Αλόη Βέρα για την ακμή – Πώς να το χρησιμοποιήσετε; | Στυλ στη ζωή

Ζητώντας για αυτό το σαφές, λαμπερό και υγιές δέρμα από πολύ καιρό; Είναι η ακμή ελεύθερη το δέρμα ένα απλό όνειρο που νομίζετε ότι ποτέ δεν θα γίνει πραγματικότητα ή να υλοποιηθεί; Δοκιμάστε την Αλόη Βέρα. Τα σημάδια ακμής είναι γενικά πολύ πεισματάρης που παίρνουν πολύ χρόνο για να πάνε και να αφήσουν το δέρμα λάμψη. Τα θύματα της ακμής μπορούν να δουν αξιοσημείωτες αλλαγές σε μόλις μία εβδομάδα με την εξαγωγή χυμού και την εφαρμογή της πάνω από την ακμή ή το σπυράκι. Η αλόη βέρα είναι ένα είδος κάκτου που προέρχεται από τη Βόρεια Αφρική. Αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο σε ζεστό κλίμα. Η Αλόη Βέρα έχει διάφορες επιστημονικές ιδιότητες όπως οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Είναι ένας αναστολέας του πόνου, ένας στυπτικό. Διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη μειώνοντας παράλληλα τα σημάδια.

Αλοή Vera For Acne - How To Use It

Η Αλόη Βέρα έχει μεγάλες θεραπευτικές ιδιότητες, οι οποίες με τη σειρά της κάνουν τα σημάδια να γίνονται ταχύτερα. Πολλαπλασιάζει τη διαδικασία επούλωσης στο σώμα και βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων με γρήγορο ρυθμό.

Ο διατροφικός κατάλογος αυτού του φυτού είναι ατελείωτος. Προωθεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων στο δέρμα. Περιέχει ευεργετικές ενώσεις όπως λεκτίνες, μανάνες και πολυσακχαρίτες. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, πρωτεΐνες, αμινοξέα, ένζυμα κλπ. Που απαιτούνται ιδιαίτερα από το σώμα. Λειτουργεί ως ένας πολύ καλός καθαριστικός παράγοντας και το αποτέλεσμα του οποίου βοηθά στην αφαίρεση των μαύρων κεφαλών. Το φυτό της Aloe Vera μπορεί επίσης να καλλιεργηθεί στο σπίτι πολύ εύκολα και η διατήρηση της ανάπτυξης του φυτού δεν είναι καθόλου δύσκολη.

Δείτε περισσότερα: Εφαρμογή οδοντόπαστας στα σπυράκια

Πώς να χρησιμοποιήσετε Aloe Vera για την ακμή:

Υπάρχουν διάφορα εμπορικά προϊόντα Aloe Vera που υπάρχουν στην αγορά και περιλαμβάνουν σαπούνια, κρέμα, πηκτώματα, πλύσιμο προσώπου. Η γέλη της Aloe Vera είναι εξαιρετική για την αποσκλήρυνση και τη μείωση των ουλών και των σημείων ακμής και την ίδια την ουλή. Παρακάτω έχουμε διαφορετικούς τύπους μεθόδων και θεραπείας για την ακμή με τη χρήση αλόης βέρα, τα οποία είναι πολύ αποτελεσματικά και δημοφιλή επίσης.

1) Καθαρίστε το πρόσωπό σας με προϊόντα Aloe Vera:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Vera Products

Κάποιος μπορεί να αγοράσει καθαρή γκάμα προϊόντων Aloe Vera στην αγορά που περιλαμβάνει σαπούνια, πλύσιμο προσώπου, ενυδατική κρέμα, κρέμα νύχτας. Η χρήση της ημέρας και της νύχτας σε τακτική βάση μπορεί να οδηγήσει σε υγιές δέρμα με λιγότερο ή καθόλου σημάδι ουλή σε όλα.

2) Χυμός Αλόης Βέρα:

Πως to Use Aloe Vera for Acne22

Κάποιος πρέπει να πιει ένα ποτήρι χυμό καθημερινά για να αποτοξινώσει το σύστημα όλων των τοξινών και των αποβλήτων ουσίας, ώστε να επιτευχθεί μια σαφής και λαμπερή χροιά. Ο χυμός μπορεί να εξαχθεί χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο φύλλο του φυτού, καθώς περιέχει τη μέγιστη ποσότητα χυμού. Για πρόσθετες γεύσεις μπορείτε να το αναμίξετε με χυμό καρότου ή χυμό τεύτλων. Μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στις πληγείσες περιοχές, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ακμής. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για τις ακμή και σημάδια ακμής

