Πώς να απαλλαγείτε από Split Split Ends Φυσικά στο σπίτι;

Διάλειμμα τελειώνει! Είστε ενοχλημένοι με τα διαχωρισμένα άκρα σας; Δεν μπορώ να βρω την τέλεια λύση; Ξέρετε ότι υπάρχει ένα πρότυπο 1, 50.000 σκέλη σε ένα ανθρώπινο κεφάλι. Τα τεμαχισμένα άκρα είναι αποτέλεσμα της εξουθένωσης του άξονα των μαλλιών λόγω της υπερβολικής θερμότητας, της ξηρότητας και της μηχανικής καταπόνησης.

Απλός Tips For Get Rid Of Split Ends

Αιτίες διαχωρισμού:

  • Ντους τα μαλλιά σας με σκληρό νερό, παρόμοια με το χλωριούχο μίγμα νερού των πισίνων.
  • Απαιτήσεις προστασίας ρουτίνας, όπως κοπή και κοπή.
  • Εξαιρετική χρήση των εργαλείων για το styling των μαλλιών, παρόμοια με τα μπούκλες και τα ενισχυτικά.
  • Εξαιρετική χρήση καλλυντικών για το styling των μαλλιών, όπως τα πηκτώματα, οι σπρέι και οι οροί.
  • Επαφή μαλλιών με τον ήλιο, τη σκόνη, τη θερμότητα και τη ρύπανση.
  • Η ξήρανση με φουσκάλες μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους βασικούς λόγους πίσω από τα τεμαχισμένα άκρα. Ο θερμός αέρας που εκπέμπεται από τον στεγνωτήρα κτυπήματος κλέβει την υγρασία από τα μαλλιά (τη φυσική υγρασία) και την καθιστά αρκετά ξηρή και οδηγεί σε τεράστιο αριθμό διαχωρισμένων άκρων.
  • Ορισμένα εμπορικά σαμπουάν υπόσχονται να είναι τα καλύτερα στην αγορά, αλλά έρχονται και με κάποια επιβλαβή χημικά που επίσης μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική ζημιά στα μαλλιά και έτσι θα οδηγήσουν σε διάρρηξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εκπαιδεύσετε αυτά τα πράγματα. Όλα τα μπουκάλια έρχονται με τη λίστα των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του προϊόντος και θα πρέπει να το μελετήσετε αυτό. Δεδομένου ότι, μερικές φορές ένα σαμπουάν που δεν μπορεί να βλάψει ένα άτομο σε οποιαδήποτε περίπτωση, μπορεί να είναι πραγματικά επιβλαβής για τα μαλλιά σας. Αυτός είναι ένας από τους πιο παραμελημένους λόγους πίσω από τα τεμαχισμένα άκρα.
  • Το υπερβολικό βούρτσισμα των μαλλιών μπορεί να οδηγήσει σε διακεκομμένες άκρες και αυτό είναι ακόμα ένα από τα πιο παραμελημένα ή αγνοούμενα γεγονότα σχετικά με τη βλάβη των τριχών. Μερικά πράγματα σχετικά με το χτένισμα των μαλλιών πρέπει να κρατιούνται στο μυαλό. Πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική και αυστηρή χτένισμα και το βούρτσισμα. Κάντε το απαλά και ποτέ μην το κάνετε όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα. Οι υγρές τρίχες όταν χτενίζονται αρκετά σκληρά μπορούν να προκαλέσουν ζητήματα με διαίρεση.
  • Πάνω από το πλύσιμο των μαλλιών είναι μια από τις ελάχιστες αιτίες πίσω από την εμφάνιση των διαχωρισμένων άκρων. Εάν πλένετε τα μαλλιά σας αρκετά συχνά (πάνω από το επιτρεπτό όριο), τότε είναι πιθανότερο να πάσχετε από ζητήματα μαλλιών, όπως τα τεμαχισμένα άκρα. Δεν θα φύγουν μόνο αν δεν σταματήσουν να πλένουν τα μαλλιά σας τόσο συχνά.
  • Ο τελευταίος αλλά σίγουρα όχι ο ελάχιστος λόγος πίσω από τα διαχωρισμένα άκρα μπορεί να κατηγορηθεί ως γενετική. Ορισμένες γενετικές καταστάσεις μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι υπεύθυνες για την πρόκληση διαίρεσης των άκρων. Για παράδειγμα, αν κάποιος στην οικογένειά σας υποφέρει από ζητήματα διαίρεσης και αγνοείται και δεν έχει πάρει την κατάλληλη φροντίδα για τα μαλλιά της, τότε αυτό σας βάζει σε μια καλή θέση για να υποφέρετε από τα προβλήματα της κατάτμησης των μαλλιών. Αυτό έχει αποδειχθεί και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους βασικούς λόγους πίσω από τη διάσπαση των άκρων. Είναι αρκετά σπάνιο, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός γυναικών που υποφέρουν από προβλήματα διαχωρισμού ειδικά λόγω αυτού του λόγου. Οι γενετικές συνθήκες βασικά προκαλούν ελάττωμα στην ανάπτυξη των μαλλιών και γι 'αυτό σε ορισμένα σημεία η τρίχα είναι πολύ παχιά, ενώ σε άλλα σημεία είναι φυσιολογική. Η άνιση υφή των μαλλιών είναι επίσης ένα τεράστιο ζήτημα στις μέρες μας και οι γυναίκες φοβούνται αρκετά γι 'αυτό και όλα συμβαίνουν λόγω της γενετικής. Επομένως, τι είναι απογοητευτικό είναι ότι κυριολεκτικά δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει γι 'αυτό, επειδή είναι στα γονίδιά σας.

