Πώς να ισιώσει μαλλιά Φυσικά; | Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

Πώς να ισιώσει μαλλιά Φυσικά; | Στυλ στη ζωή

Οι γυναίκες έχουν πάντα συναρπάζει με μακριά, όμορφα και ελκυστικά μαλλιά. Θα τους βρείτε πάντα σε σαλόνια που δοκιμάζουν διάφορες θεραπείες, μασάζ και μάσκες για να τους δώσουν μια νεανική και λαμπερή εμφάνιση. Ακόμα κι αν παίρνει λίγο ακριβό μερικές φορές, οι γυναίκες δεν το πειράζουν να το κάνουν μόνο επειδή είναι πάντα τόσο πρόθυμοι να διατηρήσουν τα μαλλιά τους. Εκείνοι που υποφέρουν από κοκκινωπό και ανεξέλεγκτο μαλλιά καταλήγουν πάντα να το ισιώσουν. Αυτό δίνει στα μαλλιά τους όγκο, σχήμα και λάμψη. Η τρίχα γίνεται πολύ πιο ελκυστική και μακρά στο τέλος αυτού.

Πώς να ισιώσει μαλλιά Φυσικά; | Στυλ στη ζωή

Το καλό είναι ότι δεν πρέπει πάντα να πάτε σε ένα σαλόνι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι χωρίς να ξοδέψετε χιλιάδες δολάρια. Απλά ακολουθήστε προσεκτικά αυτό το άρθρο και είστε καλός για να πάτε. Έχοντας σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι μια έκρηξη κατά καιρούς, αλλά πολλές καταστάσεις απαιτούν από εσάς να αθληθεί ένα κεφάλι ίσια μαλλιά είτε πρόκειται για μια επίσημη περίσταση ή για μια ψυχαγωγική εκδήλωση.

Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά ευθεία δεν υπάρχει καμία σκληρή δουλειά που εμπλέκονται, όπως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μόνο ένα μικρό άγγιγμα επάνω. Αλλά αν έχετε ένα φυσικό σύνολο σγουρά μαλλιά τότε το θέμα παίρνει λίγο πιο περίπλοκο, αλλά μην ανησυχείτε ότι υπάρχει μια γρήγορη λύση ακόμη και αυτό το πρόβλημα. Και με τις σωστές μεθόδους μπορείτε εύκολα να αθληθείτε ένα σύνολο από όμορφα ίσια μαλλιά σε καμία περίπτωση καθόλου. Να πάρει ίσια μαλλιά μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μαλλιά σας σε μακροπρόθεσμη βάση έτσι είναι πάντα καλύτερο να επιλέξουν πιο φυσικά μέσα που δεν βλάπτουν τα μαλλιά σας, αλλά σας δίνουν ακόμα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερα: Keratin Hair Straightening Θεραπεία

Πώς να πάρει ίσια μαλλιά φυσικά και μόνιμα στο σπίτι?

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μεθόδων για να πάρετε κατ 'ευθείαν μαλλιά μόνιμα στο σπίτι. Παρακάτω αναφέρουμε μερικές από τις καλύτερες και πολύ χρήσιμες μεθόδους ισιώματος μαλλιών και πώς να κάνετε αυτή τη διαδικασία επίσης.

Πώς να κάνετε Straightening μαλλιών:

Κάτω από τη διαδικασία βήμα προς βήμα για το πώς να ισιώσετε τα μαλλιά.

1. Αγοράστε προϊόντα ίσιωμα μαλλιών:

Μαλλιά Straightening Products

Για να ισιώσετε τα μαλλιά σας, πρέπει να αγοράσετε σαμπουάν, μαλακτικά και ορούς που θα σας βοηθήσουν να γίνουν τα μαλλιά σας ίσια και διαχειρίσιμα φυσικά. Πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών και κερδίστε προϊόντα που θα σας δώσουν την εμφάνιση που θέλετε. Διαβάζετε πάντοτε τα συστατικά στο πίσω μέρος. Μπορεί να θέλετε να μείνετε μακριά από το αλκοόλ και άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες που καταστρέφουν την ποιότητα των μαλλιών σας πολύ γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι όλα αυτά είναι επώνυμα και έχουν καλή ποιότητα ταυτόχρονα.

