Πώς να βάψετε τα νύχια σας τέλεια και επαγγελματικά; | Στυλ στη ζωή

Τέχνη νυχιών όπως τα τατουάζ έχουν αυξηθεί σιγά σιγά στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν μια μεγαλύτερη ποσότητα νυχιών τόσο για επίσημα όσο και για ανεπίσημα γεγονότα και αυτή η μορφή τέχνης έχει γίνει ένα απαραίτητο εξάρτημα για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σε αντίθεση με τα τατουάζ αν και η τέχνη των νυχιών παρέμεινε μια λεπτότερη μορφή τέχνης, καθώς δεν περιλαμβάνει μόνιμα σχέδια. Είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζετε πώς να ζωγραφίζετε τα καρφιά βήμα προς βήμα. Τα σχέδια μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα αν θέλετε να τα αλλάξετε ή να τα αφαιρέσετε τελείως. Κάνοντας την τέχνη νυχιών είναι εύκολη και απλά απαιτεί να είστε λίγο δημιουργικοί σε σχέση με τα σχέδια που θέλετε να κάνετε στα νύχια σας. Η δημιουργικότητα πηγαίνει πολύ μακριά με αυτή την τέχνη και ό, τι χρειάζεστε στη συνέχεια είναι μερικά παχύ βερνίκι νυχιών σε διάφορα χρώματα και ίσως κάποια λάμψη, αν θέλετε να πειραματιστείτε περαιτέρω. Υπάρχει μια πολύ απλή διαδικασία με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε την τέχνη νυχιών και δίνονται παρακάτω είναι ένας λεπτομερής τρόπος για το πώς να βάψετε τα νύχια σας τέλεια?

Ισχύουν nail polish

Πάρτε όλα τα εργαλεία σας μαζί:

Το πρώτο βήμα για να πάρετε κάποια μεγάλη τέχνη νυχιών είναι να ταξινομήσετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε σε ένα μέρος. Αυτό περιλαμβάνει τα χρώματα βερνίκι νυχιών της επιλογής σας, αφαίρεσης, βούρτσες, στεγνωτήριο και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Κρατήστε ένα καλό βαμβάκι από την πλευρά, έτσι ώστε να μπορείτε να σκουπίσετε τις διαρροές εύκολα. Τα εργαλεία σας είναι πολύ σημαντικά όταν πρόκειται για τα σωστά σχέδια τέχνης νυχιών επειδή η μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων που έχετε τόσο περισσότερο θα έχετε την δυνατότητα να πειραματιστείτε με μια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων.

Δείτε περισσότερα:  Ιδέες σχεδιασμού νυχιών Πολωνίας

Δημιουργικότητα:

Το δεύτερο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε είναι η δημιουργικότητα. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε με μια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων έτσι ώστε να βρείτε αυτό που θα περάσει τέλεια με την ευκαιρία που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την τέχνη νυχιών. Σε μια εκτός ημέρας μπορείτε να καθίσετε για λίγες ώρες και να πειραματιστείτε με μια πληθώρα σχεδίων έτσι ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και ευκολότερα. Η πρακτική σίγουρα θα τελειοποιήσει τις δεξιότητές σας καθώς και τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για να κάνετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Μπολ με νερό:

Κρατήστε ένα μπολ με νερό κοντά, επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε πρέπει να ξεπλύνετε τη διαρροή που μπορεί να συμβεί κατά την εργασία για τη δημιουργία της τέχνης νυχιών. Το νερό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την γρήγορη ξήρανση της τέχνης των νυχιών εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το νερό. Το παγωμένο νερό είναι το καλύτερο για να στεγνώσει γρήγορα τα νύχια σας βυθίζοντας και κρατώντας τα στο νερό για τουλάχιστον είκοσι λεπτά. Το νερό είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την τέχνη της καλής τέχνης των νυχιών

Δείτε περισσότερα:  Τέχνη νυχιών στην Ινδία

Σταθερά χέρια:

