Σχέδιο Διατροφής Υψηλής Πρωτεΐνης | Στυλ στη ζωή

Η πρωτεΐνη αποτελείται από αμινοξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για την σωστή ανάπτυξη και ανάπτυξη ενός σώματος. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να παράγει ορισμένα αμινοξέα που απαιτούνται για την παραγωγή πρωτεϊνών. Ωστόσο, ορισμένα αμινοξέα πρέπει να λαμβάνονται από εξωτερικές (φυτικές ή ζωικές) πρωτεϊνικές πηγές. Κατά μέσο όρο, η ΕΑΚ ή η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης για άνδρες ηλικίας 19 έως 70 ετών είναι 56 γραμμάρια, ενώ για τις γυναίκες ηλικίας 19 έως 70 ετών είναι 46 γραμμάρια. Η περίσσεια πρωτεΐνης μετατρέπεται σε ενέργεια.

Υψηλός Protein Diet Plan

Μια δίαιτα που έχει τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό πρωτεΐνες σε αυτό ονομάζεται δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τη διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για να χάσουν βάρος. Αυτή η δίαιτα, μαζί με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, πρέπει να έχει μέτριο υδατάνθρακα επίσης. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε τακτική άσκηση για τη μείωση των λιπών στο αίμα. Αυτή η δίαιτα βοηθά επίσης στη διατήρηση του λεπτού ιστού που απαιτείται για την καύση του λίπους, για να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο.

Πώς πρωτεΐνη μειώνει ακριβώς την όρεξη:

Είναι ακόμα ένα μυστήριο για τους επιστήμονες πώς λειτουργεί η πρωτεΐνη για τη μείωση της όρεξης. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η πρωτεΐνη προκαλεί στα κύτταρα του εγκεφάλου να λαμβάνουν χαμηλότερο επίπεδο ορμονών που είναι διεγερτικά της όρεξης. Με λιγότερες αιχμές ινσουλίνης, η διακύμανση της στάθμης ζάχαρης είναι επίσης χαμηλή. Έτσι, μπορείτε να αισθανθείτε λιγότερους πόθους. Σύμφωνα με την Αμερικανική Διαιτητική Ένωση, οι πρωτεΐνες λειτουργούν καλά για να ικανοποιήσουν τα βάσανα της πείνας από τους υδατάνθρακες ή τα λίπη.

Τρόφιμα για το σχέδιο διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες:

Τα τρόφιμα που θα συζητήσουν παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα που παρέχουν στο σώμα σας επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης και θα μπορείτε να τα καταναλώνετε αρκετά εύκολα καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι εύκολα αφομοιώνονται. Μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες έχουν ως εξής. Πρέπει να προσθέσετε αυτά τα είδη διατροφής στο μενού διατροφής σας για υψηλές πρωτεΐνες μαζί με άλλα οφέλη.

Στήθος κοτόπουλου ή Τουρκία Στήθος:

Ένα 100 γραμμάριο στήθος κοτόπουλου περιέχει 30 γραμμάρια πρωτεΐνης. Η αναλογία πρωτεΐνης προς θερμίδες είναι 1 g πρωτεΐνης ανά 4,5 θερμίδες. Αν πάτε για ένα κοτόπουλο 69gm, θα πάρετε 18 gm πρωτεΐνη.

Ψάρια (σολομός, τόνος, ιππόγλωσσα):

Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι 26 γραμμάρια σε 100 γραμμάρια ψαριών. Για τον τόνο, το χάλιμπατ και τον σολομό, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι 22gm. Για τα ψάρια ψαριών, είναι 20 gm. Η αναλογία πρωτεΐνης προς θερμίδες είναι 1 gm πρωτεΐνη ανά 4,5 θερμίδες.

Χοιρινό οσφύ (κοτσάνια):

Ένα τεμάχιο 100 γρ. Χοιρινού κρέατος περιέχει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης. Η αναλογία πρωτεϊνών προς θερμίδες είναι 1 gm ανά 5.2 θερμίδες.

Δείτε περισσότερα: Μενού διατροφής γκρέιπφρουτ

Τυριά (μη λιπαρά μοτσαρέλα):

Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σε 100 γραμμάρια τυριού είναι 32 γρ. Η αναλογία πρωτεΐνης προς θερμίδες είναι 1 gm ανά 4.7 θερμίδες. Το τυρί cottage με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά έχει περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες 5gm ανά ουγγιά, ενώ η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι περισσότερο σε ελβετικό τυρί χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, το οποίο είναι 8 gm. Στο τυρί Parmesan, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ανά ουγγιά είναι 10 gm.

Tofu:

Η περιεκτικότητα πρωτεΐνης σε 100 g τοφου είναι 7 gm. Η πρωτεΐνη είναι προς θερμιδική αναλογία είναι 1 gm ανά 7.4 θερμίδες.