2. Εφαρμόστε λίγο γάλα στα μαλλιά σας:

Ισχύουν Some Milk To Your Hair

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε λίγο κρύο γάλα σε ένα φλυτζάνι. Τώρα πάρτε μια παχιά βούρτσα και βάλτε το στο γάλα. Αφού το κάνετε αυτό, εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά σας. Συνεχίστε να το κάνετε έως ότου η τρίχα σας γίνει υγρή και υγρή. Κάθε τμήμα της τρίχας πρέπει να αγγίζεται με γάλα. Τώρα αφήστε τα μαλλιά σας να παραμείνουν έτσι για είκοσι λεπτά. Μείνετε μακριά από το ψυγείο ή τον ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Τελικά μπορείτε να το ξεπλύνετε με κρύο νερό.

3. Σαμπουάν και Κατάσταση τα μαλλιά σας:

Σαμπουάν and conditioner bottles

Το τρίτο βήμα πρέπει να κάνετε είναι το σαμπουάν και η προετοιμασία. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, σας προτείνουμε μάρκες όπως το Sunsilk, το Dove, το Pantene και το L'Oreal Paris. Είναι τα καλύτερα στην αγορά και ακόμα αρκετά προσιτά. Εφαρμόστε το σαμπουάν σε όλη την τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής και μασάζ τα μαλλιά σας για τα επόμενα τρία με τέσσερα λεπτά. Μετά από αυτό θα πρέπει να ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, εφαρμόστε το κλιματιστικό. Αφήστε το να παραμείνει για πέντε λεπτά και στη συνέχεια να το ξεπλύνετε.

4. Blow Στεγνώστε τα μαλλιά σας:

Πώς να ισιώσει μαλλιά Φυσικά; | Στυλ στη ζωή

Μετά την ολοκλήρωση του σαμπουάν και του κλιματισμού, θα πρέπει να στεγνώσετε τα μαλλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας έχουν στεγνώσει εντελώς πριν κάνετε αυτό. Μην κρατάτε το στεγνωτήριο πολύ κοντά στα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Μετά από αυτό, πάρτε λίγο ορό και εφαρμόστε σε όλα τα τμήματα των μαλλιών σας. Τώρα με μια μεγάλη οδοντωτή χτένα, βουρτσίστε τα μαλλιά σας από την κορυφή μέχρι τα άκρα. Τα μαλλιά σας είναι πλήρως προετοιμασμένα για τη διαδικασία ισιώματος.

5. Clip τα μαλλιά σας:

Συνδετήρας Your Hair for straight

Να θυμάστε πάντα ότι δεν μπορείτε να ισιώσετε ολόκληρα τα μαλλιά σας με ένα πάτημα. Πρέπει να τα κάνετε σε τμήματα. Πάρτε το επάνω τμήμα της τρίχας σας και πινέζα επάνω. Αφού το κάνετε αυτό, πάρτε τα κάτω άκρα των μαλλιών σας και χτενίστε το σωστά. Πρέπει να ισιώσετε τα χαμηλότερα τμήματα των μαλλιών σας προτού να μπορέσετε να κάνετε τα υπόλοιπα. Συνδέστε το ίσιωμα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να το αφήσετε να ζεσταθεί.

6. Ισιώστε τα μαλλιά:

Πώς να ισιώσει μαλλιά Φυσικά; | Στυλ στη ζωή

Τώρα πάρτε το ίσιωμα και σφίξτε τα μαλλιά σας ανάμεσα σε αυτό. Κρατήστε το από την αρχή των μαλλιών κοντά στο τριχωτό της κεφαλής. Από εκεί πρέπει να τραβήξετε το ίσιωμα μέχρι τα άκρα. Δώστε λίγη πίεση για να δείτε τα αποτελέσματα, αλλά μην ξεχάσετε να είστε ευγενικοί. Πρέπει να συνεχίσετε αυτό αρκετές φορές. Μέχρι και εκτός αν τα μαλλιά σας γίνονται τελείως ευθεία, πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε. Χρησιμοποιήστε επίσης ένα χτένα από καιρό σε καιρό.

