Ιαπωνικά Μακιγιάζ Ματιών – Πώς να το κάνετε Στυλ στη ζωή

Το ιαπωνικό μακιγιάζ των ματιών είναι πολύ διαφορετικό από σχεδόν κάθε άλλη μορφή μακιγιάζ των ματιών. Είτε πρόκειται για εμφάνιση κόμμα είτε για παραδοσιακό στυλ, αυτό είναι πολύ διαφορετικό, καθώς αυτά δεν γίνονται σε Smokey ή τολμηρή μορφή. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι πολύ παρόμοια με το χρώμα του δέρματος του ατόμου και η απόχρωση της σάρκας της σάρκας και χρησιμοποιείται μια κοκκινωπή σκιά ή μια ροζ σκιά.

Ιαπωνικά Eye Makeup

Αυτή η σκιά δεν μπορεί επίσης να γίνει για τους χρόνους που το βλέμμα πρέπει να είναι πολύ παραδοσιακό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια απλή ουρά επένδυση γίνεται για να κάνει το μάτι προεξέχον. Αυτοί οι τύποι επένδυσης μπορεί να γίνει εύκολα και ταυτόχρονα το πρόσωπο πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν είναι πολύ με το blusher ή bronzer. Αυτά είναι εύκολο να γίνουν ακόμη και για αρχάριους που θέλουν να πειραματιστούν με διάφορα σχήματα μακιγιάζ.

Παρακάτω είναι τα βήματα για το πώς μπορείτε εύκολα να πάρετε την ιαπωνική στυλ ματιά για ένα πάρτι ή για μια παραδοσιακή συγκέντρωση.

Δείτε περισσότερα: Κορεάτικα Μακιγιάζ Συμβουλές Eye

1. Το βασικό βήμα για να πάρει μια καλή βάση μακιγιάζ γίνει γίνεται με τον καθαρισμό του προσώπου και να πάρει το πρόσωπο καθαρίζεται από όλα τα έλαια και βρώμικο και τη ρύπανση. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό πλύσιμο προσώπου, εάν θέλετε μια πολύ καθαρή επιφάνεια. Η καθαρή επιφάνεια θα βοηθήσει τη βάση να παραμείνει στο δέρμα για περισσότερες ώρες. Η περιοχή του ματιού πρέπει επίσης να καθαρίζεται σωστά και σχολαστικά με πλύσιμο προσώπου και νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό neem για εκείνους που είναι λιπαρό και βρώμικο επιρρεπές δέρμα και που έχει σπυράκια ή εξανθήματα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνει κοκτέιλ μακιγιάζ ματιών

2. Στη συνέχεια, μπορείτε να στεγνώσετε την επιφάνεια με μια βαμβακερή σφαίρα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα αστάρι. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική όταν θέλετε μια πλήρη επαγγελματική εμφάνιση. Αν δεν θέλετε η βάση να διαρκέσει πολύ και αυτό είναι για μια πειραματική εμφάνιση, τότε μπορείτε να αποφύγετε τη γέμιση του δέρματός σας. Εάν πρόκειται για μια σκηνική παράσταση ή ένα πάρτι τότε θα πρέπει να προετοιμάσετε τα καπάκια και το πρόσωπο.

3. Το concealer αποτελεί ουσιαστικό μέρος της βάσης. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καλό στρώμα concealer στις περιοχές που έχετε ελαττώματα. Το καπάκι είναι συχνά διατηρείται αρκετά silverfish ή μόνο με την επίδραση concealer που κάνει να μοιάζει αρκετά με το χρώμα του δέρματος. Ως εκ τούτου, η χρήση μιας πολύ ροζ ή κιτρινωπής απόχρωσης του concealer είναι απαραίτητη και κάτι που δεν είναι πολύ πιο σκούρο από την επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα: Πακιστανικές εικόνες μακιγιάζ ματιών

4. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ίδρυμα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα θεμέλιο που έχει λάμψη σε αυτό ή είναι αργυρόχρωμο στο χρώμα. Πρέπει να το εφαρμόσετε και στο καπάκι.

5. Χρησιμοποιήστε ένα συμπαγές και βουρτσίστε με αρκετή σκόνη στο καπάκι των ματιών. Αυτό θα κάνει το καπάκι να μοιάζει πολύ με το δέρμα.

6. Τώρα μπορείτε είτε να πάτε για το ροζ σκιά ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μια σκιά σκιά αργυρόψαρο. Αν θέλετε ροζ σκιά, χρησιμοποιήστε μια σκιά ροζ σε ολόκληρο το καπάκι και το οστό των φρυδιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποια αργυρή σκιά στην περιοχή κάτω από το φλοιό των οστών. Κατά μήκος της πτυχής και ολόκληρου του καλύμματος χρησιμοποιήστε τη ροζ σκιά.

7. Εάν θέλετε μια παραδοσιακή εμφάνιση, αποφύγετε τα χρώματα. Χρησιμοποιήστε μια απλή σκιά ασήμι σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών και χρησιμοποιήστε κάποια απόχρωση σάρκας στα καπάκια.

8. Πάρτε την επένδυση γέλης και τραβήξτε μια λεπτή γραμμή και, στη συνέχεια, γυρίστε τη γραμμή προς τα πάνω προς τα έξω.

9. Χρησιμοποιήστε μόνο ελαφρά ποσότητα μάσκαρα. Αποφύγετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Πηγή εικόνας: 1

Leave A Comment

+ 73 = 76