Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Οι περσικές γυναίκες είναι γνωστό ότι έχουν εξωτικά και αιχμηρά χαρακτηριστικά του προσώπου. Οι δίκαιες και λιποθυμημένες γυναίκες έχουν συνήθως μπλε και πράσινα μάτια και αντίθετα οι γυναίκες με λίγο πιο σκούρο χρώμα έχουν μαύρα χρώματα ματιών όπως καφέ και μαύρο. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά είναι αλήθεια ότι διατηρούν το πανέμορφο βλέμμα τους με τη βοήθεια των φυσικών θεραπειών στο μέγιστο.

περσικός beauty tips

Καλύτερες Συμβουλές και Μυστικά Περσικής Ομορφιάς:

Αφήστε να εξετάσουμε τις κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς και τα μυστικά των γυναικών της Περσίας.

1. Δέρμα:

Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Οι περσικές ομορφιές χρησιμοποιούνται για κολύμβηση με τρόπο που να διατηρεί το δέρμα τους σατινέ λείο. Τα δερματικά τους καθεστώτα διαφέρουν από το περιστασιακό λουτρό γάλακτος, το πετρελαϊκό λουτρό ή ακόμη και το λουτρό άλατος Νεκρά Θάλασσα Η κολύμβηση αυτού του είδους δεν είναι μόνο ένα buster stress αλλά βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος και την αντιγήρανση.

Δείτε περισσότερα: Ρωσικά μυστικά γυναικεία ομορφιά

3. Τρίχες:

Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Οι Πέρσες γυναίκες είναι τυχεροί να είναι ευλογημένοι με παχιά μαλλιά. Οι γυναίκες με ίσια μαλλιά φροντίζουν ώστε τα άκρα να είναι κομμένα έτσι ώστε να παραμένουν υγιή. Οι σγουρές γυναίκες πρέπει να στεγνώσουν τα μαλλιά τους μόνο με πετσέτες και να πλύνουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για να μην αφήσουν τα μαλλιά μπλεγμένα. Είναι καλύτερο να κρατάτε τα μαλλιά στη φυσική μορφή αντί να τα βάλετε σε χρώμα ή λευκασμένο.

4. Μάτια:

Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Οι γυναίκες του Χόλιγουντ επιζητούν να έχουν την περσική ματιά, αλλά οι περσικές γυναίκες δεν χρειάζεται να καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια για να αποκτήσουν αυτό που φυσικά κατέχουν. Έχουν όμορφα διαμορφωμένα μάτια που τους αρέσουν τα αμύγδαλα. Αρχίζουν με μια διαφανή βάση σκιά ματιών για τα χείλη και στη συνέχεια χρησιμοποιούν τα μαξιλάρια των ματιών, τόσο υγρό όσο και ξηρό. Τα περιγράμματα έχουν ένα παχύτερο άκρο και μια επιμήκυνση τραβήξτε προς τις άκρες που φαίνονται πολύ αριστοκρατική. Ο λόγος για τις γυναίκες που έχουν παχιά μαλλιά τους κάνει επίσης να έχουν παχιά φρύδια που πρέπει να διαμορφώνονται τακτικά με σπείρωμα.

Δείτε περισσότερα: Γαλλικές συμβουλές ομορφιάς για γυναίκες

5. Χείλη:

Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Χρησιμοποιήστε ένα χείλος επένδυσης για τα χείλη σας που θα ήθελε μια ουδέτερη βάση και στη συνέχεια χρωματίστε τα χείλη σας με ροζ. Μην πηγαίνετε ντυμένος καθιστώντας το να καλύψει με δυνατά χρώματα, όπως αυτό δεν θα ήταν μόνο βαρύ για το μάτι, αλλά θα καλύψει επίσης τη φυσική ουσία της ομορφιάς. Μερικές φορές απλώς αυξήστε την παρουσία των σημείων ομορφιάς αντί να το καλύψετε με υπερβολικό μακιγιάζ. Και σας δίνουν μια διαφορετική εμφάνιση και στυλ στο πρόσωπό σας.

6. Λάδι:

Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Το λάδι είναι απαραίτητο για την λείανση του δέρματος και την τροφοδότηση των μαλλιών. Χρησιμοποιούνται για τη χρήση διαφορετικών ελαίων όπως το ελαιόλαδο, το σησάμι, το αμύγδαλο και η καρύδα. Συνήθως ασκούν την εφαρμογή τους τη νύχτα πριν και μετά πηγαίνουν για ύπνο. Είναι πολύ ιδιαίτερες για τη φροντίδα του σώματος και τροφοδοτούν το σώμα τους με λάδι και συνδυάζουν αμύγδαλο και μέλι για τη θεραπεία των κεκαθαρμένων χειλιών.

Δείτε περισσότερα: Μαροκινά γυναικεία μυστικά ομορφιάς

7. Καθεστώς κατά τη διάρκεια της λουτρού:

Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Πριν από ένα λουτρό συνήθως τρίβουν ή απολεπίζουν το δέρμα τους, είναι μέρος καθαρισμού. Η ανάμειξη του σακχάρου μαζί με το χυμό λεμονιού και το μέλι και στη συνέχεια η εφαρμογή ως τρίψιμο θα μπορούσε να σας δώσει μια καλή φυσική θεραπεία. Ο καφές και το μέλι χρησιμοποιούνται επίσης, αλλά είναι αρκετά κολλώδες, αλλά η λάμψη που θα δείτε στον εαυτό σας μετά το μπάνιο αξίζει την προσπάθεια.

8. Μέλι και Αλόη Βέρα:

Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Το μέλι και η αλόη διατηρούν τη λάμψη του δέρματος. Το μέλι είναι το καλύτερο φυσικό ενυδατικό που κρατά το πρόσωπο σας οξυγονωμένο. Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του συστατικού, τόσο καλύτερα αποτελέσματα αποκτάτε. Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση συνηθισμένων δερματικών προβλημάτων όπως σπυράκια, ουλές και κηλίδες. Βοηθούν επίσης να λειτουργήσουν ως αντιγηραντική θεραπεία, καταπολεμώντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

9. Διατροφή και Fitness:

Περσικές συμβουλές και μυστικά ομορφιάς Στυλ στη ζωή

Οι περσικές γυναίκες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες για τη διατροφή τους. προσπαθούν να κολλήσουν σε υγιεινά τρόφιμα, όπως τα βρώσιμα φρούτα μαζί με διάφορα λαχανικά και φρούτα. Για να διατηρήσουν το δέρμα τους, κρατούν τον εαυτό τους ενυδατωμένο με πολλή πρόσληψη νερού και τακτικές ασκήσεις και διαλογισμό τους βοηθούν να διατηρήσουν την ατέλεια του δέρματος.

Leave A Comment

+ 49 = 54