7. Επαναλάβετε τη διαδικασία:

Αφού το κάνετε αυτό με ένα τμήμα των μαλλιών, πρέπει να το επαναλάβετε με άλλα τμήματα των μαλλιών. Αφαιρέστε τα μαλλιά σας και αφήστε τα μαλλιά να πέσουν κάτω. Μάθετε να είστε λίγο υπομονετικοί αν τα μαλλιά σας τείνουν να είναι λίγο πολύ σγουρά. Μερικές φορές μερικά εγκεφαλικά επεισόδια δεν θα κάνουν. Πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε μέχρι να φτάσετε στο βλέμμα που θέλετε. Μην υπερθερμαίνετε τα μαλλιά σας καθ 'όλη τη διαδικασία. Θα πάρετε σίγουρα τα αποτελέσματά σας στο τέλος των 30 λεπτών.

Δείτε περισσότερα: Ιαπωνική θεραπεία ισορροπίας μαλλιών

Πώς να ισιώσει μαλλιά Φυσικά:

Παρακάτω έχουμε δώσει μια φυσική μέθοδο για να πάρουμε ίσια μαλλιά μόνιμα και χωρίς παρενέργειες.

1. Χρησιμοποιήστε μερικοί μους:

Χρήση Some Mousse

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καλό μους. Πάρτε μερικά από αυτά στο χέρι σας και εφαρμόστε σε όλη την τρίχα σας. Αυτό θα λειτουργήσει ως τελειωτική αφή και θα δώσει στα μαλλιά σας μια νέα και ομαλή εμφάνιση. Μόνο μερικές φορές θα πρέπει να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας μετά από αυτό. Αυτό θα ολοκληρώσει τη διαδικασία ίσιωμα των μαλλιών σας στο σπίτι. Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνο, μπορείτε να πάρετε κάποια βοήθεια.

2. Χρησιμοποιήστε μια μάσκα μπανάνας για ίσια μαλλιά:

Πώς να ισιώσει μαλλιά Φυσικά; | Στυλ στη ζωή

Ένας φυσικός τρόπος για να ισιώσει τα μαλλιά σας είναι να δοκιμάσετε τη μάσκα μπανάνας. Γι 'αυτό θα χρειαστεί να βάψετε μια μπανάνα και κάποια παπάγια σε ένα μπολ. Ανακατέψτε προσεκτικά αυτή την πάστα μέχρι να αναμειχθεί πλήρως. Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μέλι. Μετά την προετοιμασία του μείγματος, εφαρμόστε το σε κάθε τμήμα και μένετε για περίπου είκοσι λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα καλής ποιότητας σαμπουάν. Κάνοντας αυτό δύο φορές την εβδομάδα θα δώσει καλά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να ισιώσει σγουρά μαλλιά

3. Γάλα και μέλι για ίσια μαλλιά:

Πώς να ισιώσει μαλλιά Φυσικά; | Στυλ στη ζωή

Πάρτε μισό φλιτζάνι γάλα και προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μέλι σε αυτό. Κάντε μια πάστα από φράουλες και προσθέστε το σε αυτό το μείγμα. Εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά και αφήστε το να παραμείνει για περίπου δύο ώρες. Ξεπλύνετε με κρύο νερό μετά από αυτό και στη συνέχεια σαμπουάν και το ρυθμίστε. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σας ίσια.