3) Γάλα, ζάχαρη και αλόη βέρα μάσκα προσώπου για την ακμή:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Milk, Sugar And Aloe Vera

Η μάσκα αλόης για τη ζάχαρη γάλακτος μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο για να απαλλαγούμε από την ακμή. Για να την παρασκευάσετε, ανακατέψτε μισή κουταλιά ζάχαρης σε δύο κουτάλια μέλι. Διαλύστε το καλά. Πάρτε ένα φύλλο Αλόης και εξαγάγετε το χυμό από αυτό. Και το ανακατεύουμε με το διάλυμα ζάχαρης γάλακτος σωστά. Εφαρμόστε αυτή τη μάσκα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και κρατήστε το για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και αφήστε το να στεγνώσει. Ακολουθήστε το με εφαρμογή εμπλουτισμένης κρέμας Aloe Vera.

Δείτε περισσότερα: Εφαρμόζοντας το κουρκούμη στα σπυράκια

4) Αλόη Βέρα-Μάσκα νερού για την ακμή.

Αλοή Vera For Acne - How To Use It- aloe vera and Rose water

Εκχυλίστε το χυμό από το φυτό της Αλόης Βέρα και ανακατέψτε με 2 κουτάλια ροδοβάμβακα. Εφαρμόστε τη μάσκα ομοιόμορφα με τη βοήθεια μιας σφαίρας από βαμβάκι. Μειώνει τα σπυράκια, το σημάδι χρωματισμού, τα σημεία ηλικίας, το σημάδι σημάδι, το σημάδι τραυματισμού. Μπορεί να μαλακώσει για 2-3 λεπτά για να καθαρίσει το δέρμα και να αφαιρέσει τη βρωμιά από τα κύτταρα.

5) Μάσκα σκόνης Aloe Vera-Turmeric:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera- Turmeric

Αυτή η μάσκα βοηθά στην απομάκρυνση της ακμής και φέρνει λάμψη στο πρόσωπο. Αυτή η μάσκα προσώπου είναι μια από τις καλύτερες μάσκες αλόης βέρα για να θεραπεύσει acnes από το πρόσωπο.

6) Ενυδατική κρέμα ή θεραπεία ακμής με Aloe Vera:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Moisturizer

Η αλόη βέρα είναι η καλύτερη λύση αν εφαρμόζετε αλόη βέρα για τα σημάδια ακμής που πρέπει να αφαιρεθούν. Η ενυδατική κρέμα αλόης Βέρα προλαμβάνει τις ουλές σαφώς. Αφαιρεί την φλεγμονώδη ακμή και τη φλεγμονή στο δέρμα. Κάνει τα στρώματα του δέρματος κρύα και μεταχειρίζεται με exacts της γέλης προέρχεται από τα φύλλα. Αυτό λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας. Μειώνει τα προβλήματα που φέρουν τις βλάβες του δέρματος. Αυτό βοηθά στην αναζωογόνηση και την αναζωογόνηση των ουλών. Μεταξύ των άλλων το χειρότερο πρόβλημα που εμφανίζεται στο δέρμα είναι η ακμή. Τώρα, θα έχετε κάποια κόλπα για το πώς να χρησιμοποιήσετε την αλόη Βέρα για την ακμή. Υπάρχουν πολλά συνδυαστικά πακέτα προσώπου αλόης που χρησιμοποιούνται στην επίλυση των προβλημάτων ακμής.

7) Συμπληρώματα προσώπου με αμύγδαλα της αλόης:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Almonds

Για να κάνετε μια συνδυασμένη συσκευασία προσώπου για την ακμή για τον ξηρό και ώριμο τόνο του δέρματος, προσθέστε μερικά αμύγδαλα που έχουν κολλήσει και μαλακώστε την αλόη Βέρα με βραστό νερό. Ανακατέψτε το για να κάνετε μια πάστα. Μετά την εφαρμογή του πακέτου στο δέρμα σας και περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε.

8) Αγγούρι αλόης βέρα, πάστα βρώμης για την ακμή:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Cucumber, Oatmeal

Εάν η ακμή είναι στο νεκρό δέρμα τόνο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτό το πακέτο προσώπου. Πάρτε ένα μπολ και ανακατεύετε μερικά ζάρια αγγούρι και προσθέστε αλόη Βέρα για να σχηματίσουν μια πάστα. Τώρα, προσθέστε λίγο νερό για να τις συσσωρεύσετε. Στη συνέχεια, προσθέστε πλιγούρι βρώμης σε αυτό. Ανακατέψτε τα καλά. Εφαρμόστε στο πρόσωπό σας κρατήστε το για 10 λεπτά και στη συνέχεια πλύντε το.

