωτεινό δέρμα, ισχυρά ενυδατωμένο. Έχει ένα σύστημα τριών θρεπτικών συστατικών από το Vitamin Pro B5, B3, & E και αξιοσημείωτη απαλότητα της επιδερμίδας αργότερα από την κανονική και συνήθη χρήση. Περιλαμβάνει το SPF 24 και ταιριάζει σε όλα τα συνήθη και ξηρά δέρματα.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερη Κρέμα Δικαιοσύνης για Άνδρες στην Ινδία

3. Himalaya Herbal Fairness Κρέμα:

δικαιοσύνη cream for oily skin3

Αυτή η κρέμα ευεξίας ελέγχου πετρελαίου εξασφαλίζει την προσφορά δικαιοσύνης σε μόλις 4 εβδομάδες. Είναι επίσης μια από τις καλύτερες αυγουδιστικές κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες. Η μοναδική φυσική φόρμουλα απορροφάται εύκολα στην επιδερμίδα και το μείγμα της ιδιόκτητης ιατρικής της Αγιουρβέδα χωρίς λευκαντικούς παράγοντες και επιβλαβείς χημικές ουσίες. Αποτρέπει τη σκουρότητα του δέρματος. Η κρέμα Fairness Himalaya δίνει άμεσα ματ αποτέλεσμα ενώ παράλληλα φωτίζει το δέρμα. Το δέρμα αισθάνεται ελαστικό εάν χρησιμοποιείται σε ξηρή υφή του δέρματος. Απομακρύνει επίσης τα σκοτεινά σημεία και συνθέτει το δέρμα μέχρι ένα βαθμό και η κρέμα περιέχει ελαφρώς πικάντικη σταθερότητα.

4. Revlon Touch και Glow:

δικαιοσύνη cream for oily skin4

Αυτή η κρέμα καλής ακεραιότητας για το λιπαρό δέρμα αποτελείται από βοτανικά εκχυλίσματα πέρα ​​από τις πολυβιταμίνες καθώς και από το SPF 15 που είναι αρκετά μικρό στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό παρέχει ματ άκρη στο λιπαρό δέρμα συν την διέγερση της κυτταρικής ανανέωσης. Αυτή η κρέμα ευπρέπειας χρησιμοποιείται συνήθως από άνδρες και γυναίκες.

5. Garnier δέρμα Naturals Έλεγχος πετρελαίου Κρέμα Fairness:

δικαιοσύνη cream for oily skin5

Αυτή είναι η καλύτερη κρέμα καθαριότητας για το λιπαρό δέρμα το καλοκαίρι που διατίθεται σε 20 ml καθώς και στους σωλήνες των 40 ml. Διαθέτει τεχνολογία παγίδευσης πετρελαίου σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της φυσικής λεμονιάς για την απεικόνιση αυτής της αίσθησης χωρίς λάμψη. Παραμένει ενεργή μέχρι 5 ώρες αργότερα από τη χρήση στο δέρμα. Ωστόσο, είναι ένα πολύ ακριβό προϊόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την κρέμα σε οποιαδήποτε εποχή. Η κανονική χρήση θα συμβάλει στη μείωση του δέρματος ενώ η μείωση των σημείων ακμής. Αυτή η κρέμα έχει μους που μοιάζει με συνοχή συν να αισθάνεται λάμψη στο πρόσωπο.

6. Lakme Perfect Radiance Έντονη Λευκαντική Κρέμα Ημέρας:

δικαιοσύνη cream for oily skin6

Αυτή η κρέμα ευεξίας για λιπαρό δέρμα περιλαμβάνει τη διέγερση στυπτικό ικανό να αποκαταστήσει την ισορροπία του δέρματος, κλείνει τους πόρους και καθαρίζει τα συντρίμμια και το πετρέλαιο από το πρόσωπο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό. Αυτή η κρέμα είναι φορτωμένη με Βιταμίνη Β3 και ενυδατώνει το δέρμα στην πραγματικότητα λεπτή. Κανονικά δεν υπάρχει λευκό χυτό. Αυτή η στιγμιαία κρέμα ευεξίας για το λιπαρό δέρμα εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος καθιστώντας το δέρμα σας λάμπει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περιλαμβάνει άσπρο λωτού καθώς και εκχύλισμα κρίνων, και βοηθούν στην εξάλειψη των σκοτεινών κηλίδων καθώς και στη διαχείριση του πετρελαίου, δίνοντας μια ιδανική ακτινοβολία.

