Πώς να γίνετε φίλοι με ένα κορίτσι Στυλ στη ζωή

Τα κορίτσια και τα αγόρια δεν χρειάζεται να είναι εραστές για να είναι μαζί, μπορούν επίσης να είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Εντούτοις, όταν πρόκειται για φιλικά προς τα κορίτσια ως φίλους, τα περισσότερα αγόρια αποφεύγουν και αν αυτή είναι η ιστορία σας, παρακαλούμε να διαβάσετε και να είστε καλά ενημερωμένοι για το πώς να χτυπήσετε μια χορδή με ένα κορίτσι ως φίλο. Υπάρχουν πολλά αγόρια που θέλουν κρυφά να είναι φίλοι με ένα κορίτσι που τους αρέσει, τους αρέσει να μιλάνε μαζί τους, αφού βρίσκουν το κορίτσι πνευματώδες και καλό συνομιλητή, γι 'αυτό να μην είναι φίλοι μαζί της; Τα αγόρια όπως τα κορίτσια που είναι διασκέδαση αγαπούν, χιουμοριστικό και ευγενικό, και κάποιος που μπορούν απλώς να κρεμάσουν γύρω με για τον καφέ και μια ταινία κάποια στιγμή. Ποιος ξέρει πού θα έμενε αυτό, αλλά εδώ μπορείτε να είστε φίλοι μαζί της.

Πώς να γίνετε φίλοι με ένα κορίτσι Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

1. Ξέρει τι της αρέσει, όπου της αρέσει να κρεμάει και αν είναι εντάξει με ένα άγνωστο πρόσωπο που έρχεται προς τα εμπρός για να είναι φίλοι μαζί της ή όχι; Ωστόσο, για να το μάθετε όλα αυτά, μην το παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο ή αλλιώς, γιατί αν το γνωρίσει αυτό θα σας μισεί στο εσωτερικό, και είναι επίσης ποινικό αδίκημα. Τα περισσότερα κορίτσια δεν θα ήταν τόσο άνετα να έχει ένα αρσενικό ξένο να περπατάει επάνω τους και να ζητάει να είναι φίλος της, ακριβώς έτσι. Ωστόσο, αν το κορίτσι σας έχει δει να κρέμεται γύρω από την ίδια θέση με αυτήν ή ίσως να έχετε κοινούς φίλους μαζί της, τότε θα μπορούσατε να πείτε αντίο σε ένα εμπόδιο και να περπατήσετε μπροστά με ευγένεια για να την ζητήσετε ως φίλο.

2. Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια της και προσπαθήστε να καταλάβετε αν θα ήθελε να είναι φίλοι μαζί σας ή όχι; Προσπαθήστε να παρατηρήσετε το είδος των ανθρώπων που της αρέσει να αλληλεπιδρά με, τι της αρέσει να τρώει, ποια είναι τα χόμπι της, πού πηγαίνει με τους φίλους για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο και πολλά άλλα; Εάν μοιράζεστε την ίδια αίθουσα διδασκαλίας μαζί της, ελέγξτε πού μένει, δοκιμάστε να κάθονται κάπου κοντά της, αλλά μην την ασφυκτείτε με την παρουσία σας πάρα πολύ ή θα φύγει μακριά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να ξέρετε αν σας αρέσει ένα κορίτσι

Πώς να γίνετε φίλοι με ένα κορίτσι Στυλ στη ζωή

3. Τώρα που χαμογέλασα και κάνατε την πρώτη κίνηση, και υποθέτοντας ότι σε δέχτηκε ως φίλο, μην είσαι βιαστικός. Πάρτε ένα πράγμα κάθε φορά? να την καταλάβετε καλύτερα, αλληλεπιδρώντας μαζί της και κάνοντας μικρές συζητήσεις. Ξεκινήστε τις μικρές και μην φοβάστε, ακόμη και αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ καλά, να γελάσετε με τα δικά σας λάθη και να την δείξετε ότι είστε κάποιος που δεν κάνει κανένα κόκαλο να δεχτεί τα δικά του λάθη. Με αυτόν τον τρόπο θα σε σέβευε περισσότερο, και ένα ακόμη πράγμα, τα κορίτσια μίσος όφειλαν και δείχνουν, ως εκ τούτου είναι απλή και φυσική. Κάποιος δεν χρειάζεται να χρωματίσει τα μαλλιά τους ή να φορέσει τρυπήματα και να οδηγήσει ένα δροσερό όχημα για να είναι φίλος της. χρειάζεται μια φίλη που δεν είναι κλόουν ή σοφέρ.

4. Είναι κορίτσι και πρέπει να την αντιμετωπίζετε με προσοχή και σεβασμό. Να είστε ιππείς και να ανοίξετε την πόρτα γι 'αυτήν, τραβήξτε την καρέκλα για να καθίσει άνετα σε ένα εστιατόριο ή ίσως να περπατήσει στο σπίτι της. Θυμηθείτε, αισθάνεται ωραία και ασφαλής όταν κάνετε όλα αυτά γι 'αυτήν, και θα σε σεβαστεί και θα σε εμπιστευτεί περισσότερο. Κάνε να γελάσει, οι γυναίκες αγαπούν τους άνδρες που έχουν ένα αστείο οστό που μπορεί να τους γλύφει. να γίνουν οι καλές εποχές, να γελούν μαζί, να μοιράζονται ένα παγωτό, να σκάψουν σε αρτοσκευάσματα, να πετάξουν ένα κουτάβι όταν το κάνουν με αληθινές προθέσεις και να παρακολουθήσουν πώς πέφτει για σένα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να είναι το κορίτσι ονείρου

Διασκεδάστε και μην πιέζετε:

Πώς να γίνετε φίλοι με ένα κορίτσι Στυλ στη ζωή

Σε όλα αυτά, μερικές φορές μπορεί να φιλοξενήσει αισθήματα αγάπης γι 'αυτήν. ΠΕΡΙΜΕΝΕ; μην βιαστείτε σε τίποτα από τώρα. Οι λάτρεις ήταν οι καλύτεροι φίλοι μιά φορά, αυτό είναι που πρέπει να σεβαστείτε και να καταλάβετε!!

Δείτε περισσότερα: Πώς να πάρει τα κορίτσια

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3.

Leave A Comment

+ 48 = 54