Οίνος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

Οίνος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή

Εσείς και το περιστασιακό ποτήρι κρασί σας είναι μια ιστορία που όλοι γνωρίζουν, αλλά η ανησυχία που παίρνει ο καθένας είναι η ίδια. Τώρα που είστε έγκυος, θα είναι εύκολο για σας να απαλλαγείτε από την άνεση του κρασιού σας; Είναι επιβλαβές για το μωρό να έχει κρασί όταν είναι έγκυος; Με αντιφατικές θεωρίες που όλοι τείνουν να σας συγχέουν στο τέλος, ποια πορεία ακολουθείτε τελικά?

Κρασί During Pregnancy

Επομένως, είναι περιττό να πείτε ότι όταν είστε έγκυος, όλα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και έλεγχο, αφού όλα αυτά έχουν μια πιθανή δύναμη να βλάψουν είτε εσείς είτε το μωρό σας, ακόμα κι αν νομίζετε ότι το καταναλώνετε για τόσο πολύ καιρό και θα πρέπει να είναι ασφαλές . Πολλά από αυτά πηγαίνουν για το κρασί που έχετε φτάσει μέχρι τώρα. Μπορεί να έχετε ακούσει ιστορίες και με δύο τρόπους - πώς η μητέρα γέννησε ένα υγιές μωρό παρά το κρασί και πώς μια μητέρα δεν μπορούσε. Έτσι είναι οι βλαβερές παρενέργειες του κρασιού μόνο η ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας και δεν έχει καμία επίδραση στο παιδί σας; Οι κίνδυνοι ενδέχεται να μην εμπλέκονται άμεσα, αλλά υπάρχουν και είναι πολύ πραγματικοί. Έτσι αποφύγετε να σηκώσετε τοστ και να διαβάσετε.

Ας ρίξουμε πρώτα τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πετάξετε ένα άλλο ποτήρι κρασί.

Κρασί facts During Pregnancy

Δεν είναι ασφαλές να πίνετε αλκοόλ, επειδή διακινδυνεύει το παιδί σας στο FSAD. Το FSAD αντιπροσωπεύει τη διαταραχή του φάσματος αλκοόλ του εμβρύου και μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο, εκτός από το γεγονός ότι επηρεάζει την ανάπτυξη του αγέννητου παιδιού σας.
Ακόμη και το μικρότερο ποτήρι κόκκινου κρασιού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να έχει τόσο αρνητικό αποτέλεσμα όσο το να έχει κανείς μπύρα. Σκεφτείτε σοφά, καθώς όλο το αλκοόλ σας είναι στο αίμα και μπορεί να φτάσει στο μωρό σας μέσω του ομφάλιου λώρου σας.

Όλες οι εγκυμοσύνες είναι διαφορετικές και κάθε γυναίκα και ο τύπος του σώματος τους είναι διαφορετικοί. Πώς το σώμα σας αντιδρά σε εσάς και το κρασί είναι εντελώς ανεξάρτητο από τη γνώμη των άλλων. Αυτό που μπορεί να σας οδηγήσει σε πρόβλημα δεν μπορεί να αλλάξει ένα μόνο πράγμα για μια άλλη μητέρα. Αυτό που πρέπει να ξέρετε ωστόσο είναι ότι η ανάπτυξη του μωρού σας επηρεάζεται από την ποσότητα ποτού που έχετε. Όσο περισσότερο έχετε, τόσο περισσότερο επηρεάζει το παιδί σας. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι εντελώς εντάξει να πιείτε ακόμη και λίγο.

Όταν δεν είστε έγκυος, ένα ποτήρι κρασί ενισχύει τη διατροφή σας και κάνει δυνατή την υγιή πέψη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σενάριο είναι εντελώς διαφορετικό και οι απόψεις γύρω από αυτό είναι αμφισβητήσιμες. Το κόκκινο κρασί βοηθά στην απαλότητα των νεύρων σας και συνιστάται από τους γιατρούς στη Γαλλία, αλλά αποφεύγεται εντελώς από γιατρούς στις ΗΠΑ που πιστεύουν ότι το κόκκινο κρασί μπορεί να οδηγήσει σε δυσμενή προβλήματα στο αγέννητο μωρό σας.

Έτσι, ακόμη και αν έχετε μια εντάξει από το γιατρό σας, να θυμάστε πάντα να λάβετε μια σημείωση του πόσο πολύ θεωρεί εντάξει. Πόση περιεκτικότητα αλκοόλης στο κρασί θεωρείται ασφαλής είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει να τονίσουμε. Εξάλλου, όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού σας, χρειάζεστε αρκετή υποστήριξη για να περάσετε τους μήνες, ειδικά όταν έχετε ήδη πρόβλημα να παραμείνετε εκτός των ορίων.