Δείτε περισσότερα: Loreal προσώπου πακέτα για τη φυσική δερματοστιξία

7. Fair and Lovely Fairness Κρέμα:

δικαιοσύνη cream for oily skin7

Είναι η κορυφαία κρέμα κοσμητικής πώλησης στην Ινδία. Η εφαρμογή δύο φορές την ημέρα ημερησίως θεωρείται αποτελεσματική. Μυρίζει επίσης καλά. Είναι συσκευασμένο σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και ως εκ τούτου είναι κατάλληλο για τον προϋπολογισμό κανενός. Αυτή η κρέμα είναι από την Ινδία και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος εκτός από τη χρήση σε όλες τις εποχές. Αυτή η αποτελεσματική κρέμα καθαρότητας για το λιπαρό δέρμα δεν έχει καμία αλκοολική ουσία. Η απόδοση ισχυρίζεται ότι είναι το νούμερο ένα προϊόν στον κόσμο εκτός από αυτό πιθανότατα από το καθαρό σχήμα των χρηστών. Με τα πολυβιταμίνες που είναι συσκευασμένα σε αυτά, η κρέμα δίνει σίγουρα ένα λαμπερό, φωτεινό δέρμα.

8. Καθαρίστε και καθαρίστε την Κρέμα Δικαιοσύνης:

δικαιοσύνη cream for oily skin8

Αυτή η κρέμα καθαρισμού και καθαρότητας Fairness είναι μια κρέμα χωρίς πετρέλαιο που δεν φράζει τους πόρους, ενώ λειτουργεί για να σας δώσει μια ροζ ακρίβεια που διαρκεί 3 φορές περισσότερο. Περιέχει εκχύλισμα κερασιού και πολυβιταμίνες που βοηθούν να φωτίζουν στιγμιαία και να λαμπρύνουν το δέρμα και να προστατεύονται από τις ακτίνες UV που είναι γνωστό ότι προκαλούν σκουρόχρωση του δέρματος. Αυτή η αποτελεσματική κρέμα καθαρότητας για λιπαρό δέρμα, το μοναδικό καθαρό έλαιο ρυζιού σε αυτό βοηθά στον έλεγχο της έκκρισης πετρελαίου.

9. Λίμνες Λευκή Κρέμα Fairness Fairness:

δικαιοσύνη cream for oily skin9

Η λίμνη λευκή κρέμα ομορφιά δίκαιη έχει προ-βιταμίνη B3 καθώς και πολλαπλές UV προστασία. Αυτό το προϊόν απαιτεί "τελικά", μια ενυδατική κρέμα που εκπέμπει μακριά από το λεύκανση του δέρματός σας. Δοκιμάστε μια ροζ λάμψη στο δέρμα σας υπό συνεχή χρήση. Αυτή η αλοιφή δεν αναμειγνύεται απλά στο δέρμα και ο φωτισμός παραμένει για λίγο. Αυτή η κρέμα δίνει μια ελαστική επίδραση στο πρόσωπο που μπορεί να είναι ανησυχητική. Αυτή η αλοιφή είναι προαιρετική για χρήση στα χέρια όπως στο πρόσωπο. Αυτό είναι επίσης ένα ακριβό προϊόν.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερη Κρέμα Δικαιοσύνης Για Ξηρό Δέρμα Στην Ινδία

10. Nivea Visage Αφρώδης Αφρόλουτρο Κρέμα ημέρας:

δικαιοσύνη cream for oily skin10

Αυτή η κρέμα Nivea Fairness για λιπαρά δέρματα είναι ένα άλλο διάσημο λαμπερό προϊόν για τις γυναίκες, το οποίο έχει ως στόχο να διατηρήσει το δέρμα εύπλαστο και ενυδατωμένο. Αυτό μειώνει το επίπεδο μελανίνης και είναι επίσης κατάλληλο για όλα τα είδη δέρματος. Η λευκή κρυσταλλική τεχνολογία εμπλουτίζεται για να δώσει μια ιδανική λάμψη στο μπόνους δέρματος και καταπολεμά τις ακαθαρσίες καθώς και τη βρωμιά για να σας δώσει ένα καθαρό λαμπερό δέρμα. Αυτή η καλύτερη κρέμα ευεξίας για το λιπαρό δέρμα είναι η άριστη δημιουργία για τη μείωση των σημείων ακμής. Περιέχει εκχύλισμα γλυκόριζας για την καταπολέμηση των σκουρόχρωμων κηλίδων και είναι επίσης δερματολογική πρακτική. Αυτή η γενναιόδωρη δημιουργία είναι η μέγιστη και αξιόπιστη.

Αναφέρονται παραπάνω είναι μερικές από τις καλύτερες κρέμες για τη λιπαρότητα του δέρματος. Όλα είναι ασφαλή για το δέρμα. Αλλά είναι επίσης πιθανό να έχετε κάποιο ερεθισμό κατά τη χρήση τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, φροντίστε να σταματήσετε να τις χρησιμοποιείτε και να βρείτε μια εναλλακτική λύση που θα ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του δέρματός σας.

Leave A Comment

14 − = 10