Δείτε περισσότερα:  Amla Powder Γυρίστε Γκρι Μαύρα Μαλλιά

Μεγαλύτερους τρόπους για το πώς να αποτρέψετε τα σπαστά άκρα:

Αυτό το άρθρο που δίνονται παρακάτω μερικές από τις καλύτερες συμβουλές και τα θεραπείες στο σπίτι για το πώς να απαλλαγούμε από τα τεμαχισμένα άκρα φυσικά στο σπίτι αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες.

πως to get rid of split ends fast

Απλές συμβουλές για να απαλλαγείτε από τα σπαστά άκρα:

1. Εφαρμόστε χλιαρό νερό για να πλένετε τα μαλλιά:

Χλιαρός Water for split ends control

Αυτό θα σταματήσει τα μαλλιά από την απώλεια της υγρασίας συν διατηρώντας το μαλακό επιπλέον επιπλέον σε ιδανική κατάσταση. Αυτή είναι μια υποχρεωτική προφύλαξη για να αποφευχθεί η διάσπαση των άκρων στα μαλλιά. Χτενίστε τα μαλλιά σας όταν είναι εντελώς στεγνό. Μπορείτε να στυλ μαλλιά σας σε οποιοδήποτε τρόπο απλά. Θυμηθείτε ότι οι υγρές τρίχες είναι αδύναμες, ενώ το χτένισμα τους μπορεί να οδηγήσει σε σπασίματα καθώς και ρωγμές σε αυτά. Επομένως, πρώτα στεγνώστε τελείως τα μαλλιά σας και στη συνέχεια χτενίστε το. Αυτή είναι μια υποχρεωτική προφύλαξη για την αποτροπή των τεμαχισμένων άκρων.

2. Επιλέξτε Το σωστό προϊόν:

Επιλέγω The Right Product for split ends hair

Αποφύγετε τη χρήση φθηνών σαμπουάν συν κλιματιστικά για τα μαλλιά σας. Αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να περικλείουν επιβλαβείς χημικές ουσίες οι οποίες μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά και να οδηγήσουν σε περαιτέρω απώλειες. Χρησιμοποιήστε καλές ζώνες μαλλιών που είναι φιλικές προς τα μαλλιά και χαλαρή για τη φθορά. Επιπλέον, εφαρμόστε καλές χτένες με μεγάλα κενά ανάμεσα στα δόντια για το styling μαλλιών.

