Αποκριές μακιγιάζ ματιών – Πώς να το κάνετε; | Στυλ στη ζωή

Απόκριες ματιά φαίνεται ή μακιγιάζ φαίνεται μπορεί να δοκιμαστεί αρκετά εύκολα. Για τις διάφορες διακοσμήσεις που μπορείτε να κάνετε στις πλευρές του προσώπου, θα πρέπει να έχετε ένα αστάρι για όλα αυτά να μείνουν για λίγες ώρες. Εάν έχετε λιπαρή επιφάνεια, τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε βαριά στρώση συμπαγής, ώστε το λάδι να εμποτίζεται και το πρόσωπό σας να στεγνώνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτές τις μέρες μπορείτε να πάρετε ακόμη αυτοκόλλητα decal νερού για διάφορες περιπτώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δέρμα του προσώπου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό κιτ ζωγραφικής προσώπου, αν θέλετε να κάνετε κάτι προσαρμοσμένο σχέδιο.

Αυτοί είναι οι διάφοροι τύποι πράξεων που μπορούν να γίνουν. Τα συνηθισμένα χρώματα για τις σκιές στην παλέτα σας μπορεί να είναι σαν κόκκινο, μαύρο που είναι πολύ δημοφιλές ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοβ για να κάνετε κάτι που μοιάζει με την παραπάνω εικόνα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πορτοκαλί ή μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο συνδυασμό πράσινου και μαύρου χρώματος. Για όσους θέλουν να κάνουν spider web design μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική που αναφέρεται παρακάτω και κάνουν κάτι σαν την παραπάνω εικόνα. Αυτό είναι επίσης πολύ δημοφιλές και μπορείτε επίσης να φορέσετε αυτό για οποιοδήποτε πάρτι κοστουμιών.

Απόκριες eye makeup

Παρακάτω είναι τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πάρετε ένα αποκριές μακιγιάζ ματιών όπως η εικόνα που φαίνεται παραπάνω.

1. Για αυτό το είδος μακιγιάζ, το πρόσωπό σας πρέπει να είναι πολύ καθαρό. Εάν δεν έχετε καθαρίσει σωστά τους πόρους σας, τότε το σμήγμα, το πετρέλαιο και η βρωμιά θα παραμείνουν στην επιφάνεια. Επομένως απαιτείται βαθύς καθαρισμός.

2. Το να κάνετε το μακιγιάζ βάσης σωστά είναι επίσης πολύ σημαντικό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο αστάρι και σε ένα βαρύ στρώμα. Μπορείτε να το συνδυάσετε στο καπάκι και σε όλο το πρόσωπο. Αυτό θα κάνει το concealer και foundation να παραμείνει για περισσότερες ώρες.

Δείτε περισσότερα: Εικόνες Prom μακιγιάζ ματιών

3. Χρησιμοποιήστε ένα concealer σε ένα παχύ στρώμα και χρησιμοποιήστε κάτι που είναι πολύ σάρκα σε απόχρωση. Χρησιμοποιήστε ένα πολύ κρύο concealer. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα concealer stick και επίσης να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα concealer. Ωστόσο, για αυτούς τους τύπους πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάτι που είναι λιγότερο λιπαρό και πιο υδαρές, αυτό μπορεί να στεγνώσει στην επιφάνεια και να κρατήσει την επιφάνεια ξηρή αντί να την κάνει ενυδατωμένη.

4. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα θεμέλιο και να το συνδυάσετε στο πρόσωπο σωστά.

5. Τώρα μπορείτε να πάρετε το συμπαγές ή να χάσετε σκόνη και να το χρησιμοποιήσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο.

6. Χρησιμοποιήστε ένα ασημένιο χρώμα σκιάς ματιών ή κάτι παρόμοιο με το χρώμα του δέρματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ροζ σκιά για να εφαρμόσετε σε ολόκληρη την περιοχή του καλύμματος από τα οστά των φρυδιών και καλύπτοντας τα καπάκια και επίσης κάτω από την κάτω υδατογραμμή.

7. Τώρα χρησιμοποιήστε μια σκιά κόκκινων ματιών στην περιοχή πτύχωσης και συνδυάστε την σωστά. Ακολουθήστε αυτό με μια μαύρη και κάλυψη μισή κατεύθυνση των καπακιών και επίσης να σχεδιάσετε μια άλλη γραμμή μετά το κόκκινο στην πτυχή.

Δείτε περισσότερα: Κόμμα μακιγιάζ ιδέες μακιγιάζ

8. Πάρτε ένα σκούρο ιώδες χρώμα και καλύψτε ολόκληρο το καπάκι. Συνδυάστε το με το μαύρο στο εξωτερικό.

9. Τώρα μπορείτε να πάρετε ένα λεπτό εφαρμοστήριο και να χρησιμοποιήσετε το ίδιο βιολετί ή μοβ χρώμα κατά μήκος της κάτω πλευράς της κάτω γραμμής.

10. Χρησιμοποιήστε επένδυση γέλης για να σχεδιάσετε μια σωστά διαμορφωμένη γραμμή.

11. Χρησιμοποιήστε βαρύ μάσκαρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

12. Χρησιμοποιήστε το κιτ ζωγραφικής προσώπου για να σχεδιάσετε τους ιστούς αράχνης. Ξεκινήστε σχεδιάζοντας γεωμετρικές γραμμές από τα καπάκια. Δημιουργήστε τις καμπύλες στα κενά των γραμμών. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον μερικές χαλαρές ολογραφικές λάμπες και επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά μωβ pr violet rhinestones.

Δείτε περισσότερα: Χριστούγεννα μακιγιάζ ματιών

Leave A Comment

− 4 = 3