Η πρόσληψη αλκοόλ και οι κίνδυνοι FASD είναι άμεσα αναλογικές, γι 'αυτό πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μιλάμε αμέσως στον πάροχο της υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με τις λεπτομέρειες και τι μπορεί να γίνει από εκείνη τη στιγμή. Μπορεί προφανώς να μην είναι δυνατόν να προσδιοριστεί αμέσως εάν το μωρό σας έχει FASD. Μπορείτε να διαγνώσετε την εγκυμοσύνη σας αντί να ξέρετε αν όλα είναι καλά με την εγκυμοσύνη. Η έγκαιρη βοήθεια στην εγκυμοσύνη μπορεί σίγουρα να βοηθήσει το παιδί σας να φτάσει εκεί που θα έπρεπε στην αναπτυξιακή και αναπτυξιακή σκάλα.

Δείτε περισσότερα:ενεργειακά ποτά ενώ είστε έγκυος

Μερικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν με το πρόβλημα με το αλκοόλ σας είναι. Φροντίστε να σημειώνονται οι προγεννητικοί έλεγχοι και να δείτε τον γιατρό όπως ακριβώς προγραμματίσατε. Το να φοβάσαι δεν θα βοηθήσει. Η αισιοδοξία είναι το κλειδί εδώ. Δοκιμάστε να μιλήσετε στον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με όλες τις πρακτικές με αλκοόλ που είχατε μέχρι να μείνετε έγκυος. Επίσης, πείτε τους για το πότε το τελευταίο σας ποτό ήταν και το περιεχόμενό του.

Οποιαδήποτε συμβουλές από το κέντρο υγείας σας θα πρέπει να ωφελήσετε μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν συγκεκριμένες δοκιμές μερικές φορές σε κλινικές για να εκτιμήσετε τις συνήθειες κατανάλωσης οινοπνεύματος στο σύνολό σας και να ασκήσετε μια ρουτίνα ανάλογα, ώστε να αποτρέψετε το μυαλό σας να αποκλίνει. Ζητήστε τις εξετάσεις από το γιατρό σας και να τις έχετε κατά νου σε όλη την εγκυμοσύνη.

Δείτε περισσότερα:προϊόντα ακμής εγκυμοσύνης

Την στιγμή που θα βρείτε την εγκυμοσύνη σας, θα πρέπει να κρατήσετε τον εαυτό σας υπό έλεγχο. Μια καλή ιδέα θα ήταν να καλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας για βοήθεια. Πείτε τους ότι θέλετε να κάνετε τα πάντα για να γεννήσετε ένα υγιές παιδί. Αυτό θα πρέπει να τους κάνει να εργάζονται για τις συνήθειες του αλκοόλ σας. Ζητήστε τους να αφαιρέσουν τα επιπλέον μπουκάλια που αγοράσατε. Μια ενιαία θετική προσέγγιση θα σας κάνει πολύ δρόμο.

Ίσως να μην μπορείτε να βοηθήσετε αλλά να έχετε συνεχώς την επιθυμία να συνεχίζετε να πίνετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σκανδάλη στην παλιά σας συνήθεια. Κρατήστε επαφή με το γιατρό σας και να έχετε τον αριθμό τους στην ταχεία κλήση σας έτσι κάθε φορά που θέλετε να καλέσετε για τη βοήθειά τους με τις συνήθειες σας, μπορούν να σας βοηθήσουν με την ίδια αποτελεσματική.

Κρατήστε το μυαλό σας απασχολημένο με πράγματα όπως τα μαθήματα μητρότητας, πηγαίνοντας σε μαθήματα ανατροφής, γνωρίζοντας τα πάντα για τις αλλαγές που θα υποστούν, έτσι και ούτω καθεξής.

Δείτε περισσότερα:αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσες συμμετοχές με φοβίες στην υγεία και κρασί όταν πρόκειται για το αγέννητο μωρό σας, ακόμα κι έτσι θα θέλατε να αποφύγετε ακόμη και τον ελάχιστο κίνδυνο σε αυτούς τους 9 μήνες, επειδή οι επιπτώσεις του κρασιού είναι διαφορετικές μεταξύ των διαφορετικών γυναικών και η επιλογή του κρασιού πέρα ​​από την εγκυμοσύνη θα ήταν μια σοφή απόφαση να γίνει.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map