Πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας για τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια Στυλ στη ζωή

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια προκαλούνται από διάφορους παράγοντες όπως η έλλειψη ύπνου, η αφυδάτωση, το τρίψιμο των ματιών, οι αλλεργίες. τη γήρανση κλπ. Ένα από τα καλύτερα θεραπείες στο σπίτι είναι το λάδι καρύδας για τους μαύρους κύκλους. Εδώ είναι μερικά home-remedies που θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τους μαύρους κύκλους με μικρότερο κόστος και ανάλογα με την ώρα σας ευκολία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας για να αφαιρέσετε Dark Circles:

Ας δούμε πώς να δοκιμάσετε αυτό το λάδι καρύδας για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους.

1. Λάδι καρύδας με βραδινό πετρέλαιο φορέα:

Καρύδα Oil with Evening Primrose Carrier Oil

Πως να φτιάξεις:

Ανακατέψτε καλά - 3 με 4 σταγόνες ελαίου καρύδας για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με 2 σταγόνες βραδιού λάδι, σε ένα μπολ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα, με λάδι καρύδας για κύκλους κάτω από τα μάτια, καθημερινά τη νύχτα πριν πάτε για ύπνο.

Πώς να εφαρμόσει:

Βάλτε λίγες σταγόνες ελαίου στις πληγείσες περιοχές και μασάζ απαλά με τα άκρα των δακτύλων. Αφήστε τη νύχτα και ξεπλύνετε με κανονικό νερό το πρωί.

2. Λάδι καρύδας με κουρκούμη:

Καρύδα Oil with Turmeric Paste

Πως να φτιάξεις:

Πάρτε 1 ίντσα ακατέργαστου κουρκούμη και κάντε μια λεία πάστα έξω από αυτό. Σε περίπτωση που δεν έχετε ωμή κουρκούμη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σκόνη κουρκουμά. Προσθέστε μισή κουταλιά λάδι καρύδας στην πάστα και μείγμα καλά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε αυτήν την επικάλυψη του κουρκουμά και του καρύδας για τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, καθημερινά για 15 λεπτά, κατά προτίμηση τη νύχτα πριν πάτε για ύπνο.

Πώς να εφαρμόσει:

Καθαρίστε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα από την πάστα που παράγεται από κουρκούμη και λάδι καρύδας στους μαύρους κύκλους. Αφήστε το για περίπου 15 - 20 λεπτά και σκουπίστε το με βαμβάκι. Μετά από 30 λεπτά, πλύνετε με κανονικό νερό. Αυτός ο συνδυασμός ελαίου καρύδας είναι καλός για τους μαύρους κύκλους.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για τους μαύρους κύκλους

3. Λάδι καρύδας με αμυγδαλέλαιο:

Καρύδα Oil with Almond Oil

Πως να φτιάξεις:

Πάρτε την ίδια ποσότητα ελαίου καρύδας και αμυγδαλέλαιο σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά τη νύχτα για να μάθετε τα οφέλη του ελαίου καρύδας για τους μαύρους κύκλους.

Πώς να εφαρμόσει:

Καθαρίστε την περιοχή γύρω από τα μάτια χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι ή γάλα καθαρισμού. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα από λάδι καρύδας στους μαύρους κύκλους καθώς και στα βλέφαρα. Αφήστε το και ξεπλύνετε το πρωί με κανονικό νερό.

4. Το έλαιο καρύδας, η πατάτα και το αγγούρι:

Καρύδα Oil, Potato and Cucumber

Πως να φτιάξεις:

Ξεφλουδίστε ένα αγγούρι μεσαίου μεγέθους και πατάτα και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε τα τεμάχια πατάτας και αγγουριού σε μια λεία πάστα με τη βοήθεια ενός μπλέντερ. Το έλαιο καρύδας πρέπει να χρησιμοποιείται χωριστά μετά την πάστα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά τη νύχτα για 2 εβδομάδες. Στη συνέχεια, μπορεί να επαναληφθεί σε εναλλασσόμενες ημέρες.

Πώς να εφαρμόσει:

Εφαρμόστε την πάστα στους μαύρους κύκλους και στο άνω βλέφαρο. Απαλά μασάζ με κυκλική κίνηση, με τα δάχτυλα. Αφήστε το για 20 λεπτά και πλύνετε με κρύο νερό και στεγνώστε. Στη συνέχεια, πάρτε μερικές σταγόνες λάδι καρύδας στις άκρες των δακτύλων σας και μασάζ όπως και με την πάστα. Αφήστε το λάδι για μια νύχτα και ξεπλύνετε με κρύο νερό το επόμενο πρωί.

Δείτε περισσότερα: Πώς το λάδι καρύδας είναι καλό για το δέρμα

5. Λάδι καρύδας με αλεύρι ρεβιθίου, χυμό λεμονιού και μέλι:

Καρύδα Oil with Chickpea Flour, Lemon Juice, and Honey

Πως να φτιάξεις:

Συνδυάστε 1 κουταλάκι του γλυκού θερμού ελαίου καρύδας, μέλι και γάλα και χυμό λεμονιού. Σε αυτό το μείγμα προσθέστε 2 κουταλάκια τουρσί και 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι (besan) και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια ομαλή πάστα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε το τρεις φορές την εβδομάδα πριν πάτε για ύπνο το βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να εφαρμόσει:

Καθαρίστε την περιοχή γύρω από το μάτι με καθαριστικό γάλα ή νωπό γάλα. Εφαρμόστε την πάστα κάτω από το μάτι στον μαύρο κύκλο και έπειτα μασάζ απαλά με τις άκρες των δακτύλων σε κυκλική κίνηση. Αφήστε το για περίπου 20 - 30 λεπτά και στη συνέχεια πλύνετε με κανονικό νερό και αφήστε το να στεγνώσει.

Τα έλαια καρύδας έχουν πολύ ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Βρέθηκε επίσης ότι περιέχει βιταμίνες και λιπαρά οξέα που βοηθούν στην αποκατάσταση βλαβών που προκαλούνται στο δέρμα και επίσης ενυδατώνουν το δέρμα. Βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας επίσης.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Leave A Comment

− 4 = 3