Πώς να φυσήξει ξηρά μαλλιά στο σπίτι; | Στυλ στη ζωή

Οι υγρές τρίχες μπορεί να είναι μια καταστροφή, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των βαριών γραφείων το πρωί, όταν μια επιλογή μεταξύ πρωινό και τα μαλλιά μπορεί να είναι αρκετά μια juggle πράγματι. Σε στιγμές όπως αυτό, βασίζομε στον αγαπητό μας φίλο τον στεγνωτήρα μαλλιών και παρόλο που πολλοί στυλίστες ορκίστηκαν από το θεώρημα «χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν λιγότερο στεγνωτήριο», με τα σωστά βήματα για να στεγνώσουν τα μαλλιά σας, τώρα δεν χρειάζεται πλέον αποφύγετε τον εαυτό σας από αυτό το μοντέρνο updo μόνο λόγω υγρών μαλλιών. Με τα παρακάτω βήματα, καμαρώνετε τα μαλλιά σας με τον τρόπο που επιθυμείτε, ακόμη και μετά από ένα γρήγορο ντους και φρεσκάδα.

πως to blow dry hair

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά, μερικά από τα πιο εύκολα και αποτελεσματικά βήματα που μπορείτε να μελετήσετε πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας με στεγνωτήρα μαλλιών. Για να απαλλαγείτε από την υγρή ύλη από τα μαλλιά σας και να το διαμορφώσετε παράλληλα, θα πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά δίπλα και αυτό το άρθρο γίνεται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Πώς να φυσήξει ξηρά μαλλιά στο σπίτι:

Τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω μαζί με τις εικόνες θα σας προσφέρουν την καλύτερη αυτοπεριστασιακή θεραπεία styling που θα σας αφήσει με μη ζαρωμένα αλλά όμορφα στεγνά μαλλιά.

1. Αγνοήστε τη σταγόνα:

Μαλλιά with Towel

Ακριβώς έξω από το ντους αφήνει τα μαλλιά σας στάζουν υγρό που δεν είναι απολύτως μια σταθερή κατάσταση για την ξήρανση των μαλλιών. Ως εκ τούτου, πριν ενεργοποιήσετε το διακόπτη βεβαιωθείτε ότι έχετε πετσέτα στεγνώσει τα μαλλιά σας σωστά ακριβώς για να αφήσει εκείνες τις μπερδεμένες κλειδαριές που θέλουν μια καλή έκρηξη από ζεστά μαλλιά. Πριν από την ξήρανση, βεβαιωθείτε ότι τα άκρα της κλειδαριάς έχουν αφαιρεθεί σωστά από τα περισσεύματα σταγονιδίων νερού. Αυτή είναι μια από τις πιο απλές συμβουλές για στεγνό μαλλιά στο σπίτι.

Δείτε περισσότερα: Προστασία μαλλιών από τον ήλιο

2. Γνωρίστε το εργαλείο εργασίας σας:

μαλλιά driyer

Υπάρχουν διαφορετικές σειρές στεγνωτήρα μαλλιών ανάλογα με την κανονική χρήση ή βιομηχανικές επαγγελματικές. Αν το ξύπνημα νωρίς το πρωί και η βιασύνη στο γραφείο είναι το πράγμα σας, είναι πάντα καλύτερο να απολυθείτε για κανονικές στεγνωτήρες μαλλιών. Αν η ξήρανση των μαλλιών σας είναι μια φορά σε μια δοκιμασμένη μπλε φεγγάρι, μπορείτε εύκολα να εμπιστευθείτε τα επαγγελματικά στεγνωτήρια υψηλής αισθητικής του σαλονιού με πολύ καλύτερη κίνηση. Ωστόσο, εξοπλίστε τον εαυτό σας με τη γνώση ότι όσο ισχυρότερο το στεγνωτήριο τόσο ισχυρότερο οι ανεπιθύμητες ενέργειες θα είναι στα μαλλιά σας.