9) Τυριά Cottage Aloe Vera, Ημερομηνίες Πρόσωπα Πακέτα:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Cottage Cheese, Dates

Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας τυρί cottage με την προσθήκη της αλόης Βέρα. Καταρτίστε τα. Τώρα προσθέστε λίγες ημερομηνίες και συνθέστε το μέχρι να σχηματιστεί ένα κρεμώδες μείγμα. Στη συνέχεια κρατήστε ολόκληρη την πάστα σε πάγωμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, βγάλτε το και εφαρμόστε στην ακμή σας και κρατήστε το για τουλάχιστον 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μασάζ απαλά. Κατόπιν πλύνετε με βραστό νερό.

10) Πάστα γιαουρτιού με αλόη βέρα:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Yogurt Paste

Αυτό είναι μια θεραπεία της ακμής στο ευαίσθητο δέρμα. Πάρτε το φύλλο αλόης βέρα και να το συντρίψετε και να κάνετε μια ομαλή πάστα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε χυμό αγγουριού και γιαούρτι. Προσθέστε λίγες σταγόνες αιθέριων ελαίων. Συγκεντρώστε το μέχρι να γίνει πιο ομαλή. Τώρα εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας και ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά με κρύο νερό.

11) Συλλογή χυμού λεμονιού Aloe Vera:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Lemon Juice

Απλώστε το σε ακμή του μαυρισμένου δέρματος. Εφαρμόστε το εκχύλισμα αλόης Βέρα με χυμό λεμονιού. Κάντε μια στερεή πάστα και στη συνέχεια εφαρμόστε την στην πληγείσα περιοχή. Κρατήστε τη συσκευασία για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό χωρίς τρίψιμο.

12) Αλόη Βέρα, ελαιόλαδο και βούτυρο βούτυρο:

Αλοή Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera, Olive Oil And Shea Butter Paste

Πάρτε ένα μπολ φτωχό βούτυρο Shea και ελαιόλαδο με βραστά φύλλα αλόης Βέρα. Κάντε μια ωραία συλλογή της πάστας. Εφαρμόστε την στην ακμή σας. Είναι καλό για το dray σε κανονικά δέρματα. Κρατήστε τη μάσκα για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Δείτε περισσότερα: Μέλι για ουλές ακμής

Πώς να εφαρμόσετε την Αλόη Βέρα στο πρόσωπο για τη θεραπεία της ακμής?

Δεν είναι υποχρεωτική η εφαρμογή όλων των προϊόντων της αλόης με τους ίδιους τρόπους. Αυτά διαφέρουν ανάλογα με τους τύπους δέρματος και τους τύπους συσκευασίας ή πάστας. Έτσι, τώρα τίθεται το ερώτημα πώς να εφαρμόσετε την αλόη Βέρα στο πρόσωπο για την ακμή; Ορισμένα από αυτά λέγεται ότι εφαρμόζονται σε ολόκληρο το πρόσωπο. Μερικοί από αυτούς λέγεται ότι εφαρμόζουν μόνο στην πληγείσα περιοχή στο πρόσωπο. Αλλά πριν εφαρμόσετε αυτό, ο καθένας θα πρέπει να καθαρίσει το πρόσωπο με την πλύση με πρόσωπο και να συνδυάσει βραστό και κρύο νερό.

Aloe Vera Gel για θεραπεία ακμής:

Τα εξαγόμενα φύλλα αλόης Βέρα παράγουν το πήκτωμα αλόης Βέρα. Αυτό χρησιμοποιείται ως φάρμακο για πολλά πράγματα. Αλλά ειδικά χρησιμοποιείται στην θεραπεία ακμής και βοηθά να κάνει το δέρμα πιο τονισμένο. Αποτρέπει από τις ιογενείς επιδράσεις των acnes σε δέρματα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το πήκτωμα αλόης Vera για την ακμή.

Έτσι για να ξεκινήσετε με αυτό, είτε φυτέψτε μια Aloe Vera στο σπίτι σας είτε αγοράστε ένα gel από την αγορά. Η καθαρότερη μορφή χυμού μπορεί να εξαχθεί μόνο από το φυτό. Το κατάλληλο καθεστώς φροντίδας του δέρματος θα πρέπει να ακολουθείται για να βρείτε ορατά και καλύτερα αποτελέσματα.Αυτές οι μάσκες προσώπου Aloe Vera σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την ακμή φυσικά.

Εικόνες Πηγές: 1, 2, 3, κλείστρο, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,

Leave A Comment

+ 69 = 77