Πώς να διατηρήσετε τα μαλλιά υγιή; | Στυλ στη ζωή

Θέλετε μια υγιή μαλλιά; Ποιος δεν επιθυμεί μακρά και υγιή μαλλιά; Τα μαλλιά παίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική μας προσωπικότητα και επίσης ένα ζωτικό τμήμα της ζωής. Εάν θέλετε μια λαμπερή, υγιή και ζωντανή τρίχα τότε θα πρέπει να παίξετε την προσοχή στα μαλλιά σας. Υγιή μαλλιά κάνει επίσης ένα πρόσωπο πιο ελκυστικό. Υγιή μαλλιά βελτιώνει την εμπιστοσύνη σας, διότι λειτουργεί ως ένας μεγάλος παράγοντας για να προσφέρει μια εντυπωσιακή προσωπικότητα. Έτσι, σήμερα σε αυτό το άρθρο σας λένε τις καλύτερες συμβουλές για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή.

Καλλιεργώ Hair

Οι καλύτερες συμβουλές για να διατηρήσετε τα μαλλιά υγιή:

Τώρα, κάτω σας δίνουμε μερικές απλές και εύκολες συμβουλές με τις οποίες μπορείτε να πάρετε μια υγιή μαλλιά. Είναι οι εξής:

1. Η σωστή διατροφή:

Καθημερινά diet Plan

Η σωστή διατροφή είναι υπεύθυνη για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή. Για αυτό πρέπει να καταναλώνετε βιταμίνη C και πλούσια τροφή. Συνεπώς, συμπεριλάβετε το καλαμπόκι, το σπανάκι, τα αυγά, τα πράσινα λαχανικά, τα φασόλια, τις φακές, τα ψάρια κλπ. Στην καθημερινή διατροφή σας. Αυτή η δίαιτα προσφέρει λάμψη από μέσα προς τα έξω καθώς αυτές οι βιταμίνες αποδίδουν σμήγμα. Πρέπει να ξεφύγετε από το πρόχειρο φαγητό και να πάρετε μια ισορροπημένη διατροφή γεμάτη πρωτεΐνες, ασβέστιο, βιταμίνες και πολλά νερά.

2. Περιορίστε το Πλύσιμο:

Ντους Woman

Περιορίστε το πλύσιμο των τριχών σας δύο φορές την εβδομάδα. Μια φορά το πλύσιμο είναι επίσης καλύτερο. Το υπερβολικό πλύσιμο απομακρύνει τα μαλλιά από το φυσιολογικό λάδι, πυροδοτώντας το να στεγνώσει και δημιουργώντας το επιπλέον διαθέσιμο σε γαρνιτούρες. Πάντα εφαρμόστε ένα ήπιο σαμπουάν, καθώς και ένα διασκεδαστικό μαλακτικό.

3. Condition μαλλιά σας:

Μαλλιά conditioner apply

Conditioner μετά το σαμπουάν είναι απαραίτητο επειδή προσφέρει υγρασία για τα μαλλιά σας, όμως το κτίριο είναι μαλακότερο και επιπλέον προσαρμόσιμο. Conditioner δημιουργεί τα μαλλιά σας χαλαρά για να χτενιστεί μετά το ντους, υποκινώντας έτσι λιγότερες βλάβες. Βαλσαμόχαρτο για το τεμαχισμό τελειώνει αλλιώς τα μαλλιά σας θα φαίνονται λιπαρά.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να κρατήσει το νεφρό υγιές

4. Μασάζ το κρανίο σας:

Μαλλιά Massage

Απαλά μασάζ το τριχωτό της κεφαλής σας με τη βοήθεια της παλάμης σας καθώς και τα δάχτυλα στις σφαιρικές κινήσεις. Βοηθά να διατηρήσετε τα μαλλιά σας γυαλιστερά και υγιή καθώς αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα μαλλιά σας.

5. Περικοπή των μαλλιών σας συχνά:

Μαλλιά cut split ends

Συνιστάται να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε 6 έως 8 εβδομάδες. Δεδομένου ότι παίρνει μακριά τα αδιέξοδα εκτός από να διατηρήσει τα μαλλιά σε καλύτερη κατάσταση. Συχνά κόβοντας 1 ίντσα ή 2 είναι αρκετή για να εξαλείψει τα σχισμένα άκρα. Περικοπή των τεμαχισμένων άκρων σας κάθε μήνα για να σώσετε τα μαλλιά σας υγιή και πρακτικά ελεύθερα.

6. Μάσκα μαλλιών:

Μαλλιά mask

Βάλτε μια μάσκα μαλλιών μία φορά το μήνα για να προσφέρετε βαθιά περιποίηση και να εμπνεύσετε την απαλότητα και τη λάμψη. Εφαρμόστε μια μάσκα μαλλιών που σχεδιάζεται ειδικά για την κατηγορία μαλλιών σας, είτε τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, ξηρά, είτε βαμμένα.

Δείτε περισσότερα:  Συμβουλές για υγιή μάτια

7. Χρήση της χτένας:

Χτένισμα hair new

Τα βροχερά μαλλιά είναι πιο διατεθειμένα να βλάψουν από τα ξηρά μαλλιά, επειδή είναι πολύ ευέλικτα και επιπλέον πιθανό να σπάσουν. Αποφύγετε το βούρτσισμα μετά το πλύσιμο των μαλλιών σας. Ως εναλλακτική λύση, θα πρέπει να ντους λίγο detangler σε αυτό, εκτός από τότε να εφαρμόσει μια ευρεία-δοντιών χτένα για να πάρει κόμβους και να μειώσει τη θραύση.

8. Χρησιμοποιήστε μια μαξιλαροθήκη σατέν τη νύχτα:

Υπερασπίστε τις κλειδαριές σας τη νύχτα με τον ύπνο σε μεταξωτό ή σατέν μαξιλαροθήκη. Μπορείτε επίσης να καλύψετε τα σκισίματα σας στο μεταξωτό μαντήλι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αν χρησιμοποιείτε μαξιλαροθήκη βαμβακιού τότε αποφύγετε αυτό επειδή μπορεί να στεγνώσει τις κλειδαριές σας. Αποφύγετε τον ύπνο με σφιχτή αλογοουρά καθώς αυτό έχει ως αποτέλεσμα θραύσεις.

9. Αποφύγετε τα χρώματα και τα εργαλεία Hot Styling:

Αποφύγει Coloring

Η συχνή χρήση του χρωματισμού καθώς και τα ζεστά εργαλεία styling στα μαλλιά σας οδηγεί σε μακροχρόνια απώλεια μαλλιών. Με αυτό τα μαλλιά σας γίνεται ξηρό, σκληρό και τραυματισμένο αβεβαιότητα δεν σας ενδιαφέρει σωστά. Αποφεύγοντας επαναλαμβανόμενες διακοσμήσεις, χρησιμοποιώντας θερμαινόμενα εργαλεία styling ή χρωματισμό ή λεύκανση είναι μερικοί από τους λόγους για τα ανθυγιεινά σας μαλλιά.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να βελτιώσετε την καρδιακή υγεία

Πηγή εικόνας: Shutterstock

Leave A Comment

48 − = 40