Κεράλα Αστρολογία | Στυλ στη ζωή

Η αστρολογία είναι η επιστημονική μελέτη των πλανητών, των αστεριών και άλλων ουράνιων σωμάτων και πώς η θέση τους επηρεάζει τους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους. Πρόκειται για μια μελέτη πλήρους απόδειξης που χρονολογείται από σχεδόν 5000 χρόνια και έχει ιδρυθεί, κατανοηθεί και αναπτυχθεί από τους rishi του Vedic times. Μερικά από τα εξέχοντα ονόματα που είναι γνωστά για τη συμβολή τους στη Βεδική αστρολογία είναι τα Aryabhatta, Garga, Kalidasa, Varahamihira και Maharishi Parashara για να αναφέρουμε μερικά.

Η μελέτη της αστρολογίας περιστρέφεται γύρω από 8 πλανήτες που είναι Ήλιος, Σελήνη, Δίας, Άρης, Κρόνος και Αφροδίτη και δύο άλλοι σκιώδεις πλανήτες και συγκεκριμένα ο Rahu, γνωστός και ως The Dragon's Head και Kethu ή The Tail Dragon's Tail. Διάφοροι αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο εργάζονται για τις πλανητικές τοποθετήσεις αυτών των ουράνιων σωμάτων στο σύμπαν και κάνουν προβλέψεις με αυτό τον τρόπο.

Κεράλα Αστρολογία | Στυλ στη ζωή

Η επιστήμη της Αστρολογίας είναι προικισμένη στον Ινδικό πολιτισμό από την αρχαιότητα. Με την πάροδο των ετών η μεθοδολογία έχει μελετηθεί έντονα και έχει αποδειχθεί σωστά και ξανά. Παραμένει ως σημαντική πτυχή στο διακριτικό τμήμα της ινδικής υπο-ηπείρου. Από αυτές, η Κεράλα είναι παγκοσμίως γνωστή για την αστρολογία και τα ταντρικά τελετουργικά της. Αυτό το νοτιότερο κράτος δεν είναι μόνο δημοφιλές για τις πρακτικές της Αγιουρβέδα, αλλά και η αστρολογία του έχει τραβήξει ανθρώπους από διαφορετικές γωνιές του κόσμου.

Δείτε περισσότερα: Η αστρολογία βασίζεται στην ημερομηνία της γέννησης

Η αστρολογία της Κεράλα έχει επίσης θεωρηθεί ως η παλαιότερη, συνεπής και πιο ακριβής μορφή αστρολογίας στον κόσμο. Δεν είναι τίποτα άλλο από την κοσμική επιστήμη της πραγματικής αστρονομίας. Η μεθοδολογία αστρολογίας της Κεράλα χρησιμοποιεί «cowries» ή θαλάσσια όστρακα και είναι πολύτιμη παγκοσμίως για την προβλεπτική ακρίβειά της. Το κράτος είναι γνωστό για τις επινοητικές του πληροφορίες σε θέματα όπως η αστρονομία, η αστρολογία, το ωροσκόπιο και το vastu shastra.

Η αστρολογία της Κεράλα χρησιμοποιεί τις αρχές της «Ashtamangala Prasnam» ως αναπόσπαστο μέρος για να κάνει αστρονομικές προβλέψεις. Χρησιμοποιείται για την εξεύρεση λύσης και για τις αιτίες των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα όπως τα οικογενειακά προβλήματα, το άγχος, η στειρότητα, οι αποτυχίες των επιχειρήσεων και άλλα ανεπίλυτα ζητήματα. Η Ashtamangala Prasnam ακολουθείται επίσης για νέες κατασκευές και άλλες ευοίωνες δραστηριότητες όπως η κατασκευή ναών. Επίσης αποκαλύπτει την επίδραση, τόσο καλή όσο και κακή, των παρελθουσών, τωρινών και μελλοντικών ενεργειών μας και παρέχει επίσης διορθωτικά μέτρα για την εξάλειψη των κακόβουλων πράξεων. Γενικά, η ασταμαγκάλα Πρασνάμ εκτελείται από δύο αστρολόγους. Ωστόσο, μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος που συζητήθηκε.

Δείτε περισσότερα: Αστρολογία Μαράθι

Στην αρχαιότητα, οι maharishis χρησιμοποίησαν την αστρολογία για να κάνουν προβλέψεις με βάση τις γνώσεις και τις γνώσεις τους με τις ευλογίες του Θεού. Με την πάροδο του χρόνου, μόνο η γνώση του ατόμου και η επιτυχία των ευρημάτων του έγιναν η βάση της πίστης. Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κεράλα βασίζονται εξ ολοκλήρου στην επιστημονική μελέτη διαφόρων πλανητικών αστερισμών.

Οι ακριβείς προβλέψεις μπορούν να γίνουν μόνο με πλήρη γνώση των διαφορετικών αστρολογικών πτυχών και προμηθεύονται από το mastering της αστρολογικής εκπαίδευσης. Η συμβολή της Κεράλα στον τομέα της Βεδικής αστρολογίας είναι σημαντική. Αυτές οι αρχές επεκτείνονται επίσης στο Vastu Shastra και κερδίζει τεράστια δημοτικότητα στο κράτος. Οι οικοδόμοι καλούνται να ακολουθήσουν αυτές τις παραδοσιακές αρχές κατά την κατασκευή νέων κατοικιών ή γραφείων. Τα ευρήματα αυτής της μελέτης χρησιμοποιούνται επίσης για την επίλυση πολλών εμποδίων της καθημερινής μας ζωής. Χρησιμοποιείται για την ευημερία κατά τη διάρκεια της συνολικής θητείας της ζωής σας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να διαβάσετε το χέρι αστρολογία

Τέλος, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι πρακτικές της αστρολογίας της Κεράλα δεν πρέπει ποτέ να συγκρίνονται με τις ασκήσεις της Fortune. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως υπερφυσικός οδηγός για την αντιμετώπιση προβλημάτων ακολουθώντας τα διορθωτικά μέτρα. Ωστόσο, η επιτυχία ή η αποτυχία στη ζωή εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το Κάρμα μας. Πρόκειται για μια προσωπική επιλογή για την εκτέλεση καλών ή λανθασμένων πράξεων. Οποιεσδήποτε λανθασμένες ενέργειες, που έγιναν εν γνώσει ή εν αγνοία τους, μπορούν να κάνουν τη ζωή άθλια. Η αστρολογία της Κεράλα μπορεί να μας καθοδηγήσει για να αφήσουμε μια ευτυχισμένη και ένδοξη ζωή με την εκτέλεση καλών ενεργειών και την εξάλειψη όλων των κακών πράξεων.

Πηγή εικόνας: 1

Leave A Comment

− 2 = 3