Πώς να χρησιμοποιήσετε λάδι λεβάντας για την ανάπτυξη των μαλλιών; | Στυλ στη ζωή

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο, δίνουν σημασία στην ανάπτυξη των μαλλιών και θέλουν να το κάνουν παχύ και υγιές για την αύξηση της ομορφιάς. Ωστόσο, σε όλο τον κόσμο λόγω του εκσυγχρονισμού και της υπερβολικής εκβιομηχάνισης, το άγχος έχει αυξηθεί και η πτώση των μαλλιών είναι το πιο κοινό πρόβλημα. Άλλες αιτίες για την απώλεια μαλλιών είναι ασθένεια, ατμοσφαιρική ρύπανση, χημική φαρμακευτική αγωγή και ούτω καθεξής. Το λάδι λεβάντας μπορεί να θεραπεύσει αυτό. Λειτουργεί καλά σε περίπτωση τριχοφυΐας και τριχών, κυρίως αλωπεκίας και τριχόπτωσης. Εδώ δίνουμε μια ιδέα για το πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι λεβάντας για την ανάπτυξη των μαλλιών?

λεβάντα oil for hairgrowth

Λάδι λεβάντας για ανάπτυξη μαλλιών:

Το λάδι λεβάντας μειώνει το στρες, καθώς μετά το μασάζ το λάδι στο άγχος του κρανίου μειώνεται και μπορείτε να πάρετε τον κατάλληλο ύπνο. Με πνευματική ειρήνη, το ποσό της τριχόπτωσης γίνεται επίσης λιγότερο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι λεβάντας με διάφορους τρόπους για τη θεραπεία της απώλειας τρίχας σας. Έχει βρεθεί από την ερευνητική εργασία ότι τα μαλλιά μεγαλώνουν καλά αν εφαρμόσετε λάδι λεβάντας με άλλα αιθέρια έλαια στο τριχωτό της κεφαλής σας καθημερινά για επτά μήνες. Το βασικό αναμεμειγμένο έλαιο αποτελείται από λεβάντα, δενδρολίβανο, θυμάρι, ξύλο κέδρου, έλαια φορέων από σπόρους σταφυλιού και jojoba. Τα αιθέρια έλαια αραιώνονται από το λάδι φορέα και βοηθούν στη θεραπευτική διαδικασία χωρίς ερεθισμό.

Δείτε περισσότερα: Λάδι δεντροκαλλιέργειας για την ανάπτυξη των μαλλιών

Πώς να κάνετε Essential Blended Oil για την ανάπτυξη των μαλλιών:

Για να προετοιμάσετε το βασικό αναμεμειγμένο λάδι, θα πρέπει να αναμίξετε 3 σταγόνες λάδι λεβάντας, 2 σταγόνες θυμαριού, 3 σταγόνες δεντρολίβανο, 4 κουταλιές της σούπας. από έλαιο σταφυλιού, 2 σταγόνες ξύλου κέδρου και μισό κουταλάκι του γλυκού. του ελαίου jojoba. Τα πιο ζωτικά έλαια θα έρθουν με μια κορυφή που θα διανείμει το λάδι σε σταγόνες. Πριν εφαρμόσετε στο τριχωτό της κεφαλής σας, αναμίξτε τα λάδια καλά.

Ο σωστός τρόπος χρήσης ελαίου λεβάντας για τη μείωση της τριχόπτωσης:

Πώς να χρησιμοποιήσετε λάδι λεβάντας για την ανάπτυξη των μαλλιών; | Στυλ στη ζωή

Για να μειώσετε την ποσότητα τριχόπτωσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 10-15 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας ανά 1 ουγκιά. του επιθυμητού ελαίου φορέα. Μπορείτε να φτιάξετε το λάδι του φορέα προσθέτοντας λάδι jojoba, έλαιο σταφυλιού, γλυκό αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο. Μασάζ το τριχωτό της κεφαλής και κάνετε ζεστό πετρέλαιο με το λάδι με έγχυση λεβάντας. Μετά το μαλάκωμα του πετρελαίου στο τριχωτό της κεφαλής αφήστε το να ξεκουραστεί για 15-60 λεπτά πριν το σαμπουάν. Αν χρησιμοποιείτε τακτικά, θα έχετε καλό αποτέλεσμα μέσα σε λίγους μήνες και εβδομάδες.

Δείτε περισσότερα: Rogaine Hair Regrowth

Ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσετε το λάδι λεβάντας για τους πρώτους χρονομετρητές:

Όταν θα χρησιμοποιήσετε αυτό το λάδι για πρώτη φορά, μασάζ το λάδι σε ένα μικρό μέρος του τριχωτού της κεφαλής σας για να παρατηρήσετε πώς αντιδρά το δέρμα. Εάν πηγαίνει καλά, μασάζ το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής σας κάθε βράδυ για πέντε λεπτά αφού επιβεβαιωθεί ότι έχει εφαρμοστεί πάνω από την αραίωση των μαλλιών ή φαλακρά τμήματα. Εάν το λάδι λεβάντας συντρίψει τις αισθήσεις σας, αραιώστε το προσθέτοντας λίγο περισσότερο από οποιοδήποτε από τα έλαια μεταφοράς. Καλύψτε τα μαλλιά με μια πετσέτα μετά την εφαρμογή των ελαίων. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, κάντε αυτό τουλάχιστον για επτά μήνες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε λάδι λεβάντας για την ανάπτυξη των μαλλιών; | Στυλ στη ζωή

Άλλες χρήσεις του λαδιού για την ανάπτυξη των μαλλιών:

Η τριχόπτωση γίνεται κανονική λόγω της πιτυρίδας, των ψειρών και άλλων λόγων. Εκτός από τη βοήθεια για να απαλλαγούμε από μολύνσεις πιτυρίδας και τριχωτού της κεφαλής, λάδι λεβάντας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αντισηπτικό για να απαλλαγούμε από τα αυτιά και τις ψείρες. Είναι επίσης ένα βαθύ μαλακτικό μαλλιών και αυξάνει τον όγκο των μαλλιών.

Δείτε περισσότερα: Το έλαιο μουστάρδας για την ανάπτυξη των μαλλιών

Έτσι, να είστε ευτυχείς και να αυξήσετε την ομορφιά σας, εφαρμόζοντας λάδι λεβάντας στα μαλλιά σας.

Leave A Comment

+ 27 = 33