Τεχνικές διαλογισμού πυραμίδων Στυλ στη ζωή

Μια πυραμίδα είναι ένα τρισδιάστατο πολυεδρικό, όπου όλες οι πλευρές εκτός από τη βάση είναι τριγωνικές. Το σχήμα μιας πυραμίδας είναι γνωστό σε μια υπερφυσική πηγή ενέργειας ή ενέργειας. Πρόσφατα ο διαλογισμός πυραμίδας έχει γίνει πολύ γνωστός γιατί μας βοηθά να παραμείνουμε σε αρμονία με τους ανθρώπους και το περιβάλλον γύρω. Αυξάνει τα συναισθήματα της ηρεμίας, της ευημερίας και μας δίνει μια θετική στάση για να αντιμετωπίσουμε τη ζωή και τις καταστάσεις με θάρρος.

πυραμίδα meditation

Δείτε περισσότερα: Χριστιανικές Διαλογιστικές Ασκήσεις

Η έννοια του διαλογισμού πυραμίδας:

Παίρνετε τα καλύτερα αποτελέσματα από αυτό το διαλογισμό αν κάθεστε μπροστά στο βορρά. Παίρνετε ένα πιο υγιές μυαλό και σώμα αν κάθεστε ανατολικά. Και για πλούτο στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να καθίσετε προς βορειοανατολική κατεύθυνση. Η Πυραμίδα είναι ένας γεωμετρικός ενισχυτής που σας βοηθά να λάβετε περισσότερη δύναμη της προσευχής. Κάνει έναν αφοσιωμένο ισχυρότερο στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Με τη χρήση αυτής της τεχνικής διαλογισμού, πολλοί διαλογιστές, έχουν εκφράσει, τα αποτελέσματά τους να είναι πολύ γόνιμα. Έχουν βιώσει τη μνήμη, τα οράματα της προηγούμενης ενσάρκωσης, τις τηλεπαθητικές επικοινωνίες και την αύξηση της ευαισθητοποίησης.

Η ιδέα ότι ένα απλό γεωμετρικό σχήμα θα μπορούσε να παράγει ενέργεια μέσω του διαλογισμού φαίνεται δύσκολο να πιστέψει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι λειτουργεί και αυτό πάρα πολύ χωρίς παρενέργειες. Υπάρχουν μερικά σημαντικά σημεία τα οποία οι άνθρωποι δεν πρέπει να παραμελούν όταν αρχίζουν να ασκούν διαλογισμό πυραμίδας. Είμαστε πολύ ευλογημένοι που μας έχουν δώσει αυτές τις συμβουλές που συζητάμε παρακάτω.

ένα. Όταν αρχίζετε να διαλογίζεστε κάτω από μια πυραμίδα, πάντα να έχετε κατά νου ότι έχετε ένα σχήμα που είναι 4 φορές μεγαλύτερο και μεγαλύτερο από εσάς.

σι. Πρέπει να ξέρετε ποιο υλικό πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Πρέπει να αποφύγετε το πλαστικό, το γύψο του Παρισιού και τα τούβλα χαμηλής ποιότητας. Αυτά μπορεί να είναι υπεύθυνα για να βλάψουν το νευρικό σας σύστημα. Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά, όπως ξύλο, ιερά βράχια και μάρμαρα, κρύσταλλα, κλπ. Ο διαλογισμός στο Savasana πρέπει να χρησιμοποιηθεί από κρυσταλλικές πυραμίδες.

ντο. Συμβουλευτείτε τον θεραπευτή σας για τις πολύχρωμες πυραμίδες. Αν δεν γνωρίζετε ποια είναι η χρήση, μην επιλέγετε μόνο τυχαία.

Δείτε περισσότερα: Διαλογισμός του Brahma Kumaris

ρε. Να φοράτε πάντα χαλαρά ρούχα και ρούχα τα οποία έχουν ελαφριά χρώματα, όπως λευκό ή θαμπό σαν γκρι.

μι. Διαλογιστείτε σε ένα απομονωμένο μέρος όπου βρίσκεστε μακριά από τις ηλεκτρονικές συσκευές και τα gadgets. Ίσως να έχετε ένα CD player που θα έπαιζε το ηχητικό υλικό για διαλογισμό ή για μάντρα.

φά. Υπάρχουν διαθέσιμα καπάκια πυραμίδας τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την ανάγνωση, τη μάθηση, το μαγείρεμα, την ηρεμία κλπ.

σολ. Οι πυραμίδες μεταφέρουν την κοσμική ενέργεια στο ανθρώπινο σώμα και έτσι όλα τα είδη μεταλλικών ή δερμάτινων υλικών πρέπει να αφαιρεθούν από το περιβάλλον σας καθώς μπορούν να έχουν αντίστροφη επίδραση.

h. Βάλτε εικόνες ή είδωλα της θεότητας που πιστεύετε. Αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο θετικοί και θα έχετε την αίσθηση της πνευματικότητας ζωντανή, ενώ θα διαλογιστείτε.

Εγώ. Κρατήστε το δωμάτιο καθαρό και καθαρό, όχι μόνο θα απολαύσετε τη στιγμή, αλλά και να είστε ικανοποιημένοι στην καρδιά.

Δείτε περισσότερα: Διαλογισμός Σαμαρπάν

j. Κρατήστε την Πυραμίδα και την περιοχή στο εσωτερικό της καθαρή επίσης.

κ. Κρατήστε τα παπούτσια και τα σανδάλια μακριά από την αίθουσα διαλογισμού.

μεγάλο. Συνιστάται να κρατάτε έγκυες κυρίες και παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών μακριά από το διαλογισμό των πυραμίδων ή να μην παραμένουν εκεί για περισσότερο από 20 λεπτά. Αυτό συμβαίνει όπως τα δωμάτια ως μεταφορά κοσμική ενέργεια που θα μπορούσε να είναι επιβλαβές για αυτούς.

m. Να έχετε πάντοτε κατά νου να κάθεστε ανατολικά, βόρεια ή βορειοανατολικά, όπως αναφέρεται παραπάνω.

n. Καθίστε σε ένα χαλί από ένα χαλάκι από σαφράν.

o. Πάντα προσευχηθείτε να είστε ευγνώμονες στους γονείς σας, τη φύση, τον Θεό και την κοσμική ενέργεια της Πυραμίδας πριν ξεκινήσετε με διαλογισμό.

Πηγή εικόνας: 1

Leave A Comment

60 − 59 =