Top 10 Eva Mendes χωρίς μακιγιάζ Στυλ Στο LIFe

Η Eva De La Caridad Medez είναι ένα αμερικανικό μοντέλο και μια ηθοποιός, μια πραγματικά καλή. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην κινηματογραφική βιομηχανία και έχει δουλέψει σε πολλές ταινίες με συνιδιοκτήτες και ηθοποιούς που κέρδισαν Όσκαρ. Αυτή η 42χρονη γυναίκα διαζευγμένη από το Μαϊάμι είναι μία από τις καλύτερες που έχει ποτέ λάβει αυτός ο κλάδος. Το δελεαστικό της πρόσωπο είναι το πρωταρχικό της εργαλείο για την προσέλκυση ανθρώπων και κάνει τη δουλειά του καλά. Οι άνθρωποι τείνουν μερικές φορές να σκέφτονται ότι, η Eva είναι μόνο για μακιγιάζ και δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκείνα τα μοντέλα που καλύπτουν τα ελαττώματά τους κάτω από ένα σωρό μακιγιάζ. Αλλά όχι η Εύα. Είναι εντελώς μοναδική και σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε μερικά μοναδικά γεγονότα για την ομορφιά της Εύας με τη βοήθεια εικόνων.

Καλύτερες φωτογραφίες της Eva Mendes χωρίς μακιγιάζ:

1. Happy Shopping:

Eva Mendes Without Makeup 1

Η Eva έχει ένα φυσικά ελκυστικό πρόσωπο και γι 'αυτό δεν χρειάζεται να κρύψει τα ελαττώματα του προσώπου της. Είναι άψογη και της αρέσει να ατενίζει το φυσικό της πρόσωπο κάθε φορά που παίρνει μια ευκαιρία.

2. Από το αυτοκίνητο:

Eva Mendes Without Makeup 2

Η Eva δεν είναι ποτέ ενοχλημένη από τον τύπο που τραβά τις φωτογραφίες της. Είναι αρκετά άνετα μαζί τους, όπως ακριβώς είναι άνετα με την αποκάλυψη του εντελώς φυσικού προσώπου της. Αν ψάχνετε για Eva Mendes χωρίς εικόνες μακιγιάζ, τότε αυτό είναι το τέλειο εκεί έξω.

3. Με και χωρίς μακιγιάζ Εικόνα:

Eva Mendes Without Makeup 3

Αυτές οι εικόνες είναι χρήσιμες, όταν είστε πρόθυμοι να επιθεωρήσετε την πραγματική ομορφιά κάποιου. Η εικόνα δείχνει ότι και στις δύο εικόνες η Eva μοιάζει περισσότερο ή λιγότερο η ίδια. Αυτό αποδεικνύει ότι αυτή η γυναίκα είναι ίσως μία από τις πιο όμορφες εκεί έξω και μπορεί εύκολα να αθλήσει το εντελώς φυσικό της πρόσωπο χωρίς κανένα δισταγμό, αφού γνωρίζει τη φυσική γοητεία της.

4. Το τραχύ αλλά αληθινό πρόσωπο:

Eva Mendes Without Makeup 4

Η Eva Mendes δεν ντρέπεται να αναδείξει το αληθινό της πρόσωπο, καθώς αισθάνεται ότι η εμφάνιση του προσώπου σας χωρίς μακιγιάζ είναι σαν να αποκαλύπτετε την πραγματική ταυτότητά σας. Αυτό το είδος νοοτροπίας είναι πραγματικά επική και θέλει να μείνει εντελώς πιστός στους οπαδούς και τους οπαδούς της.

5. Το φυσικό ομορφιά:

Eva Mendes Without Makeup

Αυτό είναι σαν να αποκαλύπτετε το πραγματικό πρόσωπο της Eva Mendes. Και όταν το βλέπετε, συνειδητοποιείτε τελικά ότι φαντάζει φανταστική, ακόμα και χωρίς να αγκαλιάζει οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Αυτή είναι πιθανώς μία από τις καλύτερες φωτογραφίες Eva Mendes χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα: Reese Witherspoon Δεν μακιγιάζ

6. η χωρίς μακιγιάζ φωτογραφία σουτ:

Eva Mendes Without Makeup 6

Εδώ, μπορούμε να δούμε τη γοητευτική όψη της Εύας, όπου φαίνεται απολύτως φοβερή, ακόμα και όταν δεν υπάρχει μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Αυτή η γυναίκα μπορεί να σπάσει τις οθόνες, ακόμα κι αν φαίνεται γυμνός.

7. Η σκηνή γυμνού προσώπου:

Eva Mendes Without Makeup 7

Αυτή η συγκεκριμένη σκηνή από την ταινία, "Τα άλλα παιδιά", δείχνει σίγουρα τη φυσική ομορφιά της Εύας. Φαίνεται μεγάλη, ακόμη και όταν δεν αθλείται κανένα μακιγιάζ. Ο ρόλος της απαίτησε να είναι εντελώς απαλλαγμένος από μακιγιάζ και έκανε πολύ καλή δουλειά.

Δείτε περισσότερα: Lana Del Rey χωρίς μακιγιάζ

8. Η Bare Face Scene # 2:

Eva Mendes Without Makeup 8

Αυτή είναι μια ακόμη γυμνή σκηνή από μια από τις καλύτερες ταινίες της Eva. Αν και έπαιξε υποστηρικτικό ρόλο σε αυτή την ταινία, ήταν σε θέση να συγκεντρώσει την προσοχή χωρίς να προσπαθεί πολύ σκληρά.

9. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα:

Eva Mendes Without Makeup 9

Εδώ, μάλλον θα νιώσετε την ατμόσφαιρα LA κοιτάζοντας αυτή την εικόνα της Eva Mendes. Καθώς αρπάζει ένα φλιτζάνι καφέ από την Starbucks, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο που είναι συγκλονιστικά όμορφο.

Δείτε περισσότερα: Natalie Portman μακιγιάζ

10. Ημερολόγια Αγορών:

Top 10 Eva Mendes χωρίς μακιγιάζ Στυλ Στο LIFe

Η Eva Mendes εντοπίστηκε αθλητική μια πραγματικά δροσερή στολή μαζί με ένα εντελώς μακιγιάζ χωρίς πρόσωπο ενώ τα ψώνια. Αυτή είναι η τελευταία, αλλά ακόμα μια από τις καλύτερες Eva Mendes χωρίς να φτιάχνει φωτογραφίες.

Αυτό το άρθρο δεν σας προσφέρει τίποτα άλλο παρά τα καλύτερα μακιγιάζ-ελεύθερα αξιοθέατα της Eva Mendes χωρίς μακιγιάζ. Σε όλες αυτές τις φωτογραφίες, αθλούσε το απόλυτα φυσικό της πρόσωπο μαζί με μερικά δροσερά ρούχα και υπέροχα χτενίσματα. Η Εύα Μέντες είναι η γυναίκα που θέλει να ερωτευτεί κάθε άνθρωπος.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

22 − = 12