Πώς να κάνει τα μεταξένια μαλλιά με τα ένδικα μέσα Στυλ στη ζωή

Ένα από τα κύρια όνειρα των γυναικών είναι μεταξένια, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Τα επίπεδα εμπιστοσύνης εξαρτώνται από το πώς τα μαλλιά σας είναι, αν τα μαλλιά είναι μαλακά, μαύρα και λαμπερά με αναπήδηση που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση. Οι περισσότερες από τις γυναίκες αντιμετωπίζουν διαφορετικά είδη προβλημάτων λόγω στρες, ρύπανσης και άλλους λόγους, ενώ λιγότεροι άνθρωποι ξεπερνούν αυτά τα προβλήματα μαλλιών και έχουν όμορφα μαλλιά.

Πως To Make Silky Hair

Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες στον κόσμο που αγωνίζονται καθημερινά με θέματα μαλλιών και αν είστε ένας από αυτούς, μάλλον σχετίζετε με αυτό που λέω. Ως εκ τούτου, για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα, έχω καταλήξει σε αυτό το μεγάλο άρθρο που θα σας δώσει μια βασική ιδέα για το τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μεταξένια, μαλακά και λεία μαλλιά μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Ακολουθήστε τις παρακάτω φυσικές θεραπείες για τα μεταξένια μαλλιά και μερικές πρόσθετες οδηγίες προσεκτικά και θα πάρετε αυτό το καταπληκτικό βλέμμα με μεταξένια και φυσικά μαλλιά που έχετε πάντα επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κοκκινίζει τα μαλλιά

Πώς να κάνει τα μεταξένια μαλλιά με τη χρήση των εσωτερικών διορθωτικών μέτρων:

1. Τρώτε υγιή για τα μεταξένια μαλλιά:

Τρώω Healthy for silky hair

Τρώγοντας θρεπτικά τρόφιμα θα συμβάλει στη βελτίωση της ανάπτυξης και της ποιότητας των τριχών σας. Τα λάχανα, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τα εσπεριδοειδή και τα καρύδια είναι μερικά από τα βασικά τρόφιμα που πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας. Αυτό θα καθαρίσει επίσης το αίμα σας, θα αποτρέψει τα ξηρά μαλλιά και την πιτυρίδα και τελικά θα εμφανιστεί στα μαλλιά σας. Έτσι ξεκινήστε να τρώτε εξαιρετικά υγιεινά καθώς είναι πολύ ζωτικής σημασίας και πίνετε 3 λίτρα νερό κάθε μέρα για να πάρετε λαμπερά και όμορφα μαλλιά.

2. Πώς να κάνετε τα μεταξένια μαλλιά χρησιμοποιώντας το μέλι:

Πως To Make Silky Hair Honey

Μια απλή λύση στο πρόβλημα της κακής ποιότητας μαλλιά είναι το μέλι. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και αποτελεσματικό σπίτι θεραπεία για τα μαλλιά με μεταξένια, απαλότητα.

 • Πάρτε μια κουταλιά της σούπας μέλι και ανακατέψτε σε τέσσερα φλιτζάνια ζεστό νερό.
 • Αφού τελειώσετε το σαμπουάν σας και τα κλιματιστικά, χρησιμοποιήστε αυτό το νερό για να ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας.
 • Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σας όμορφα, μεταξένια και πολύ μαλακά.
 • Ωστόσο, μην ακολουθείτε αυτή τη ρουτίνα κάθε μέρα, καθώς η παρακμή είναι πάντα επιβλαβής.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αποκτήσετε λεία μαλλιά

3. Πώς να πάρει μεταξένια μαλλιά με λάδι μασάζ:

Πως To Make Silky Hair Oil Massage

Παρόλο που έχετε ακούσει αυτή την άκρη αρκετές φορές, πρέπει να ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντικό. Βάζοντας τα μαλλιά σας δύο φορές την εβδομάδα και μασάζ μπορεί να ενισχύσει τις ρίζες σας, να προωθήσει την ανάπτυξη των τριχών και να αποτρέψει τις βλάβες. Αυτό τελικά θα οδηγήσει σε μεταξένια και λεία μαλλιά.

 • Πάρτε λίγο λάδι καρύδας, ζεστά και κάντε ένα μασάζ για περίπου δεκαπέντε λεπτά.
 • Αφήστε το να παραμείνει για 40 λεπτά και στη συνέχεια να το ξεπλύνετε με σαμπουάν και μαλακτικό.
 • Θα νιώσετε υπέροχα μετά από αυτό.

4. Πώς να χτένα για τα μεταξένια μαλλιά:

Πως To Make Silky Hair Combing

Το χτένισμα των μαλλιών σας αποτελεί μέρος των καθημερινών δραστηριοτήτων. Αλλά αν πρόκειται να το αντιμετωπίσετε σαν τέχνη, τότε θα δείτε σίγουρα μια αύξηση στην ανάπτυξη των μαλλιών. Εάν ασκήσετε κάποια ήπια πίεση στη χτένα, η κυκλοφορία του αίματος θα αυξηθεί και αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών. Το βούρτσισμα και το χτένισμα των μαλλιών σας δύο έως τρεις φορές την ημέρα θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ να πάρει μαλακά και μεταξένια μαλλιά. Επίσης θα βοηθήσει στην εξάπλωση των φυσικών ελαίων από το τριχωτό της κεφαλής. Εάν ακολουθείτε την άκρη καθημερινά, τα μαλλιά σας θα γίνουν σαν χτενίσματα μιας διασημότητας μόνο μέσα σε λίγους μήνες.

