Πώς να κάνετε Πακιστανικό νυφικό μακιγιάζ; | Στυλ στη ζωή

Πακιστανός Bridal Makeup

Τα περισσότερα πακιστανικά νυφικά μακιγιάζ φαίνεται ότι έχω συναντήσει έχουν κόβει την ανάσα. Υπάρχει κάτι πολύ διακριτικό για το στυλ του ντύσιμο για το γάμο. Όλα φαίνονται κομψά και μοντέρνα την ίδια στιγμή. Παρόλο που εμπνέεται από το αραβικό στιλ μακιγιάζ. οι πακιστανικές νύφες είναι πάντα λιγότερο σκληρές αναζητούν. Αφού εξετάσαμε πολλές φωτογραφίες, έχω καταλάβει το γεγονός ότι οι περισσότερες από αυτές τις αναζητήσεις ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο και πρόκειται να αποικοδομήσω αυτό το μοτίβο για εσάς.

Πακιστανικές συμβουλές μακιγιάζ νυφικό:

Πρόκειται να αναλύσουμε την υπογραφή πακιστανικού νυφικού μακιγιάζ σε τρία μέρη.

Το μακιγιάζ προσώπου:

Το Πακιστανικό νυφικό μακιγιάζ χρησιμοποιεί πάντα τεχνικές περιγράμματος και επισημάνσεως για να τονίσει τα χαρακτηριστικά τους.

Πακιστανός Bridal Face Makeup
>
Ο πιο συνηθισμένος παράγοντας για το Πακιστανικό νυφικό μακιγιάζ είναι ότι το δέρμα τους φαίνεται άψογο και κομμένο. Όλοι κάνουν τέλεια ματ φινίρισμα βάσης και βαριά περιγράμματα για να φέρουν τη δομή τους τυπική οστών στο επίκεντρο. Χρησιμοποιούν πιθανώς 2-3 αποχρώσεις θεμελίωσης στο δέρμα τους στα διάφορα μέρη για να κάνουν περιγράμματα.

Δείτε περισσότερα: Αραβικές συμβουλές μακιγιάζ ματιών

Πακιστανός Bridal Face Makeup

Το ρουζ είναι πάντα μια πολύ ροζ σκιά και συνήθως εφαρμόζεται κάτω από το διάκενο για να τονίσει ακόμα περισσότερο την οστική δομή. Χρησιμοποιούν επίσης γενναιόδωρη ποσότητα σήμανσης στα ψηλότερα τμήματα του προσώπου, όπως η γέφυρα της μύτης και το πάνω μέρος της μετωπιαίας μεμβράνης για να την φέρει σε εξέχουσα θέση.

Το μακιγιάζ των ματιών:

Πακιστανός Bridal Eye Makeup

Οι πακιστανικές νύφες συνήθως γεμίζουν τα φρύδια τους χρησιμοποιώντας το σωστό είδος προϊόντος που ταιριάζει στο χρώμα του δέρματος και στο χρώμα των μαλλιών τους και το τοποθετεί με ένα πηκτών φρυδιών. Τα φρύδια σπανίως είναι αραιά, σε αντίθεση με τα αραβικά μακιγιάζ τα βλέμματα, και πάντα έχουν νεανική, πλήρη εμφάνιση.

Σε αυτό το είδος μακιγιάζ, τα μάτια είναι συνήθως η κύρια εστίαση και η συνήθης εμφάνιση ακολουθεί μια κοινή φόρμουλα. Η εμφάνιση συνήθως ταιριάζει με τη στολή και χρησιμοποιεί 4 χρώματα. Θα υπάρχουν 2 αντίθεση χρωμάτων που ταιριάζουν με το φόρεμα και ένα χρώμα highlighter και στη συνέχεια ένα σκούρο καφέ ή μαύρο για να εντείνει το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα: Ινδική νυφική ​​μακιγιάζ Συμβουλές

Τα βήματα που ακολουθούν για να επιτευχθεί αυτή η εμφάνιση υπογραφής είναι τα εξής:
1. Χρησιμοποιήστε μία από τις αντιληπτικές αποχρώσεις ως βασικό πλύσιμο του χρώματος σε όλο το καπάκι.
2. Εφαρμόστε το άλλο αντίθεση χρώματος σαν σκίαση κάτω από την κουκούλα των ματιών.
3. Συνδυάστε καλά τα δύο αυτά χρώματα έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκληρές γραμμές.
4. Χρησιμοποιήστε τη σκιά του επισήμανσης κάτω από το φρύδι και στην εσωτερική γωνία των ματιών για να το επισημάνετε.
5. Χρησιμοποιήστε τη σκούρα καφέ / μαύρη σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού για να εντείνετε το βλέμμα.
6. Στην κάτω γραμμή βλεφαρίδας, εφαρμόστε τις δύο σκιάσεις αντίθεσης το ένα μετά το άλλο,
7. Χρησιμοποιήστε επίσης τη μαύρη σκιά στην κάτω εξωτερική γωνία και αναμίξτε το στο μαύρο της ανώτερης γραμμής βλεφαρίδας.

Πακιστανός Bridal Eye Makeup

Αφού κάνετε τη σκιά των ματιών, χρησιμοποιούν ένα μαύρο μακιγιάζ πηκτής για να κάνουν ένα μάτι ματιών επεκταθεί στην άνω και κάτω γραμμή βλεφαρίδων και γεμίστε με τη μαύρη κοχλίτσα. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό; εφαρμόζουν τις πιο δραματικές ψεύτικες βλεφαρίδες και την καλύτερη μάσκαρα διαθέσιμη.

Το Μακιγιάζ Χείλη:

Για τα χείλη, οι νύφες μπορούν να επιλέξουν δύο τύπους κραγιόν, είτε με ένα σκοτεινό δυνατό χρώμα, όπως ένα αληθινό κόκκινο, οξυμπόριο κόκκινο ή ζεστό ροζ. Συνήθως, τα δυνατά χείλη φοριούνται όταν το μακιγιάζ των ματιών είναι στην πλευρά του φωτός και αντίστροφα.

Πακιστανός Bridal Lips Makeup

Διαφορετικά, επιλέγουν τα ελαφριά σάρκα ή τα γυμνά χείλη για να κάνουν τα μάτια τους και να αντιμετωπίσουν το κέντρο της προσοχής.

Δείτε περισσότερα: Christian Συμβουλές μακιγιάζ νυφικό

Πακιστανός Bridal lip Makeup

Όλα τα προαναφερθέντα βλέμματα γενικεύονται σε μεγάλο βαθμό. Μπορείτε πάντα να συναντήσετε αναζητήσεις που είναι πιο δημιουργικές και εξελιγμένες. Αλλά το πιο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό μιας πακιστανικής νύφης είναι η κομψή και βασιλική τους ενδυμασία και η συμπεριφορά τους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Leave A Comment

70 + = 77