Πώς να πάρετε το δίκαιο δέρμα για τους άνδρες φυσικά | Στυλ στη ζωή

Αναρωτιέστε! Ναι, οι άνδρες έχουν επίσης την επιθυμία για δίκαιο δέρμα. Και για τις γυναίκες και τους άνδρες, για να πάρει το δίκαιο δέρμα τόνος η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη. Προς το παρόν, οι άντρες δίνουν επίσης την πλήρη προσοχή στην εμφάνιση και την επιδερμίδα τους μαζί με το ύφος του ντύσιμου. Αν θέλετε ένα δίκαιο δέρμα τότε αυτό το άρθρο είναι για σας. Σε αυτό το άρθρο διασκεδάζουμε για το πώς να αποκτήσουμε δίκαιο δέρμα για τους άνδρες?.

Πώς να πάρετε το δίκαιο δέρμα για τους άνδρες φυσικά | Στυλ στη ζωή

Οι άντρες αποκτούν σκουρότερη επιδερμίδα λόγω των σημείων γήρανσης, υπερέκθεσης στον ήλιο, των ουλών και των φακίδων που προσδίδουν υπερ-χρωματισμό. Το δέρμα σας γίνεται πιο σκούρο στο οποίο η συσσώρευση φυσικών χρωστικών στο δέρμα που ονομάζεται μελανίνη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ένας άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει ένα δίκαιο δέρμα. Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη δίκαιου δέρματος.

Πώς να πάρετε το δίκαιο δέρμα για τους άνδρες:

Εδώ είναι μερικές καλύτερες συμβουλές για να αποκτήσετε φυσικό δέρμα για τους άνδρες.

1. Βάζετε χυμό λεμονιού με βαμβάκι κάθε μέρα στην περιοχή για να ελαφρύνετε το δέρμα γιατί το λεμόνι είναι φυσικό φωτιστικό.

2. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με χυμό ντομάτας είναι τρομερά υποστηρικτική για να αναπτύξετε τον τόνο του δέρματός σας, καθώς και να σας δημιουργήσουμε δίκαιο. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε λίγο χυμό ντομάτας με μερικά βρώμη για να κάνετε ένα τρίψιμο του προσώπου το οποίο σας βοηθά να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας. Πλύνετε το αργότερα από λίγα λεπτά.

3. Υπό την προϋπόθεση ότι το δέρμα είναι καμένος από τον ήλιο λόγω υπερβολικής επαφής με τον ήλιο και στη συνέχεια να το ελέγξετε με έναν δερματολόγο. Ορισμένες κρέμες που περικλείουν υδροκινόνη καθώς και kojic οξύ είναι χρήσιμες μόλις έρθει η λεύκανση του δέρματος. Από την άλλη πλευρά, αποφύγετε τη χρήση κρέμας χωρίς συνταγή.

Δείτε περισσότερα: Πώς να διατηρήσει το δίκαιο δέρμα

4. Προετοιμάστε μια φλούδα δέρματος από παπάγια, ένα χημικό φλοιό ή εκχύλισμα παπάγιας. Squash μια παπάγια συν το επίθεμα στην περιοχή που πρέπει να ξεθωριάσει. Αριστερά στο δέρμα που χρησιμοποιείται για 10 - 20 λεπτά. Αναμφισβήτητα, δεν μοιάζει με το άρωμα της παπάγιας, εμφανίζεται για ένα προϊόν λεύκανσης δέρματος το οποίο περικλείει την παπάγια να τραβήξει έξω. Οι χημικές φλούδες είναι τόσο δαπανηρές αλλά και αυτές δουλεύουν. Αργότερα από το δέρμα έχει φλούδα, το φρέσκο ​​δέρμα περικλείει ένα επιπλέον απαλό τόνο του δέρματος.

Πώς να πάρετε το δίκαιο δέρμα για τους άνδρες φυσικά | Στυλ στη ζωή

5. Αποφύγετε το άγχος καθώς και για πάντα να είστε ευτυχισμένοι. Η ένταση αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την καλή εμφάνιση του δέρματος. Οδηγός άγχους για να απαλλαγεί από ορμόνες στο σώμα που δημιουργούν το δέρμα βαρετό και οδηγεί σε breakouts ακμής.

6. Απολέπιση είναι η καλύτερη διαδικασία για να αποκτήσετε δίκαιο δέρμα. Σε αυτό, βαθιά καθαρισμό του δέρματος λαμβάνει χώρα όπου το νεκρό δέρμα, καθώς και φραγμένες ακαθαρσίες είναι αποκολλημένο από το κορυφαίο παλτό του δέρματος κτίριο που φαίνονται καθαρά και δίκαια. Προς το παρόν, υπάρχουν αμέτρητες τρίβες προσώπου που μπορούν να ληφθούν σε αγορά που προορίζεται μόνο για χρήση από τους άνδρες. Αγοράστε τρίβει με σαλικυλικό οξύ, ένζυμα φρούτων, κιτρικό οξύ και γλυκολικό οξύ.

Δείτε περισσότερα: Συμβουλές για να γίνετε δίκαιοι

7. Η ατμόσφαιρα νωρίτερα απολέπιση είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καταστεί σαφής καθώς και ο δίκαιος τόνος του δέρματος. Ο ατμός περιλαμβάνει ζεστούς ατμούς που σας χτίζουν εύκολα και χρησιμοποιούνται για το καθαρισμό του καθαρού χώματος καθώς και λάδια από το δέρμα. Εκπαιδεύστε αυτή τη διαδικασία μόνο μία φορά την εβδομάδα για να λάβετε άμεση δικαιοσύνη στο δέρμα.

8. Μασάζ το δέρμα σας όχι με ενυδατική κρέμα αλλά παίρνει μόνο ζάρια με πάγο και τρίψτε πάνω στο δέρμα σας. Βοηθάει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα, το κτίριο το πιο λαμπερό και δίκαιο. Πάρτε 2-3 κύβους πάγου σε ένα καθαρό πανί, καθώς και τρίψτε απαλά το δέρμα κάθε μέρα για 15 λεπτά πριν τον ύπνο.

9. Η πατάτα επίσης έχει μια αποχρωστική έκβαση στο δέρμα που βοηθάει στην εξασθένιση των σκοτεινών κηλίδων και των ουλών. Η πατάτα περιλαμβάνει επίσης ένα ένζυμο το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο για να χαλαρώσει το σκοτεινό δέρμα. Μασάζ με φέτες πατάτας αλλιώς χύνει το χυμό του στο δέρμα. Παραμείνετε περίπου 15 λεπτά και καθαρίστε το με χλιαρό νερό.

Δείτε περισσότερα: Τρόποι για να πάρετε ένα λαμπερό δέρμα

Εικόνες Πηγή: Shutterstock

Leave A Comment

− 2 = 4