Πώς να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε αλεύρι ρυζιού για το πρόσωπο Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που εξακολουθούν να πιστεύουν στην υιοθέτηση των παραδοσιακών τρόπων να αποκτήσουν αυτό το άψογο και λαμπερό δέρμα, μεταξύ των οποίων το πακέτο προσώπου αλεύρι ρυζιού είναι η ευρέως χρησιμοποιούμενη επιλογή. Το άσπρο αλεύρι όχι μόνο βοηθά στο να σας δώσει ελαφρύ τόνο δέρματος αλλά και να βοηθήσετε στην καταπολέμηση του νεκρού δέρματος όταν αναμειγνύεται με άλλα συστατικά. Χρησιμοποιείται επίσης για την αφαίρεση τρίχας προσώπου και τρίχας σώματος.

5 καλύτερα πακέτα προσώπου αλεύρι ρυζιού για το λεύκανση του δέρματος και το λαμπερό:

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συσκευασίες προσώπου ρύζι που μπορούν να σας βοηθήσουν έξω χωρίς κανένα είδος των χημικών που προστίθενται σε αυτό.

1. Αλεύρι ρυζιού με χυμό λεμονιού και κουρκούμη:

Ρύζι Flour with Lemon Juice and Turmeric

Το αλεύρι ρυζιού, όταν αναμιγνύεται με το κουρκούμη και το χυμό λεμονιού, δημιουργεί ένα μαγικό πακέτο που λειτουργεί το καλύτερο σε σκούρα σημεία. Λειτουργεί ως καθαριστικό και σας δίνει τη φωτεινή αφή που επιθυμείτε.

Πως να φτιάξεις

Για να κάνετε το μείγμα, πάρτε απλά 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι ρυζιού, 1 κουταλιά φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και ένα κουτάλι του κουρκούμη σε ένα μπολ. Ανακατέψτε τα συστατικά σωστά σχηματίζοντας μια πάστα χωρίς σβώλους.

Ισχύουν

Εφαρμόστε την πάστα στο πρόσωπό σας και αφήστε την για περίπου 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με νερό της κανονικής θερμοκρασίας. Εφαρμόστε λίγο ελαφρύ moisturizer μετά το πλύσιμο καθώς το δέρμα σας μπορεί να στεγνώσει λόγω του χυμού λεμονιού.

Χρήση

Τα συστατικά της σκόνης ρυζιού για το πακέτο προσώπου είναι αρκετά αποτελεσματικά σε σκούρα σημεία και θαμπό δέρμα. Το Turmeric χρησιμεύει επίσης ως φυσικό συστατικό για αντισηπτικές επιλογές και βοηθά επίσης στον καθαρισμό του τόνου του δέρματος.

Οφελος

Η χρήση αυτού του πακέτου για σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την επιθυμητή εμφάνιση του προσώπου.

2. Αλεύρι ρυζιού με χυμό ντομάτας και multanimitti:

Ρύζι Flour with Tomato Juice and multanimitti

Έχετε κουραστεί από τα σπυράκια και την ακμή στο πρόσωπο! Η μάσκα προσώπου από αλεύρι ρυζιού με χυμό ντομάτας και multanimitti σίγουρα θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Πως να φτιάξεις

Για να φτιάξετε αυτό το πακέτο, πάρτε 1 κουταλάκι αλεύρι ρυζιού, ½ κουτ. Σούπας multanimitti και λίγο χυμό ντομάτας για να κάνετε την ομαλή πάστα. Ανακατέψτε όλες τις σκόνες με χυμό ντομάτας σχηματίζοντας ένα ημίσκληρο πακέτο με υφή.

Ισχύουν

Εφαρμόστε το πακέτο στο πρόσωπο σχηματίζοντας ένα παχύ στρώμα. Όταν η συσκευασία στεγνώνει, ξεπλύνετε τη συσκευασία χρησιμοποιώντας μέτρια θερμοκρασία νερού.

Χρήση

Χρησιμοποιώντας αυτό το πακέτο προσώπου με ρύζι αλεύρι σε καθημερινή βάση θα σίγουρα θα σας βοηθήσει να πάρει αυτά τα μισητικά σπυράκια και την ακμή από το πρόσωπο.

Οφελος

Σας δίνει έναν πεντακάθαρο τόνο δέρματος και επίσης εργάζεται στα σκοτεινά σημεία που απομένουν μετά τα σπυράκια.

Δείτε περισσότερα: Νυχτερινό πακέτο προσώπου για λαμπερό δέρμα

3. Ρύζι αλεύρι, μέλι και βρώμη Προσώπου Pack:

Ρύζι Flour, Honey and Oats Face Pack

Αυτή είναι η πιο επιλεγμένη συσκευασία προσώπου αλεύρι ρυζιού για λεύκανση του δέρματος. Τα συστατικά αναμιγνύονται με μέλι που λειτουργεί καλά και για τη φωτεινότητα του δέρματος. Οι βρώμες βοηθούν στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και επίσης ξεπλένουν τις ακαθαρσίες στο δέρμα.

Πως να φτιάξεις

Για να κάνετε το πακέτο, χρειάζεστε 1 κουταλιά της σούπας. αλεύρι ρυζιού, 1 κουταλιά της βρώμης, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1 κουταλάκι κρύο γάλα. Πάρτε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά. Ανακατεύετε μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη χωρίς λωρίδα πάστα.

