Top 10 αιτίες του λίπους της κοιλιάς Στυλ στη ζωή

Το λίπος της κοιλιάς! Μοιάζει καλό; Είστε ενοχλημένοι από το λίπος της κοιλιάς σας; Ξέρετε τον λόγο του; Το λίπος της κοιλιάς πηγαίνει από την πρόσθετη επίσημη ορολογία της κεντρικής λιπαρότητας, συν είναι σαφής ως κοιλιακό λίπος που δίνει το αποτέλεσμα της αύξησης του μεγέθους της μέσης σας. Το λίπος της κοιλιάς μπορεί να προκαθορίσει προβλήματα σχετικά με τις καρδιακές παθήσεις, την υψηλή αρτηριακή πίεση, την αντίσταση στην ινσουλίνη και την Αλτσχάιμερ.

αιτία-της-κοιλιά-λίπος

Top 10 Αιτίες του λίπους της κοιλιάς:

1. Υπερεργασία:

Τρώγοντας επίσης πολλά μπορεί να οδηγήσει σε ένα κέρδος του βάρους που μπορεί επιπλέον δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ίδια στην ανάπτυξη της μέσης σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν αποτύχετε να βρείτε σε επαρκή άσκηση σε κάποια συγκεκριμένη ημέρα. Η αύξηση του σωματικού βάρους βασίζεται στην εύκολη αρχή των θερμίδων, ειδικά λαμβάνοντας πάρα πολλές θερμίδες, ενώ παράλληλα αποτυγχάνει να κάψει αρκετά για να την εξουδετερώσει.

2. Ορμονικές αλλαγές:

Οι ορμονικές αλλαγές που συνδέονται με την εμμηνόπαυση είναι ένας ακόμη συχνός ένοχος μετά από το πλεόνασμα του λίπους της κοιλιάς. Η εμμηνόπαυση προκαλεί μείωση στην παραγωγή των ορμονών φύλου, για παράδειγμα οιστρογόνων, που οδηγούν στην ανάπτυξη μεγαλύτερου κοιλιακού λίπους. Επίσης, η εμμηνόπαυση οδηγεί σε μια μετατόπιση της θέσης όπου το σώμα σας αποθηκεύει λίπος, αλλάζοντας από το να αποθηκεύεται στα πόδια, τα χέρια σας, καθώς και τους γοφούς στην κοιλιακή σας περιοχή.

Δείτε περισσότερα: Πώς να μειώσετε το λίπος από το σώμα

3. Στρες:

Οι γυναίκες που είναι επιπλέον επιρρεπείς στο άγχος αλλά κατά τα άλλα υγιείς και όχι υπέρβαροι είναι πολύ πιθανό να έχουν πλεόνασμα λίπους στην κοιλιά. Ορισμένες γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στα περιουσιακά στοιχεία της κορτιζόλης της ορμόνης του στρες, η οποία είναι υπεύθυνη για τη συσσώρευση λίπους περίπου στα όργανα σας συν την ανάπτυξη εξαιρετικής ποσότητας κοιλιακού λίπους.

4. Γήρανση:

Ενώ γερνάτε, η παραγωγή της ορμόνης σας από την δεϋδροεπιανδροστερόνη, ή που αναγνωρίζεται ως DHEA, βρέθηκε να μειώνεται. Αν και τα αποτελέσματα της έκθεσης της DHEA στο λίπος της κοιλιάς είναι σε κατάσταση ηρεμίας, λίγοι επαγγελματίες υγείας θεωρούν ότι η συμπλήρωση της DHEA μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του κοιλιακού λίπους.

5. Πρόσληψη ζάχαρης:

Η κατανάλωση ζάχαρης, ιδιαίτερα το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, ενισχύει την παραγωγή ινσουλίνης που μπορεί να επιταχύνει την συσσώρευση σπλαχνικού λίπους της κοιλιάς. Μείνετε μακριά από ζαχαρούχα γλυκά αναψυκτικά και καραμέλες για να δεσμεύσετε το φαγητό σας από σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να παραλείψετε σχοινί για απώλεια βάρους

6. Έλλειψη μαγνησίου:

Τα σώματά μας χρειάζονται μαγνήσιο για περισσότερες από 300 χημικές αντιδράσεις, μετρώντας τη σταθερότητα του καρδιακού ρυθμού και προσαρμόσιμα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ωστόσο, εκτός από τα οφέλη για την υγεία, αυτό το θρεπτικό συστατικό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και τη διαμόρφωση σώματος.

7. Τρώγοντας το πλεονάζον αλάτι:

Το πρόσθετο αλάτι αναγκάζει το νερό να μετακινηθεί από το αίμα σας στο δέρμα σας. Σχεδόν το 90 τοις εκατό των ανθρώπων τρώνε περισσότερο από το προτεινόμενο 2,300 mg νατρίου για κάθε ημέρα. Αποφύγετε έτσι τη λήψη αλατιού από άλλες πηγές, όπως για παράδειγμα σε κονσέρβες, ντεκολτέ κρέατα, ντομάτα σαλάτας συν ακόμα πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα παρόμοια με το τυρί cottage.

Δείτε περισσότερα:  Κολύμπι για να χάσει το λίπος της κοιλιάς

8. Καθημερινός τρόπος ζωής:

Η κύρια αιτία του λίπους της κοιλιάς είναι ο καθιστικός τρόπος ζωής που είναι σαφής ως τρόπος ζωής, διότι ένα άτομο αποτυγχάνει να ασχοληθεί συχνά, αλλιώς αποτυγχάνει να πάρει οποιαδήποτε εργασία έξω σε όλα. Ένας καθιστικός τρόπος ζωής συνήθως αποτελείται από την πρακτική του να καθίσετε στον καναπέ συν το να βλέπετε πλεόνασμα, να διαβάζετε επιπλέον ή αλλιώς να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή πάρα πολύ.

9. Κάνετε την εσφαλμένη προπόνηση:

Μια κανονική εκτέλεση, διαφορετικά η τάξη Spin είναι μεγάλη για την καρδιά σας. Ωστόσο, μόνο καρδιο-προπόνηση μόνο δεν θα εκτελέσει πολύ για τη μέση σας. "Πρέπει να κάνετε ένα μείγμα βαρών συν καρδιοαγγειακή εκπαίδευση. Η αντοχή στην κατάρτιση αυξάνει τη μυϊκή μάζα, που θέτει το σώμα σας μέχρι να φλεγμονή πιο παχύ. "Ο μυς καίει επιπλέον θερμίδες από το λίπος, έτσι φυσικά καίτε επιπλέον θερμίδες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, έχοντας επιπλέον μυς.

10. Έλλειψη ύπνου:

Τέλεια, οι ενήλικες πρέπει να παίρνουν περίπου επτά έως εννέα ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Μόλις αποτύχετε να πάρετε αρκετό ύπνο, το επίπεδο κορτιζόλης (ορμόνη στρες) ενισχύει και σας αναγκάζει να επιθυμείτε ζαχαρούχα τρόφιμα. Για να διατηρήσετε τα φυσιολογικά επίπεδα της κορτιζόλης της ορμόνης του στρες, προσπαθήστε να φτάσετε τις προτεινόμενες ώρες ύπνου κάθε βράδυ.

Leave A Comment

− 9 = 1