Αυγά (ιδιαίτερα οι λευκοί):

Τα ασπράδια αυγών είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι 13 gm ανά 100 g αυγών. Ο λόγος θερμίδων προς πρωτεΐνη είναι 1 gm ανά 12 θερμίδες.

Σχέδιο Διατροφής Υψηλής Πρωτεΐνης | Στυλ στη ζωή

Φασόλια (ώριμα φασόλια σόγιας):

Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες σε ώριμους σπόρους σόγιας είναι 17 gm ανά 100 gm. Η αναλογία πρωτεϊνών προς θερμίδες είναι 1 gm ανά 10,4 θερμίδες. Τα άλλα φασόλια όπως τα λευκά φασόλια, τα φασόλια, τα φασόλια lima είναι επίσης υψηλά σε πρωτεΐνες. Αυτές οι υψηλές πρωτεϊνικές θρεπτικές ουσίες θα βοηθούσαν τους μυς του σώματός σας να αναπτυχθούν και να μειώσουν τα κνησμώματα σας. Πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από τα φασόλια για την καθημερινή τους προσφορά πρωτεΐνης και δουλεύει και για αυτούς. Ως εκ τούτου, θα λειτουργήσει και για σας. Ο καλύτερος τρόπος για να παρέχετε στο σώμα σας τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης είναι να το κάνετε φυσικά και μην προσπαθείτε ποτέ να κάνετε ενέσεις στο σώμα σας, καθώς δεν κάνουν κανένα καλό αλλά σίγουρα κάνει το σώμα σας χειρότερο.

Δείτε περισσότερα: Acai Berry Diet

Μπρόκολο:

Αν ψάχνετε για μια υψηλή διατροφή χορτοφαγική πρωτεΐνη, τότε μπρόκολο είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα που πρέπει να συμπεριλάβετε στο διάγραμμα διατροφής σας. Ένα μπολ με μπρόκολο περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών και είναι ένα από τα πλούσια σε πρωτεΐνες λαχανικά εκεί έξω. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες του τροφίμου γεμίζει το σώμα και βοηθάει στην οικοδόμηση μυών και τη διατήρηση του ίδιου. Είναι ένα από τα πιο συνιστώμενα τρόφιμα από τους διαιτολόγους και για όλες τις καλές βιταμίνες και φυσικά απαραίτητα και διαθέσιμα στοιχεία, είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα επίσης. Αν ψάχνετε για ένα φαγητό που μπορεί να βοηθήσει στην πλήρωση της καθημερινής σας πρωτεϊνικής απαίτησης, τότε το μπρόκολο είναι ένα από τα ωραιότερα για εσάς.

Τυρί Cottage:

Αυτό το τυρί περιέχει πρωτεΐνη καζεΐνης, η οποία επίσης βρίσκεται στο γάλα και χωνεύεται αργά σε σύγκριση με άλλες μορφές πρωτεΐνης. Λόγω του αργού πεπτικού χαρακτηριστικού του, διατηρεί την ανάπτυξη μυών σε σταθερό σημείο και υπάρχει σταθερή παροχή ενέργειας στο σώμα. Εν ολίγοις, μπορεί να λεχθεί ότι είναι μια από τις καλύτερες μορφές πρωτεΐνης εκεί έξω και είναι ένα βασικό στοιχείο μιας πλούσιας σε πρωτεΐνες χορτοφαγικής διατροφής. Λόγω της καλής προσφοράς πρωτεϊνών, πολλοί άνθρωποι έχουν τυρί cottage πριν από τον ύπνο για να παρέχουν στο σώμα τους τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης ενώ κοιμούνται. Μερικοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με το νάτριο και το τυρί cottage είναι εξαιρετικά υψηλό σε νάτριο, αλλά υπάρχουν πάντα διαφορετικά εμπορικά σήματα και εταιρείες που παρέχουν λιγότερη περιεκτικότητα σε νάτριο.

Ελβετικό τυρί:

Είναι μια από τις πιο νόστιμες μορφές τυριού εκεί έξω και επειδή είναι υψηλό περιεχόμενο πρωτεϊνών είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα διατροφής χορτοφαγική πρωτεΐνη επίσης. Υπάρχουν αξιοπρεπείς ποσότητες πρωτεϊνών σε ορισμένα τρόφιμα που υπάρχουν στα τυποποιημένα σουπερμάρκετ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα όπως το τυρί της Ελβετίας. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σε αυτά τα τρόφιμα είναι αρκετά υψηλή. Είναι μια καλή επιλογή ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να αναπτύξουν μυς αρκετά γρήγορα. Τα σάντουιτς περιέχουν συχνά ελβετικό τυρί και γι 'αυτό το είδος των προϊόντων ψωμιού αποτελούν μια καλή πηγή πρωτεΐνης για πολλούς ανθρώπους.

