Πώς να πάρει όμορφο πρόσωπο; | Στυλ στη ζωή

Ξέρετε πώς να αποκτήσετε όμορφο πρόσωπο ;. Ομορφο πρόσωπο! Ο καθένας σε αυτόν τον κόσμο είναι τρελός για να πάρει όμορφο πρόσωπο. Αυτό είναι επειδή; ένα πρόσωπο είναι ένας καθρέφτης της προσωπικότητάς σας. Όπως γνωρίζετε, καλό βλέμμα έρχεται με όμορφο πρόσωπο, λαμπερό δέρμα μαζί με το χαμόγελο. Ως εκ τούτου, ας προσπαθήσουμε μια ποσότητα από συνήθεις συμβουλές για να σας δημιουργήσουμε όμορφα στερημένα τα μετρητά των δαπανών για τη θεραπεία του δέρματος.

πως to get beautiful face

Σήμερα, όχι μόνο γυναίκες, αλλά και άνδρες ενδιαφέρονται επίσης για να πάρουν όμορφο πρόσωπο και έτσι ξοδεύουν πολλά χρήματα για να ανακτήσουν την εμφάνιση, την υφή και τις προοπτικές του δέρματος. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αποκτήσουν όμορφο πρόσωπο, αλλά υπάρχουν αρκετοί τρόποι που είναι χρήσιμοι για να αποκτήσετε όμορφο πρόσωπο.

Πώς να πάρει όμορφο πρόσωπο:

Εδώ είναι οι καλύτερες συμβουλές μας για να πάρετε όμορφο πρόσωπο ως εξής.

1. Ένα σωστό πρόγραμμα καθαρισμού ωφελεί να πετάξει μακριά τη ρύπανση που καθίσταται εδραιωμένη στο δέρμα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρίστε το πρόσωπο 3 φορές το μικρότερο ποσό για κάθε ημέρα.

2. Αποφύγετε το βαθύ μακιγιάζ, καθώς μπορεί να βλάψει το δέρμα σας και να κρατήσει μακριά από το άσχημο σαπούνι επειδή περιλαμβάνει σκληρά χημικά όπως το ανθρακικό νάτριο που δημιουργούν το δέρμα σας στεγνό με απογύμνωση της υγρασίας όπως από το δέρμα σας.

3. Εκτελέστε ένα ύφασμα πλύσης σε ζεστό νερό. Τοποθετήστε το αμέσως στο πρόσωπό σας και πιέστε το. Έτσι, το νερό και ο ατμός βοηθούν πραγματικά να ξεπλύνετε τη βρωμιά που αρχίζει τους πόρους του προσώπου σας. Προσέξτε ότι το ρεύμα δεν είναι επιπλέον καυτό ενώ το κάνετε αυτό.

4. Πρέπει να απολέγετε το δέρμα για να το διεγείρουν και να σας προσφέρουν μια υγιή λάμψη. Απλά απολέπιση δέρμα σας μία ή δύο φορές την εβδομάδα, αν και. Εκτός από την απολέπιση μπορεί να σας συνθέσει πιο επίπεδη σε breakouts.

5. Καθόλου πλύνετε το πρόσωπό σας μέσω ζεστού νερού συν να είναι υπεύθυνος για να το στεγνώσει. Όλος ο χρόνος χρησιμοποιεί φυσιολογικό και αλλιώς κρύο νερό που αναζωογονεί το δέρμα σας και συνθέτει το ροζερ, συμβάλλοντας σε ένα αποτέλεσμα κοκκίνισμα.

Δείτε περισσότερα: Είναι το ελαιόλαδο καλό για το πρόσωπο

6. Μείνετε μακριά από το χλωρίνη στο πρόσωπο, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε θετική επιδερμίδα, το χλωρίνη εξάγει το πρόσωπό σας με καστανά μαλλιά που λάμπουν στο φως του ήλιου και φαίνονται μη ελκυστικά για πιο δίκαιο δέρμα.

7. Αφαιρέστε το πρόσωπό σας σε τακτική βάση. Βάλτε νερό στο δοχείο και τοποθετήστε το κάλυμμα του προσώπου από μια πετσέτα. Θα είστε σε θέση να υποβάλλονται σε φορτία θερμότητας που λαμβάνουν στο πρόσωπό σας σαν να γίνεται ατμός. Είναι μια πολύ καλή τεχνική για να μειώσετε την ακμή και τις ουλές που περιέχει, επειδή η θερμότητα καταπολεμά την αντίθεσή της στο δέρμα σας, συν το φόνο περίπου.

παίρνω beautyful face

8. Κάνετε μια λεπτή πάστα με ανάμειξη νερού και ζάχαρης. Ανακατέψτε καλά και αποστραγγίστε λίγο νερό. Βγάλτε αυτό το μείγμα στο πρόσωπό σας με σφαιρική κίνηση στο μάγουλό σας σχεδιασμένο για 60 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, καθαρίστε το και κάντε ξανά για το επιπλέον μάγουλο μαζί με το μέτωπο. Δεν είναι παρά μια απολέπιση.

9. Η τακτική ενυδάτωση του δέρματός σας, επειδή σας βοηθά να διατηρήσετε το δέρμα σας μαλακό καθώς και όμορφο το ίδιο με αυτό που γερνάτε. Χρησιμοποιήστε την ενυδατική κρέμα τη νύχτα για να την παραμείνετε από τον ιδρώτα και τη λάσπη που συναντάτε στο πρόσωπό σας όλη την ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Γέλη Aloe Vera για πρόσωπο

10. Για να αποκτήσετε όμορφο πρόσωπο είναι πολύ σημαντικό να περάσετε περίπου 7 με 8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Δεδομένου ότι, ενώ κοιμάται το δέρμα σας αναπληρώνει και αναζωογονεί.

11. Εφαρμόστε αντηλιακό που έχει ευρύ φάσμα παράγοντα 30. Ενώ είστε έξω, προστατέψτε το δέρμα σας από αντηλιακό. Επιβεβαιώστε ότι ξεθωριάσετε τον αντηλιακό του ήλιου τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα από ό, τι βγείτε από τον ήλιο. Επιλέξτε αντηλιακό που δεν περιέχει λιπαρά καθώς και μη-comedogenic, έτσι δεν θα σταματήσει τους πόρους σας.

12. Καταναλώστε υγιεινότερα τρόφιμα όπως ψάρια, φρέσκα λαχανικά καθώς και φρούτα. Μπορείτε να ξεκουραστείτε κατά την κατανάλωση επιπλέον τροφίμων εκτός από τη λιγότερη κατανάλωση λίπους, θερμίδων και ζάχαρης. Μια ποσότητα τροφίμων έχει γυμνές θερμίδες. Αποφύγετε τους στο βαθμό που είναι πιθανό. Αποφύγετε να τρώτε πολλά πρόχειρα φαγητά, όπως πίτσα, πατατάκια, κέικ, μπισκότα, κέικ κλπ.

Δείτε περισσότερα: Πακέτο προσώπου από ρόδι

Leave A Comment

+ 37 = 46