Είναι ασφαλές για την άρση βαρών βαρών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; | Στυλ στη ζωή

Η παραμονή σε φόρμα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διατήρησης της κατάστασης και της υγιεινής ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Αν και κάνετε βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, αυτό το βάρος είναι κυρίως για να βοηθήσετε στη διαχείριση της ανάπτυξης του μωρού σας. Το επιπλέον βάρος είναι απόδειξη ότι το μωρό σας μεγαλώνει δυνατά και υγιεινά. Αν και η αύξηση του βάρους είναι ένα φυσικό ζήτημα, η αύξηση του βάρους είναι ένα πολύ επιζήμιο ζήτημα που θα επηρεάσει τη συνολική υγεία σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να παραμείνετε πάντα σε φόρμα.

Τώρα η πιο ερωτηθείσα ερώτηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ότι μπορείτε να σηκώσετε τα βάρη ενώ είστε έγκυος που θα πρέπει να είναι μια πολύ ελεγχόμενη υπόθεση. Πολύ μεγάλη ανύψωση βάρους μπορεί να προκαλέσει στέλεχος στην κοιλιά σας που μπορεί να επηρεάσει την υγεία του μωρού σας και να σας προκαλέσει μεγάλη ενόχληση, αλλά εάν ελεγχθεί με σωστή μέθοδο, μπορεί να είστε σε θέση να παραμείνετε σε φόρμα και να διατηρήσετε το μωρό σας υγιές και ευτυχισμένο κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της περιόδου εγκυμοσύνης σας.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προπονήσεις εγκυμοσύνης ανύψωσης βάρους που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε. Αυτές οι μέθοδοι διαφέρουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με την προσωπική δύναμη και πόσο ένα άτομο μπορεί να πάρει. Αν θέλετε να κερδίσετε λίγο βάρος πριν προσπαθήσετε να σηκώσετε βάρη, προσπαθήστε να φάτε περισσότερο και να μην ανασηκώσετε καθόλου, αλλά μόλις θελήσετε να κρατήσετε το βάρος σας υπό έλεγχο, τότε προσπαθήστε να σηκώσετε ελαφριά βάρη που κρατούν το σώμα σας άνετο και όχι πολύ άγχος.

Δείτε περισσότερα: Zumba ενώ είναι έγκυος

Μην προσπαθήσετε ποτέ να σηκώσετε βαριά βάρη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, καθώς το σώμα σας δεν θα είναι σε θέση να πάρει την πίεση, αλλά μπορείτε να ανασηκώσετε ελαφρά έως μέτρια βάρη για να παραμείνετε σε φόρμα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της ανύψωσης βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για να σας βοηθήσουν να ενημερωθείτε καλύτερα.

Η άρση βαρών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάποια προσοχή. Η ανύψωση του βάρους θα πρέπει να αποφεύγεται. Εξαρτάται όμως και διαφέρει από τη μια γυναίκα στην άλλη. Για μερικούς, η άρση πολύ βαριών αντικειμένων θα προκαλέσει πρόωρο τοκετό, ενώ για άλλους, μπορεί να μην είναι πολύ επικίνδυνο. Η άρση βαρών γίνεται γενικά για να ενισχύσει την αντοχή σας, που είναι απαραίτητη κατά την παράδοση. Επομένως, είναι στην καλύτερη περίπτωση να συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού αρχίσετε να αυξάνετε τα βάρη.

Οφέλη από την άρση βαρών Εργασίες εγκυμοσύνης:

Διαμονή σε σχήμα:

Αρση Weights During Pregnancy - Staying in shape

Η άρση βαρών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας επιτρέπει να παραμείνετε σε φόρμα ανά πάσα στιγμή. Αφαιρέστε πάντα το φως σε μέτρια βάρη για να παραμείνετε σε φόρμα, χωρίς όμως να δώσετε στο σώμα σας οποιαδήποτε πίεση που ασκεί περισσότερο το σύστημά σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Η άρση βαρών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι μια εξεζητημένη αλλά όχι υπερβολικά αδύνατη ιδέα, καθώς η υγεία σας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διατήρησης του μωρού σας υγιούς.

Δείτε περισσότερα: Σανίδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μεγάλη για Delivery:

Αρση Weights During Pregnancy - Great for delivery

Ανύψωση βάρη σας επιτρέπει να κάνετε το σώμα σας έτοιμο για την παράδοσή σας, καθώς σας επιτρέπει να ετοιμάσετε την κοιλιά σας καθιστώντας ένα πολύ ιδανικό περιβάλλον στο οποίο θα θέλατε να γεννήσει το μωρό σας. Δεν κάνει μόνο την κοιλιά σας ισχυρή αλλά με λίγη γιόγκα θα έχετε μια ταλαιπωρία δωρεάν παράδοσης καθιστώντας τα βάρη ανύψωσης ενώ είστε έγκυος μια πολύ ευνοϊκή ιδέα.

Δημιουργός όρεξης:

Αρση Weights During Pregnancy - Appetite builder

Με την άρση βαρών χρησιμοποιείτε πολλά επιπλέον λίπη στο σώμα σας δίνοντας τη θέση σας για μια μεγαλύτερη όρεξη που σας βοηθά και το μωρό σας επίσης. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, όσο περισσότερο μπορείτε να παρέχετε τη διατροφή για το μωρό σας όσο ισχυρότερη θα πάρει κάνοντας την άρση βαρύ πράγματα ενώ έγκυος ένας πολύ άνετος παράγοντας.

Δείτε περισσότερα: Κέγκελς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Αλλά προσέξτε πώς αντιδρά το σώμα σας. Ρίξτε μια ματιά στους δημοφιλείς κινδύνους που σχετίζονται με τα βάρη ανύψωσης έγκυων γυναικών.

  • Ο κύριος κίνδυνος που συνδέεται με την κήλη είναι η κήλη. Ενώ η κήλη μπορεί να είναι αβλαβής και χωρίς πόνο, μπορεί δυνητικά να προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στη μητέρα. Αυτό δεν είναι ενδεδειγμένο.
  • Σηκώστε με προσοχή. Ακούστε το σώμα σας. Σε περίπτωση που βιώσετε κάποιο πόνο, σταματήστε εκεί. Η συμβουλή ενός γιατρού είναι αυτονόητο.
  • Η ανύψωση βαρέων αντικειμένων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε τραβηγμένο μυ. Η κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή και, επομένως, να είστε προσεκτικοί για τις μικρές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας.
  • Η βαριά άρση βαρών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (πέρα από ό, τι το σώμα είναι ικανό) θα οδηγήσει σε γέννηση ή μερικές φορές ακόμη και στην άμβλωση.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού αποφασίσετε εδώ. Είναι για την ασφάλεια τόσο της μητέρας όσο και του μωρού.

Η άρση βαρών για έγκυες κυρίες είναι ένας καλός παράγοντας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, αρκεί τα πράγματα που ανυψώνετε να μην είναι πολύ βαριά. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι ασφαλής από ό, τι λυπάσαι όταν πρόκειται για την εγκυμοσύνη σου και επομένως να πάρεις όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να κρατήσεις το παιδί σας υγιές καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου.

Leave A Comment

+ 49 = 52