Ισχύουν

Εφαρμόστε αυτό το αλεύρι ρυζιού για το πακέτο καθαρισμού προσώπου στο πρόσωπό σας και κάντε απαλό μασάζ για περίπου 5-10 λεπτά σε κυκλική θέση. Αφήστε το πακέτο να στεγνώσει. Όταν στεγνώσει ξεπλύνετε με κρύο νερό. Μην στεγνώστε το πρόσωπό σας χονδρικά, απλώς αφήστε το να στεγνώσει.

Χρήση

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μάσκα προσώπου ρυζιού για σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα θα σας έδιναν γρήγορα αποτελέσματα.

Οφελος

Μαζί με τον λευκό τόνο του δέρματος, βοηθά επίσης στη μείωση των προβλημάτων των σπυριών και της ακμής.

4. Ρύζι αλεύρι, γάλα και σαφράν συσκευασία προσώπου:

Ρύζι Flour, Milk and Saffron Face Pack

Αυτό το πακέτο προσώπου με αλεύρι ρυζιού όχι μόνο σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα μαύρα αποτελέσματα αλλά επίσης δίνει στο δέρμα σας απαραίτητη τροφή για ελαφρύτερη εμφάνιση.

Πως να φτιάξεις

Σκέφτεστε πώς να φτιάξετε σκόνη ρυζιού για πακέτο προσώπου χρησιμοποιώντας γάλα και κρόκο μαζί με αυτό; Για αυτό το πακέτο, πρέπει να συγκεντρώσετε 2 κουταλιές της σούπας. ρυζιού αλεύρι, 1 κουταλιά της σούπας. του γάλακτος και 3 ή 4 κλώνοι σαφράν σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά και κρατήστε την πάστα στην άκρη για περίπου 5 έως 10 λεπτά.

Ισχύουν

Εφαρμόστε το πρόσωπο τελικά στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Αφήστε την πάστα να δουλέψει στο δέρμα σας για 20 λεπτά. Πλύνετε το με χλιαρό νερό και στεγνώστε.

Χρήση & Παροχή

Η επανάληψη της παρόμοιας συσκευασίας προσώπου σε σκόνη ρυζιού για τουλάχιστον 3 ημέρες σε μια εβδομάδα θα σας δώσει απίστευτα αποτελέσματα γρήγορα.

Δείτε περισσότερα: Σόδα ψησίματος για το πρόσωπο

5. Ρύζι σε σκόνη και αλεύρι καλαμποκιού Πρόσωπο συσκευασία:

Ρύζι Flour and Corn Flour Face Pack

Ακριβώς όπως το ρύζι αλεύρι για το πρόσωπο είναι δημοφιλές για την επίδρασή του σε ατέλειες, χρωματισμό, και τα σημάδια, όταν συνδυάζεται με αλεύρι καλαμποκιού, βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και βοηθά στη σύσφιξη του μαζί με το να δώσει μια φυσική λάμψη.

Πως να φτιάξεις

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε αλεύρι ρυζιού για το πρόσωπο με αλεύρι καλαμποκιού; Εδώ είναι πώς μπορείτε να κάνετε μια πάστα από αυτό. Συγκεντρώστε 2 κουταλιές της σούπας. ρυζιού αλεύρι, 1 κουταλιά της σούπας. αλεύρι καλαμποκιού, 2 κουταλιές της σούπας γάλα και 1 κουταλιά της σούπας μέλι σε ένα μπολ. Συνδυάστε όλα τα συστατικά και τα ανακατέψτε καλά κάνοντας μια κατ 'αποκοπή πάστα.

Ισχύουν

Εφαρμόστε το ρύζι για πακέτο προσώπου στο πρόσωπο με ίσες αναλογίες και αφήστε το να λειτουργήσει στο δέρμα για 20 έως 25 λεπτά. Πλύνετε τη συσκευασία χρησιμοποιώντας ζεστό νερό. Εφαρμόστε λίγο ελαφρύ moisturizer στο πρόσωπο εάν αισθανθείτε ξηρό.

Χρήση & Παροχή

Χρησιμοποιώντας το πακέτο προσώπου ρύζι για το λαμπερό δέρμα σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα σημάδια γήρανσης όπως ρυτίδες, χρωματισμό, και ουλές γρήγορα. Το πακέτο είναι το καλύτερο για τους ευαίσθητους κατόχους τόνου δέρματος.

Τα άλλα συστατικά για την παρασκευή των μάσκας προσώπου ρυζιού περιλαμβάνουν αγγούρι, πακέτο τσαγιού, τριαντάφυλλο, αυγά, καστορέλαιο, αλόη βέρα, μήλο, πορτοκάλι κλπ. Υπάρχουν μερικές συσκευασίες προσώπου που χρησιμοποιούν το ρύζι για μάσκα προσώπου, σχετικά με τα προβλήματα του δέρματος. Τα συστατικά που αναμιγνύονται με το αλεύρι ρυζιού βασίζονται στο πρόβλημα του δέρματος που αντιμετωπίζετε. Τα οφέλη του αλεύρου ρυζιού για το πρόσωπο περιλαμβάνουν θέματα όπως το δέρμα όπως η επεξεργασία μαύρων κύκλων, το μαύρισμα, η γήρανση, η ακμή και τα σπυράκια, η λεύκανση και πολλά άλλα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το κιτ προσώπου

Leave A Comment

+ 42 = 49