3. Φέρτε το καπάκι πριν κολυμπήσετε στην πισίνα:

Μεταφέρω Swimming Cap Before In Going The Pool

Μπορείτε επίσης να λύσετε το πρόβλημα με το πώς να απαλλαγείτε από τα σχισμένα άκρα φέρνοντας το κολυμβητικό κάλυμμα στην πισίνα. Το νερό της πισίνας περιέχει χλώριο που οδηγεί σε αποχρωματισμό και ξήρανση των μαλλιών. Η κανονική επαφή μαλλιών με αυτό το νερό μπορεί να το δημιουργήσει τραχύ και οδηγό για την πτώση των μαλλιών.

4. Κατάσταση Τα μαλλιά:

Κατάσταση The Hair to control split ends

Προετοιμάστε τα μαλλιά σας 3 φορές την εβδομάδα για να βελτιώσετε την υγεία τους και να τα καταστήσετε πιο δυνατά και περισσότερο. Βάλτε ένα καλό μαλακτικό, σαμπουάν και ορούς για την καταμέτρηση της τελειότητας των μαλλιών. Βάλτε τα μαλακτικά στα μαλλιά και αφήστε το για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή καθαρίστε το με κρύο, διαφορετικά χλιαρό νερό. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας μαλακά και ενυδατωμένα.

Δείτε περισσότερα: Νιφάδες στο τριχωτό της κεφαλής

5. Αποφύγετε την τρίψιμο της πετσέτας στα μαλλιά:

Τριβή Towel To Wet Hair

Αυτό είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για διάσπαση άκρων μεταξύ των ανθρώπων που έχουν μακριά μαλλιά. Για να αποφευχθεί αυτό, το άτομο πρέπει να χρησιμοποιήσει μια πετσέτα για να βουτήξει την υγρασία από τα μαλλιά. Απλά τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα για 15-20 λεπτά. Το τρίψιμο της πετσέτας ενεργητικά μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση των μαλλιών και στη χειρότερη περίπτωση οδηγός για την τριχόπτωση.

6. Η κοπή μπορεί να αποτρέψει τα άκρα των σχισμών:

Γαρνίρισμα Can Prevent Slit Ends

Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείτε από τα σπασμένα άκρα. Είναι άμεσο να κόψετε 1 ίντσα μαλλιών σε ένα μήνα για να εξαλείψετε τα χωρίσματα στα μαλλιά. Κόψτε 1 ίντσα μαλλιών κάθε μήνα μέχρι να ανακαλύψετε ότι τα μαλλιά σας είναι ιδανικά. Όσο περισσότερο περιμένετε για να κόψετε, επιπλέον σχίσεις θα συμβεί στα μαλλιά σας. Επομένως, η τακτική κοπή είναι ζωτικής σημασίας για την αφαίρεση των διαχωρισμένων άκρων. Σήμερα χρειάζεστε τα παραπάνω μέτρα ασφαλείας για να αποκτήσετε ιδανική τρίχα.

7. Αποφύγετε τη χρήση υψηλών θερμοκρασιών για την ξήρανση των μαλλιών:

αποφύγει High Temperatures Drying to prevent split ends

Οι θερμές θερμοκρασίες εξαλείφουν την υγρασία, χτίζουν τα μαλλιά στεγνά και οδηγούν σε διαχωρισμούς μεταξύ τους. Στη θέση του, χαμηλώστε τη θερμοκρασία του στεγνωτήρα μαλλιών για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας συν για να το διατηρήσετε υγιές και δυνατό. Προστασία δίπλα στον ήλιο είναι εξάλλου εξαιρετικά σημαντική. Επαλείψτε τα μαλλιά σας με ένα καπάκι διαφορετικά καπέλο κατά τη διάρκεια ηλιόλουστα απογεύματα.