4. Αλόη Βέρα Για ίσια μαλλιά:

Πως to Straighten Your Hair - Aloe Vera

Η αλόη βέρα είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα που κρατούν τα μαλλιά σας δυνατά και ζωντανά για μεγάλες χρονικές περιόδους. Βοηθά επίσης να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ομαλά και υγρά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ισιώματος έτσι ώστε τα μαλλιά σας να μην καίγονται στα άκρα προκαλώντας ζημιά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ισιώματος. Η αλόη βέρα μπορεί να εξαχθεί φυσικά και να χρησιμοποιηθεί αμέσως για να βοηθήσει στη διαδικασία έτσι ώστε στο τέλος της ημέρας να έχετε μια μακρά και γευστική ανάπτυξη ίσιας τρίχας. Η Aloe Vera είναι μια από τις καλύτερες άκρες για τα μαλλιά.

5. Μασάζ καυτού λαδιού για ίσια μαλλιά:

Πως to Straighten Your Hair - Hot Oil

Το καυτό λάδι λειτουργεί ως λιπαντικό, το οποίο βοηθά και πάλι στη διατήρηση της ακεραιότητας των μαλλιών σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ευθυγράμμισης. Με τη χρήση του πετρελαίου, ανεξάρτητα από το πόσες φορές ισιώνετε τα μαλλιά σας, η ζημία που έχει γίνει είναι πολύ μικρότερη από ό, τι όταν δεν χρησιμοποιείτε καυτό λάδι καθιστώντας το ιδανικό προϊόν κατά τη διάρκεια αυτών των καταστάσεων. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε ζεστό λάδι μετά από μπάνιο και στη συνέχεια να ισιώσετε τα μαλλιά σας για τα καλύτερα αποτελέσματα και να μάθετε πώς να κάνετε τα μαλλιά ισιώνοντας.

Παρακάτω συζητήσαμε μια άλλη απλή μέθοδο που είναι χρήσιμη για το πώς να αποκτήσετε ίσια μαλλιά.

1. Πλύση και ξήρανση με ξήρανση:

Πως to Straighten Your Hair - Wash and Blow Dry

Πριν από την αντίθετη πίστη το πλύσιμο και το στέγνωμα των μαλλιών σας βοηθά στην ισορροπία των μαλλιών σας καθώς διατηρεί τα μαλλιά σας έτοιμα για τη θερμότητα που προέρχεται από το ίσιωμα. Κάνει τη διαδικασία σημαντικά πιο εύκολη, μειώνοντας σημαντικά την τραχύτητα των μαλλιών σας. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική εφαρμογή στην εκμάθηση πώς να πάρει ίσια μαλλιά

2. Διαιρέστε τα μαλλιά σας σε ένα ζευγάρι των τμημάτων:

Με τη διαίρεση των μαλλιών σας σε πολλαπλά τμήματα έχετε την ευκαιρία να δώσετε σε κάθε τμήμα την ίδια σημασία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ισιώματος καθιστώντας την όχι μόνο μια εύκολη διαδικασία αλλά και μια εντελώς πλήρη απόδειξη δεδομένου ότι αυτή δεν θα έχει καν μαλλιά στο κεφάλι σας να μείνει αφύλακτο . Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς να πάρετε ευθεία μαλλιά φυσικά,

3. Ανακατέψτε τα μπερδέματα:

Πως to Straighten Your Hair - Comb Out The Tangles

Με το χτένισμα των πλεγμάτων, ενώ ισιώνουν τα μαλλιά σας βοηθάτε στη διαδικασία πολύ πιο εύκολη καθώς δεν επιτρέπει κανένα λόξιμο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όπως ο ίππος που κολλάει στα μισά του δρόμου και ούτω καθεξής. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να μάθετε πώς να ισιώσετε τα μαλλιά.

Αυτό το άρθρο μιλάει για τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να κάνετε ζημιά στα μαλλιά σας ή στις ρίζες της. Για να έχετε ίσια μαλλιά με ελάχιστες ζημιές, πρέπει να υιοθετήσετε μια σειρά προφυλάξεων, ώστε στο τέλος της ημέρας όχι μόνο να απολαμβάνετε ίσια μαλλιά αλλά και να αισθάνεστε υγιείς.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 85 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map