3. Οι προετοιμασίες:

Χτένισμα

Ξεκινήστε διαιρώντας τα μαλλιά σας σε δύο πλευρές, κατά προτίμηση από το μεσαίο τμήμα, έτσι ώστε και οι δύο πλευρές να έχουν ίση συγκράτηση μαλλιών για να στεγνώσουν. Μπορείτε είτε να τμηματοποιήσετε τα μαλλιά σας από τη μέση είτε από τα μαλλιά σας ξεκινώντας από το πίσω μέρος. Για αυτό ίσως χρειαστεί κάποιες κλιπ ως διαχωριστές μαλλιών. Η αποκόλληση των μαλλιών ήταν πάντα ένα σημαντικό βήμα που έπρεπε να ασκηθείτε πριν χρησιμοποιήσετε το στεγνωτήριο για να στυλίσουμε τα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε μια χτένα και χωρίστε την σωστά. Μην χρησιμοποιείτε τα χέρια σας απλώς και μόνο για να είστε τεμπέληδες. Όταν πρόκειται για όμορφη εμφάνιση, θα πρέπει να σπάσετε λίγο ιδρώτα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αποκτήσετε όγκο στα λεπτά μαλλιά

4. Ξεκινήστε με το στέγνωμά σας:

Ξεκινήστε με την κατάτμησή σας και, στη συνέχεια, στηρίξτε τα ανώτερα στρώματα των μαλλιών σας. Ο βασικός κανόνας απαιτεί να αρχίσετε με τα υποκείμενα στρώματα να τα στεγνώνουν τελικά καθώς ανεβαίνετε. Ένας σημαντικός κανόνας για την ξήρανση των μαλλιών σας απαιτεί να κρατήσετε τη θερμοκρασία του στεγνωτηρίου σε μια άνετη ρύθμιση που δεν θα βλάψει ή να κάψει το τριχωτό της κεφαλής σας. Πρέπει να κατεβείτε και αργά να προχωρήσετε προς τα πάνω. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία και άλλες τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι ακατάλληλες.

μαλλιά drier

Αυτό δεν θα προκαλέσει βλάβη στα μαλλιά και θα σας αφήσει με τα κατάλληλα στυλ μαλλιά, εξαιρώντας όλα τα frizzy συναίσθημα στα μαλλιά. Το κατώτερο τμήμα της τρίχας είναι πάντοτε πιο περίπλοκο και αναπτύσσει και τα διαχωρισμένα άκρα. Έτσι θα πρέπει να τα στεγνώνετε πρώτα προτού να στυλίσατε τα μαλλιά σας με μια χτένα. Αυτή η διαδικασία είναι συγκριτικά εύκολη και θα μπορείτε να την κάνετε αρκετά εύκολα, παραμονή σας εάν είστε πρώτος χρόνος.

5. Κρατήστε τη βάση σταθερή:

Χρησιμοποιήστε σταθερή βάση στο τέλος των μαλλιών σας για να απενεργοποιήσετε τις κλειδαριές για να στεγνώσουν τα μαλλιά. Για αυτό χρησιμοποιήστε ένα πινέλο σαν βάση και καθώς χτενίζετε τα μαλλιά από κάτω, τοποθετήστε το στεγνωτήριο με το χτύπημα στην κορυφή και προχωρήστε στο συντονισμό των δύο χεριών. Αυτός είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να κλειδώσετε την ευθεία των μαλλιών σας χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο ίσιωμα για να στυλ μαλλιά σας. Αν είστε νέοι σε αυτό, τότε μπορείτε πάντα να λάβετε βοήθεια από τα διαφορετικά βίντεο που θα σας βοηθήσουν σε όλη τη διαδικασία.

μαλλιά driyer3

Οι στεγνωτήρες μαλλιών μπορεί μερικές φορές να είναι επιβλαβείς και μπορεί επίσης να εκραγούν αν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά. Χρησιμοποιώντας το στεγνωτήρα μαλλιών ή τον φυσητήρα από την καλύτερη μάρκα πρέπει να ασκείται πολύ περισσότερο από τις γυναίκες. Αυτές τις μέρες πολλές μάρκες παρέχουν στους ανθρώπους φθηνό στεγνωτήρα μαλλιών και αυτό χρησιμοποιείται ευρέως. Η χρήση του αυθεντικού συνιστάται πάντα από τους καλύτερους στυλίστες σε όλο τον κόσμο. Η χρήση της χτένας μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα για πρώτη φορά. Αλλά θα πρέπει να το πάρετε εύκολα και να μελετήσετε ολόκληρη τη διαδικασία και πώς βοηθά τα μαλλιά σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μάθετε την τέχνη της ξήρανσης των μαλλιών με ανεμιστήρα ή στεγνωτήρα μαλλιών.