Απαιτούνται σταθερά χέρια αν γνωρίζετε πώς να γυαλίσετε τα νύχια. Είναι πάντα καλύτερο να σχεδιάζετε το σχέδιό σας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε ένα κομμάτι χαρτιού για αναφορά πριν προχωρήσετε στα νύχια σας. Η τέχνη νυχιών είναι σχετικά εύκολη και φαίνεται εξαιρετική όταν χρησιμοποιούνται έντονα και εύχρηστα σχέδια. Η σχεδίαση του σχεδίου σε ένα χαρτί θα σας δώσει αναφορά και ταυτόχρονα θα σας δώσει την εμπιστοσύνη για να συνεχίσετε και να συνεχίσετε με το ίδιο σχέδιο με τα νύχια σας.

Κατευθύνσεις:

Οι κατευθύνσεις της κατασκευής της τέχνης είναι απλές, ακολουθήστε τη διαδικασία όπως αναφέρθηκε παραπάνω και όταν καθίσετε πραγματικά για να κάνετε τα έργα, πάρτε το χρόνο να καθαρίσετε τις πλευρές ενώ εφαρμόζετε το γυαλιστερό στα δάχτυλά σας. Χρησιμοποιήστε το χρώμα της επιλογής σας και εφαρμόστε ένα καλό δύο παλτά για να διατηρήσετε το πάχος. Μετά από αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό πινέλο για να αρχίσετε να δημιουργείτε το σχέδιο της επιλογής σας. Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το κράτημα του σχεδίου για να στεγνώσει για τουλάχιστον 15 λεπτά πριν προσθέσετε λάμψη, αν θέλετε. Αυτή είναι η πλήρης διαδικασία κατασκευής της τέχνης των νυχιών.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνει το γαλλικό πεντικιούρ στο σπίτι

Diy Idea Paint Nail:

Οι παστέλ είναι η τελευταία τάση στα χρώματα των νυχιών. Έρχονται σε μια σειρά από λεπτές αποχρώσεις και γυμνά. Τα χρώματα των παστέλ μοιάζουν πολύ κρεμώδη με τα δάχτυλα και μπορούν να αναδείξουν την κομψή εμφάνιση. Είναι η τέλεια εικόνα για πάρτι ημέρας.

Πώς να βάψετε τα νύχια σας τέλεια και επαγγελματικά; | Στυλ στη ζωή

Αν ψάχνετε για κάτι που φαίνεται καθαρό, ελάχιστο, αλλά όμορφο, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δημιουργήσετε τα τέλεια παστέλ νύχια σας:

  1. Επιλέξτε μια ωραία σκιά από τον αριθμό των διαθέσιμων παστέλ- Γυμνό, Λιλά, μωρό μπλε, βαμβακερό καραμέλα κλπ.,
  2. Χαρίστε τα νύχια σας για ένα ομαλό φινίρισμα
  3. Εφαρμόστε μια βασική επίστρωση και αφήστε την να στεγνώσει
  4. Μόλις στεγνώσει, εφαρμόστε ένα δεύτερο παλτό.
  5. Αν προτιμάτε ματ εμφάνιση, μπορείτε να αφήσετε το δεύτερο παλτό στεγνό.
  6. Ψάχνετε για γυαλιστερό; Απλώστε ένα σαφές βερνίκι νυχιών στην κορυφή και αφήστε το να στεγνώσει

Βιόλα! Είστε έτοιμοι να καμαρώνετε αυτά τα υπέροχα ζωγραφισμένα νύχια.

Χρώματα νυχιών όχι μόνο προσθέτουν ομορφιά στα νύχια σας, αλλά προσθέτουν δύναμη σε αυτά. Η επιλογή μιας καλής ποιότητας μάρκας βερνικιού νυχιών μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των εύθραυστων νυχιών από το ξεφλούδισμα. Συνιστάται η χρήση αφαίρεσης χωρίς ακετόνη για την προστασία του εξωτερικού στρώματος των νυχιών. Με λίγη υπομονή και ακρίβεια, μπορείτε να δημιουργήσετε νύχια που μπορούν να πάρουν τον κόσμο από τη θύελλα.

Εικόνες Πηγή: Shutterstock

Leave A Comment

27 − 23 =