Αρχική διορθωτικά μέτρα για να ξεφορτωθούν τα σπαστά άκρα:

Εδώ είναι μια λίστα με 11 αποτελεσματικές θεραπείες στο σπίτι για να απομακρύνετε τα διαχωρισμένα άκρα φυσικά στο σπίτι.

πως to get rid of split ends naturally

1. Πακέτο μαύρου φακού ή άλλης συσκευασίας:

Μαύρος Lentil pack for split ends

Πάρτε ½ φλιτζάνι μαύρη φακή και συνθλίψτε το για να αποκτήσετε μια λεία σκόνη. Συμπεριλάβετε ένα κουτάλι γεμάτο σπόρους fenugreek. Τώρα, συνδυάστε το με ένα φλιτζάνι γιαούρτι. Βάλτε αυτό στα μαλλιά σας για 2 ώρες και καθαρίστε από ένα ήπιο σαμπουάν στη συνέχεια.

2. Λάδι καρύδας:

Καρύδα oil for split ends

Το λάδι καρύδας είναι και πάλι μια μεγάλη θεραπεία πετρελαίου για μάχη με σχεδόν όλα τα προβλήματα μαλλιών. Μασάζ τα μαλλιά σας από το ζεστό λάδι καρύδας σε τελειώματα διαίρεση ευχαρίστηση, dreariness, συν πτώση των μαλλιών.

3. Ελαιόλαδο:

Ελιά Oil to control split ends

Προσφέρετε στα μαλλιά σας ένα χαλαρωτικό και επιτυχημένο spa με ζεστό ελαιόλαδο. Τρίψτε τα μαλλιά σας ήσυχα με ελαιόλαδο. Μπορείτε επιπλέον να το κρατήσετε όλη τη νύχτα με άλλο τρόπο καθαρίστε το μετά από μια ώρα.

4. Τσάι Χαμομήλι:

Χαμομήλι Tea to control split ends

Για να περιορίσετε τα άκρα με σχιστόλιθο και τα τριμμένα μαλλιά, δώστε στα μαλλιά σας πλύση από τσάι χαμομηλιού. Απότομες λίγο σακούλες τσαγιού χαμομήλι σε ζεστό νερό. Αφήστε το να κρυώσει. Πλένετε τα μαλλιά σας με αυτή τη λύση για να απελευθερώσετε τα μαλλιά σας από τα σπασμένα άκρα.

5. Μάσκα αυγών:

αυγό To Get Rid Of Split Ends

Συνδυάστε τον κρόκο αυγού σε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο συν 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Μαλακά μασάζ αυτή τη μάσκα στα μαλλιά σας και το παλτό με καπάκι ντους. Αναχώρηση για μισή ώρα συν το ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν.

6. Μάσκα Παπάγια:

παπάγια to control split ends

Η Παπάγια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες που επιθυμούν οι τρίχες σας για να διατηρήσουν τη λάμψη και την ανάπτυξη της. Συντριβή 2 μεσαίες φέτες παπάγια από ένα πιρούνι αλλιώς σε ένα μπλέντερ. Συνδυάστε 2 κουταλιές της σούπας γιαουρτιού, βάλτε το στο τριχωτό της κεφαλής μαζί με τα μαλλιά. Επαλείψτε τα μαλλιά σας με καπάκι ντους για να κλειδώσετε την υγρασία. Ξεκινήστε το για 30 λεπτά και ξεπλύνετε με σαμπουάν.

7. Μέλι:

Μέλι to control split ends

Το μέλι είναι μια τεράστια θεραπεία για τα διαχωρισμένα άκρα. Συνδυάστε ένα κουτάλι γεμάτο με μέλι και λίγο τυρόπηγμα. Προσφέρετε ένα μασάζ στα μαλλιά σας με αυτό το μίγμα, ιδιαίτερα στα άκρα των μαλλιών. Αφήστε αυτό το μείγμα να παραμείνει στα νήματα σας για 20 λεπτά και να το ξεπλύνετε μετά. Αυτό το μείγμα όχι μόνο θα σας ανακουφίσει από τα σπασμένα άκρα, αλλά θα απονείμει επίσης τα μαλλιά σας με μια πανέμορφη λάμψη.