Μπριζόλα:

Η ποσότητα πρωτεΐνης που διακυβεύεται είναι αρκετά υψηλή και αν ψάχνετε για ένα από τα καλύτερα τρόφιμα για να παρέχετε στο σώμα σας επαρκή ποσότητα πρωτεϊνών, τότε το ποντάρισμα μπορεί να είναι το σωστό για εσάς. Το στοίχημα είναι πολύ χρήσιμο για πολλούς ανθρώπους και λόγω όλων των εκπληκτικών χαρακτηριστικών σχετικά με αυτό το φαγητό είναι κάτι που όλοι θα είναι πρόθυμοι να καταναλώσουν σε καθημερινή βάση. Θα πρέπει να υπάρχει μια μορφωμένη πρόσληψη αυτού του τροφίμου καθώς με καλές ποσότητες πρωτεϊνών, αυτό το φαγητό περιέχει επίσης καλές ποσότητες θερμίδων.

Μοσχαρισιος ΚΙΜΑΣ:

Το βοδινό κρέας είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα τρόφιμα που μπορεί κανείς να βρει ποτέ. Το φαγητό είναι πραγματικά χρήσιμο για το σώμα και μπορεί να γεμίσει το σώμα σας με καλές αναλογίες πρωτεΐνης. Το αλεσμένο βόειο κρέας είναι πηγή βασικών λιπών και γι 'αυτό αποτελεί ουσιαστικό μέρος μιας δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Το φαγητό είναι τόσο καλό που σχεδόν κανείς θα ερωτευτεί με αυτό. Σύμφωνα με τους ειδικούς της διατροφής, το αλεσμένο βοδινό είναι μία από τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών και είναι επίσης καλή πηγή κρεατίνης.

Χοιρινές μπριζόλες:

Οι χοιρινές μπριζόλες είναι μία από τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών και είναι ένας από τους πιο γευστικούς τρόπους για να καλύψετε την έλλειψη πρωτεΐνης στο σώμα σας. Το Prom έρχεται πάντα με καλές αναλογίες κρέατος και αυτό προσθέτει ορισμένα ζωτικά θρεπτικά συστατικά στο σώμα μας, το οποίο είναι καλό και για τα όργανα. Αν ψάχνετε για ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες τρόφιμο, τότε οι χοιρινές μπριζόλες είναι το σωστό για εσάς. Έχει καλή γεύση και είναι καλό και για το σώμα σας. Είναι μια από τις καλύτερες προμήθειες κρέατος που παρέχει στο σώμα σας την κατάλληλη προμήθεια μυϊκής δόμησης και διατήρησης των θρεπτικών ουσιών.

Δείτε περισσότερα: Πράσινη Τσάι Διατροφή

Τόνος κίτρινου τόνου:

Υπάρχουν περισσότεροι τύποι τόνου. Ο κίτρινος τόνος είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τη σωματική διάπλαση. Αυτός ο συγκεκριμένος τόνος έρχεται με μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών και θεωρείται ότι είναι ένα από τα ωραιότερα τρόφιμα για τους λάτρεις των ψαριών που απαιτούν επίσης καλές ποσότητες πρωτεΐνης στο σώμα τους. Είναι γεμάτη με βασικές βιταμίνες, η βιταμίνη Β είναι σημαντική. Η σάρκα αυτού του ψαριού περιέχει επίσης ισχυρό αντιοξειδωτικό και το σελήνιο στη σάρκα του είναι κάτι που απαιτείται από τους περισσότερους ψαράδες σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταναλώσετε αυτή τη μορφή τόνου.

Χταπόδι:

Squid θα κάνει επίσης. Σύμφωνα με τις έρευνες, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες στο χταπόδι είναι αρκετά ωφέλιμη για το σώμα και μπορεί να προσθέσει στο σώμα σας μερικά από τα πιο ευεργετικά στοιχεία. Το φαγητό είναι τόσο καλό που σχεδόν όλοι που αναζητούν γεύματα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες θα το αγαπούν απόλυτα. Το κατεψυγμένο χταπόδι είναι πάντα καλό για το σώμα, καθώς το κρέας θα τσαλακωθεί λόγω της διαδικασίας υποζώνης. Ορισμένα εστιατόρια με ψάρια προσφέρουν αυτό το φαγητό και γι 'αυτό είναι τόσο καλό για το σώμα. Μαζί με όλα αυτά, το κρέας χταπόδι είναι καλό και για το δέρμα και τα μέρη του σώματος των χταποδιών χρησιμοποιούνται μερικές φορές για ορισμένες σπάνιες και μοναδικές φαρμακευτικές χρήσεις.

Σε αυτό το άρθρο, αναφέρονται ορισμένα βασικά στοιχεία μιας δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Μπορείτε να πάρετε μερικά από αυτά τα τρόφιμα και να κανονίσετε ανάλογα για να κάνετε μια δίαιτα που σας ταιριάζει καλύτερα. Ή μπορείτε πάντα να λάβετε τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων σε αυτόν τον τομέα.

Leave A Comment

21 − = 19