Δείτε περισσότερα: Ασφαλής μαλλιά

6. Τελειώστε το εύκολο:

Αργά ανεβαίνετε τα στρώματα με τον ίδιο τρόπο όπως αναφέρθηκε παραπάνω και μόλις φτάσετε στο τέλος, δώστε στα μαλλιά σας μια τελική βούρτσα για να χαλαρώσετε τα στατικά ή φριχτά μαλλιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τελικό σπρέι μαλλιών στο τέλος για να προσθέσετε την ένταση και τον έλεγχο της λάμψης των μαλλιών σας. Οι ψεκαστήρες τρίχας πάντα έρχονται σε πρακτικό, όταν θέλετε να προσθέσετε κάποια ένταση. Η υφή των μαλλιών θα αλλάξει τελείως (με καλό τρόπο) όταν στεγνώσετε τα μαλλιά σας και εφαρμόσετε ένα σπρέι μαλλιών ή μια κρέμα μαλλιών. Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει με πλήρη γνώση.

μαλλιά driyer2

Γνωρίζοντας τα μαλλιά σας και τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα βήματα για το πώς να φυσήξει ξηρά μαλλιά. Πολλές γυναίκες από τα μαλλιά τους μέσα από πολλά και αυτό οδηγεί σε υπερβολική ζημιά. Όπως μερικές φορές, δεν γνωρίζουν το εμπορικό προϊόν που χρησιμοποιούν και αυτό συχνά οδηγεί σε υπερβολική βλάβη στα μαλλιά. Αυτός είναι ο λόγος που ο καθορισμός της ποιότητας και ο τύπος των μαλλιών σας είναι πάντα απαραίτητος.

7. Συμβουλές για τη θεραπεία σας Blow Ξηρά μαλλιά:

Πριν από το styling τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε πάντα ένα προστατευτικό για τα μαλλιά για να κρατήσετε τα μαλλιά ασφαλή από τη θερμότητα. Συνήθως μπορείτε να επιλέξετε θερμικούς προστατευτές ή οργανικά έλαια και κρέμες τρίχας πριν την εφαρμογή θερμότητας. Το λάδι καρύδας είναι ένα καλό πράγμα που πρέπει να εφαρμόσετε πριν βάλετε τα μαλλιά σας στη θερμική ζέστη. Σε πολλές περιπτώσεις, έχει διαπιστωθεί ότι γυναίκες που δεν έχουν υποβληθεί σε προφυλάξεις προτού φτιάξουν τα μαλλιά τους με φυσητήρα, έχουν προκαλέσει σοβαρές βλάβες στα μαλλιά τους, οδηγώντας σε τεμαχισμένα άκρα και ξηρότητα. Η θερμότητα κλέβει τη φυσική υγρασία από τα μαλλιά και όλοι γνωρίζουν και γι 'αυτό η εφαρμογή ενός προϊόντος που θα προστατεύει τα μαλλιά από την υπερβολική θερμότητα είναι πάντοτε απαραίτητη πριν περάσει από οποιαδήποτε σύγχρονη διαδικασία styling hair, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση ενός μηχανήματα.

μαλλιά driyer4

Πάντα προσπαθήστε να κρατήσετε το στεγνωτήριό σας σε μια άνετη ίντσα ή δύο μακριά από τα μαλλιά σας για να αποφύγετε την έκθεση σε θερμότητα που μπορεί να βλάψει τα μαλλιά. Εάν έχετε λεπτή συνεκτικότητα μαλλιών, διατηρείτε πάντα ή περιορίζετε τη χρήση της θερμότητας στο τριχωτό της κεφαλής ή την υπερθέρμανση των μαλλιών σας, για να αποφύγετε πτώση ή βλάβη των τριχών. Ποτέ μην στεγνώνετε πλήρως τα μαλλιά σας σε πλήρη έκταση. Ακόμα κι αν το βασικό πρωτόκολλο είναι να κρατήσει τα μαλλιά σας στεγνά, αφήνοντας μια μικρή υγρασία κλειδωμένη στα μαλλιά σας θα σας βοηθήσει να κρατήσετε frizzy κλειδαριές σας στο κόλπο.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος.

Leave A Comment

80 − = 73