8. Γέλη Αλόης:

Αλοή vera gel to control split ends

Αυτή η διαδικασία εξηγεί πώς να αποτρέψετε τη διάσπαση των άκρων με τη χρήση πηκτής αλόης βέρα. Είναι ένα εξαιρετικά καλό φυσικό προϊόν που είναι αντισηπτικό και επιπλέον έχει αντιοξειδωτικό επιπλέον εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται εκτενώς για την περιποίηση των μαλλιών. Αφαιρέστε το πήκτωμα της αλόης συν το σέλερο αυτό το τζελ στα μαλλιά. Αφήστε το να ξεκουραστεί στα μαλλιά για 20 λεπτά και στη συνέχεια να το καθαρίσει με ζεστό νερό. Κάντε ξανά αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα και θα δείτε ότι μειώνονται τα διαχωρισμένα άκρα σας.

Δείτε περισσότερα:  Πιτυρίδα Αγιουρβεδική Θεραπεία

9. Μάσκα επισκευής λαδιού ψαριών:

ψάρι oil to control split ends

Συνδυάστε μερικές κάψουλες με λάδι καρύδας και λεβάντα σε μια κατσαρόλλα, αφού θερμάνετε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για περίπου πέντε λεπτά. Αδειάστε το σε ένα μεγάλο μπολ, πλύνετε τα τεμαχισμένα άκρα και δουλέψτε το μίγμα μέχρι τα μαλλιά σας (αποφεύγοντας τις ρίζες σας). Πετάξτε το σε μια πετσέτα, διαφορετικά τυλίξτε το Saran και αφήστε το για τα μαλλιά σας για 40 λεπτά. Chase με ένα διπλό σαμπουάν για να μειώσετε τη συσσώρευση και να αποφύγετε τους κροσσούς.

10. Μπύρα:

Μπύρα to control split ends

Ναί! Το ακούσατε σωστά. Το αρκούδο μπορεί να είναι ένα στοιχείο διακοπής για να χωρίσει τα άκρα. Η μπύρα έρχεται με όλη την καλοσύνη ενός κοντίσιονερ και ως εκ τούτου ρυθμίζει και θρέφει τα μαλλιά αποτελεσματικά και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, όταν πρόκειται να πάρετε την βοήθεια για τη θεραπεία των τεμαχισμένων άκρων. Προσφέρει μια ορισμένη λάμψη και λαμπερή υφή στα μαλλιά σας που διαρκεί αρκετά καιρό. Το σωστό ξεβγάλισμα των μαλλιών με μπύρα μπορεί να είναι ένας καλός και εύκολος τρόπος για να θεραπεύετε τα σπασμένα άκρα. Για ορισμένες γυναίκες, θα μπορούσε να είναι ο πιο προτιμητέος τρόπος για να απαλλαγούμε από τα διαχωρισμένα άκρα. Αυτός είναι ο λόγος που πολλά σήματα περιποίησης μαλλιών αυτές τις μέρες έχουν καταλήξει σε τόσα προϊόντα σαμπουάν μπύρας.

11. Μπανάνα:

μπανάνες to control split ends

Η μπανάνα μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους μείωσης των τεμαχισμένων άκρων στα μαλλιά. Πώς θα το κάνετε; Λοιπόν, πρώτα θα πρέπει να σπάσετε εντελώς μια ώριμη μπανάνα και να προσθέσετε κάποια κατάλληλη αναλογία γάλακτος, μέλι και ένα ολόκληρο αυγό σε αυτό και να το χρησιμοποιήσετε ως μάσκα μαλλιών. Στη συνέχεια ξεπλύνετε. Θα ενυδατώσει τα μαλλιά και θα γεμίσει με καλές αναλογίες πρωτεΐνης επίσης.

.

Leave A Comment

+ 13 = 17