Tamanna in Saree – Το Top 9 | Στυλ στη ζωή

Ένα απλό κορίτσι από την πόλη της Μαχαράστρα, η Μουμπάι εμπνεύστηκε κάποτε ένα μεγάλο και στη συνέχεια από το κανονικό σχολικό της γεγονός στις οθόνες κινηματογράφου, η Ταμάνα Μπαιτιά το έκανε περισσότερο από ό, τι εμπνεύστηκε. Έκανε το ντεμπούτο της με ταινίες Telegu. Όντας ινδική στην καρδιά, έχουμε συχνά δει Τάμανα αγκαλιάζοντας την παραδοσιακή ινδική attires, το saree είναι ένα από τα περίφημα. Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε ινδικά χτένια, εννοούμε το πιο διακεκριμένο, το saree και επομένως εδώ είναι μια όμορφη λίστα όλων των εμφανίσεων της saree.

Όμορφες εικόνες της Tamanna στη Saree:

Το γλυκό ομπρέ:

tamanna in saree

Σε αυτή την εικόνα εδώ, η Ταμάνα φαίνεται θαυμάσια και γελοία γλυκιά με τα μαλλιά της όλα σαρώνουν στο πλάι, αλλά αυτό που παίρνει την ιδιαίτερη μνεία σε αυτή την εικόνα δεν είναι μόνο το ίδιο σαν γλυκό γλυκό πρόσωπο, αλλά και το χρώμα saree καραμελών σε λαμπερό και αναδυόμενο χρώμα. Ένα όμορφο ροζ αναμειγνύεται με το ζωντανό μπλε και το ombre επιτυγχάνεται.

Η βασιλική εμφάνιση:

ο royal look

Συνδυάζοντας μια λαμπερή γεμάτη χρυσαφέν χρώμα αναμειγνύεται με μαλακή και κομψή κόκκινη γραμμή, μια μπλε φέτα παγώνει φοριέται από την όμορφη Tamanna. Το saree κρατιέται στο ελάχιστο με το καλύτερο του μπλε βασιλικού υφάσματος, ενώ το κάτω άκρο του saree ασπάζεται μια διαφορετική ελαφρύτερη χρυσή απόχρωση.

Το μαλακό πορτοκάλι:

ο soft orange

Το πορτοκαλί μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί σε πολλά θρησκευτικά γεγονότα όπου το χρώμα εκτός από τη ζωντάνια και τη γιορτή απεικονίζει επίσης τις θρησκευτικές πτυχές και εδώ η Τάμανα τραβάει μια μεγάλη εμφάνιση με μεγάλη ευκολία, όπου το μπούστο του saree είναι σε νηφάλιο πορτοκαλί με καφέ με περίγραμμα. Προς το τέλος, το saree είναι μαργαριτάρι λευκό.

Το γήινο πράσινο:

ο earthy green

Θα παρατηρούσατε συχνά, μια ηθοποιός δεν μπορεί εύκολα να τραβήξει από ένα τόσο δύσκολο χρώμα όπως το πράσινο και επομένως όταν η Ταμάνα έφερε αυτή την εμφάνιση με μεγάλη ευκολία, ήξερα ότι θα λάμψει με το πράσινο και έτσι συνέβη. Το saree έχει σχεδιαστεί λίγο σχεδιαγράμματα, καθώς οι εξωτερικές γραμμές φέρουν μια μεγάλη κόκκινη επένδυση με χρυσό χαραγμένο πάνω του.

Το Simpleton:

ο simpleton

Εδώ σε αυτή την εικόνα, η πολύ όμορφη Tamanna προσπαθεί να κρατήσει την εμφάνισή της περιορισμένη και περιορισμένη και έτσι αποφάσισε να καμαρώνει αυτόν τον φοβερό αριθμό όπου το saree είναι διακοσμημένο με ένα απλό λευκό φόντο και μια χρυσή εμφάνιση. Το μοτίβο με σφαιρίδια σέρνει σε σπειροειδή κατάσταση και φαίνεται απλά ωραία.

Το μοναδικό μοτίβο:

ο unique pattern

Συνήθως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όμορφα μοτίβα floral και μοτίβα στο saree αλλά εδώ η Tamanna κλέβει την παράσταση με αυτό το φανταστικό από τα δικά της saree και έτσι φοράει αυτό το όμορφο ασημένιο καθαρό saree με κόκκινα σχέδια που σχεδιάζονται πάνω του.

Δείτε περισσότερα:  Nayanthara Hot στη Σάρι

Το έργο Mirror:

ο mirror work

Για άλλη μια φορά η Ταμάνα σφραγίζει τη συμφωνία με το υπέροχο saree της, όπου βλέπει ένα εκατομμύριο δολάρια ακριβό με το αυθεντικό σχέδιο Rajasthani με κατοπτρική τέχνη και το τόσο καλά καθιερωμένο saree σε γυμνό μπεζ σιφόν. Το ζευγάρι με ένα σαφράν στο κάτω μέρος με μικρές διακοσμήσεις του σώματος του saree.

Δείτε περισσότερα:  Φωτογραφίες από Anushka Shetty Σε Saree

Το Lace Bodice:

ο lace bodice

Εδώ σε αυτό το φανταστικά όμορφο saree, η Tamanna ήταν απλά φανταστική, καθώς στην καθαρή της λευκή saree είχε ένα όμορφο έργο τέχνης δαντέλας. Το saree είναι εξαιρετικά όμορφο με μαλακά αλλά τολμηρά χαρακτηριστικά και το σύνολο του saree καλύπτεται με μια απλή μαύρη γραμμή.

Δείτε περισσότερα:  Samantha Images Στη Σάρεϊ

Το Sultry Red:

ο Sultry Red

Το κόκκινο είναι το φλογερό ζεστό χρώμα της εποχής και αν θέλετε να καυχηθείτε στην κόκκινη ντουλάπα σας, το κάνετε σαν τη Tamanna σε αυτό το εκπληκτικό καθαρό saree. Το σύνολο του saree είναι ζωγραφισμένο με την απλή δαντελωτή εργασία τύπου δαντέλας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του παλατιού στο καθαρό δίχτυ είναι βυθισμένο μεγαλοπρεπώς στους ώμους της.

Leave A Comment

48 − = 41