Πώς να χρησιμοποιήσετε το πετρέλαιο Primrose Evening για την τριχόπτωση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να αρχίσει να χάνει τις τρίχες. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες εσωτερικές αιτίες πίσω από αυτό. Μπορούν επίσης να υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να οφείλονται σε προβλήματα που σχετίζονται με την ηλικία των ανισορροπιών στο σώμα. Αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα εκχυλίσματα της νυχτολούλουδου που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

απόγευμα primrose oil for hair

Βραδινό λάδι Primrose για τα μαλλιά:

Το Evening Primrose είναι ένα άγριο λουλούδι που είναι γνωστό ότι είναι αποτελεσματικό σε αυτό το πρόβλημα. Τα οφέλη από τη χρήση αυτού του πετρελαίου οφείλονται στο γεγονός ότι μελέτες που έγιναν σε πολλά γνωστά εργαστήρια δείχνουν ότι αυτό έχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών και λιπαρών οξέων. Συνήθως υπάρχουν εκχυλίσματα φρούτων από ελιές και άλλα που είναι γνωστό ότι έχουν λιπαρά οξέα και αυτά της καρύδας επίσης. Ωστόσο, αυτό το ανθοφόρο φυτό είναι αρκετά γνωστό για αυτήν την ιδιότητα του.

νυχτολούλουδα-έλαιο-για-μαλλιά-ανάπτυξη

Αυτό έχει αποδειχθεί επίσης ότι είναι αποτελεσματικό στις ορμονικές ανισορροπίες για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν λέπτυνση των μαλλιών εξαιτίας αυτού. Έτσι, αυτό προτείνεται επίσης ως ασφαλές συμπλήρωμα κατανάλωσης από οποιονδήποτε γιατρό. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να γίνεται χωρίς τη συνιστώμενη δοσολογία, διότι το σώμα μπορεί να μην χρειάζεται αυτό, αν σε όλα τα άτομα δεν χάνει σκέλη εξαιτίας εσωτερικών αιτιών. Αιτίες πίσω από την αραίωση μπορεί επίσης να οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες όπως βρωμιά και βρωμιά ή να μην κρατάτε την κεφαλή καθαρή. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν γιατρό για να μάθετε το πρόβλημα προτού προχωρήσετε για να συμπεριλάβετε αυτό

Δείτε περισσότερα: Είναι Almond Oil Καλό για την τριχόπτωση

Βραδινό λάδι Primrose Τριχόπτωση:

Αυτό είναι επίσης πλούσιο σε περιεκτικότητα GLA ή γάμμα λινολεϊκού οξέος. Αυτό είναι επίσης πλούσιο σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι γνωστά ως καλή θεραπεία. Αυτό μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη και να σταματήσει την απώλεια μαλλιών στις γυναίκες κυρίως που υποφέρουν από υπερθυρεοειδισμό και επίσης από άλλες ανισορροπίες που σχετίζονται με την ηλικία όπως η εμμηνόπαυση ή η υπέρταση. Αυτό είναι επίσης γνωστό ότι είναι ένας εξαιρετικός μαχητής ελεύθερων ριζοσπαστών ο οποίος προστατεύει τις τρίχες από ζημιές από τις ακτίνες UVA και UVB ανυπόφορες στην ατμόσφαιρα.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από το έλαιο μουστάρδας για την τριχόπτωση

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Evening Primrose Oil για τα μαλλιά σας αποτελεσματικά:

νυχτολούλουδο-πετρέλαιο-για-μαλλιά

Δεν είναι καλή ιδέα να καταναλώνετε αυτό χωρίς συνταγή, παρόλο που αυτό είναι φυσικό και είναι γνωστό ότι δεν έχει παρενέργειες. Ωστόσο, για τους ανθρώπους που βρίσκονται ήδη υπό κάποιες άλλες μορφές φαρμάκων ή για εκείνους τους ανθρώπους που υποφέρουν από άγχος ή σχετικό θυρεοειδή ή άλλα προβλήματα, θα πρέπει να λάβουν τη συμβουλή των γιατρών τους ότι εάν είναι σωστό να παίρνετε τη δόση. Εάν ο γιατρός λέει ότι μπορούν και προτείνουν τις δοσολογίες, τότε αυτό πρέπει να καταναλωθεί. Συνήθως αν ένα άτομο εξετάζεται με ανισορροπίες, η σωστή δόση θα είναι περίπου 4 γραμμάρια περίπου κάθε ημέρα. Για άλλες περιπτώσεις, μπορεί να είναι 6 γραμμάρια έως 8 γραμμάρια, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτή τη δόση ή μπορεί να είναι επιβλαβές.

Δείτε περισσότερα: Επιδράσεις του σκληρού νερού στα μαλλιά

Για να εφαρμόσετε αυτό τοπικά όπως οποιοδήποτε άλλο πετρέλαιο, μπορεί να είναι καλό να το κάνετε. Επίσης, αυτό δεν θα έχει καμία σημαντική παρενέργεια μάλλον αυτό θα δώσει ένα χαλαρωτικό μασάζ όταν ανακατεύετε αυτό με τα κανονικά σας έλαια. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με άλλα τοπικά φάρμακα. Χρησιμοποιήστε αυτό μόνο με τη θέρμανση και στη συνέχεια μασάζ στην πληγείσα περιοχή. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς να θερμανθεί και να διατηρηθεί για μια μέρα στην νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα και συνεχή χρήση.

Αυτό το έλαιο Primrose είναι ευρέως διαθέσιμο στις ινδικές αγορές αυτές τις μέρες και μπορεί να αγοραστεί ως αιθέριο έλαιο. Αν κάποιος θέλει να το κάνει χρήσιμο, θα πρέπει να βάλει λίγες σταγόνες στο κανονικό του πετρέλαιο και να το χρησιμοποιήσει καθημερινά για αποτελεσματικά αποτελέσματα. Αυτά είναι γνωστό ότι παρέχουν οφέλη και κατανάλωση αυτού του είδους, καθώς το συμπλήρωμα θα πρέπει να γίνεται με επίβλεψη.

Leave A Comment

25 + = 31