Διαβάστε περισσότερα: Ο σωστός τρόπος για να χτυπήσετε τα μαλλιά σας

5. Χρησιμοποιήστε κρύο νερό:

Ντους Woman for silky hair

Το ζεστό νερό έχει την τάση να απογυμνώνει όλη την υγρασία από τα μαλλιά σας. Επομένως, να είστε έξυπνοι και να χρησιμοποιείτε κρύο νερό όταν πλένετε τα μαλλιά σας. Αυτό θα το πλύνει πλήρως και θα το κάνει. Η υγρασία θα διατηρηθεί και τα μαλλιά σας θα είναι μαλακά, λεία και πολύ μεταξένια.

6. Η δύναμη του λευκού ξιδιού:

Πως To Make Silky Hair Vinegar

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και μεγάλη θεραπεία σπίτι για μεταξένια, μαλακά και λεία μαλλιά φυσικά.

 • Για να χρησιμοποιήσετε λευκό ξύδι, απλά κάντε μια λύση με ξύδι και νερό.
 • Βεβαιωθείτε ότι είναι αναλογία 50:50.
 • Ρίξτε το σε όλο το κεφάλι σας και αφήστε το να παραμείνει για δέκα λεπτά. Ξεπλύνετε μετά από αυτό.
 • Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό με κάποια βαθιά επεξεργασία προετοιμασίας όπως ο κρόκος αυγού ή το ελαιόλαδο και το λάδι jojoba. Οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας που είναι γνωστός για καλή προετοιμασία θα λειτουργήσει εξαιρετικά στα μαλλιά σας.
 • Μασάζ το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας για περίπου ένα λεπτό ή και έτσι και μπορείτε να το ξεπλύνετε.

7. Πώς να κάνετε τα μαλλιά μεταξωτά Χρησιμοποιώντας το λεμόνι:

Πως To Make Silky Hair lemon water

Ένα άλλο μεγάλο στοιχείο είναι το λεμόνι, μπορείτε για να πάρετε λείο και εύπλαστο μαλλί.

 •  Ανάμειξη 7 σταγόνων χυμού λεμονιού και ανάμιξη σε ένα μπολ γεμάτο κρόκο αυγού.
 • Εφαρμόστε κατάλληλα σε κάθε τμήμα της τρίχας σας και ξεπλύνετε μετά από 15 έως 20 λεπτά.
 • Σαμπουάν και κατάσταση μετά.
 • Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό, μπορείτε να κάνετε μια ομαλή πάστα κρεμμυδιών και προσθέστε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού σε αυτό.
 • Εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το να παραμείνει για μισή ώρα.
 • Πλύνετε το με φυτικό σαμπουάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο σαμπουάν, αν θέλετε, αλλά τα βότανα θα ήταν τα καλύτερα από τη στιγμή που χρησιμοποιείτε κρεμμύδια.

8. Κοπή και εξοπλισμός:

Γαρνίρισμα for silky hair

Είναι σημαντικό να κόψετε τα μαλλιά σας μία φορά το μήνα για να το κρατήσετε υγιές και ελαφρύ. Αυτό θα προωθήσει το μήκος, την ποιότητα και θα προσθέσει περισσότερη ομορφιά στα μαλλιά σας. Ένα άλλο πολύτιμο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι να αγοράσετε το σωστό είδος εξοπλισμού. Κακή ποιότητα ίσιωμα και μπούκλες μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα μαλλιά σας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να πάρει λαμπερά μαλλιά Φυσικά

Μερικές άλλες φυσικές συμβουλές για το πώς να πάρει μεταξένια μαλλιά:

Αποκτήστε τα σωστά προϊόντα:

Παίρνω the Right Products hair

Η επένδυση σε ένα προϊόν καλής ποιότητας είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ομαλά, μεταξένια και όμορφα. Μείνετε μακριά από σαμπουάν που περιέχουν αλκοόλ ή άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες. Αντί να κολλήσετε σε προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από φυσικά στοιχεία. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε ένα προϊόν σύμφωνα με τον τύπο τρίχας. Η χρήση φυσικών προϊόντων θα προσφέρει μεγάλη τροφή στα μαλλιά σας. Μερικά υπέροχα προϊόντα τρίχας είναι το λάδι καρύδας, το βατίκ, το σαμπουάν L'Oreal και το κοντίσιονερ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα Kutaj, Sunsilk και Biotique για καλύτερα αποτελέσματα.

Μερικές βασικές συμβουλές για να πάρετε μεταξένια μαλλιά:

Πριν ολοκληρώσουμε το άρθρο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε μερικές βασικές συμβουλές που θα κάνουν τα μαλλιά σας εύχρηστα. Καλύψτε τα μαλλιά σας με ένα μαντήλι όλη την ώρα, ώστε να μπορείτε να μείνετε μακριά από ζημιές και ρύπανση. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν και κλιματιστικά που είναι επώνυμα και φυτικά. Πλένετε τα μαλλιά σας δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα. Και τέλος, μείνετε μακριά από τις σκληρές χημικές ουσίες.

Leave A Comment

3 + 7 =